Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(bytte @ 2012 02 10, 10:01)
. bet į softą niekaip man ji nepanaši schmoll.gif ... o warm autumn jau labai šilta turėtų būt... nei pro kur į warmus  schmoll.gif 
man gražiai labai akys atrodo trečioje foto su raudona palaidine... ir odos "negadina" ta spalva... rudenėliams neturėtų tikt... nes palaidinę matau gana šaltos švarios raudonos spalvos... nežinau ar yra clear spring tokia...bet va cool summarėms yra g.gif
shana kaip manai ši mergina rudenėlis  biggrin.gif ?

Apuole visi tipai maišyti, grynų nėr, bent jau pagal tą cool, warm, clear, deep, soft, light...

Tu teisi, i Softa tikrai nelabai, i Warma truksta siltumo. Bet as paziurejau pvz paletes kur Summer su Autumn influence - spalvos per silpnos, nesiziures, matosi, kad jai skystos spalvos nelabai, reikalauja svaresniu g.gif . Gal tada Summer su Sping influence
user posted image

Tavo ideta mergina man panasi i rudeneli, kaip pavasariui truksta to vaikisko svytejimo g.gif jei neklystu yra biski strazdanu ir akys kazkiek pridusintos. Va pvz pas Apuole akys man svaresnes, nepridusintos g.gif Bet kaip rudeniui nzn kur ja klasifikuoti, nei Softas nei Warmas, Deep irgi ne g.gif Gal tada koks keistesnis Spring porusis butu, na irgi su kokia nors itaka? Reiktu foto su ivairiom spalvom. Kaip tu manai?

Apuole, o akys grynai pilkai-melynos, ar yra kokiu gelsvu intarpeliu?
Atsakyti
O MB kokį tipą priskirtumėt?

Galvoju gal dar įdegis duoda savo įtaką? Jis gal sušiltina? Dėl to sunkiau suprast? O kad raudona spalva pagyvina veidą, tai pati esu pastebėjus...tikrai žinau, kad juoda labai labai NE.

Kapsulę planuoju ne darbinę ( kol kas dar jos nereikia, nes motinystės darbuose esu- per klaidą vadinamose motinystės atostogose ax.gif ). Kaip jau minėjau, bandau išlyst iš džemperiškai kediško stiliaus. Nors radusi tokį džemperį, kaip Shana buvo įdėjus ( toks mėlynas), tai griebčiau daug nesvarstydama. Taigi svarstau apie casual su lengva nuoroda į sportą. T.y. noriu mažiau agresyvaus ir sportiško džemperio ir elegantiškesnių kedukų, bet ne visai balerinkių. Nežinau ar aiškiai išsireiškiau smile.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted image
ši mergina yra pavasaris biggrin.gif
pagal mūsų tipizacija eitų į clear spring potipį...
nėra tokio spring/summer ryškaus, yra tik šviesioms vasarytėms, ir spalvos ten tik paletėja gana ryškios atrodo, jos bendrai labai šviesios gi... ryškiausios vasaros yra cool ax.gif tokios clear summer su spring įtaka nebūna biggrin.gif ... matyt aš tokia būčiau. Mėlynom akim kažkaip mažai vasarėlių randu osinkoj... visos kažkokios rudaakės arba žaliaakės... ir pagal bfas tamsiaplaukėm tik luminant radau, gal negerai išsiverčiau g.gif ... dar gal porcialian, jų paletėj išvis tokių vos ne periskinių spalvyčių pasitaiko.

Pilkai mėlynos - tai vasara turėtų būt g.gif kaip ten su salotine? kaip antroje foto? draugaujat?
MB - soft summer IMHO
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 10, 10:12)
shana aš siūlau kiekvienam prie savo potipio prirašyt, kadangi daugiausiai savo spalvų dėjai... tai daugiausiai darbo turėtum biggrin.gif
Nedegantis reikalas, bet taip, kas susigaudo savo spalvose, gali kada ne kada užvardinti 4u.gif Be streso, kadangi derinukai tai tam ir tėra, kad su sugalvota savo kapsuline spalva galėtumei pažiūrėti kaip kitos atrodytų smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 02 10, 08:57)
Del laisvalaikio kapsuliu, gali susikurti kelias, su skirtingom spalvom, o del to saltumo/siltumo vadovaukis vidiniu termometru smile.gif

o kaip del aksesuaru,plauku lankelis, auskarai ir pan? Nesiotini ar ne?  g.gif  (beveik visi auskarai pas mane juodi  doh.gif )

