Tai kas gi aš visai filosofinis egzistencializmas apėmė
Gerai kad bent dėl MB aišku, bet ar tikrai
??
QUOTE(dontstop @ 2012 02 10, 08:20)
Šalia vyro man ji atrodo labai rudeniška
Bet kažkas ir nuo cool vasaros man vaidenasi, bent pirmose foto
QUOTE(bytte @ 2012 02 10, 09:40)
Man tai Apuolė visai ne rudeniška
nepasakysiu kokia, bet rudens aš ten nematau... man jos šiltumas labiau pavasariškas
kažkiek primena švytinčią vasarą pagal bfas sistemą, bet... nežinau... tos mėlynos akys...
QUOTE(Shana @ 2012 02 10, 10:30)
Niu as irgi pavasario nematau, pirma mintis buvo rudeniska, bet matau kazkoki saltuma, gal odoje
net pasimeciau
akys bent man tokios mazutines (petrol)
QUOTE(bytte @ 2012 02 10, 11:01)
Aš matau mėlynas akis... antra foto labai nepatinka... nepatinka nei plaukai prie odos... nei tos bloznos spalvos... pirma foto vasarą primena... o va kur su vyru vistiek nėra tokia visai šilta, jaučiasi šaltumas... bet į softą niekaip man ji nepanaši
... o warm autumn jau labai šilta turėtų būt... nei pro kur į warmus
man gražiai labai akys atrodo trečioje foto su raudona palaidine... ir odos "negadina" ta spalva... rudenėliams neturėtų tikt... nes palaidinę matau gana šaltos švarios raudonos spalvos... nežinau ar yra clear spring tokia...bet va cool summarėms yra
QUOTE(Shana @ 2012 02 10, 11:02)
Dar apie Apuole mastau o gal Autums/Spring with Summer influence
Visgi is kazkur tas saltumas yra
QUOTE(bytte @ 2012 02 10, 11:12)
Pavasaris/vasara negali būt, čia gi light potipis, jau per daug kontrastinga... ir soft manau dėl kontrasto negali būt... aš tai bandyčiau su salotinėm spalvom kaip ten reikalai
... kažkaip toje foto prie salotinės sienos visai gražu... kažin kaip su rūbais tokios spalvos... o ta šilta šviesiai oranžinė irgi visai negadina vaizdo...
QUOTE(Shana @ 2012 02 10, 11:14)
Tu teisi, i Softa tikrai nelabai, i Warma truksta siltumo. Bet as paziurejau pvz paletes kur Summer su Autumn influence - spalvos per silpnos, nesiziures, matosi, kad jai skystos spalvos nelabai, reikalauja svaresniu
. Gal tada Summer su Sping influence
QUOTE(bytte @ 2012 02 10, 11:26)
Pilkai mėlynos - tai vasara turėtų būt
kaip ten su salotine? kaip antroje foto? draugaujat?
MB - soft summer IMHO
QUOTE(Shana @ 2012 02 10, 11:32)
Vel vyro - pritariu Byttei.
QUOTE(Shana @ 2012 02 10, 12:32)
Akys tai rudenines tada gautusi
pavasariams nelabai budinga