QUOTE(dontstop @ 2012 02 09, 12:16)
Jis toks visai plonas medvilninis, ant ilgų rankovių neužsitempia (taigi netinka rudeniui/pavasariui, o ir nesižiūri, manau).
Koks žavus daiktas, toks nematytas, bet man simpatnas
..bet ir toks, ant berankovės palaidinės pavasarį, rudenį Jums per šalta? Juk pavasariui/rudeniui sakyčiau tinkama taip pat, o aš ant ilgų rankovių palaidinių nesloksniuoju (man nepatogu ir dažnai rankovės būna siauros visų megztinių/kardiganų dėl mano pomėgio gana aptemptoms ir storų rankų, į kaikuriuos net neįkišu
, tai tik žiemą kai šalta labai labai), o šiaip taip ir gaunasi sluoksniavimas, kad vasariškos trumparankovės (vasarai neturiu ilgarankovių išvis) eina į rudenį, pavasrį po plonais megztukais, o rudeniniai/pavasariniai ploni megztukai eina į vasarą kaip maža šiluma vėsiais rytais, vakarais ir net dienomis
QUOTE(bytte @ 2012 02 09, 12:53)
...bet rimtai ar jums neatsiskiria spalviškai kai kurie rūbai?
Dėl džinsų vistiek nesutinku, kad įmanoma per 3 mėnėsius sunešioti. Aš džinsų mėgėja buvau, dabar jau tik gal kokie 3-4 metai kaip įlindau į sukneles, o šiaip neišlysdavau iš džinsų, drengdavau visur ir laikydavo labai ilgai, ir apskritai pirmą kartą girdžiu, kad toks dalykas kaip džinsai susidėvėtų taip greitai.
Mano palaidinės, žinoma ne vienas vienetas taip jau visai, ir daugmaž visi migruojantys tikrai nesusidėvi per metus, gal kokius nekokybiškus perka, kas taip šneka.. šiaip kas iš to, kad bus kokios 3 maikės 3 skirtingiems sezonams. Tas tris vienu sezonu be paliovos nešiosi, jos taip pat susinešios, nes dėl mažo jų kiekio, jas vienas tekeisi ir skalbsi. O jeigu jų tiesiog kokie 7 vienetai, migruojantys, tai dažniau keičiami, mažiau tie patys nešiojami, susidėvėjimo atžvilgiu čia tas pats gaunasi..
---
tai aišku, ne viskas idealiai atitinka, bet juk ir kalbama tik apie vieno, dviejų daiktų migravimą, o ne apie visus
džinsai mano manymu išvis tinka beveik prie visko, o aš ir žiemą juos nešioju, jei jau labai šalta su tympomis po apačia storomis, bet šiaip man nešalta
tai va tame ir esmė, kad visą žiemą pravaikštau su tais pačiais rudeniniais rūbais, o itin šaltam periodui turiu atskirus porą megztinių, ten jau nei jie, nei niekas prie jų nemigruoja (išskyrus džinsus). Čia turbūt nesusišnekėjimas dabar tame, kad man visą žiemą beveik nešalta su rudeniniais/pavasariniais rūbais
o iš pavasario aišku, kad viskas netinka vasarai, bet aš visko ir neimu, kokį tik vieną, du kardiganus, švarkelius dažniausiai
ir iš vasaros į pavasarį paprastai kokias 5 maikutes pagal spalvas
Ondatra, aktualus klausimas bent jau man
labai mėgstu kol dar orai leidžia užsimesti skarelę, šalikėlį ant pečių
ir šiaip mėgstu patalpoj nenusirišti, tai čia matyt prie aksesuarų kaip supratau priskiriama. Bet va man problema, šalikėlis tinka prie striukės, o nusirengus prie aprangos nebetinka arba atvirkščiai