Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Shana @ 2012 02 02, 12:19)

QUOTE(Shana @ 2012 02 03, 13:41)

QUOTE(Shana @ 2012 02 06, 09:54)

QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 10, 11:43)
Mačiau mėlyną, pilką ir apipelijusią rožinę, o aš noriu tamsios, ryškios, nes jau turiu suknelę su tokiu akcentu ir vieną palaidinę ant petnešų po kardiganais, netinka man tos čiut rausvos  verysad.gif

Nieko neturiu pries kazkam padeti susirasti derinius, bet galima nepatinget perzvelgti bent paskutine tema. Jei ka, perziurejau tik kelis puslapius, yra ir ne vienas ir ryzkiai roziniu.
Atsakyti
Siandien gavau uzsakytus tamsiai melynus dzinsiukus, na ka as galiu pasakyti, atrodo daug geriau nei juodi g.gif thumbup.gif
Pastebejau, kad nors ir turiu juodu rubu, bet beveik nenesioju ju ax.gif Tik va, kelnias storesnes rudeniui/ziemai pirkau juodas, klasikines su kantu, bet tik todel, kad kitos spalvos nebuvo doh.gif Bet zadu derinti su savo spalvom ir manau sunesiosiu g.gif

Del papuosalu gal ir teisios jus g.gif Bet kadangi paskutiniu metu nenesioju auskaru, grandineliu, pakabuku, apyrankiu..tai ir nesuku sau galvos labai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bamboooocha: 10 vasario 2012 - 12:02
Is cia matau tik viena, vidurini. Pirmas su juodu, paskutinis su balta, ruda. Perzvelgiau, skaiciau visas temas, tada ciklinaus ant spalvinio tipo labiau, dabar sedziu jose antra karta - del kapsuliu, spalvu derinimo ir bla bla bla. O jeigu zinociau kur tokiu rasti, tai ir neprasyciau, susieskociau pati puslapiuose 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 02 10, 12:00)
Siandien gavau uzsakytus tamsiai melynus dzinsiukus, na ka as galiu pasakyti, atrodo daug geriau nei juodi  g.gif  thumbup.gif

Man juodi džinsai brrr... šiaip labai negražu schmoll.gif
Atsakyti
Nekreipkit demesio dar nezinot kokia shana bjauri, bet ima rodytis biggrin.gif as zinau tik polyvore.com. faina ten ir pagal spalva kazkaip galima, pagal drabuzi kazkoki viena
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 02 10, 12:00)
Siandien gavau uzsakytus tamsiai melynus dzinsiukus, na ka as galiu pasakyti, atrodo daug geriau nei juodi  g.gif   thumbup.gif

Perkat netu? Is kur?

QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 10, 12:02)
Is cia matau tik viena, vidurini. Pirmas su juodu, paskutinis su balta, ruda. Perzvelgiau, skaiciau visas temas, tada ciklinaus ant spalvinio tipo labiau, dabar sedziu jose antra karta - del kapsuliu, spalvu derinimo ir bla bla bla. O jeigu zinociau kur tokiu rasti, tai ir neprasyciau, susieskociau pati puslapiuose  4u.gif

Deriniai nebuna idealiai sudelioti pagal kazkieno nora ar isivaizdavima, jie tik gali tureti panasiu spalvu, rodo imanomus derinius, spalvu susigrojima ir duoda mums ideju. Pvz paskutiniame, saltam tipui drasiai keisciau ruda i pilka, pirmame irgi nematau problemu pakeitime. Dar niekad nesu radus derinio atitinkancio idealiai mano isivaizdavima, toki nebent galit pasidaryti pati biggrin.gif

Bytte, varom i spalviateme pasneket apie tipo pasikeitima su amzium bigsmile.gif idomu pasidare ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 10 vasario 2012 - 12:08
QUOTE(Shana @ 2012 02 10, 12:07)
Perkat netu? Is kur?
Deriniai nebuna idealiai sudelioti pagal kazkieno nora ar isivaizdavima, jie tik gali tureti panasiu spalvu, rodo imanomus derinius, spalvu susigrojima ir duoda mums ideju. Pvz paskutiniame, saltam tipui drasiai keisciau ruda i pilka, pirmame irgi nematau problemu pakeitime. Dar niekad nesu radus derinio atitinkancio idealiai mano isivaizdavima, toki nebent galit pasidaryti pati biggrin.gif

Bytte, varom i spalviateme pasneket apie tipo pasikeitima su amzium bigsmile.gif idomu pasidare ax.gif

Suprantu, bet dar tikrai nevisada atskiriu šaltą nuo šilto, idealiai būna, vidurinis ir dar man svetimų spalvų mačiau.. lotuliukas.gif dar atrodo Jūsų pačios kelta ir daryta navy, ryža su kažkuo.. pamiršau, iš pradžių norėjau ir aš. O va kur prašiau violetinės tuo labiau nemačiau šaltam tipui, tik visokias su oranžiniu ir pan rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 10, 12:15)
O va kur prašiau violetinės tuo labiau nemačiau šaltam tipui, tik visokias su oranžiniu ir pan  rolleyes.gif

Tai man atrodo violetines su pilku as jums prikeliau pries pora puslapiu, ar kazka praleidau g.gif

Apuole, man paskutineje foto jus tikrai ne pavasaris schmoll.gif Dontstop, Bytte - ka manot?
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 10, 12:43)
žinoma, sutinku, kad būtent kažkokia viena, dvi spalvos puošia labiau, bet juk nenešiosi visą laiką apsistojęs tik tų kelių spalvų auskarų, kad ir atspalviais, neprisipirksi vien žalių, kad ir skirtingų atspalvių papuošalų.

