Man dar sunku suvokt silta ar salta spalva reikes bandyti deti prie veido yvairias spalvas ir fotkintis, ka belieka bandysiu pataikyt i siuloma palete
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 02 09, 10:59)
kuo giliau i miska tuo daugiau medziu
Tuomet kitaip paklausiu tamsiai melyno dzinso spalva ir salta rozine (anksciau buvau foto idejus, dabar nerandu) tinkama soft summer?
Tuomet kitaip paklausiu tamsiai melyno dzinso spalva ir salta rozine (anksciau buvau foto idejus, dabar nerandu) tinkama soft summer?
tinka
daug kartų dėtas paveiksliukas, bet toks informatyvus, su pavyzdžiais
QUOTE(bytte @ 2012 02 09, 10:45)
kaip manot kiek išplatėja šitas puspaltis ties klubais ... realiai kurios vietos dydį reikėtų skaičiuot jis mano akimis neprieina iki storiausios klubų vietos... tai kokį dydį imt jei tarkim šiknos 14-liktas, o viršaus 10-tas? kaip darot internetu perkant
labai kažkaip užsimaniau ... o tokių grožių tik nete matau
dar kart paklausiu... kaip manot tiktų M dydis, jei nešioju M dydį viršaus... o klubų didesnį...
QUOTE(bytte @ 2012 02 09, 12:16)
Aciu Pasirodo ne visi diena mato
Vadinas pasirinktu spalvu keisti nereikia belieka susidaryti kapsule
Einu toliau senas temas skaityti, daug naudingos info ten tik va kai pradejau skaityt daugiau demesi atkreipiau i cool summer
QUOTE(bytte @ 2012 02 09, 10:45)
kaip manot kiek išplatėja šitas puspaltis ties klubais ... realiai kurios vietos dydį reikėtų skaičiuot jis mano akimis neprieina iki storiausios klubų vietos... tai kokį dydį imt jei tarkim šiknos 14-liktas, o viršaus 10-tas? kaip darot internetu perkant
bandyciau imti 12, nes 10 pagal modeli man atrodo ne pakankamai platus, jog tiktu 14 dydzio apaciai
sveikos
QUOTE(Apuole @ 2012 02 09, 10:16)
Dontstop, ar galėčiau dar kartelį permersti foto į email, o iš ten perkeltum į jūsų albumėlį ir kolegialiai nustatytumėt mano tipą?
Be abejo
QUOTE(Shana @ 2012 02 09, 10:36)
Tada darban užtenka vienos
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 09, 10:47)
Dėl spalvų sutinku, bet stilistiškai pavyzdžiui net neįsivaizduoju dviejų skirtingų laisvalaikio kapsulių nebent kardinaliai skiriasi pavyzdžiui koks laisvalaikis gamtoje dažnas ir laisvalaikis mieste, tada joa.. bet šiaip jeigu laisvalaikis tik mieste, tai neįsivaizduoju skirtingų stilių, bent jau savo atžvilgiu
o dėl migravo tiek tarp kapsulių, tiek tarp sezonų tai laikau labai ekonomiška mintimi, patogumu. Tikrai taip labiau susitaupo, o ir nemanau, kad tiek gausybes jau labai reikia,nu man tas kapsulės metodas kaikuriose vietose tikrai labai kliūna, kaip neekonomiškas ir nelogiškas, todėl atsirinkau savaip, kaip noriu
Visa esmė tame, kad aš rašau, ką aš taikau sau Tam turi įtakos ir gyvenimo būdas, ir figūros ypatumai, ir skonis Primigtinai nereikalauju, kad ir kitos taip darytų
Kaip pvz, vasarai turiu sportinio stiliaus kapsulę, ir šalia jos bandysiu surinkti marinistinę. Pavasarį vėlgi laisvalaikiui visiškas sportas (kedai+ sportinio sukirpimo kelnės), šalia to bandysiu moterišką mini kapsulytę su sijonu ir aukštakulniais sukomponuot
Man gausybės nesusidaro, vos keli rūbai
Dėl to migravimo, vėlgi, neteigsiu, kad taip griežtai negalima daryti Paprasčiausiai man kitaip neišeina, neatradau tokių rūbų dar Kas be džinsų pas jus dar migruoja per sezonus?
