mergaiciukas1 Labai įsikompuonuojanti sijonuko spalva tokia prie daug ko tinkanti... viena iš mano atrastų spalvų, kurių seniau nežinojau. Tik nelabai su šviesiai ryškiom dera (šviesiai geltona, salotine, šviesiai oranžine), kažkaip šalia jos visos tos šviesios ryškios labai jau ryškios pasidaro...
QUOTE(bytte @ 2012 02 09, 11:44)
mergaiciukas1 Labai įsikompuonuojanti sijonuko spalva tokia prie daug ko tinkanti... viena iš mano atrastų spalvų, kurių seniau nežinojau. Tik nelabai su šviesiai ryškiom dera (šviesiai geltona, salotine, šviesiai oranžine), kažkaip šalia jos visos tos šviesios ryškios labai jau ryškios pasidaro...
Aciu uz padrasinima. Vasarai galvoju gal tokia beige su raudona ir dar kazkokia spalva komponuot. Reiks pasieskot derinuku ir apie trecia pagalvot.
O sijonas kazkaip stebuklingai dingo. Raso kad jau neber
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 02 09, 12:28)
Nu jo, gal ir nebe mini As skaitineju va cia http://www.kkm.lv/mo...a...log&bid=164, tai pagal sita kieki man 10 minimali pasirode
Ech, man irgi Bet nesu tikra ar isikomponuos i pavasario. Gal vasarai tiks Bet tureciau atsispirti ne iki galo apgalvotiems pirkiniams
Ech, man irgi Bet nesu tikra ar isikomponuos i pavasario. Gal vasarai tiks Bet tureciau atsispirti ne iki galo apgalvotiems pirkiniams
Tai anam straipsny ir parašyta, kad kapsulė - tai 5 - 10 daiktų rinkinys Aksesuarai juk neįsiskaito
Tokių sijonų pilnas Akropelis Tikrai yra Reserved ir Seppaloj, tik ne garantuoju, kad tokios spalvos (Seppaloj tai raudoną tokį matavausi ), bet šiaip spalva dažnai sutinkama parduotuvėse, tikrai rasit
QUOTE(dontstop @ 2012 02 09, 11:00)
Paprasčiausiai man kitaip neišeina, neatradau tokių rūbų dar Kas be džinsų pas jus dar migruoja per sezonus?
be džinsų, dar... trumparankovės palaidinės keliauja į pavasarį, rudenį ir šiltą žiemą po kardiganais, kurių iškirptės dažniausiai būna tokios:
ar net išvis neužsisagstomi. Taip pat po palaidinėmis, su tokio tipo iškirptėmis:
Ir net po tokio gylio iškirptėmis neretai mėgstu pasirengti, kad vos vos išlystų trikampiukas:
Nu aš mėgėja tokių modelių, kur tiesiogine prasme iškirptės iki bambos ar šiaip palaidinės po apačia išlenda.. tada migruoja ploni megztinukai iš pavasario/rudens į vasarą, kai šalta, užsimesti, vistiek jie pas mane būna medvilniniai, viskoziniai, akriliniai, ploni.. daugiau šiuo metu nieko, nes kelnių neturiu, sijonų neturiu, neįlendu ir neperku, nes vis žadu įtilpti bet pagalvojau jeigu tai būtų kažkokių gana neutralių spalvų, tai kodėl negalėtų ech, kažkas čia ne taip, nekapsuliška aš vistiek noriu išbandyti, bandysiu gal tada nemigruoti.. bet tai nejaugi vasarai ilgomis rankovėmis vistiek perkate kažką atskirai? JUk tikrai būna vėsių dienų, vakarų, o pavasariui/rudeniui nejaugi tikrai taip ekonomiška pirkti vėl naujus taip vadinamus topus po kažkuo?