Turbūt ne taip mane supratot smile.gif Tinkamų atspalvių kiekvienam tipui yra bent keliasdešimt mirksiukas.gif Visa tai, kas galioja drabužiams, galioja ir papuošalams 4u.gif Todėl nesiūlau apsiriboti keliomis ar tuo labiau viena spalva. Kaip tik priešingai siūlau žiūrėti į papuošalų parinkimą plačiau ir atrasti daugybę tinkančių atspalvių. Manymas, kad "juoda tinka prie visko" labai riboja tokius eksperimentus.
Atsakyti
Tai kas gi aš verysad.gif visai filosofinis egzistencializmas apėmė doh.gif Gerai kad bent dėl MB aišku, bet ar tikrai g.gif ??

QUOTE(dontstop @ 2012 02 10, 08:20)
Šalia vyro man ji atrodo labai rudeniška  smile.gif  Bet kažkas ir nuo cool vasaros man vaidenasi, bent pirmose foto
QUOTE(bytte @ 2012 02 10, 09:40)
Man tai Apuolė visai ne rudeniška  schmoll.gif nepasakysiu kokia, bet rudens aš ten nematau... man jos šiltumas labiau pavasariškas  g.gif kažkiek primena švytinčią vasarą pagal bfas sistemą, bet... nežinau... tos mėlynos akys...
QUOTE(Shana @ 2012 02 10, 10:30)
Niu as irgi pavasario nematau, pirma mintis buvo rudeniska, bet matau kazkoki saltuma, gal odoje g.gif net pasimeciau g.gif akys bent man tokios mazutines (petrol) 

QUOTE(bytte @ 2012 02 10, 11:01)
Aš matau mėlynas akis... antra foto labai nepatinka... nepatinka nei plaukai prie odos... nei tos bloznos spalvos... pirma foto vasarą primena... o va kur su vyru vistiek nėra tokia visai šilta, jaučiasi šaltumas... bet į softą niekaip man ji nepanaši schmoll.gif ... o warm autumn jau labai šilta turėtų būt... nei pro kur į warmus  schmoll.gif 
man gražiai labai akys atrodo trečioje foto su raudona palaidine... ir odos "negadina" ta spalva... rudenėliams neturėtų tikt... nes palaidinę matau gana šaltos švarios raudonos spalvos... nežinau ar yra clear spring tokia...bet va cool summarėms yra g.gif 
QUOTE(Shana @ 2012 02 10, 11:02)
Dar apie Apuole mastau o gal Autums/Spring with Summer influence g.gif Visgi is kazkur tas saltumas yra
QUOTE(bytte @ 2012 02 10, 11:12)
Pavasaris/vasara negali būt, čia gi light potipis, jau per daug kontrastinga... ir soft manau dėl kontrasto negali būt... aš tai bandyčiau su salotinėm spalvom kaip ten reikalai  blush2.gif ... kažkaip toje foto prie salotinės sienos visai gražu... kažin kaip su rūbais tokios spalvos... o ta šilta šviesiai oranžinė irgi visai negadina vaizdo...
QUOTE(Shana @ 2012 02 10, 11:14)
Tu teisi, i Softa tikrai nelabai, i Warma truksta siltumo. Bet as paziurejau pvz paletes kur Summer su Autumn influence - spalvos per silpnos, nesiziures, matosi, kad jai skystos spalvos nelabai, reikalauja svaresniu g.gif . Gal tada Summer su Sping influence

QUOTE(bytte @ 2012 02 10, 11:26)
Pilkai mėlynos - tai vasara turėtų būt  g.gif kaip ten su salotine? kaip antroje foto? draugaujat?
MB - soft summer IMHO
QUOTE(Shana @ 2012 02 10, 11:32)
Vel vyro - pritariu Byttei.
QUOTE(Shana @ 2012 02 10, 12:32)
Akys tai rudenines tada gautusi g.gif pavasariams nelabai budinga g.gif

Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 10, 13:22)

Apuole, man paskutineje foto jus tikrai ne pavasaris schmoll.gif Dontstop, Bytte - ka manot?

Man Apuole niekad ir nepriminė pavasario, bet aš šį tipą nelabai "jaučiu". Pvz kur Bytte šiandien įkėlė merginą iš Osinkos niekad nebūčiau įtarus pavasario g.gif
Papildyta:
QUOTE(Apuole @ 2012 02 10, 13:24)
Tai kas gi aš  verysad.gif visai filosofinis egzistencializmas apėmė  doh.gif  Gerai kad bent dėl MB aišku, bet ar tikrai  g.gif ??

MB tikrai vasara 4u.gif
Atsakyti
Apuole lotuliukas.gif doh.gif tai man pasisekė labiau, nes dviejų specių nuomonės beveik sutapo
dar bytės nuomonės reiks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 10, 14:07)
Perkat netu? Is kur?

Perku ir daznai blush2.gif is MD, SM, internetiniu parduotuviu.. smile.gif
Paprasciausiai mano "kaime'nera nieko gero arba kainos kosmines blush2.gif
Atsakyti