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2012 02 09, 11:21)
dar kart paklausiu... kaip manot tiktų M dydis, jei nešioju M dydį viršaus... o klubų didesnį...
Aš irgi galvoju, kad kažkokį vidutinį tarp viršaus ir apačios reikia imti
QUOTE(bytte @ 2012 02 09, 09:57)
jei tas pats stilius ir visa kita, tada tiesiog kapsulę reikia didint, jei tarkim piniginė leidžia
o jei viskas taip pat, tada gi nėra prasmės dviejų kapsulių turėt
o jei viskas taip pat, tada gi nėra prasmės dviejų kapsulių turėt
Taigi ne viskas taip pat 3 spalvos riboja. Taigi, mano manymu, kita kapsule turetu buti visiskai kitokiu spalvu
Dabar naktim nebegaliu miegot, apie savo pavasario kapsule galvoju Uzsisakiau is Otto suknele ir is HM navy svarkeli/kardigana, dar apie navy sijona is HM galvoju. Bus pirmieji pirkiniai kapsulei. Tada ziuresiu kaip isikomponuoja mano turimi rudi daiktai. Tikiuosi kad tiks, tada reiks beige paieskoti. Kadangi suknele marga, tai darysiu mini kapsule is ne daugiau kaip 10 rubu (gal maziau) pagal anksciau detus pavyzdzius su margais rubais.
O apie dzinsus galvoju kad pasinaudosiu vienos forumietes (nepamenu kurios ) mintimi formuoti atskira dzinsine kapsule. Is tikro nieko ypatingo ten neformuosiu, tiesiog planuoju isigyti dzinsini sijona ir prie jo bei turimu dzinsu derinti i kapsule netinkancius, bet jau turimus virsus.
Sita tabaco tai ne beige, ane? http://www.otto.de/M...romSearch=false
QUOTE(bytte @ 2012 02 09, 10:57)
na ir dar tokių visokių nesamonių atsiranda... su ilgiais ir sukirpimais... tai kai nesiderina, bet norisi, tai ir kuri kitą kapsulę, bet mini... arba visai negalima to rūbo pirkt, nes nebus su kuo jį dėvėt.
QUOTE(bytte @ 2012 02 09, 11:13)
O po tunikom išvis sunkiai sijonai lenda ... todėl donstop daro kapsulytę su tunika
Va va Teks daryti atskirą mini kapsulę dėl vienos tunikos (nesižiūri nei su sijonais, nei su turimom kelnėm) ir vienos ilgesnės palaidinės (analogiškai netinka prie turimų "apačių"). Abu daiktai reikalauja siaurų kelnių, kurių aš su savo lašiakais nemūvėčiau su trumpesnėm palaidinėm
Papildyta:
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 02 09, 12:09)
Tai iš 10 daiktų jau nebe mini, o pilnavertiška normali kapsulė Mano mini bus 1 apačia + 2 - 3 topai
Labai gražus sijonas, bent nuotraukoje atrodo pakankamai beige
labai noriu to puspaltuko ... paskutinis M dydis likęs... bijau kad bus mažas... bet paskutinį kart kai per visas pardes puspaltukus matavausi tai iš visų L kritau... kai kurie net M buvo laisvi... o kiti M per klubus siauri, o viršus laisvas... čia manau dėl petukų galėtų ir laisvesnis viršus būt... ką daryt... kaip apsispręst seniai nemačiau tokio kuris vat ir sagos ten kur norisi... ir tokios kokių norisi... ir visa kita kaip mano skoniui.
QUOTE(bytte @ 2012 02 09, 10:21)
Man tas paltukas atrodo per mazas apatinei daliai
As tavo vietoj turbut nepirkciau nesimatavus, kai figura su oziukais
QUOTE(dontstop @ 2012 02 09, 11:16)
Tai iš 10 daiktų jau nebe mini, o pilnavertiška normali kapsulė Mano mini bus 1 apačia + 2 - 3 topai
Nu jo, gal ir nebe mini As skaitineju va cia http://www.kkm.lv/mo...a...log&bid=164, tai pagal sita kieki man 10 minimali pasirode
Ech, man irgi Bet nesu tikra ar isikomponuos i pavasario. Gal vasarai tiks Bet tureciau atsispirti ne iki galo apgalvotiems pirkiniams