Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 09, 16:45)

IMHO - kriause.
Atsakyti
buurbuulis juosmenį matuot per pačią ploniausią vietą, klubus per storiausę... krutinę tai aišku per kur...
nuotraukoje tai kriaušytė ax.gif , net petukai smulkesni už klubus... (o aš irgi storėju per visur vienodai, nors ir kriaušė esu... juk reikia normalias kriaušiškas proporcijas išlaikyt mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 09, 17:45)

Kriaušė, apatinė dalis sunkesnė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 02 09, 16:41)
A tipas  4u.gif Patikrinimui: klubai platesni už krūtinę (grynai centimetrais)?

Platesni. Plika akim klubai neatrodo labai isreiksti, kai ievos kostiumu i veidrodi pasiziuriu. Pagal kaikurias nuorodas, kurias nagrinejausi, tai I gavosi. Bet taip ir pati neapsisprendusi iki galo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 09, 16:31)

Tai kad man su išmatavimais neišeina. Šis testas man kelia įtarimą, nes jame dingsta kažkur krūtinės apimtis bent jau g.gif antra - aš dabar susimasčiau, ties kuria vieta liemenį matuoti ir klubus g.gif
---
ne tik džinsai, ir kelnės vyriškos eina dviem dydžiais ilgis + dydis, bet vistiek esmė tame, kad dabar pamirsau skaiciukus, gal 36 ir 32, ar koks 36 ir 34 g.gif nu vienu žodžiu, bet tikrai sunku rasti, vistiek kažkodėl kur tik ūgis tinkamas, ten plotis per didelis.. o kur dydis geras, ten per trumpos. Vistiek vyrauja ilgesnes + platesnes iskart. Nors dar ir nera jis labai didelis, tik 189-191 gal kazkur g.gif
---
turėjau tą vanish, kai katinas apmyžo kilimą, bandžiau visus brangiuosius stebuklingus valiklius biggrin.gif žinoma, kvapo nenugalėjo, bet poto liko kitam naudojimui, tai kažkaip nesusižavėjau g.gif neišėmė nei naujo, nei įsesenėjusio kraujo (ką man dažnai bent jau pirmuoju atveju ir jei nėra super įsisenėjęs išima net paprasta skalbenkė), dar visokių kleckų visur turėjau, kur galvojau va stebuklas išims, bet nei velnio schmoll.gif
---
čia prie tų močiutės džinsų į temą lotuliukas.gif kažin dabar madingi dar tie džinsai ilgio iki kelių? g.gif turiu dvejus džinsinius bridžus ir vienus baltus, bet nemadinga senai, ir man nebelimpa, galvoju gal pasitrumpinti iki kelių, nu gal ten keli cm virš? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 02 09, 17:54)
Platesni. Plika akim klubai neatrodo labai isreiksti, kai ievos kostiumu i veidrodi pasiziuriu. Pagal kaikurias nuorodas, kurias nagrinejausi, tai I gavosi. Bet taip ir pati neapsisprendusi iki galo smile.gif

I tipas kai mažiau nei 30 cm skirtumas (tarp klubų ir juosmens) pagal vienus, ir 28 - pagal kitus... jei nemaišau g.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 09, 16:56)
I tipas kai mažiau nei 30 cm skirtumas (tarp klubų ir juosmens) pagal vienus, ir 28 - pagal kitus... jei nemaišau g.gif

Tai kad cia kaip kur raso, kitur ir X nereikalauja 30 cm skirtumo g.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 09, 16:50)
buurbuulis juosmenį matuot per pačią ploniausią vietą, klubus per storiausę... krutinę tai aišku per kur...
nuotraukoje tai kriaušytė  ax.gif , net petukai smulkesni už klubus... (o aš irgi storėju per visur vienodai, nors ir kriaušė esu... juk reikia normalias kriaušiškas proporcijas išlaikyt  mirksiukas.gif )

Tai liemenį mano nuotraukoje matuoti ties alkūnėmis maždaug tame lygyje, nes ten ploniausia? g.gif o va man tas ir kėlė įtarimą, nes pilvas, šonai, visa "pilvinė" dalis po liemeniu vistiek auga ypač greitai lotuliukas.gif
---
tada testas nevykęs, nes gaunuosi tikrai pagal jį X.. o jau akivaizdžiai nesu biggrin.gif ech, prisieškojau problemų, negražu man ta kriaušė lotuliukas.gif
---
dar įtarimą man kėlė, nes dabar lyg ir pati pastebiu akivaizdžiai neproporcingą užpakalį lotuliukas.gif tik pilvas įtarimą kėlė dėl obuolio ir tai, kad seniau, kai buvau kūda, tai net iš nuotraukų nebūčiau pasakius, kad esu panaši į kriaušę, bet turbūt negali keistis tipą augant svoriui? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 09, 16:56)

Tai va: pas mane 71 ir 91 mazdaug. Tai pagal proporcija gaunasi 0.78 - A, bet skirtumas tarp klubu ir liemens vos 20 cm g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaiciukas1: 09 vasario 2012 - 17:05
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 02 09, 17:01)
Tai va: pas mane 71 ir 91 mazdaug. Tai pagal proporcija gaunasi 0.78 - A, bet skirtumas tarp klubu ir liemens vos 20 cm  g.gif

O krutine?
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 09, 17:54)
QUOTE(bytte @ 2012 02 09, 16:31)

turėjau tą vanish

Nesužavėjo ir manęs schmoll.gif Geriau Ace 4u.gif
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 02 09, 18:01)
Tai va: pas mane 71 ir 91 mazdaug. Tai pagal proporcija gaunasi 0.78 - A, bet skirtumas tarp klubu ir liemens vos 20 cm  g.gif

Tada tikrai ne smėlio laikrodis. Arba A, arba I g.gif
Atsakyti
[quote=dontstop,2012 02 09, 17:11]
turėjau tą vanish
[/quote]

Nesužavėjo ir manęs schmoll.gif Geriau Ace 4u.gif

Tada tikrai ne smėlio laikrodis. Arba A, arba I g.gif
[/quote]

Ne smelio laikrodis tai tikrai, nes krutines nera (85, bet cia maitinu dabar). Ir siaip is sono ziurint tai visiskai I, o va is priekio klubai siek tiek yra, bet neypac. Gal tiesiog maza kriausyte g.gif biggrin.gif
Atsakyti