Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Etamcik @ 2012 02 08, 22:10)
manau ne be reikalo bijai 4u.gif jau geriau kaip įmanoma natūraliau pasiobanguoti, jei norisi-bigudukais, kojinėmis ir t.t., kokių tik būdų neatrasta doh.gif  biggrin.gif kuodeliai, kasos, visokių var. pilna drinks_cheers.gif

Kiek būdų mano jau bandyti, bet taip norisi ilgesniam laikui susibanguoti blush2.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 02 09, 10:09)
Vilnones kelnes, sijonus, sukneles, megztinius ir kardiganus. Viskas tik iš vilnos. Dar slidininko kelnes  biggrin.gif  Batus su kailiu, storas megztas (vilnones arba medvilnines) pėdkelnes prie suknelių ir sijonų.

Įtariu šilčiau nei su džinsais? ax.gif

QUOTE(Shana @ 2012 02 09, 11:20)

Labai patiko lentelė, ačiū 4u.gif

O aš trečiadienį žygiuosiu į kirpyklą, pas normalią kirpėją (pagal kitų atsiliepimus), tikiuosi patars ką nors ir gražiai nukirps smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 02 09, 18:21)
Gal tiesiog maza kriausyte  g.gif  biggrin.gif

Ko gero smile.gif
QUOTE(Babi* @ 2012 02 09, 18:30)

Įtariu šilčiau nei su džinsais? ax.gif

Be abejo smile.gif
Atsakyti
Tai gal tada ir aš iki šiol buvau itin maža kriaušytė unsure.gif nes juk negali tipas pasikeisti priaugant svoriui.. lotuliukas.gif
---
Šiaip džinsai traukia net šatį. Tikrai šilčiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buurbuulis: 09 vasario 2012 - 17:41
buurbuulis, o krutinė=klubams? juk teste krutinė/liemuo/klubai eina? ar aš ne apie tą patį testą kalbu blush2.gif
manau figūra gali keistis, ypač su amžiumi labiau, ne su svoriu. Mano mama visai prarado taliją, dabar yra H tipo... o jaunystėj kažkaip nors ir maža krutine, bet pagal proporcijas į X tempė, taliją tai labai ryškę turėjo... bet storėjo apatinėje dalyje ir liko kriaušė... o dar veliau ir talija dingo. Taip kad čia viskas sąligynai...
mergaiciukas1 šiaip skaitosi jau I tipas, nors ir klubai didesni. Visai be nieko tai nebūna gi... visas monekenes priskiria prie I, kurios būna tarkim 82/62/87 kokios nors... tik va 90/60/90 jau lieknas laikrodis biggrin.gif , o 82/60/90 jau liekna kriaušė.
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 02 09, 17:30)
Labai patiko lentelė, ačiū 4u.gif

Man irgi, jei nepamirsiu is namu ikelsiu i albuma.
arba ikelkit kas nors jei turit galimybe blush2.gif 4u.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 02 09, 17:38)
Be abejo  smile.gif

Dontstop, beje siandien pagalvojau apie jusu nesluoksniavima, net nesivilkima pedkelniu po kelnems, nes "storina" tongue.gif . Tai va prisiminiau kai LT per didziausius salcius vilkdavausi pedkelnes po kelnem, tai jos atvirksciai biski suspausdavo net, kad kelnes laisvesnes budavo biggrin.gif

Mergaiciuk - as irgi linkstu prie mazos kriausytes smile.gif
Bytte, o I neturetu but krutine ir klubai apylygiai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 09 vasario 2012 - 17:45
Buurbuli as uzmeciau aki ir man kazkaip iskart irgi kriausyte pasirodei 4u.gif

QUOTE(bytte @ 2012 02 09, 11:16)

O gal yra toks geris ir warm spring arba autumn? bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image

Warm
http://workingmeadow...arm-autumn.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 09 vasario 2012 - 18:02
Gaudri, kad dabar esu kriaušė nesiginčiju, sau iš šalies irgi tokia pasirodžiau lotuliukas.gif
bet va kilo neaiškumas su buvusiu tipu, nes tiek vizualiai, tiek matmenimis tikrai nesimatė kriaušės.. gal kaip bytte sako net į X tada tempiau ar kokį I.. nežinau. Tuomet klubai už krūtinę tebuvo didesni ant 3-4cm, o liemuo visada plonas, išreikštas g.gif ir kojytės, rankytės plonos buvo lotuliukas.gif o dabar klubai už krūtinę tai net ant 13cm daugiau, nors krūtinė nėra maža g.gif tai arba buvau užslėpta kriaušė ir išryškėjau, arba su amžiumi keičiu tipą lotuliukas.gif nu gerai, iššūkis, žiūrėsiu kuo patapsiu, kai vėl sukūsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 02 09, 18:38)
Be abejo  smile.gif

Įtariu ir man reikėtų pasieškoti vilnonių kelnių (dabar jų tikriausiai tik kuistukuose bus g.gif )

QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 09, 18:40)
Šiaip džinsai traukia net šatį. Tikrai šilčiau  4u.gif

Rimtai? Šito niekur nesu girdėjusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 09, 18:43)

Dontstop, beje siandien pagalvojau apie jusu nesluoksniavima, net nesivilkima pedkelniu po kelnems, nes "storina" tongue.gif . Tai va prisiminiau kai LT per didziausius salcius vilkdavausi pedkelnes po kelnem, tai jos atvirksciai biski suspausdavo net, kad kelnes laisvesnes budavo biggrin.gif

Kokia įdomi mintis g.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 09, 17:56)
  o dabar klubai už krūtinę tai net ant 13cm daugiau, nors krūtinė nėra maža  g.gif

Tikrai negali but X su tokiu skirtumu schmoll.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 02 09, 18:01)
Kokia įdomi mintis  g.gif  laugh.gif

tongue.gif
user posted image

Situose labai gerai matosi palyginimai, bet cia gal daugiau i spalvini tipu tema blush2.gif
Atsakyti
na kažkaip jei nėra krutinės, ir tie klubai ne itin dideli, tai kažkiek klubai automatiškai vien dėl kaulų struktūros didesni gaunas... manau kai nelabai ten to skirtumo yra tas pliusas labai sąlyginis gaunas g.gif ... atitinkamam svoriui manau galimas atitinkamas skirtumas tarp klubų ir krutinės... nepamirškim dar pečiai gi yra, jie tai nebūna su lig krutinės ląsta, tai kažkiek nuo jų dar manau priklauso tas balansas g.gif Aš va net kai buvau žiauriai kūda (82/60/87) vis tiek buvau kriaušė... nes petukai labai nuožulnūs buvo, rankytės plonos... o kojos tokios uh palyginus su viskuo kitu... todėl vistiek buvau kriaušė... bet gali būt ir I su tokiais išmatavimais, jei višutinė dalis V formos.
Papildyta:
O krutinės dydis visai nesvarbu... reik įmest kriaušių su didelėm krūtim biggrin.gif
X figūros gali būti tik kai krutinės apimtis = klubų apimčiai, krūtinės apimtis gali būti keliais cm didesnė, bet jokiu būdu ne mažesnė. 4u.gif
Atsakyti