Merginos, įkėliau į albumą Apuolės nuotraukas Šalia vyro man ji atrodo labai rudeniška Bet kažkas ir nuo cool vasaros man vaidenasi, bent pirmose foto
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 09, 23:28)
Aš dar kartą atsidariau spintą. Tragedija, painiava man..
sportui bus viena mažytė kapsulė, tai kaip įsivaizduoju 1-2 kelnės, 2-3 maikės, 1-2 bliuzonai, 1 sportbačiai. Pavasariui/vasarai gali migruoti ta pati, tik kelnes pakeistų bridžai/šortai..
sportui bus viena mažytė kapsulė, tai kaip įsivaizduoju 1-2 kelnės, 2-3 maikės, 1-2 bliuzonai, 1 sportbačiai. Pavasariui/vasarai gali migruoti ta pati, tik kelnes pakeistų bridžai/šortai..
Tai gal tada apsimokėtų daryti vieną sporto kapsulę visiems metams? Jei dauguma rūbų taip ar anaip žada migruot
skaitau įkėliau Apuolės nuotruakas... galvoju prie ko čia ta Apuolė (piliakalnis yra toks, ten Apuolės mūšio inscenizaciją kasmet rengia, dažnai vykstam)... ir kas kad rudeniškai atrodo... vasaros gale šventė gi vyksta... ir vyras prie ko... kol dašuto apie ką
Man tai Apuolė visai ne rudeniška nepasakysiu kokia, bet rudens aš ten nematau... man jos šiltumas labiau pavasariškas kažkiek primena švytinčią vasarą pagal bfas sistemą, bet... nežinau... tos mėlynos akys... man į ją žiųrint tokios va asociacijos:
Man tai Apuolė visai ne rudeniška nepasakysiu kokia, bet rudens aš ten nematau... man jos šiltumas labiau pavasariškas kažkiek primena švytinčią vasarą pagal bfas sistemą, bet... nežinau... tos mėlynos akys... man į ją žiųrint tokios va asociacijos:
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 10, 00:28)
Aš dar kartą atsidariau spintą. Tragedija, painiava man..
sportui bus viena mažytė kapsulė, tai kaip įsivaizduoju 1-2 kelnės, 2-3 maikės, 1-2 bliuzonai, 1 sportbačiai. Pavasariui/vasarai gali migruoti ta pati, tik kelnes pakeistų bridžai/šortai.. (realiai sporto rūbų turiu mažiausiai, tai lengviausia formuoti, pradėti beveik nuo nulio). Bet suku galvą, tai man ekonomiškiau atrodo, kad ji atmigruos iš šaltesnio sezono į šiltesnį ir tereikės pirkti tik 1-2 bridžus, bet mane čia akmenim užmėtys.. formuoti dvi realiai daugiau visko reikia ir gaunasi. Nebežinau nuo ko pradėti sąrašą sporto kapsulei
toliau lieka tik laisvalaiko kapsulė, nes darbe juoda/balta, ji skurdi, nes darbe praleidžiu tik ~3 dienas per visą savaitę. Tai vienos laisvalaiko man tikrai maža, tokiu atveju.. o dar tas mano čiut ne vienas vienintelis šaltumo/šiltumo sezonas per visus metus.. tamsus miškas
sportui bus viena mažytė kapsulė, tai kaip įsivaizduoju 1-2 kelnės, 2-3 maikės, 1-2 bliuzonai, 1 sportbačiai. Pavasariui/vasarai gali migruoti ta pati, tik kelnes pakeistų bridžai/šortai.. (realiai sporto rūbų turiu mažiausiai, tai lengviausia formuoti, pradėti beveik nuo nulio). Bet suku galvą, tai man ekonomiškiau atrodo, kad ji atmigruos iš šaltesnio sezono į šiltesnį ir tereikės pirkti tik 1-2 bridžus, bet mane čia akmenim užmėtys.. formuoti dvi realiai daugiau visko reikia ir gaunasi. Nebežinau nuo ko pradėti sąrašą sporto kapsulei
