Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 09, 15:15)
patiko man drugna kapsulė, pas mane tas pats  lotuliukas.gif  ir beveik visus metus su ta drungna kapsule, nes pavyzdžiui tokiu oru aš vėl įlindau į rudeninius/pavasarinius, man jau nebešalta su tarkime trumpų rankovių maike ir plonu kardiganu ar net su palaidine medvilnine ilgomis rankovėmis viena  rolleyes.gif  mano paltai/striukės dažniausiai tokie neutralių spalvų būna.. kokie juodi, tamsiai rudi, tamsiai mėlyni, įvairaus tamsumo, šviesumo pilki ir smėliniai, beige, taupe ten iš tų serijų.. nu tik šiemet pavasariui drungo rožinio užsimaniau  rolleyes.gif  tikrai, kad pasimečiau..

Aš pradžioje galvojau gal visai nereik atskirt, vieną turėt... bet svaime atsiskyrė kai kurie rūbai. O šiaip kai jau rūbelius perkraustau spintoje (žieminius paltus kišu gilyn į spintą, plonus artyn ir pan.) peržiūriu ką turiu... kai kas į šiukšlyną... kai kas gula ateičiai, kai kas atiduodamas... o tada planuoju ko trūksta, ko noriu... tai būna kad kai kas drožia į sekančią kapsulę (pavyzdžiui pilkas golfas). Tik aš nelaikau to migravimu tarp kapsulių, nes nežinau ar jis dagyvens iki kitos kapsulės biggrin.gif

Matai kaip g.gif aš tai nepamenu kad džinsus tiek ilgai būčiau devėjus. Juolab, kad šiaip mėgėja jaunystėj visko labai daug ir įvairiai turėt. Seniau tikrai ilgiau MB džinsus devėdavo, bet tada darbe buvo spec. apranga... ir kiek aplinkinių pamenu nei vienas tiek neištempė g.gif Mano brolis labai aukštas, tai tiktai pagal spec. užsakymą pirkdavo iš firminių Levais ar Lee... bet ilgiau trijų metų neištempdavo, sunešiodavo iki didžiausių skylių (taupydavo... kol ant juosmens laikydavosi, tol ir eidavo). O jis tikrai ne stambus, kojos jam nesitrina, vasara džinsų nelabai devėdavo...
Shanos vyras irgi perka po kelis vienodus... protingai manau. O maniškis vis planuoja ne vienodus įsigyt... tipo kam reikia vienodų... bet kad neranda kitokių, tai vėl tokius pat įsigyja. Va visus persimatavo... ir apsistojo ties tais pačiais... bereikalo tik laiką sugaišo.

Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 09, 14:54)
[planuoju įtraukt tokį sijonuką vasaros kapsulei: rožine, navy ir balta rolleyes.gif ... būsiu lialia  flirt.gif )

o avalynė kokios spalvos?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 02 09, 14:57)
Grynai balta nesižiūri, nes sijono pagrindinė foninė spalva tokia nupilkėjus balta, kiaušinio lukšto berods tokia vadinama. Šalia grynai baltos ji atrodo murzina. O jei tokio pat murzino balto atspalvio palaidinę imti, tai jis man deja nelabai tinka  unsure.gif

Dontstop, o jei palaidinė vistik tos Jums netinkančios spalvos, o kaip akesuarą rožinę skarel uždėt, kad ale apykaklė būtų. Nemoku paaiškinti.. Ar nepakankamai nuo veido aitraukta būtų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _asamaM: 09 vasario 2012 - 15:37
QUOTE(Ondatra @ 2012 02 09, 16:22)
o avalynė kokios spalvos?

turiu baltas basutes... tik va išvedžiau šunį... nutepiau... ir nežinau kaip išvalyt (kažkoks odos pakaitalas, atrodo kaip versta oda, gal kas esat skalbę su kuo nors)... tai nežinau ar vėl baltas pirksiu... bet man gražiausiai žiūrėjosi būtent baltos... nes taip tik kai labai karšta rengiausi. Mėginimas sudėt į krūvą kiek vėsesnius nepavyko... ten batukai buvo light taupe... bet nepatiko kaip prie sijono šviesaus atrodė. Navy kažkaip irgi per tamsūs... būtų fainai rožiniai kokie, tik nežinau ar būna tokių ne mergaitiškų. Nemėgstu bantukų ant avalynės...
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 02 09, 12:16)
O viršų reikia 2,5 karto daugiau, nei apačių  4u.gif  Taigi 5, jei bus po 1 sijoną ir kelnių porą. Galima taip padaryti:
suknelė
kelnės
sijonas
palaidinė
palaidinė
palaidinė
švarkas
kardiganas

Aciu Jums uz kantrybe kartojant vis tas pacias tiesas 4u.gif Negaliu pasigirti, kad perskaiciau visas temas, bet sita tikrai ne karta skaiciau. Tik va kol galutinai nepriejau prie kapsules formavimo, tol neisidejau i galva.

