Dontstop, kažkada buvai lygtai dėjus kažkokią schemutę kapsulei, su viršų, apačių rekomenduojamais skaičiais. Kadangi rytais ir vakarais sėdžiu prie skirtingų pc, tai nebeatsirenku kur kuri info ir favoritai sudėti gal turi po ranka? ačiū
Gal ir jūsų antros pusės apkapsuliuotos? Pasidalinkit patirtim Iš pirmo žvilgsnio jiems tarsi paprasčiau. Tačiau, kai apačių skaičius toks žiauriai ribotas tai ir derinių siauriau
Dar klausimas: ar labai nekapsuliška yra keli vienodi rūbai skirtingų spalvų? Nes kai jau atrandi kažką labai tinkančio, tai gan paprasta tą patį modelį kitos spalvos paimt, bet įvairovės tarsi nelieka
QUOTE(Apuole @ 2012 02 10, 12:24)
Tai kas gi aš visai filosofinis egzistencializmas apėmė Gerai kad bent dėl MB aišku, bet ar tikrai ??
Buti ar nebuti . Eisiu paskaityti Osinkoje, galvoju o galgi jus tokia keistesne Deep Autumn, nes paskutineje foto tai joks ne pavasaris visai O plaukai jusu naturalus?
QUOTE(dontstop @ 2012 02 10, 12:26)
, bet aš šį tipą nelabai "jaučiu".
As irgi, nebent toki tipiska
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 02 10, 12:33)
Perku ir daznai is MD, SM, internetiniu parduotuviu..
Paprasciausiai mano "kaime'nera nieko gero arba kainos kosmines
Paprasciausiai mano "kaime'nera nieko gero arba kainos kosmines
Galvojau gal kokia konkrecia parde turit.
Apuole, del diedu tai pas maniski visa spinta viena didele kapsule, nes is spalvu ji pripazista pilka, juoda, kamufliaza/khaki, nu ir kartais koki melsva + aisku dzinsai. Viskas su viskuo beveik tinka
O del keliu vienodu rubu, as pvz kokias palaidinukes gal pirkciau, jei labai patiktu Cia jei apie darba kalba, nes mano rubai darbiniai gal klasikiniai, labai neprimandravosi. Be to pvz palaidinukes megstu paprastas, geriau imantresnis papuosalas
QUOTE(Apuole @ 2012 02 10, 13:35)
Dontstop, kažkada buvai lygtai dėjus kažkokią schemutę kapsulei, su viršų, apačių rekomenduojamais skaičiais. Kadangi rytais ir vakarais sėdžiu prie skirtingų pc, tai nebeatsirenku kur kuri info ir favoritai sudėti gal turi po ranka? ačiū
Gal ir jūsų antros pusės apkapsuliuotos? Pasidalinkit patirtim Iš pirmo žvilgsnio jiems tarsi paprasčiau. Tačiau, kai apačių skaičius toks žiauriai ribotas tai ir derinių siauriau
Dar klausimas: ar labai nekapsuliška yra keli vienodi rūbai skirtingų spalvų? Nes kai jau atrandi kažką labai tinkančio, tai gan paprasta tą patį modelį kitos spalvos paimt, bet įvairovės tarsi nelieka
Turbūt šitą:
13 daiktų - 31 derinys
du sijonai: šviesus, tamsus
dvejos kelnės: šviesios, tamsios
trys palaidinės: šviesi, ryški, su printu
dvi poros batų: šviesūs, tamsūs
du megztiniai: ryškus (tinkantis po švarku), šviesus
vienas švarkas: tamsus
viena suknelė: su printais
Nuotraukų neturiu, irgi sėdžiu ne prie savo kompo šiandien, tai be favoritų
Mano antroji pusė apkapsuliuota. Bet man lengva - darbe ir kelionėje į/iš darbo vyras dėvi uniformą. Jam labai mažai drabužėlių tereikia, lengva sukomplektuoti.
