QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 09, 15:15)
patiko man drugna kapsulė, pas mane tas pats ir beveik visus metus su ta drungna kapsule, nes pavyzdžiui tokiu oru aš vėl įlindau į rudeninius/pavasarinius, man jau nebešalta su tarkime trumpų rankovių maike ir plonu kardiganu ar net su palaidine medvilnine ilgomis rankovėmis viena mano paltai/striukės dažniausiai tokie neutralių spalvų būna.. kokie juodi, tamsiai rudi, tamsiai mėlyni, įvairaus tamsumo, šviesumo pilki ir smėliniai, beige, taupe ten iš tų serijų.. nu tik šiemet pavasariui drungo rožinio užsimaniau tikrai, kad pasimečiau..
Aš pradžioje galvojau gal visai nereik atskirt, vieną turėt... bet svaime atsiskyrė kai kurie rūbai. O šiaip kai jau rūbelius perkraustau spintoje (žieminius paltus kišu gilyn į spintą, plonus artyn ir pan.) peržiūriu ką turiu... kai kas į šiukšlyną... kai kas gula ateičiai, kai kas atiduodamas... o tada planuoju ko trūksta, ko noriu... tai būna kad kai kas drožia į sekančią kapsulę (pavyzdžiui pilkas golfas). Tik aš nelaikau to migravimu tarp kapsulių, nes nežinau ar jis dagyvens iki kitos kapsulės
Matai kaip aš tai nepamenu kad džinsus tiek ilgai būčiau devėjus. Juolab, kad šiaip mėgėja jaunystėj visko labai daug ir įvairiai turėt. Seniau tikrai ilgiau MB džinsus devėdavo, bet tada darbe buvo spec. apranga... ir kiek aplinkinių pamenu nei vienas tiek neištempė Mano brolis labai aukštas, tai tiktai pagal spec. užsakymą pirkdavo iš firminių Levais ar Lee... bet ilgiau trijų metų neištempdavo, sunešiodavo iki didžiausių skylių (taupydavo... kol ant juosmens laikydavosi, tol ir eidavo). O jis tikrai ne stambus, kojos jam nesitrina, vasara džinsų nelabai devėdavo...
Shanos vyras irgi perka po kelis vienodus... protingai manau. O maniškis vis planuoja ne vienodus įsigyt... tipo kam reikia vienodų... bet kad neranda kitokių, tai vėl tokius pat įsigyja. Va visus persimatavo... ir apsistojo ties tais pačiais... bereikalo tik laiką sugaišo.