Jau pati labai laukiu rezultato smile.gif
Atsakyti
bytte,
Ne, pas mane net be kapsulės principo matau kas migruoja tarp stiliaus kapsulių ir šiaip sezonų 4u.gif
Aš turėdavau daugmaž 2 vienetus džinsų, nespėjus sunešioti keisdavo kiti, nes vistik man visdar dabar viskas greitai atsibosta, tai ką jau kalbėti apie paauglystę, bet tėvai tiek nelepino, kad pagal pageidavimus ir iškart nauji. Bet apskritai su aplinkiniais tikrai pirmą kartą girdžiu, kad toks daiktas kaip džinsai susinešiotų taip greitai 4u.gif mano būsimasis irgi aukštas ir dar kūdas.. sunku, nes pas mus standartiškai pagal parduotuves, jei jau aukštas, tai ir storas turi būti.. o protingumo pirkime vienodų daiktų nematau, bet ai, ką padarysi, nesikišu per daug į jo spintą, jeigu nori - tegul. Aš baltos avalynės taip pat nebepirksiu, nors vasarą labai tiko man, bet apskritai kažkaip greitai apsitrynė, išsimurzino, nors vaikščiojau tik darbe, dirbtinė oda ten.. unsure.gif
---
mergaitės, tai ar nustatytumėt man figūros tipą? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buurbuulis: 09 vasario 2012 - 16:07
QUOTE(bytte @ 2012 02 09, 12:53)
kadangi aš irgi labai sluoksniuoju ir man vasaros vakarą šalta, o žiema kartais po pūkiniu šilta... tai neskirstau aš pagal žiemą, vasarą, rudenį, pavasarį...

Man patiko rūbo savikainos skaičiavimas, kada skaičuojamas rūbo kaina pagal per kiek kartų nusidevėjo (pvz.: 100 Lt užsidėta 10 kartų, kaina vieno karto 10 Lt), tai va kažkaip ne kasdien dėvint ta kaina sumažėja. Ypač matau aš asmeniškai tai ant batų  ax.gif

As neskirstau grieztai i siltojo/saltojo sezono, kai kurie patys atsirusiuoja, kaip saket. Ir del sudeties/storumo ir del spalvu, mano spalvos vasarines kiek drazesnes, nors dabar ir ziema jau ismokau spalvotai rengtis smile.gif

Idomus tas savikainos skaiciavimas bigsmile.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 02 09, 13:00)
Suknelė + šalis? Ne, ne kapsulė  biggrin.gif

Salis yra akcesuaras g.gif

QUOTE(bytte @ 2012 02 09, 15:34)
turiu baltas basutes... tik va išvedžiau šunį... nutepiau... ir nežinau kaip išvalyt (kažkoks odos pakaitalas, atrodo kaip versta oda,

Esu turejus sviesiais ispiriamas klumpes, plaudavau su muilu ir siltu vandeniu, nei velnio nekenke smile.gif

Dontstop, man prie to sijonuko tamsiai sodriai rozine arba dar tamsiai pilka gal, jei juodos nesinori g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 09 vasario 2012 - 16:30
QUOTE(_asamaM @ 2012 02 09, 16:32)
Dontstop, o jei palaidinė vistik tos Jums netinkančios spalvos, o kaip akesuarą rožinę skarel uždėt, kad ale apykaklė būtų. Nemoku paaiškinti.. Ar nepakankamai nuo veido aitraukta būtų?

Kad vasarą aš jokių skarelių nenešioju, gi karšta? unsure.gif

QUOTE(bytte @ 2012 02 09, 16:34)
turiu baltas basutes... tik va išvedžiau šunį... nutepiau... ir nežinau kaip išvalyt (kažkoks odos pakaitalas, atrodo kaip versta oda, gal kas esat skalbę su kuo nors)

Gal padėtų muilas ir senas dantų šepetys?
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 02 09, 16:39)
Aciu Jums uz kantrybe kartojant vis tas pacias tiesas 4u.gif