toliau lieka tik laisvalaiko kapsulė, nes darbe juoda/balta, ji skurdi, nes darbe praleidžiu tik ~3 dienas per visą savaitę. Tai vienos laisvalaiko man tikrai maža, tokiu atveju.. o dar tas mano čiut ne vienas vienintelis šaltumo/šiltumo sezonas per visus metus.. tamsus miškas
Tokiu atveju daryciau viena sporto kapsule
Del laisvalaikio kapsuliu, gali susikurti kelias, su skirtingom spalvom, o del to saltumo/siltumo vadovaukis vidiniu termometru
Man regis kai kapsuliu spalvos skirsis tai ir migruoti nelabai kas gales o jei vienas ar kitas rubelis (juk ne visi) pakeliaus is vienos i kita kapsule manau nieko nenutiks. O veliau, darysi pagal poreikius ir tiek. Bent jau as galvoju taip daryti
O man iskilo toks klauusimas, kad juoda man netinka jau supratau o kaip del aksesuaru,plauku lankelis, auskarai ir pan? Nesiotini ar ne? (beveik visi auskarai pas mane juodi )
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 02 10, 09:57)
O man iskilo toks klauusimas, kad juoda man netinka jau supratau o kaip del aksesuaru,plauku lankelis, auskarai ir pan? Nesiotini ar ne? (beveik visi auskarai pas mane juodi )
Na papuošalai tuo labiau turi puošti, o ne gadinti visą vaizdą, manau
QUOTE(dontstop @ 2012 02 10, 11:00)
Na papuošalai tuo labiau turi puošti, o ne gadinti visą vaizdą, manau
Tuomet ir papuosalus teks keisti Gerai, kad ju beveik nenesioju
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 09, 20:50)
J. Lo, tai žiūriu ji nevengia siaurėjančių ir tiesių, bet kaikur atrodo visai padoriai
Ji viršsvorio neturi be to atkreip dėmesį koks viršus būna, jei sijonukas ne platėjantis... nors ir šiaip viršus dažniausiai didinantis krutinę arba su push apais būna.
QUOTE(Babi* @ 2012 02 09, 20:54)
Kadangi neturiu jokių kelnių, tai todėl ir negaliu lyginti, bet po tokių pasisakymų pradėsiu dairytis kelnių
Mano giliu įsitikinimu medvilnė šalčio netraukia... kitas reikalas, kad dabartiniai džinsai būna su elastanu, o žinia šitas gėris atima iš kūno šilumą ir atiduoda ją į aplinką... taigi šaldo. 100% medvilnės turėtų nešaldyt... nebent laisvi... tada orą tarp kelnių sušildai, o vėjas jį vėl išpučia . Bet kuriuo atveju už vilną nieko šilčiau žmogus dar nesugalvojo.
QUOTE(Etamcik @ 2012 02 09, 22:40)
Na pasidarbavau albumėliuose, ką turėjau išsirinkusi viską įkėliau, pagrinde į 'spalvos ir atspalviai' Nesijaučiu labai kompetetinga kituose nei pačios tipuose, o ir šiame dar striginėju tai skirsčiau tik originaliai priskirtus vienam ar kitam tipui paveikslėlius, derinius ir t.t. į krūvą sumečiau. Jei kuri netingėsite, galite kartas nuo karto pervadinti, pvz. cool summer spalvos ar pnš.
