Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Ondatra @ 2012 02 02, 20:24)
jusu profesionaliu akimis cia viskas ok? dera?

mano neprofesioneles akimis tai noretusi džinsiukai ne taip nuskalbtu o tokiu ryškesniu ir gal truputi tamsesniu o šiaip gan neblogas derinukas (tik bliuskute kokiso aš nenešioju del savo figuros tipo)
Atsakyti
Mano akimis nesiderina. Gal žalios ir mėlynos atspalviai dar ar kažkas.. bet mano akimis ir čia nesiderina:
user posted image

Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 02, 21:28)
Mano akimis nesiderina. Gal žalios ir mėlynos atspalviai dar ar kažkas.. bet mano akimis ir čia nesiderina:

gal kitokio žalumo tiktu bet ne tokio agresyvaus o tokio truputi prigesinto žalumo g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 02 02, 17:44)

Dar registruotus siuntinius paštininkė neša tiesiai į namus, neregistruoti lieka pašte, o į pašto dėžę nuneša tik pranešimą, kad jau atkeliavo siuntinys. Registruotą siuntinį išduoda griežtai tik su dokumentu, reikia dėti parašą.

Dar yra toks momentas, kad siuntinį geriausia pakuoti namuose pačiai. Galima nunešti į paštą nesupakuotą, darbuotojos supakuos pačios, bet tai kainuos papildomai  ax.gif  Supakuoti galima į paprastą pirkinių maišiuką. Smulkius daiktus aš pakuoju, pvz į maišiukus iš Eurokos, Drogo.

as visus siuntiniu irgi taip pakavau- jokiu problemu. turejau bedu tik tada, kai siusdama nezinojau pasto kodo. o kas liecia pristatyma i namus- man VISADA buna taip, kad pastininkas ateina pvz 10val ryto, manes neranda namie ir imeta i pasto dezute tiesiog lapuka kad ateiciau atsiimti siuntinio i pasta,... logikos tai aisku tame nulis- kiek dirbanciu zmoniu galima rasti namuose 10 ryto? doh.gif
Atsakyti
Man į namus nieko neneša, tik lapelius į dėžutę, ryškiai tingi lipti į 5 aukštą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2012 02 02, 19:47)
nesuprantu kaip iš tikruju reiktu pakuoti siuntinius nes man pašte reikalauja kad i dežes dečiau  doh.gif  o dabar dęžiu gauti deficitas  doh.gif o kai dar kartais reikia siuntini siusti kuris vos telpa i 120l siukšliu maiša tai iš kur tokias dežes gauti? o gal kur nors yra parašyta apie tai kad galima siusti maišuose?

Turbūt jūsų pašte dirba bjaurios paštininkės biggrin.gif Rimtai, aš kartą siunčiau iš kito pašto, irgi nepriėmė, mama mano pastoviai skundžiasi, kad tik kas antrą kartą pavyksta iškart išsiųst, neperpakuojant, nes vis prisikabina doh.gif
Aš visad pakuoju arba į plastikinius pirkinių maišiukus, arba į popierinius dovanų maišiukus. Šiandien siųsiu kailinius, supakavau į didelį plastikinį maišą iš Orsay parduotuvės. Į dėžes niekad neteko pakuoti g.gif
Svarbiausia yra priklijuoti ne per mažą lapuką su adresais, turi likti pakankamai vietos 2 antspaudams.
Nežinau, ar kur nors tai yra oficialiai parašyta, bet aš siunčiu į savaitę po kelis siuntinius, ir gaunu iš kitų merginų, o ir iš interneto parduotuvių taipogi supakuota maišais namų sąlygomis unsure.gif

QUOTE(dominica @ 2012 02 03, 00:17)
as visus siuntiniu irgi taip pakavau- jokiu problemu. turejau bedu tik tada, kai siusdama nezinojau pasto kodo. o kas liecia pristatyma i namus- man VISADA buna taip, kad pastininkas ateina pvz 10val ryto, manes neranda namie ir imeta i pasto dezute tiesiog lapuka kad ateiciau atsiimti siuntinio i pasta,... logikos tai aisku tame nulis- kiek dirbanciu zmoniu galima rasti namuose 10 ryto?  doh.gif

Pašto kodą galima pažiūrėti vietoje pašte, prie langelio guli pašto kodų knyga. Ir namuose kodą pagal adresą galima surasti post.lt puslapy 4u.gif
Čia jau kaip paštininkė - kurjerė dirba, ji pradeda nešioti gal nuo 7 ryto, baigia gal apie 12. Jūsų namas gal tolėliau nuo pašto, tai tik apie 10 spėja. Kiekviena kurjerė turi savo regioną, kurį apeina pėstute. Aš gyvenu prie pat pašto, man neša vienai pirmųjų, apie 7,30 ryto visad. Kadangi pastoviai neša, jau mus pažįsta, žino, kad mum reikia ne skambinti, o belsti biggrin.gif (vaikas išsigąsta skambučių), kartais laiptinėje susitinkam, kai vedu vaiką darželin, tai įduoda, jei ko mums turi. Ir tarp kitko, jei siuntinys labai stambus, neneša, tik lapelį, ir ją galima suprasti, tampo didžiausią terbą laiškų ir siuntinių, gi fiziškai sunku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2012 02 02, 19:42)
mano neprofesioneles akimis tai noretusi džinsiukai ne taip nuskalbtu o tokiu ryškesniu ir gal truputi tamsesniu o šiaip gan neblogas derinukas (tik bliuskute kokiso aš nenešioju del savo figuros tipo)