Kad nėr už ką irnesakyk.gif
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 09, 17:06)

mergaitės, tai ar nustatytumėt man figūros tipą?  blush2.gif

Pažiūrėtume 4u.gif Bet šiaip centimetrai geriausiai parodo ax.gif
Formulė: liemens apimtį padalinti iš klubų apimties.
Rezultatas daugiau nei 0,70 X tipas
+/- 1 I tipas
daugiau 0,80 O tipas
mažiau 0,80 A tipas
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2012 02 09, 17:20)

Dontstop, man prie to sijonuko tamsiai sodriai rozine arba dar tamsiai pilka gal, jei juodos nesinori g.gif

Nu va, jau daug variantų turiu, ačiū visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 02 09, 16:24)
Gal padėtų muilas ir senas dantų šepetys?
Kad nėr už ką  irnesakyk.gif

Pažiūrėtume  4u.gif  Bet šiaip centimetrai geriausiai parodo  ax.gif
+/- 1 I tipas
daugiau 0,80 O tipas
mažiau 0,80 A tipas
Papildyta:

Nu va, jau daug variantų turiu, ačiū visoms  4u.gif

Tai 0.78 koks cia tipas? X, nes daugiau nei 70 ar A nes maziau nei 80?
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 09, 17:06)
---
mergaitės, tai ar nustatytumėt man figūros tipą?  blush2.gif

Tai kad nesam niekad darę iš foto... merginos pačios pagal išmatavimus ir visokius straipsnius nusistatinėja. Jei iš foto, tai reiktų fotkintis su vienspalviais aptemtais tamsiais rūbais... dar kad fotoobjektyvas būtų kažkur ties krutine, o gal ir ties saulės rezginiu, nes kitaip iškraipo vaizdą...

Mano brolis dvimetrinis... net jei būtų dydžiai ir ūgiai atskirai (džinsai dažniausiai tokie ir būna gi)... vis tiek nėra jo ūgio biggrin.gif Neapsimoka tiesiog vežti, jis amžinai beveik plikas basas lotuliukas.gif gerai kad dar pedantiškas ir nenudrengia kaip kartais vyrams būna... nuėjus mašinos variklio pažiūrėt ar panašiai.
aš tai pirmą kart kad taip ilgai džinsus nešioja girdžiu... man tiek ir ilgiau laikė Lee... tiksliau mano močiutė juos devėjo matyt kokius dešimt metų, o gal ir daugiau... nes kiek ją pamenu su jais būdavo (ir namie, ir į gamtą tik su džinsais eidavo, su sijonu tik per šventes) g.gif ... o aš 14-likos nukosėjau juos ir dakaliau per metus (per kelius plyšo, paskui per trumpi liko)... paskui dar drengiau tris metus šortų pavidalu... kol nebeįtilpau... vat ten buvo džinsai thumbup.gif buvau pasidėjus kaip relikviją, bet kai kraustėmės pradanginau verysad.gif gal būtų dar dukra nešiojus lotuliukas.gif

šveičiau aš su muilu... aš gi ir šiaip megėja batus į skalbiankę mest... bet ten kažkaip įsigėrė ar ką tas purvas g.gif ... net ace bandžiau, ir su soda valiau. Sakau gal kokius vanish kilimams pamėgint? Aš nieko iš tų spec valiklių nesu bandžius... nežinau kiek jie veiksmingi, kiek ten reklamos... brangūs tai tikrai.
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 02 09, 17:29)
Tai 0.78 koks cia tipas? X, nes daugiau nei 70 ar A nes maziau nei 80?

A tipas 4u.gif Patikrinimui: klubai platesni už krūtinę (grynai centimetrais)?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 02 09, 16:24)
Pažiūrėtume  4u.gif  Bet šiaip centimetrai geriausiai parodo  ax.gif
+/- 1 I tipas
daugiau 0,80 O tipas
mažiau 0,80 A tipas
Papildyta:

Nu va, jau daug variantų turiu, ačiū visoms  4u.gif

Aš irgi mėgstu užsimesti skarelę, ant pečių, kai vėsu, vietoj kardigano, gal ji turėjo tai omeny tokį principą:
user posted image
tik aš ne megztas aišku blush2.gif
Na, kad kažkaip nežinau.. visų pirma turbūt išvis nežinau ties kuria vieta matuoti liemenį hihihi.gif pagal testą gaunuosi X, bet.. labai abejočiau. Pagal nuotrauką pati sau iš šono turbūt būčiau kriaušė, bet dėl storėjimo.. storėju tikrai visur.. ir man tas liemuo įtarimą kelia, ir krūtinė nėra maža. taigi:
http://i1139.photobu...is/figtipas.jpg
padėkite blush2.gif
Atsakyti