Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(bytte @ 2012 02 09, 18:52)
man vasara kai jau tokius sijonus dėviu viskas kaitina smile.gif
neįsivaizduoju kokia skarelė galima devėt prie maikės  g.gif ... stilistiškai ta prasme

Artimiausia tam, ką įsivaizduoju nuotraukoje apačioje. Turėjau omeny skarele/skara/šaliu sukurti kažką panašaus, kaip joje

user posted image
Atsakyti
grazi man ta spalva aniston
noriu sviesiu plauku, bet bijau g.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 09, 19:55)
kad siaurėjantys nežymiai į apačią, bet man tokie nesižiūri  g.gif

kaip siaurėjantys? blink.gif
Man kliošas šiaip sau, nebent iki žemės... ir nuo medžiagos labai priklauso... trikampis toks irgi ne bet koks tinka... iš įstrižos medžiagos... o va jei tiesus sijonas, tai jokių įstrižų medžiagų, subinė - kaip daržinė atrodo iškart... atsikišęs toks krežis.
...šiaip labai daug tų kriašyčiu, visos latino kriaušės dažniausiai... galim pasižiūrėt kaip jos atrodo apsirengusios, kas storina, o kas labai gražina... man patinka kaip Je LO pasirenka siluetus... nors ne mano stilius, bet siluetai juk gali būt tie patys.
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 02 09, 18:01)
Rimtai? Šito niekur nesu girdėjusi blush2.gif
Aš tai ir pagal save jaučiu kad per šalčius ryškiai šalčiau su džinsais smile.gif

Na jei neužsivėlinsiu su savo darbeliais, įmesiu paveikslėlių į albumą, pririnkau krūūūvą doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šios figūros tipo moterims idealiausia išeitis – klasikinės kelnės, lengvai prigludusios viršuje, 2 cm žemiau plačiausios vietos. Jei labai mėgsti sijonus, rinkis juos šiek tiek siaurėjančius į apačią, užsibaigiančius žemiau kelių. Venk labai siaurėjančių, trumpų, trapecijos, saulės formos sijonų.
va, bet man kelią rimtą įtarimą, nes toks modelis tikrai paplatina dar labiau užpakalį ir klubus. Nors renkuosi tiesius. daugiau, mažiau siaurėjančius vistiek aš.. unsure.gif ar išvis palaidus, nesuprasi kur prasideda, kur baigiasi, nei liemens, nei klubų po jais nesimato lotuliukas.gif aš tiesiog šiaip labai nemėgstu tų tokių žymiai, nežymiai paplatėjančių, varpelių ir kitokių rolleyes.gif seniau, kol nebuvau kriaušė ar bent jau rimta kriaušė, tai tikrai tiko ir siaurėjantys, dabar vis tikiuosi grįžti į senas formas, o tuo pačiu ir į seną tipą (kad ir kriaušę, bet labai labai neryškią lotuliukas.gif ), permečiau J. Lo, tai žiūriu ji nevengia siaurėjančių ir tiesių, bet kaikur atrodo visai padoriai g.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 09, 19:55)
Aha, kažkur girdėjau, bet aš čia jaučiuosi tokia karštakraujė jau apskritai tarp jūsų, kad nešioju ne tik džinsus, bet ir rudeniškas palaidines visą žiemą  biggrin.gif

Neįsivaizduoju, kaip galima nešioti plonas palaidines žiemą-aš jau rudenį traukiu golfus, šiltesnius megztukus, o žiemą išvis rengiuosi taip: apatinė maikutė, golfas, megztinis biggrin.gif

QUOTE(Etamcik @ 2012 02 09, 20:46)
Aš tai ir pagal save jaučiu kad per šalčius ryškiai šalčiau su džinsais smile.gif

Kadangi neturiu jokių kelnių, tai todėl ir negaliu lyginti, bet po tokių pasisakymų pradėsiu dairytis kelnių unsure.gif
Atsakyti
Babi, aš tikrai imu jaustis nesmagiai hihihi.gif
nepykite, aš dar nepratus ieškoti tokių gražių derinių, bet netyčia užtikau, patiko ir panašu į mano būsimas spalvas.
user posted image

o kur Jūs randate tų paveiksliukų? Gal galėčiau paprašyti 1. mėlynos, pilkos, rožinės pavyzdukų? Ir 2. pilkos, violetinės, kokios trečios? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buurbuulis: 09 vasario 2012 - 20:09
Aniston man daug grazesne su sviesiais plaukais ax.gif
O as pastebejau toki dalyka..kai tamsinu plaukus tai juos garbanoju (na jie savaime banguojasi, tai uztenka isplovus galva pagniauzyt plaukus), o kai sviesinu-tiesinu, gadinu silpnus plaukus doh.gif

As jau pradejau formuot kapsule, nusipirkau melynus dzinsiukus, issitraukiau pilka megstuka kimono tipo rankovem ir rozini sali blush2.gif dar daug truksta doh.gif lotuliukas.gif

Dzinsai ziema tikrai salti traukia, dar ir kaip doh.gif bet po jais nesivelku jokiu pedkelniu schmoll.gif

buurbuulis prisiidedu prie taves lotuliukas.gif as ziema taip pat dzinsus nesioju plonus megstukus (po apacia nebent trumparankove maikute) blush2.gif ir mano zieminis "paltas"panasesnis i rudenini puspaltuka, o dar ir kepures nenesioju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 02 09, 20:19)
Aniston man daug grazesne su sviesiais plaukais  ax.gif
O as pastebejau toki dalyka..kai tamsinu plaukus tai juos garbanoju (na jie savaime banguojasi, tai uztenka isplovus galva pagniauzyt plaukus), o kai sviesinu-tiesinu, gadinu silpnus plaukus   doh.gif 

