QUOTE(Bamboooocha @ 2012 02 10, 08:57)
Del laisvalaikio kapsuliu, gali susikurti kelias, su skirtingom spalvom, o del to saltumo/siltumo vadovaukis vidiniu termometru
o kaip del aksesuaru,plauku lankelis, auskarai ir pan? Nesiotini ar ne?
(beveik visi auskarai pas mane juodi
)
Kad pas mane vakar susirašiau ant lapuko, ką turiu nešiotino tam jau tikresniam pavasariui, tai visa ta makalynė: daug pilkų, daug juodų, vienas margas daiktas: juoda, pilka, oranžinė, vienas daiktas iš vasaros navy, vienas pavasarinis violetinis, ai dar viena juoda su kažkokiu lyg į violetinumą kringeliu. Nu palaidinių po kardiganais neskaičiuoju, nes šiuo metu turiu jų visą spalvų gamą
ir turiu užuominą į ryškią rožinę, viena pilka suknelė su rožiniu, ai dar viena vasarinė suknelė violetinė su rožiniu atkeliauja.. tai kai bandau sudėti tuos pilkus/navy/rožinius į vieną kapsulę, jau iškart per daug gaunasi, nors dar daug ko trūksta ir nieko išmest nenoriu.. aš įtariu, kad pas mane čia bėda dėl suknelių, visas klanas jų pas mane, kažkokią maniją turiu
ir kur tada juodus kišt.. vėl kažkokią atskirą su juodu daryti ar kaip, bet ta juoda vėl suknelės, ant kurių tinka visi kardiganai arba palaidinės, kurios tinka prie visų džinsų ir po visais kardiganais.. tragedija, ot strigau..
---
Aš juodos neatsisakysiu ir rūbuose, tegul užmėto akmenimis, bet vistiek praktiška, elegantiška, puošni spalva ir tinka ne prie visko, bet turbūt daugiausiai prie kažko tinkanti spalva.. neatsisakysiu
žinoma, mažinu, nes šiaip patraukė ant ryškių spalvų šiemet
o tokie dalykai kaip lankelis, auskarai nemanau, kad turi labai įtakos, lankelis atokiau nuo veido, plaukuose, auskarai vistiek kiek ten jie..
QUOTE(bytte @ 2012 02 10, 09:11)
... aišku jai tepasi vienodai, tai tada manau toks vaikų sportinei pamokai reikalingos aprangos komplektėlis gaunas: kelnės, šortai, bliuzonas, pora sportinių marškinėlių...
O aš taip akivaizdžiai turiu viršsvorio?
krūtinė pas mane nėra maža, todėl nemėgstu tų push up. Nu ir kelk kiek nori, vistiek visa krūtinė į prieky auga, o ne į šonus, kad klubus pasiektų..
kadangi mėgstu tik tiesius ar siaurėjančius, tai gal gelbėtis tada kokiais atsegtais kardiganais, švarkais
dar va pastebėjau, kad suknelės, kur aptempta tik apatinė dalis, o viršutinė tokia laisva, plati pusėtinai atrodo, ir keista, bet turiu vieną vienintelę suknelę, kur nuo krūtinės pūsta, kišenės ir apačią vos nusiaurėja, toks balioniukas, tai vienintelis toks modelis, kuris dar labiau mano užpakalio neišplėtė, o tik užmaskavo
---
Bet aš noriu sukišt turimus į kapsules, nebūtinai visus, bet tik turimų rūbų dėka ir sugalvojau kapsulių spalvas, o ir nenoriu pradėti nuo nulio, kai tų spalvų kažkiek turiu
va dar ką su juoda spalva daryti nesuprantu, jos neatsisakysiu, bet tai palikt kaip pusiau neutralią ir tik kažkur šone, ar į kiekvieną kapsulę imti tik dvi spalvas, o juoda trečia, ar kiekvienoje turėti tada 4 spalvas..
Sportuoju sporto salėje...vasarą, pavasarį dar koks pabėgiojimas lauke ir dviračiai. Mhm..:
1 kelnės
1 sportbačiai
1 bliuzonas (pradžiai, abejoju dėl antro, bet galvoju juk visada gali nusipirkti antrą)
1 sportinis krepšys (senas dasimušė)
1 bridžai
1 šortai
2-3 maikės manau, nes paprastai atlaiko 2 treniruotes, su skalbimu sunkoka, nes pas mane sportinė apranga būna ryški, spalvota visokia, tai negali su bet kuo skalbti..
Dabar spalvos, vėl aš noriu pilkos, mėlynos, rožinės..
turiu tamsiai rožinę maikę tik. Norėjau mėlyno arba rožinio sportinio kostiumo, ***** gaila, kad nenusipirkau per išpardavimą kelnių už 20Lt ir bliuzono už 20Lt, bet dėl medžiagos suabejojau, ten buvo treningai, bet tie tokie kur medžiaga kaip aksomiukas? Gal kas gali ką pasakyti apie tokią?
QUOTE(dontstop @ 2012 02 10, 08:09)
Tai gal tada apsimokėtų daryti vieną sporto kapsulę visiems metams? Jei dauguma rūbų taip ar anaip žada migruot