O-o kiek prikrovei... dabar lai visos pasirašinėja prie savo spalvų ... shanai jaučiu teks daugiausiai darbo
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 09, 23:28)
turimus rūbus sukišt į kapsules be šansų. Gal po truputi pradėkit nuo vienos kapsulės... sporto tai visai paprasta, aišku atsižvelgiant kur sportuojat . jei lauke, tai tikrai gausis ne viena, jei tik salėj, o lauke tik kai šilta, tai kapsulytė visai maža, nepamirškit taisyklės kad vienai apačiai 2/3 viršai... aišku jai tepasi vienodai, tai tada manau toks vaikų sportinei pamokai reikalingos aprangos komplektėlis gaunas: kelnės, šortai, bliuzonas, pora sportinių marškinėlių... ir pagal sportavimo dažnumą ir skalbimo poreikį dauginat. Mano abu vaikai sportuoja, gana rimtai, tai su vienu komplektu neišsiversdavau tik dukros atveju, kai treniruotes turėdavo kasdien... ir kartais po dvi.... kitu atveju kažkaip pakako, gi nemarinuosi susmirdusių marškinėlių. Jai finansai leidžia, galim ir daugiau, bet ekonominiu požiūriu, tai tikrai nereikia Formuojant kapsulę pirmiausia atsispirti reikėtų nuo šito taško: ko ir kiek man reikia. Kiek kelnių man reikia ir kodėl tokių reikia, kiek bridžų... o gal jų visai nereikia... o gal kelnių nereikia, nes salėje visada pakankamai šilta... kodėl ir ar reikia man trijų marškinėlių, gal poros užtenka, nes gi po treniruotės skalbiu iškart, o gal skalbiu kartu su apatiniais karta į savaitę, ir man net trijų bus mažai... jei man taip skalbti patogu, ar leidžia piniginė... ir pan...
tik viską apsvarsčius spręskit spalvų klausimą... o jei jau turit sportinių rūbų, tai ko trūksta spręskit kokios spalvos galėtų būt.
QUOTE(Etamcik @ 2012 02 09, 21:40)
Na pasidarbavau albumėliuose, ką turėjau išsirinkusi viską įkėliau, pagrinde į 'spalvos ir atspalviai' Nesijaučiu labai kompetetinga kituose nei pačios tipuose, o ir šiame dar striginėju tai skirsčiau tik originaliai priskirtus vienam ar kitam tipui paveikslėlius, derinius ir t.t. į krūvą sumečiau. Jei kuri netingėsite, galite kartas nuo karto pervadinti, pvz. cool summer spalvos ar pnš.
Medalis tau
Gal Bytte kada per pataisys kazka, ji spalvose did. spece
QUOTE(dontstop @ 2012 02 10, 07:20)
Merginos, įkėliau į albumą Apuolės nuotraukas Šalia vyro man ji atrodo labai rudeniška Bet kažkas ir nuo cool vasaros man vaidenasi, bent pirmose foto
Niu as irgi pavasario nematau, pirma mintis buvo rudeniska, bet matau kazkoki saltuma, gal odoje net pasimeciau akys bent man tokios mazutines (petrol) labiau rodosi Mastau apie maisytus tipus, gal pvz
ojej, tai dar pasirodo kažkokia negrynaveislė aš labai nelengva foto rast tinkamų. nes nesu megėja pozuot, dažniausiai tas būna per atostogas, tad ir akiniai tada prisipliusuoja. Reik kada namuose su naturaliu apšvietimu be blico nusifotkint akys mano ne visai mėlynos, o pilkai mėlynos. gal net labiau pilkos.
gal turit teorinių patarimų, kaip formuot kapsulę daugiau mažiau vienu apsipirkimu? Galvoju kad pirmiausia ieškosiu švarkelio, batų ir kelnių. Bet kadangi tikslas yra per tą savaitę kelionėje apsipirkt, tai paraleliai reiks ir palaidinių, suknelės, kardigano žiūrinėtis. Bandau mintyse išsidėliot, kaip tą geriausia padaryt. nes negaliu pasigirt tokiom derinimo žiniom, kaip kai kurios jūsų. man pvz nepasimatavus ir akivaizdžiai nepamačius sunku nustatyti kokie du modeliai kartu derinsis todėl svarstau pasirinkti "saugius" dažnus modelius, panašius pasimatuoti LT. Jaučiuos visiška fuksė.
gal turit teorinių patarimų, kaip formuot kapsulę daugiau mažiau vienu apsipirkimu? Galvoju kad pirmiausia ieškosiu švarkelio, batų ir kelnių. Bet kadangi tikslas yra per tą savaitę kelionėje apsipirkt, tai paraleliai reiks ir palaidinių, suknelės, kardigano žiūrinėtis. Bandau mintyse išsidėliot, kaip tą geriausia padaryt. nes negaliu pasigirt tokiom derinimo žiniom, kaip kai kurios jūsų. man pvz nepasimatavus ir akivaizdžiai nepamačius sunku nustatyti kokie du modeliai kartu derinsis todėl svarstau pasirinkti "saugius" dažnus modelius, panašius pasimatuoti LT. Jaučiuos visiška fuksė.