man išvis mėlyna su žalia nedera
bet aš tokia nesveika šiuo atžvilgiu
pas mane dabar viskas pilka mėlyna ir smėlio spalva
ir tai pilkos ne visos žiurisi kartu

o jau užsidėt žalius batus !!! ne man močiutei blink.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ondatra @ 2012 02 03, 09:47)

man dera g.gif

pasto kodu paieska yra www.post.lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ondatra @ 2012 02 03, 08:47)
bet aš tokia nesveika šiuo atžvilgiu
pas mane dabar viskas pilka mėlyna ir smėlio spalva
ir tai pilkos ne visos žiurisi kartu

o jau užsidėt žalius batus !!! ne man močiutei  blink.gif  schmoll.gif

Priklauso nuo melyno ir nuo zalio manyciau.
O tos pacios spalvos atspalviai yra kartais sunkiai suderinami, reikia labai atsargiai ziureti g.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

http://pinterest.com...ashion-layouts/
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Pasizymejau Groovy sukurta tema ir ziuriu, kad nuo vakar niekas nesneka. Pasigedus jau buvau rolleyes.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 02 02, 17:44)
Dar yra toks momentas, kad siuntinį geriausia pakuoti namuose pačiai. Galima nunešti į paštą nesupakuotą, darbuotojos supakuos pačios, bet tai kainuos papildomai  ax.gif  Supakuoti galima į paprastą pirkinių maišiuką. Smulkius daiktus aš pakuoju, pvz į maišiukus iš Eurokos, Drogo. Maišiuką reikia gerai užklijuoti lipnia juosta, priklijuoti popieriaus lapą, kur būtų įrašytas adresas (gavėjo ir siuntėjo). To lapo negalima viso užklijuoti permatoma lipnia juosta, turi likti pliko popieriaus, kad darbuotojos turėtų kur padėti antspaudus  4u.gif

As siunciau pries pora savaiciu pukine striuke. Supakavau i maisa, apklijavau, lapukus su adresais uzklijavau ir paste pasake: siuntiniai arba siunciami dezese arba maiseliuose, bet tada tik tuose specialiuose su "pagalvelem". Kadangi buvo jau vakaras, tai teko vietoj nusipirkti deze uz 3.5 ir idet i ja unsure.gif O kazkada siunciau batus ir isvis nebuvau tikra del pakavimo, tai man tiesiog batu dezute apsuko pasto lipnia juostele ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 03, 11:26)
Priklauso nuo melyno ir nuo zalio manyciau.
O tos pacios spalvos atspalviai yra kartais sunkiai suderinami, reikia labai atsargiai ziureti g.gif

user posted image

user posted image

Oi Shana man šitie du derinukai super wub.gif nors spalvos žalios tipo ne mano (atspalviai)..noliu, noliu lotuliukas.gif O beja Shana koks jus tipas spalvinis?

Buurbuuli aš iš tikro pirma atradau šitą temą, o vėliau nuklydau į spalvas, nenorėjau trugdyti eterio apie savo spalvini tipa..nors dar dabar neesu tikra ar esu šiltas pavasaris ar šiltas ruduo..bet kadangi pavasaris meėynom akim, tai nusprendžiau kad visgi pavasaris g.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaudri: 03 vasario 2012 - 10:45
QUOTE(gaudri @ 2012 02 03, 10:40)
Oi  Shana man šitie du derinukai super wub.gif nors spalvos žalios tipo ne mano..noliu, noliu lotuliukas.gif O beja Shana koks jus tipas spalvinis?

spalvas, nenorėjau trugdyti eterio apie savo spalvini tipa..nors dar dabar neesu tikra ar esu šiltas pavasaris ar šiltas ruduo..bet kadangi pavasaris meėynom akim, tai nusprendžiau kad visgi pavasaris g.gif  4u.gif

As Ruduo, lyg jau sutinka speces tongue.gif , kad Warm dabar (ismigravau is Soft summer ar Soft Autumn)
Zinokit pradzioje visiems tas pats su spalviniu tipu, bet suprantama, kad tai svarbu, nes cia pirmas dalykas, kuri turi issiaiskinti, pries pradedant komplektuoti garderoba rolleyes.gif
Jei turit abejoniu del tipo, cia merginos per AZ padeda mirksiukas.gif
O del zalio - rinkites savo atspalvi ir derinkit, vistiek vargu ar rasit idealiai toki pat parduotuvese g.gif

wub.gif man
user posted image
Atsakyti