Kad pas mane vakar susirašiau ant lapuko, ką turiu nešiotino tam jau tikresniam pavasariui, tai visa ta makalynė: daug pilkų, daug juodų, vienas margas daiktas: juoda, pilka, oranžinė, vienas daiktas iš vasaros navy, vienas pavasarinis violetinis, ai dar viena juoda su kažkokiu lyg į violetinumą kringeliu. Nu palaidinių po kardiganais neskaičiuoju, nes šiuo metu turiu jų visą spalvų gamą hihihi.gif ir turiu užuominą į ryškią rožinę, viena pilka suknelė su rožiniu, ai dar viena vasarinė suknelė violetinė su rožiniu atkeliauja.. tai kai bandau sudėti tuos pilkus/navy/rožinius į vieną kapsulę, jau iškart per daug gaunasi, nors dar daug ko trūksta ir nieko išmest nenoriu.. aš įtariu, kad pas mane čia bėda dėl suknelių, visas klanas jų pas mane, kažkokią maniją turiu blush2.gif ir kur tada juodus kišt.. vėl kažkokią atskirą su juodu daryti ar kaip, bet ta juoda vėl suknelės, ant kurių tinka visi kardiganai arba palaidinės, kurios tinka prie visų džinsų ir po visais kardiganais.. tragedija, ot strigau..
---
Aš juodos neatsisakysiu ir rūbuose, tegul užmėto akmenimis, bet vistiek praktiška, elegantiška, puošni spalva ir tinka ne prie visko, bet turbūt daugiausiai prie kažko tinkanti spalva.. neatsisakysiu schmoll.gif žinoma, mažinu, nes šiaip patraukė ant ryškių spalvų šiemet wub.gif o tokie dalykai kaip lankelis, auskarai nemanau, kad turi labai įtakos, lankelis atokiau nuo veido, plaukuose, auskarai vistiek kiek ten jie..

QUOTE(bytte @ 2012 02 10, 09:11)
... aišku jai tepasi vienodai, tai tada manau toks vaikų sportinei pamokai reikalingos aprangos komplektėlis gaunas: kelnės, šortai, bliuzonas, pora sportinių marškinėlių...

O aš taip akivaizdžiai turiu viršsvorio? unsure.gif krūtinė pas mane nėra maža, todėl nemėgstu tų push up. Nu ir kelk kiek nori, vistiek visa krūtinė į prieky auga, o ne į šonus, kad klubus pasiektų.. hihihi.gif kadangi mėgstu tik tiesius ar siaurėjančius, tai gal gelbėtis tada kokiais atsegtais kardiganais, švarkais unsure.gif dar va pastebėjau, kad suknelės, kur aptempta tik apatinė dalis, o viršutinė tokia laisva, plati pusėtinai atrodo, ir keista, bet turiu vieną vienintelę suknelę, kur nuo krūtinės pūsta, kišenės ir apačią vos nusiaurėja, toks balioniukas, tai vienintelis toks modelis, kuris dar labiau mano užpakalio neišplėtė, o tik užmaskavo wub.gif
---
Bet aš noriu sukišt turimus į kapsules, nebūtinai visus, bet tik turimų rūbų dėka ir sugalvojau kapsulių spalvas, o ir nenoriu pradėti nuo nulio, kai tų spalvų kažkiek turiu unsure.gif va dar ką su juoda spalva daryti nesuprantu, jos neatsisakysiu, bet tai palikt kaip pusiau neutralią ir tik kažkur šone, ar į kiekvieną kapsulę imti tik dvi spalvas, o juoda trečia, ar kiekvienoje turėti tada 4 spalvas..
Sportuoju sporto salėje...vasarą, pavasarį dar koks pabėgiojimas lauke ir dviračiai. Mhm..:
1 kelnės
1 sportbačiai
1 bliuzonas (pradžiai, abejoju dėl antro, bet galvoju juk visada gali nusipirkti antrą)
1 sportinis krepšys (senas dasimušė)
1 bridžai
1 šortai
2-3 maikės manau, nes paprastai atlaiko 2 treniruotes, su skalbimu sunkoka, nes pas mane sportinė apranga būna ryški, spalvota visokia, tai negali su bet kuo skalbti..
Dabar spalvos, vėl aš noriu pilkos, mėlynos, rožinės.. unsure.gif turiu tamsiai rožinę maikę tik. Norėjau mėlyno arba rožinio sportinio kostiumo, ***** gaila, kad nenusipirkau per išpardavimą kelnių už 20Lt ir bliuzono už 20Lt, bet dėl medžiagos suabejojau, ten buvo treningai, bet tie tokie kur medžiaga kaip aksomiukas? Gal kas gali ką pasakyti apie tokią? g.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 02 10, 08:09)
Tai gal tada apsimokėtų daryti vieną sporto kapsulę visiems metams? Jei dauguma rūbų taip ar anaip žada migruot  ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuole @ 2012 02 10, 10:15)
Taigi svarstau apie casual su lengva nuoroda į sportą.