Man atrodo, nekapsuliška. Geriau būtų kuo skirtingesni modeliai (žinoma, kiek leidžia figūra). Tada skirtingesni look'ai gaunasi. Pvz du vienodo modelio sijonai aplinkiniams gali atrodyti kaip vienas tas pats sijonas; bet jei vienas sijonas mini, kitas maxi - nieks jų nesupainios Pačiam tas pats modelis greičiau pabosta. Na ir įvaizdžių pasirinkimas didesnis, kai modeliai skirtingi. Pvz pieštuko formos sijonas ir platus pustas. Su pieštuku galima sukurti labiau dalykišką įvaizdį, net jei kapsulė nedalykiška, o pats sijonas, tarkim, džinsinis. O su pustu kokį mergaitišką.. O jei abudu vienodi, atitinkamai ir galimybių mažiau
QUOTE(Shana @ 2012 02 10, 13:36)
O plaukai jusu naturalus?
ne, šiek tiek tamsinti. Saulės nenudeginti natūralūs beveik tokie ir būtų, gal šviesesnio rusvumo.žiūriu dabar MB palete Soft Summer. ten baltos nėra, nes bet pastebėjau, kad jam labai tinka. Pvz man ne, man geriau pieno ar pan. O jis tiesiog švyti su balta . O juoda jam labai labai NE. Paakiai patamsėja iškarto ir šiaip pagrabinis vaizdas iškart. Kadangi pagal paletę visos spalvos tokios pastelinės, tai kažin kokia geriau būtų kaip pagrindas darbinėj kapsulėj? Na kad atstotų juodą kostiuminę...
QUOTE(dontstop @ 2012 02 10, 12:49)
Man atrodo, nekapsuliška. Geriau būtų kuo skirtingesni modeliai (žinoma, kiek leidžia figūra). Tada skirtingesni look'ai gaunasi. Pvz du vienodo modelio sijonai aplinkiniams gali atrodyti kaip vienas tas pats sijonas; bet jei vienas sijonas mini, kitas maxi - nieks jų nesupainios Pačiam tas pats modelis greičiau pabosta. Na ir įvaizdžių pasirinkimas didesnis, kai modeliai skirtingi. Pvz pieštuko formos sijonas ir platus pustas. Su pieštuku galima sukurti labiau dalykišką įvaizdį, net jei kapsulė nedalykiška, o pats sijonas, tarkim, džinsinis. O su pustu kokį mergaitišką.. O jei abudu vienodi, atitinkamai ir galimybių mažiau
Pvz mano
http://images59.fotk.../kapsule-vi.jpg
Sijonai labai panasaus modelio (ruda patrumpinau pora cm) megztukai tealinis ir rudas irgi labai panasus, bet man gaunasi labai kapsuliska, galimybiu tikrai daug. Man darban pustas sijonas kazkaip nelabai, nekalbant kad ir siaip nelabai patinka
Papildyta:
QUOTE(Apuole @ 2012 02 10, 12:59)
. Kadangi pagal paletę visos spalvos tokios pastelinės, tai kažin kokia geriau būtų kaip pagrindas darbinėj kapsulėj? Na kad atstotų juodą kostiuminę...
Tamsiai melynas, pilkas
QUOTE(Apuole @ 2012 02 10, 13:59)
tai kažin kokia geriau būtų kaip pagrindas darbinėj kapsulėj? Na kad atstotų juodą kostiuminę...
Pilka pradžiai
QUOTE(Shana @ 2012 02 10, 14:01)
Pvz mano
http://images59.fotk.../kapsule-vi.jpg
Sijonai labai panasaus modelio (ruda patrumpinau pora cm) megztukai tealinis ir rudas irgi labai panasus, bet man gaunasi labai kapsuliska, galimybiu tikrai daug. Man darban pustas sijonas kazkaip nelabai, nekalbant kad ir siaip nelabai patinka
Pustas sijonas čia tik kaip pvz
Man ta paskutinė irgi visai ne pavasariška Apuolė
Gal visą reikalą gadina tamsūs plaukai ir ji yra tiesiog soft autumn?