QUOTE(dontstop @ 2012 02 09, 11:56)
Tai anam straipsny ir parašyta, kad kapsulė - tai 5 - 10 daiktų rinkinys Aksesuarai juk neįsiskaito
Tokių sijonų pilnas Akropelis Tikrai yra Reserved ir Seppaloj, tik ne garantuoju, kad tokios spalvos (Seppaloj tai raudoną tokį matavausi ), bet šiaip spalva dažnai sutinkama parduotuvėse, tikrai rasit
As juk tik paveiksliukus ziuriu, nes rusu beveik nesuprantu o pagal paveiksliukus ten vien apaciu penkios
I parduotuves sunkiai kur iseinu... Bet kazkada reiks istaikyt.
Apie pavasario galvodama tai noreciau sukneles, sijono ir kelniu. O tada virsu kiek gausis dar nezinau.
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 09, 12:59)
bet tai nejaugi vasarai ilgomis rankovėmis vistiek perkate kažką atskirai? JUk tikrai būna vėsių dienų, vakarų, o pavasariui/rudeniui nejaugi tikrai taip ekonomiška pirkti vėl naujus taip vadinamus topus po kažkuo?
Supratau Nesluoksniuoju aš, užtat man kitaip gaunasi. Palaidines ir megztinius renkuosi su tokia iškiprte, kad galima būtų be nieko vilkėti.
Vasarai darbinei kapsulei turėjau pernai (ir šią vasarą tarnaus) tokį daiktą:
Rytais, kai eidavau į darbą, užsimesdavau, dieną, kai grįždavau ir kai jau būdavo karšta, įdėdavau į rankinuką, labai patogu
Jis toks visai plonas medvilninis, ant ilgų rankovių neužsitempia (taigi netinka rudeniui/pavasariui, o ir nesižiūri, manau).
Nieko kito ilgom rankovėm neturiu ir niekad vasarom nenešioju, paprastai vėsesniais vakarais/rytais užsimetu arba bliuzoną (kelionėse, gamtoj) arba švarkelį (spec vasarišką, pvz lininį baltą 3 / 4 rankovėm turėjau). Dabar vietoj švarkelio toks daiktas
Megztinį medvilninį kartą mezgiausi spec vasarai, taip per visą vasarą taip ir neužsidėjau nė karto , neprireikė. Nešioju medvilninius megztinius rudenį ir pavasarį.
Taigi, visi mano vasariški top'ai trumpom rankovėm/be rankovių.
Papildyta:
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 02 09, 13:05)
As juk tik paveiksliukus ziuriu, nes rusu beveik nesuprantu o pagal paveiksliukus ten vien apaciu penkios
Apie pavasario galvodama tai noreciau sukneles, sijono ir kelniu. O tada virsu kiek gausis dar nezinau.
Aha, tikrai, rašo vienaip, nuotraukų pridėjo kitaip
O viršų reikia 2,5 karto daugiau, nei apačių Taigi 5, jei bus po 1 sijoną ir kelnių porą. Galima taip padaryti:
suknelė
kelnės
sijonas
palaidinė
palaidinė
palaidinė
švarkas
kardiganas
Su sąlyga, kad ir švarkas, ir kardiganas tinka prie visų palaidinių, tinka ant suknelės, tinka ir prie sijono, ir prie kelnių
Derinių bus vien iš šio kiekio
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 09, 12:59)
Nu aš mėgėja tokių modelių, kur tiesiogine prasme iškirptės iki bambos ar šiaip palaidinės po apačia išlenda.. tada migruoja ploni megztinukai iš pavasario/rudens į vasarą, kai šalta, užsimesti, vistiek jie pas mane būna medvilniniai, viskoziniai, akriliniai, ploni.. daugiau šiuo metu nieko, nes kelnių neturiu, sijonų neturiu, neįlendu ir neperku, nes vis žadu įtilpti bet pagalvojau jeigu tai būtų kažkokių gana neutralių spalvų, tai kodėl negalėtų ech, kažkas čia ne taip, nekapsuliška aš vistiek noriu išbandyti, bandysiu gal tada nemigruoti.. bet tai nejaugi vasarai ilgomis rankovėmis vistiek perkate kažką atskirai? JUk tikrai būna vėsių dienų, vakarų, o pavasariui/rudeniui nejaugi tikrai taip ekonomiška pirkti vėl naujus taip vadinamus topus po kažkuo?