As jau pradejau formuot kapsule, nusipirkau melynus dzinsiukus, issitraukiau pilka megstuka kimono tipo rankovem ir rozini sali  blush2.gif  dar daug truksta  doh.gif  lotuliukas.gif

Dzinsai ziema tikrai salti traukia, dar ir kaip  doh.gif  bet po jais nesivelku jokiu pedkelniu  schmoll.gif

buurbuulis prisiidedu prie taves  lotuliukas.gif  as ziema taip pat dzinsus nesioju plonus megstukus (po apacia nebent trumparankove maikute)  blush2.gif  ir mano zieminis "paltas"panasesnis i rudenini puspaltuka, o dar ir kepures nenesioju  blush2.gif

Pagaliau, jau pasijutau nejaukiai thumbup.gif tik tiek, kai prie kokių -17 tai jau išsižadu šitokio savo gyvenimo būdo, lendu į storus, šiltus.. unsure.gif o kepurių šiaip nenešioju, pas mane atskiros kūno dalys nevienodai šaltį junta.. hihihi.gif tik striukė tai kaip atsavar pūkinė, šilta, kitaip numirčiau. va dar ir kapsulę tokią pačią formuojame.. 4u.gif tu gal irgi kieta vasara? 4u.gif aš tai žiūriu, kad su savo senu turtu ir migravimu tarp kapsulių/sezonų truputį viršiju skaičių, bet.. ką padarysi, pradžiai nesmerkite.. unsure.gif tik kadangi pas mane čiut ne vienas sezonas, t.y. tik karštą vasarą išsirengiu ir tik labai šaltą žiemą apsirengiu, o vaikštau kaip bytte sako drungna, tai dabar nesugalvoju kuriuos rūbus į kokias kapsules kelti, tiek spalviškai, tiek galbūt šiltumo prasme unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buurbuulis: 09 vasario 2012 - 21:14
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 09, 23:12)
Pagaliau, jau pasijutau nejaukiai  thumbup.gif  tik tiek, kai prie kokių -17 tai jau išsižadu šitokio savo gyvenimo būdo, lendu į storus, šiltus..  unsure.gif  o kepurių šiaip nenešioju, pas mane atskiros kūno dalys nevienodai šaltį junta.. hihihi.gif tik striukė tai kaip atsavar pūkinė, šilta, kitaip numirčiau. va dar ir kapsulę tokią pačią formuojame..  4u.gif  tu gal irgi kieta vasara?  4u.gif  aš tai žiūriu, kad su savo senu turtu ir migravimu tarp kapsulių/sezonų truputį viršiju skaičių, bet.. ką padarysi, pradžiai nesmerkite..  unsure.gif tik kadangi pas mane čiut ne vienas sezonas, t.y. tik karštą vasarą išsirengiu ir tik labai šaltą žiemą apsirengiu, o vaikštau kaip bytte sako drungna, tai dabar nesugalvoju kuriuos rūbus į kokias kapsules kelti, tiek spalviškai, tiek galbūt šiltumo prasme  unsure.gif

Sia ziema tik karta ar du silta megstini issitraukus buvau blush2.gif
As buvau cool dabar i soft perejau blush2.gif va ka duoda plauku sviesinimas blush2.gif lotuliukas.gif
As pradzioj tik pavasario kapsule darysiu, vadovaudamasi savo vidiniu termometru lotuliukas.gif
Atsakyti
Na pasidarbavau albumėliuose, ką turėjau išsirinkusi viską įkėliau, pagrinde į 'spalvos ir atspalviai' drinks_cheers.gif Nesijaučiu labai kompetetinga kituose nei pačios tipuose, o ir šiame dar striginėju biggrin.gif tai skirsčiau tik originaliai priskirtus vienam ar kitam tipui paveikslėlius, derinius ir t.t. į krūvą sumečiau. Jei kuri netingėsite, galite kartas nuo karto pervadinti, pvz. cool summer spalvos ar pnš. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 02 09, 21:22)
Sia ziema tik karta ar du silta megstini issitraukus buvau  blush2.gif
As buvau cool dabar i soft perejau  blush2.gif  va ka duoda plauku sviesinimas  blush2.gif  lotuliukas.gif
As pradzioj tik pavasario kapsule darysiu, vadovaudamasi savo vidiniu termometru  lotuliukas.gif

Aš dar kartą atsidariau spintą. Tragedija, painiava man..
sportui bus viena mažytė kapsulė, tai kaip įsivaizduoju 1-2 kelnės, 2-3 maikės, 1-2 bliuzonai, 1 sportbačiai. Pavasariui/vasarai gali migruoti ta pati, tik kelnes pakeistų bridžai/šortai.. (realiai sporto rūbų turiu mažiausiai, tai lengviausia formuoti, pradėti beveik nuo nulio). Bet suku galvą, tai man ekonomiškiau atrodo, kad ji atmigruos iš šaltesnio sezono į šiltesnį ir tereikės pirkti tik 1-2 bridžus, bet mane čia akmenim užmėtys.. formuoti dvi realiai daugiau visko reikia ir gaunasi. Nebežinau nuo ko pradėti sąrašą sporto kapsulei verysad.gif
toliau lieka tik laisvalaiko kapsulė, nes darbe juoda/balta, ji skurdi, nes darbe praleidžiu tik ~3 dienas per visą savaitę. Tai vienos laisvalaiko man tikrai maža, tokiu atveju.. o dar tas mano čiut ne vienas vienintelis šaltumo/šiltumo sezonas per visus metus.. lotuliukas.gif tamsus miškas
Atsakyti