Aš matau mėlynas akis... antra foto labai nepatinka... nepatinka nei plaukai prie odos... nei tos bloznos spalvos... pirma foto vasarą primena... o va kur su vyru vistiek nėra tokia visai šilta, jaučiasi šaltumas... bet į softą niekaip man ji nepanaši ... o warm autumn jau labai šilta turėtų būt... nei pro kur į warmus
man gražiai labai akys atrodo trečioje foto su raudona palaidine... ir odos "negadina" ta spalva... rudenėliams neturėtų tikt... nes palaidinę matau gana šaltos švarios raudonos spalvos... nežinau ar yra clear spring tokia...bet va cool summarėms yra
shana kaip manai ši mergina rudenėlis ?
Apuole visi tipai maišyti, grynų nėr, bent jau pagal tą cool, warm, clear, deep, soft, light...
man gražiai labai akys atrodo trečioje foto su raudona palaidine... ir odos "negadina" ta spalva... rudenėliams neturėtų tikt... nes palaidinę matau gana šaltos švarios raudonos spalvos... nežinau ar yra clear spring tokia...bet va cool summarėms yra
shana kaip manai ši mergina rudenėlis ?
Apuole visi tipai maišyti, grynų nėr, bent jau pagal tą cool, warm, clear, deep, soft, light...
QUOTE(bytte @ 2012 02 10, 09:11)
O-o kiek prikrovei... dabar lai visos pasirašinėja prie savo spalvų ... shanai jaučiu teks daugiausiai darbo
Bytte, as pie kitu sezonu spalvas tiek daug nezinau, na bendrai kazkiek susigaudau
O del JLo ir kt celebrity - manau tu teisi, jie susideda ir visokius push-upus, prispaudziancius dirzus, pakelancias subine kelnaites, ir dar daug to, ko plika akim nematyt ir nei viena musu nenesioja
QUOTE(Apuole @ 2012 02 10, 09:52)
ojej, tai dar pasirodo kažkokia negrynaveislė aš
Suprantu problema del foto, man tas pats, o dar kur lauke, tai butinai su akiniais
O maisytame tipe nieko blogo, kaip tik gal daugiau galimybiu.
Nzn koki garderoba formuosit, bet jei pvz darbini, as pradzioje komplektuociau rimtus daiktus - kelnes, svarka, sijonus, batus. Maikutes ir palaidinukes po to lengviau priderinti
Vakar lyg Dontstop klause, kokie daiktai gali migruoti, tai bent man labai daug kokie, klasikines kelnes, sijonai, sukneles kai kurios (ziema po jai pasivelki megztuka), svarkai (ziema ant megztuko, pavasari ant maikutes). Tik jau i vasara nelabai kas migruoja, dominuoja tiesiog sukneles
Dar apie Apuole mastau o gal Autums/Spring with Summer influence Visgi is kazkur tas saltumas yra
Pavasaris/vasara negali būt, čia gi light potipis, jau per daug kontrastinga... ir soft manau dėl kontrasto negali būt... aš tai bandyčiau su salotinėm spalvom kaip ten reikalai ... kažkaip toje foto prie salotinės sienos visai gražu... kažin kaip su rūbais tokios spalvos... o ta šilta šviesiai oranžinė irgi visai negadina vaizdo...
shana aš siūlau kiekvienam prie savo potipio prirašyt, kadangi daugiausiai savo spalvų dėjai... tai daugiausiai darbo turėtum
shana aš siūlau kiekvienam prie savo potipio prirašyt, kadangi daugiausiai savo spalvų dėjai... tai daugiausiai darbo turėtum