QUOTE(bytte @ 2012 02 09, 16:31)
Tai kad man su išmatavimais neišeina. Šis testas man kelia įtarimą, nes jame dingsta kažkur krūtinės apimtis bent jau
antra - aš dabar susimasčiau, ties kuria vieta liemenį matuoti ir klubus
---
ne tik džinsai, ir kelnės vyriškos eina dviem dydžiais ilgis + dydis, bet vistiek esmė tame, kad dabar pamirsau skaiciukus, gal 36 ir 32, ar koks 36 ir 34
nu vienu žodžiu, bet tikrai sunku rasti, vistiek kažkodėl kur tik ūgis tinkamas, ten plotis per didelis.. o kur dydis geras, ten per trumpos. Vistiek vyrauja ilgesnes + platesnes iskart. Nors dar ir nera jis labai didelis, tik 189-191 gal kazkur
---
turėjau tą vanish, kai katinas apmyžo kilimą, bandžiau visus brangiuosius stebuklingus valiklius
žinoma, kvapo nenugalėjo, bet poto liko kitam naudojimui, tai kažkaip nesusižavėjau
neišėmė nei naujo, nei įsesenėjusio kraujo (ką man dažnai bent jau pirmuoju atveju ir jei nėra super įsisenėjęs išima net paprasta skalbenkė), dar visokių kleckų visur turėjau, kur galvojau va stebuklas išims, bet nei velnio
---
čia prie tų močiutės džinsų į temą
kažin dabar madingi dar tie džinsai ilgio iki kelių?
turiu dvejus džinsinius bridžus ir vienus baltus, bet nemadinga senai, ir man nebelimpa, galvoju gal pasitrumpinti iki kelių, nu gal ten keli cm virš?