QUOTE(Bamboooocha @ 2012 02 09, 20:19)
Aniston man daug grazesne su sviesiais plaukais
O as pastebejau toki dalyka..kai tamsinu plaukus tai juos garbanoju (na jie savaime banguojasi, tai uztenka isplovus galva pagniauzyt plaukus), o kai sviesinu-tiesinu, gadinu silpnus plaukus
As jau pradejau formuot kapsule, nusipirkau melynus dzinsiukus, issitraukiau pilka megstuka kimono tipo rankovem ir rozini sali
dar daug truksta
Dzinsai ziema tikrai salti traukia, dar ir kaip
bet po jais nesivelku jokiu pedkelniu
buurbuulis prisiidedu prie taves
as ziema taip pat dzinsus nesioju plonus megstukus (po apacia nebent trumparankove maikute)
ir mano zieminis "paltas"panasesnis i rudenini puspaltuka, o dar ir kepures nenesioju
Pagaliau, jau pasijutau nejaukiai
tik tiek, kai prie kokių -17 tai jau išsižadu šitokio savo gyvenimo būdo, lendu į storus, šiltus..
o kepurių šiaip nenešioju, pas mane atskiros kūno dalys nevienodai šaltį junta..
tik striukė tai kaip atsavar pūkinė, šilta, kitaip numirčiau. va dar ir kapsulę tokią pačią formuojame..
tu gal irgi kieta vasara?
aš tai žiūriu, kad su savo senu turtu ir migravimu tarp kapsulių/sezonų truputį viršiju skaičių, bet.. ką padarysi, pradžiai nesmerkite..
tik kadangi pas mane čiut ne vienas sezonas, t.y. tik karštą vasarą išsirengiu ir tik labai šaltą žiemą apsirengiu, o vaikštau kaip bytte sako drungna, tai dabar nesugalvoju kuriuos rūbus į kokias kapsules kelti, tiek spalviškai, tiek galbūt šiltumo prasme