Man visi pavasariai kažkokie užsislaptinę , išlenda kas jie tik su savo paletės spalvom. Aš, osinkoi kai ten su visom foto medžiagom ir pan. nustatytas vasaras paskui konsultantai į pavasarius pergrupavo... ir atsiskleidė merginos tik su savo paletės spalvom, supratau kad buriam iš tirščių
Papildyta:
MB tai vasara manau, soft, kaip ir daugelis lietuvaičių.
Man visi pavasariai kažkokie užsislaptinę , išlenda kas jie tik su savo paletės spalvom. Aš, osinkoi kai ten su visom foto medžiagom ir pan. nustatytas vasaras paskui konsultantai į pavasarius pergrupavo... ir atsiskleidė merginos tik su savo paletės spalvom, supratau kad buriam iš tirščių
Papildyta:
MB tai vasara manau, soft, kaip ir daugelis lietuvaičių.
QUOTE(dontstop @ 2012 02 10, 13:03)
Nezinau, gal cia mano fantazijos - As visad bandziau sukurti rimta ivaizdi, gal man islike nuo seniau, nes sakykim labai jauna pradejau dirbti darba, kuris reikalavo rimtesnio ivaizdzio, o as siaip bruozu esu tokiu negrieztu, bandziau ta ivaizdi visad sukurti grieztesniais drabuziais, del to ir plaukus buvau nusidazius juodi (ten kur saket, kad ziema tapau), kad vyresne ir rimtesne atrodyciau. Man atrodo nuo zmogaus priklauso, kitu bruozai tokie, kad jie rimti ar griezti atrodo, o as nelabai Tai kazkodel vis bandau darbini garderoda komplektuotis grieztesni, nes man atrodo, kad su kokiu kliosiniu sijonu ir kart i mergaite panaseju
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2012 02 10, 13:07)
O ne per daug kontrasto kaip Soft Autumn?
Vakar tokia minti perskaiciau Osinkoje ir susimasciau- kad savo tipo ribose tie atstovai, kurie yra labiau neutralus, turi padidinta kontrastinguma, lyginant su savo tipo kitais/tipiskais atstovais, tas jiems irgi lengvina pvz perejima i kita tipa
QUOTE(dontstop @ 2012 02 10, 12:23)
Turbūt ne taip mane supratot Tinkamų atspalvių kiekvienam tipui yra bent keliasdešimt Visa tai, kas galioja drabužiams, galioja ir papuošalams Todėl nesiūlau apsiriboti keliomis ar tuo labiau viena spalva. Kaip tik priešingai siūlau žiūrėti į papuošalų parinkimą plačiau ir atrasti daugybę tinkančių atspalvių. Manymas, kad "juoda tinka prie visko" labai riboja tokius eksperimentus.
