Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(bytte @ 2012 02 09, 18:15)
O krutinės dydis visai nesvarbu... reik įmest kriaušių su didelėm krūtim  biggrin.gif
X figūros gali būti tik kai krutinės apimtis = klubų apimčiai, krūtinės apimtis gali būti keliais cm didesnė, bet jokiu būdu ne mažesnė. 4u.gif

Tai as suprantu, bet Mergaiciuko atveju pvz, krutine yra mazesne, ir kiek suprantu sako, kad dar kiek sumazes, nes maitina, gaunasi nemazas skirtumas, tai ar gali buti I g.gif Stai ko klausiu g.gif

Persiprasau uz biski OT
va kaip gali tipas pasikeisti unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 09 vasario 2012 - 18:20
OMG blink.gif

o koks jos tipas dabar?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 02 09, 16:24)
Kad vasarą aš jokių skarelių nenešioju, gi karšta? unsure.gif

Na šilkinė plonytė, kaip akcentas, nemanau, kad kaitintų.
Nerandu pavyzdžio sad.gif

Gaila ir Burbulio įmestos nerodo....
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 09, 19:17)
Tai as suprantu, bet Mergaiciuko atveju pvz, krutine yra mazesne, ir kiek suprantu sako, kad dar kiek sumazes, nes maitina, gaunasi nemazas skirtumas, tai ar gali buti I g.gif Stai ko klausiu g.gif

tai kad pas ją ir klubai labai maži:
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 02 09, 18:01)
Tai va: pas mane 71 ir 91 mazdaug. Tai pagal proporcija gaunasi 0.78 - A, bet skirtumas tarp klubu ir liemens vos 20 cm  g.gif

tas 20 cm galim sakyt niekinis... kaip ir nėra talijos, o kriaušės taliją turi, gana ryškę, tik dažnokai ilgą pagal proporcijas (vat net ir pilvukas telpa po ja), diržo gi negali dėt, kad neišryškint didelės šiknos, ne todėl kad jos nėra... o čia tik dirželius ir dėt ant visokių laisvai krentančių suknučių/bliuskučių... sukuriant talijos įliuziją... kad bent ties klubais būtų koks 1 metras, dar galima būtų H įtart... o čia... vien atsikišę petukai atsvers tokį klubų skirtumą. Nebent krutinės ląsta kokia apversto trikampio formos būtų...
rekomendacijos turi tikt I tipo figūrai manau g.gif , kaip kriaušė atrodys perkarus, visi įtars anoreksiją rolleyes.gif

Aniston buvo cool summer, o patapo dabar soft summer biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 09 vasario 2012 - 18:49
QUOTE(bytte @ 2012 02 09, 18:47)

rekomendacijos turi tikt I tipo figūrai manau  g.gif ,

jos buvo cool summer, o patapo dabar soft summer  biggrin.gif

Dekavoju uz paaiskinima. As maniau, kad I klubai ir krutine turi but panasios apimties g.gif Niu a lia smelis tik be talijos smile.gif

Osinkoje sako, kad ji buvo Ziema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2012 02 09, 19:41)
Na šilkinė plonytė, kaip akcentas, nemanau, kad kaitintų.

man vasara kai jau tokius sijonus dėviu viskas kaitina smile.gif
neįsivaizduoju kokia skarelė galima devėt prie maikės g.gif ... stilistiškai ta prasme
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 02 09, 18:01)
Rimtai? Šito niekur nesu girdėjusi blush2.gif

Aha, kažkur girdėjau, bet aš čia jaučiuosi tokia karštakraujė jau apskritai tarp jūsų, kad nešioju ne tik džinsus, bet ir rudeniškas palaidines visą žiemą biggrin.gif

QUOTE(Shana @ 2012 02 09, 18:06)
Tikrai negali but X su tokiu skirtumu schmoll.gif

Taip drinks_cheers.gif čia toks skirtumas dabar. Dabar tikrai sutinku, kad esu kriaušė. Bet sakau, kad seniau klubai už krūtinę tebuvo didesni vos 3-4cm.. o liemuo vis liaunas ir išreikštas, tai čia svarsčiau kas seniau galėjau būti g.gif

QUOTE(bytte @ 2012 02 09, 18:47)
kaip ir nėra talijos, o kriaušės taliją turi, gana ryškę, tik dažnokai ilgą pagal proporcijas (vat net ir pilvukas telpa po ja).

šitas man ir kėlė abejonių dėl kriaušės, nes po liemenu tai sakyčiau tikrai daug telpa pas mane lotuliukas.gif bet kaip įdomiai, visada visur skaitydavau, kad kriaušei tinka platėjantys sijonai, nu varpelis ir t.t., kliošiniai ten tie, o dabar radau, kad siaurėjantys nežymiai į apačią, bet man tokie nesižiūri g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 09, 19:49)
Dekavoju uz paaiskinima. As maniau, kad I klubai ir krutine turi but panasios apimties g.gif Niu a lia smelis tik be talijos smile.gif

Osinkoje sako, kad ji buvo Ziema smile.gif

A jo? ...nu g.gif einu ir aš į žiemas tada lotuliukas.gif
...kai skaneris bus ok nuskanuosiu foto, kur jauna graži ir nevedus rolleyes.gif ... šiaip įdomumo dėlei pasakysit pasikeičiau spalviškai ar ne... o tai visi sako kad nesikeičia prigimtinis spalvinis tipas bla bla bla... man atrodo kad aš pasikeičiau (ne į gerą aišku lotuliukas.gif )
Atsakyti

QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 09, 18:55)
kad seniau klubai už krūtinę tebuvo didesni vos 3-4cm..

QUOTE(bytte @ 2012 02 09, 18:15)
X figūros gali būti tik kai krutinės apimtis = klubų apimčiai, krūtinės apimtis gali būti keliais cm didesnė, bet jokiu būdu ne mažesnė. 4u.gif

Del skareles- as geriaus siulyciau ryskius karolius, pati deviu prie pilkos sukneles, kurios spalva nzn ar labai man prie veido, tokius is hematito ir koralu, ir kardinaliai vaizdelis pasikeicia, veida "atmusa" 4u.gif
Atsakyti
asamam, netyčia ištryniau ne tą, ką reikia. Kartoju:
user posted image
bytte, tokį būdą aš įsivaizduoju, pati nešioju, apsigaubiu tokiu principu, kai vėsu, žinoma tik ne tokią storą, šiltą, megztą.. nežinau ar tai turėjo omenyje. Jeigu buvo kalbėta apie skareles ant kaklo, tada aš irgi sakyčiau nedailu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 09, 18:57)
. o tai visi sako kad nesikeičia prigimtinis spalvinis tipas bla bla bla... man atrodo kad aš pasikeičiau (ne į gerą aišku lotuliukas.gif )

Osinkoje sako kai kas, kad keiciasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 09, 18:58)
Del skareles- as geriaus siulyciau ryskius karolius, pati deviu prie pilkos sukneles, kurios spalva nzn ar labai man prie veido, tokius is hematito ir koralu, ir kardinaliai vaizdelis pasikeicia, veida "atmusa" 4u.gif

Nu ok, tada kažin buvau užslėpta kriaušė ar išvis koks I g.gif aš juk tik spėlioju, neteigiu, kad buvau X biggrin.gif
Atsakyti