Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
oh gi visur ieškau biggrin.gif aš tai žiauriai linkstu prie pavasario spalvų, bet man visos smėlinės žiauriai netinka... ir salotinės žiaauriai netinka. Tai niekaip negaliu būt pavasaris. Tai kas lieka ... rudenėlis tai nepanašu niekaip gi...
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 10, 10:55)
oh gi visur ieškau  biggrin.gif  aš tai žiauriai linkstu prie pavasario spalvų, bet man visos smėlinės žiauriai netinka... ir salotinės žiaauriai netinka. Tai niekaip negaliu būt pavasaris. Tai kas lieka ... rudenėlis tai nepanašu niekaip gi...

Rudenelis gal ne g.gif siltumo trukumas g.gif
Nors visko buna...
O nera kokios ziemos su pavasario itaka biggrin.gif ?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 10 vasario 2012 - 11:04

QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 10, 11:32)

bet dėl medžiagos suabejojau, ten buvo treningai, bet tie tokie kur medžiaga kaip aksomiukas? Gal kas gali ką pasakyti apie tokią?  g.gif

Būna tokia medžiaga medvilnė (gryna ar maišyta), tai dar dar, bet dažniau būna sintetika, tai visai š, abiem atvejais storina nežmoniškai ax.gif

QUOTE(Shana @ 2012 02 10, 11:58)

O nera kokios ziemos su pavasario itaka biggrin.gif ?

Žiema su pavasario įtaka - čia aš biggrin.gif Clear winter ax.gif
Atsakyti
na štai, greituoju būdu ką tik apsifotkinau dar smile.gif permečiau Dontstop, kad į albumą įkeltų.

QUOTE(Shana @ 2012 02 10, 11:14)
Apuole, o akys grynai pilkai-melynos, ar yra kokiu gelsvu intarpeliu?
pasianalizavau veidrodyje- kažkiek yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 10, 11:32)
o tokie dalykai kaip lankelis, auskarai nemanau, kad turi labai įtakos, lankelis atokiau nuo veido, plaukuose, auskarai vistiek kiek ten jie..

O kam tada išvis papuošalai reikalingi smile.gif Juk tam, kad suteiktų veidui (ar kitai vietai) akcentą, kad pabrėžtų/paryškintų akių spalvą ir pan. Nežinau, man rodos, tokios smulkmenos labai labai svarbios. Prisimenu, kaip Bytte rašė, kad kažkuriam ten amžiuje buvo madinga juoda aksominė juostelė ant kaklo, pabrėžianti jo (kaklo) baltumą. Tai ar norėtų kas šiais laikais dar labiau pabrėžti išblyškusią baltą odą? Turbūt nedaugelis, nes pagal dabartinius kanonus gražu skaistus, sveikai atrodantis veidas, o ne perbalęs ax.gif
Aš labai nedaug nusimanau apie papuošalus, dar tik bandau juos atrasti ir prisijaukinti. Ką atadau iki šiol:
renkuosi tokius auskarus, kurie pabrėžia akių spalvą, tai svarbiausia. Prie žalių auskarų mano akys atrodo daug žalesnės, nei pvz prie juodų. Toliau žiūriu, kad jų forma nesipjautų su veido formą. Na ir galiausiai kad derėtų prie viso outfit'o, prie rūbų ir aksesuarų. Analogiškai ir kiti papuošalai - pakabukai, žiedai, apyrankės. Pvz., netinkamos spalvos žiedas, kaip ir netinkamos spalvos nagų lakas, padaro rankų odą labai negražaus atspalvio biggrin.gif (man kartais padaro arba labai baltas, arba murzinai geltonas rankas doh.gif )
Žodžiu, pagrindinė tokių daiktelių funkcija puošti, užtat tai ir yra papuošalas. Ir jis tikrai nepapuoš, jei bus netinkamos spalvos. Viskas IMHO 4u.gif
Atsakyti
Ha ha, kas cia visoms uzejo su melyna,pilka,ruzava biggrin.gif man tos kelnes sportines apie kurias snekama tai negrazu, kambarines greiciau primena ta medziaga man, turiu toki tipo bliuzona, i sporta lyg ir gaila ir keistai atrodo, tai siaip prie dzinsu tik nesioju. o as turbut palieku melyna,pilka,rozine, nes nieko rozinio nerandu, tinkamo atspalvio,visos arba pastelines tokios fe ir vistik netinka man jos,arba visokios plytines,koralines,na grazu, bet kazkaip norejau ryskio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuole @ 2012 02 10, 12:11)
na štai, greituoju būdu ką tik apsifotkinau dar smile.gif permečiau Dontstop, kad į albumą įkeltų.

Jau įkėliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuole @ 2012 02 10, 11:11)
pasianalizavau veidrodyje- kažkiek yra  g.gif

Akys tai rudenines tada gautusi g.gif pavasariams nelabai budinga g.gif

Del papuosalu sutinku su Dontstop, labai daug galima papuosalu pagalba pasiekti, net neutralu prie veido vidutiniskai tinkanti ruba galima transformuoti i tinkanti labai rolleyes.gif

Audrina Partrige, priskiriama Deep autumn g.gif
user posted image
user posted image
Kristin Kreuk irgi
user posted image

Ps - gal su sita diskusija reiktu keltis i spalv.tipu tema blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 10 vasario 2012 - 11:37
Mano paletės mėgiamų spalvų: visos pavasario, clear winter, ir soft summer ir soft autumn biggrin.gif ... pati nepriimtiniausia cool winter blush2.gif
Pavasario ir soft spalvas visas esu bandžius biggrin.gif , galiu pasakyt - ne mano.