Casual/sport. Tada pradzioje kelniu, dzemperiu, svarkeliu (nzn ar pirksit) ieskociau gal g.gif

QUOTE(bytte @ 2012 02 10, 10:26)

ši mergina yra pavasaris  biggrin.gif

MB - soft summer IMHO

Matai, atspejau, nors netipiskai man ji pavasaris g.gif Bet as kituose tipuose maziau susigaudau.
Tiesiog paziurejau, kad summer/spring palete ryskoka, todel atejo i galva blush2.gif
As va pagal akis ir galvoju, nes siaip Spring akys turetu but gan ryskios/svarios, ane? g.gif

Vel vyro - pritariu Byttei.

Bytte, as labai daug paveiksliuku dejau ne savo spalvu, ypac pastaruoju metu, cia visos pilku, pasteliniu ir pan norejo tongue.gif
Atsakyti
true spring akis:
user posted image
...bet nežinau kažkaip visada maniau kad true atitinka warm... bet žiūriu kad ne-a... labai ten daug tamsiaplaukių true spring pagal BFAS sistemą.
Atsakyti
O dabar dar nori melyno, pilko, rozinio tongue.gif ir kazko violetinio vasarai ryskiai biggrin.gif greiciausiai pilko, violetinio ir kazko.. shana plyz tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Etamcik @ 2012 02 10, 10:30)
Nedegantis reikalas, bet taip, kas susigaudo savo spalvose, gali kada ne kada užvardinti 4u.gif Be streso, kadangi derinukai tai tam ir tėra, kad su sugalvota savo kapsuline spalva galėtumei pažiūrėti kaip kitos atrodytų smile.gif

4u.gif

QUOTE(bytte @ 2012 02 10, 10:34)
true spring akis:
user posted image
...bet nežinau kažkaip visada maniau kad true atitinka warm... bet žiūriu kad ne-a... labai ten daug tamsiaplaukių true spring pagal BFAS sistemą.

geras. Is tikro apie Spring zinau turbut maziausiai, jis nuo manes toliausiai.
As beje 12blueprints dabar radau nu grynai savo aki, prie rudeneliu. Galvoju gal as tuo Rudeniu visad buvau, tik maskavausi i Soft summer, nedidele tarp ju riba. g.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etamcik: 10 vasario 2012 - 10:41
Aš sakiau gi tongue.gif ...
Aš tai neradau savo akių verysad.gif
ir tos great colors man visos nelabai... gal aš savęs neradau dar g.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 10, 10:36)
O dabar dar nori melyno, pilko, rozinio  tongue.gif  ir kazko violetinio vasarai ryskiai  biggrin.gif  greiciausiai pilko, violetinio ir kazko.. shana plyz  tongue.gif

Nu del pilko melyno ir rozinio tai per paskutines dienas ideta dalshe niekuda, perzvelkit tema jei ka tongue.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2012 02 10, 10:43)
Aš sakiau gi  tongue.gif ...
Aš tai neradau savo akių  verysad.gif
ir tos great colors man visos nelabai... gal aš savęs neradau dar  g.gif

biggrin.gif as visa gyvenima iki pernai rengdavausi saltesnem spalvom, o dabar kaifuoju nuo savo ryskumo biggrin.gif Ot gyvenii zmogus ir mokais doh.gif
Gal tu ne vasara visai, gal ne ten ieskai g.gif
Atsakyti