Viską supratau. Bet vienas žalias atspalvis ir kitas žalias atspalvis skiriasi, o teoriškai vistiek žalia. Vat tame ir esmė, kad vistiek tada pavyzdžiui visi vien iš žalių atspalvių paletės papuošalų aš turiu tikrai ne tik juodų, minėjau - tamsiai mėlyni, pilki įvairūs, violetiniai įvairūs ir dar rausvus/koralinius atkapsčiau šiandien vonioj po skalbenke aš nesakau, kad juoda tinka prie visko, tik sakau, kad tai prabangi, elegantiška, puošni spalva ir daugiausiai prie visko tinkanti, tikrai jokių būdu ne prie visko, bet viena lengviau priderinamų ir neprašaunančių kaikuriais atvejais. Ir nesu jo įsikandusi, tą ką norėjau turėjau ir turėsiu, ir dar kaiką pirksiu, šiuo metu juodą apyrankę planuoju didelę. Va man kas nepatiko labai šioje temoje, tai kaip sakiau tik labai subjektyvi nepykanta juodai spalvai ir nepagrįsti dalykai, net prieštaravimai, kad juoda - klasika, kad juoda prie daug ko tinka, elegantiška ir t.t. labai kiša pastebėjau čia visos tokį `juodos antipatijos` nuomonę, bet tik asmeninę, o ne realią
QUOTE(Apuole @ 2012 02 10, 12:35)
Aš kadangi į naują dalyką labai įsikabinu, kol atsibosta ir kol išsiaiškinu, tai norėčiau ir antrai pusei sudaryti bet strigau ties jo tipu gal vasara ar pavasaris.. o gal dar netycia koks nevykes ruduo nes akys zalios su pilku, ale samanu kazkokios.. plaukai rudi vidutiniskai, to tradicinio rudumo tik nesu tikra ar pilkumo turi, o oda va.. neskiriu dar kur silta, kur salta butent oda, bet pas ji tokia linkusi rausta, lyg rausva visada atrodo, o zandai tai ir ypac megsta paraudonuoti, tai gal silta gal tada pavasaris bet as jo niekaip neisbandysiu su pavasario spalvom, nes jis pripazysta kaip ir sanos vyras tik balta, juoda, pilka. vasara dar siaip ne taip ikisau zalia (vien del krepsinio logotipo) ir zydra, sita tiko, bet tik arba gana sviesi arba truputi ryskesne zydra. su tokia gelsva dar graziai atrodo, bet pavyzdiui su rozine jau ne, nes pats lyg ciut rausvas, ir greit rausta tai su rozine, dar raudonesnis. o jau kaip balta jam netinka
---
as tikrai nepirkciau vienodu tikrai atrodo kaip tas pats, nuobodu.. aplinkiniai paprastai dazniausiai tikrai kaip sako dontstop, na spalva skiriasi, bet vistiek matyti, kad daiktas tas pats. man kazkaip net kvailai atrodo, kai drauge prisiperka du megztinius vienodus, tik spalvu skirtingu as turiu vienodas tik palaidines paprastas ant sleikuciu, bet ka ten kitokio ir prieskosi, o ir nenesioju vienu, tik po apacia, islenda biski
QUOTE(bytte @ 2012 02 10, 14:07)
dar įkroviau ir seną foto su natūralios spalvos plaukais. Gal visą reikalą gadina tamsūs plaukai ir ji yra tiesiog soft autumn?
QUOTE(Shana @ 2012 02 10, 13:21)
Nezinau, gal cia mano fantazijos - As visad bandziau sukurti rimta ivaizdi, gal man islike nuo seniau, nes sakykim labai jauna pradejau dirbti darba, kuris reikalavo rimtesnio ivaizdzio, o as siaip bruozu esu tokiu negrieztu, bandziau ta ivaizdi visad sukurti grieztesniais drabuziais, del to ir plaukus buvau nusidazius juodi (ten kur saket, kad ziema tapau), kad vyresne ir rimtesne atrodyciau. Man atrodo nuo zmogaus priklauso, kitu bruozai tokie, kad jie rimti ar griezti atrodo, o as nelabai Tai kazkodel vis bandau darbini garderoda komplektuotis grieztesni, nes man atrodo, kad su kokiu kliosiniu sijonu ir kart i mergaite panaseju
Cia kaip ir as as dar mazo ugio, ir siaip man visi visada bent jau po -5 -3 metu maziau duoda nei turiu, tai pats direktorius atsimenu juokdavosi, kad kaip vaikas atrodau darbe nepadejo net klasikine/oficiali apranga ta tradicine, vistiek visi kolegos cypaudavo is juoko ir traukdavo per danti
QUOTE(Apuole @ 2012 02 10, 13:22)
dar įkroviau ir seną foto su natūralios spalvos plaukais.
Akis IMHO visiskai rudeniska.
Linkstu prie Soft Autumn
Sveika istojus