clear winter - viena iš ryškiausių žiemų, manau jaunystėja pilnai traukiau į tą pusę... juolab kad su mėlyna, kur dėjau true spring merginą (aš ją vadinu ultramarinu) aš irgi gerai atrodžiau... bet dabar brrr kokia purvina aš atrodau su ta suknele...
Papildyta:
merginos duodam Apuolei slaptažodį, nes kažkaip visai nesažiningai gaunas ar ne? blush2.gif nusiųskit kuri ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 10, 10:46)
Nu del pilko melyno ir rozinio tai per paskutines dienas ideta dalshe niekuda, perzvelkit tema jei ka  tongue.gif

Mačiau mėlyną, pilką ir apipelijusią rožinę, o aš noriu tamsios, ryškios, nes jau turiu suknelę su tokiu akcentu ir vieną palaidinę ant petnešų po kardiganais, netinka man tos čiut rausvos verysad.gif žiūriu, kad rožinė su ir su violetine visai nieko, bet jau kitoje kapsulėje ji bus.. o ką galit pasiūlyti šalia violetinės spalvos? Labiau baklažaninės, tokios, tamsesnės, pridusintos.. hihihi.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 02 10, 11:05)
Būna tokia medžiaga medvilnė (gryna ar maišyta), tai dar dar, bet dažniau būna sintetika, tai visai š, abiem atvejais storina nežmoniškai  ax.gif

Neatsimenu medžiagos.. kad storina, tai aš nepergyvenu, man šiaip įdomi tokia medžiaga.. kaip laikosi, kaip nešiojasi, kaip skalbiasi, galų gale, kaip atrodo, gal tikrai ne visai sportui tinkama, kaip kažkas sakė.. unsure.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 02 10, 11:19)
O kam tada išvis papuošalai reikalingi  smile.gif

Nu aš išvis skaičiau kitoje temoje apie spalvinius tipus, kad juoda tinka ne tik žiemoms, o ir vasaroms. Juoda, o ne visos ten tos soft, anglies.. o čia skaičiau, kad tik žiemai, tai dar nematau rimtų argumentų nė vienos pusės, kuria tikėti unsure.gif gal net labiau netikiu požiūriu, kad juoda tinka tik žiemoms, nes šitoje temoje apskritai jaučiama labai subjektyvi agresija juodai spalvai, todėl man tai nevisai patikimai atrodo, čia tarp kitko dėl pačios juodos rolleyes.gif į auskarų temą rolleyes.gif taip, auskarai puošia, bet labiau įtakos turi jų dydis, forma.. vistiek labiau vyrauja auksas/sidabras, o juodos tik akutės ar dar kažkoks velnias.. žinoma, sutinku, kad būtent kažkokia viena, dvi spalvos puošia labiau, bet juk nenešiosi visą laiką apsistojęs tik tų kelių spalvų auskarų, kad ir atspalviais, neprisipirksi vien žalių, kad ir skirtingų atspalvių papuošalų. Mane pavyzdžiui navy spalva padaro tokia.. gal todėl, kad kaip sakiau turiu panašios spalvos apvadėlį akyje tamsesnį, bet tokių auskarų ir ne prie visos aprangos galiu priderinti, ir neprisipirksiu vien su tamsiai mėlynu unsure.gif o va juodus labiausiai priderinu prie visko, man gal net gražiausia, o kai reikia ir nerealiai puošnu.. aš papuošalų maniakė, bet surinkau didelę dėžutę atiduoti puskei, o pasilikau tik juodus, pilkus, mėlynus ir violetinius, baltus.. rolleyes.gif

QUOTE(melynesne @ 2012 02 10, 11:20)
Ha ha, kas cia visoms uzejo su melyna,pilka,ruzava  biggrin.gif  man tos kelnes sportines apie kurias snekama tai negrazu, kambarines greiciau primena ta medziaga man, turiu toki tipo bliuzona, i sporta lyg ir gaila ir keistai atrodo, tai siaip prie dzinsu tik nesioju. o as turbut palieku melyna,pilka,rozine, nes nieko rozinio nerandu, tinkamo atspalvio,visos arba pastelines tokios fe ir vistik netinka man jos,arba visokios plytines,koralines,na grazu, bet kazkaip norejau ryskio  g.gif

Aš irgi turiu, tik nežinau ar ten bliuzonas, toks įdomus, keistas daiktas, bet mano ne šiaip ne sportinis, toks labiau kaip sako casual/sportinis mano nuomone dėl modelio vien. O dėl medžiagos todėl ir galvoju, bet kažkada turėjau n tokių sportinių bliuzonų, tik va kelnės kelia abejones, nes niekada neturėta, nečiupinėta, net nemačiau ant žmogaus niekada kažkodėl unsure.gif
---
bytte, aš dar irgi suabejoju dėl kietos vasaros.. nes kartais žmonės sako, kad tinka balta, juoda, visokios ryškios, nu man į žiemos paletę panašios spalvos.. matavausi draugės suknelę, nepykite, kad susiglamžiusi:
user posted image
labai tiko, o manymu čia tikrai ne vasariška spalva, ar aš neskiriu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buurbuulis: 10 vasario 2012 - 11:46
QUOTE(bytte @ 2012 02 10, 12:42)
merginos duodam Apuolei slaptažodį
ačiū, gavau mirksiukas.gif

na dar įdėjau tik akies foto. ačiū už kantrybę 4u.gif labai norisi jau prie spalvų eit...
Atsakyti