kadangi aš irgi labai sluoksniuoju ir man vasaros vakarą šalta, o žiema kartais po pūkiniu šilta... tai neskirstau aš pagal žiemą, vasarą, rudenį, pavasarį... turiu kapsulę vėsiam/šiltam orui ir labai šaltam (tada man jau nei džinsai, nei maikutės berankovės nebereikalingos), bei karštam... bet čia pas mane vis dar makalynė. Juk bendrai jei migruoja maikutė ir džinsai tai vadinasi turi tikt ir prie žiemos sezono rūbo, ir prie vasarinės suknelės... vadinasi tuomet kaip ir kapsulė bendra išeina. O jei jau per plonas rūbas (na tarkim mano sijonai žieminiai tokie su vilna, storoki, tai prie jų berankovė išlindus ne į temą) tada eina į visai šaltam orui skirta kapsulę, be jokių ten maikučių, nebent golfas... o čia spalvos nesusieina jau, nes žiema mėgstu daug tamsesnes... ir kapsulė kažkaip atsiskyrė... su labai šiltam orui dar nežinau kaip gausis... įtariu bus kelios suknutės ant šleikučiu , ir plonas šviesus kardiganas... kuris vėl netiks kitose kapsulėse dėl spalvos.
...bet rimtai ar jums neatsiskiria spalviškai kai kurie rūbai? Pavyzdžiui žieminių rūbų kaloritas pas mane sodresnis... tai šviesios maikutės nebetiktų net sluoksniuojant. Na viena kita gal
Kad tai neekonamiška irgi nepasakyčiau... nes kai viena palaidinė spintoj, tai susidėvi per vieną sezoną... kai trys, jau ir metus gal pratrauks. Užtai keista kai merginos sako kad negalima per 3 mėn. džinsų sudėvėt. MB turi vienus džinsus, ir drengia juos ir į darbą... ir į sodą ta prasme. Ir perka po trijų mėnesių... neekonomiška irgi (ypač kai tenka leisti pinigus ir laiką paieškoms). Turėtų atskirus darbui, miestui ir sodui ... matyt visumoje nešiotų ilgiau nei 9 mėn. Va čia ekonomiškumas gaunas šioks toks.
Man patiko rūbo savikainos skaičiavimas, kada skaičuojamas rūbo kaina pagal per kiek kartų nusidevėjo (pvz.: 100 Lt užsidėta 10 kartų, kaina vieno karto 10 Lt), tai va kažkaip ne kasdien dėvint ta kaina sumažėja. Ypač matau aš asmeniškai tai ant batų
QUOTE(Ondatra @ 2012 02 09, 12:55)
mergučiai skaitau skaitau
ir toks durnas klausimas
o jeigu aš turiu suknelę ir prie jos šalį užsimest (nes vasarą ryte man šalta) tai čia kapsulė ar ne?
ir toks durnas klausimas
o jeigu aš turiu suknelę ir prie jos šalį užsimest (nes vasarą ryte man šalta) tai čia kapsulė ar ne?
Durnų klausimų nebūna, būna tik durni atsakymai
Na, manau, kad čia bus tik derinukas nes kapsulė iš dviejų drabužių tai nea
QUOTE(Ondatra @ 2012 02 09, 13:55)
mergučiai skaitau skaitau
ir toks durnas klausimas
ir toks durnas klausimas
Suknelė + šalis? Ne, ne kapsulė
QUOTE(Ondatra @ 2012 02 09, 13:03)
tai aš kadangi suknelių maniakė tai man vasarai kapsulę susiformuot be šansų
ir jau keli metai tokių gėlėtų, beveik tokių pačių
Kodėl, gi megztukus ar šalius paderint reikia, batus, rankines, tai ir susidarys kapsulė