Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 02 08, 21:39)
Merginos, o Js kai apsisprendziat del kapsules spalvu tai iskart susideliojat kad tarkim reikia juodu ir pilku kelniu, melno sijono, juodo ir melino svarko, pilko megstinio, tokios tai ir tokios spalvos marskinuku/palaidiniu (spalvos tik siaip is oro)? Ar tiesiog nusprende kokios bus kapsules spalvos ir dairotes ir visu tu 3 spalvu kelnes, sijonus, svarkus/kardiganus, palaidines?

Taip, aš iškart susidėlioju 4u.gif
Anksčiau kėliau schemą, kas kokios spalvos (iš 3 ) turi būti 4u.gif

QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 08, 21:39)
o tai atrodo Jūs pati sakėte, kad galima turėti pavyzdžiui dvi laisvalaiko kapsules, tai ir migruoja  g.gif 

Taip, aš vakar rašiau, kad iš esmės užtenka vienos, bet jei labai norisi ir piniginė leidžia, tai galima turėti 2, 3, 15, n+k biggrin.gif bet tuomet, IMHO, tos vienos paskirties kapsulės turėtų būti:
skirtingų, nesikartojančių spalvų
skirtingų stilių

QUOTE(Babi* @ 2012 02 08, 21:46)
O ką tada žiemą nešioji? blush2.gif

Vilnones kelnes, sijonus, sukneles, megztinius ir kardiganus. Viskas tik iš vilnos. Dar slidininko kelnes biggrin.gif Batus su kailiu, storas megztas (vilnones arba medvilnines) pėdkelnes prie suknelių ir sijonų.

Atsakyti
Dontstop, ar galėčiau dar kartelį permersti foto į email, o iš ten perkeltum į jūsų albumėlį ir kolegialiai nustatytumėt mano tipą? blush2.gif
Atsakyti
As tai nusidaziau turbut kaip ir dar blonde g.gif buvau cool summer taip pat tai gal patapau kokia soft, light geriausiu atveju arba likau ta pati manau g.gif vel viskas is pradziu... o jau buvau viska susigalvojus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 09, 08:19)
Shana až kažkaip neužtikau... bet man ji atrodo tragiškai su soft summer spalvos rūbais... o jaunystėj ji man visai pavasariukė atrodo... kažkaip raudonplaukė ji man  schmoll.gif , per tamsi jai ta spalva, akys visai pilkai atrodo... Šiaip neaiški jinai man pagal tą tipizaciją, pasimetus tokia... reikėtų gyvą pamatyt kad nuspręst  biggrin.gif ta tema jei įdomu, varom į spalvų temą 4u.gif

Man irgi ji su Soft summer tragiskai. Labai gerai atsimenu, nes apie ja diskutavo osinkoje, ir Margo pagal ja aiskino skirtumus, dejo pavyzdzius su soft vasaros spalvom ir rode kaip dingsta/isplaukia veidas kazkaip. As pasiziurejau po to savo visokias foto ir pamaciau kad mano pvz su pasviesintais tam tikrom spalvom plaukais veidas irgi dingsta. osinkoje nuspresta kad ji Soft autumn 4u.gif
Ateisiu veliau i spalvu tema, dabar turesiu islekti, paieskosiu visokiu foto 4u.gif

QUOTE(Bamboooocha @ 2012 02 09, 08:59)
Aciu  mirksiukas.gif

Dabar visai susimaisiau, ar mano pasirinktos spalvos (melyna-tamsi, pilka-sviesi ir rozine-ryski) tinkamos soft summer?  g.gif

Mes kazkada cia nusprendem, kad nera netinkamu spalvu, tik netinkami atspalviai 4u.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 02 09, 09:09)
  bet tuomet, IMHO, tos vienos paskirties kapsulės turėtų būti:
skirtingų stilių

unsure.gif Kaip skirtingu stiliu jei pvz darban mano stilius dgmz tas pats g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 09 vasario 2012 - 09:37
kaip manot kiek išplatėja šitas puspaltis ties klubais g.gif ... realiai kurios vietos dydį reikėtų skaičiuot g.gif jis mano akimis neprieina iki storiausios klubų vietos... tai kokį dydį imt jei tarkim šiknos 14-liktas, o viršaus 10-tas? kaip darot internetu perkant blush2.gif
labai kažkaip užsimaniau blush2.gif ... o tokių grožių tik nete matau
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 09, 08:19)
tai kad cool gali ir ne būtinai tamsi būt  ax.gif 

Kad mano akys tai šviesiai mėlynos su pilkumu, drumzlinu tamsesniu mėlynu apvadėliu išoriniu, bet kažkaip tikrai neabejojau, kad aš cool summer unsure.gif iš kur tas žalumas nuotraukose kaikuriose.. niekaip nesuprantu, nes nieko panašaus nematyti g.gif o į kokį tipą pereičiau/nepereičiau su rodytais ir visokiais kapučino, kakavos plaukais? blush2.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 02 09, 09:09)
Taip, aš vakar rašiau, kad iš esmės užtenka vienos, bet jei labai norisi ir piniginė leidžia, tai galima turėti 2, 3, 15, n+k  biggrin.gif  bet tuomet, IMHO, tos vienos paskirties kapsulės turėtų būti:
skirtingų stilių

Dėl spalvų sutinku, bet stilistiškai pavyzdžiui net neįsivaizduoju dviejų skirtingų laisvalaikio kapsulių ax.gif nebent kardinaliai skiriasi pavyzdžiui koks laisvalaikis gamtoje dažnas ir laisvalaikis mieste, tada joa.. bet šiaip jeigu laisvalaikis tik mieste, tai neįsivaizduoju skirtingų stilių, bent jau savo atžvilgiu g.gif o dėl migravo tiek tarp kapsulių, tiek tarp sezonų tai laikau labai ekonomiška mintimi, patogumu. Tikrai taip labiau susitaupo, o ir nemanau, kad tiek gausybes jau labai reikia,nu man tas kapsulės metodas kaikuriose vietose tikrai labai kliūna, kaip neekonomiškas ir nelogiškas, todėl atsirinkau savaip, kaip noriu 4u.gif bus dvi laisvalaikio: melyna, pilka, rozine ir pilka, violetine... gal geltona? g.gif jos mazytes bus, tik del spalvu norisi blush2.gif
Atsakyti
jei tas pats stilius ir visa kita, tada tiesiog kapsulę reikia didint, jei tarkim piniginė leidžia biggrin.gif
o jei viskas taip pat, tada gi nėra prasmės dviejų kapsulių turėt g.gif
Papildyta:
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 09, 10:47)
Kad mano akys tai šviesiai mėlynos su pilkumu, drumzlinu tamsesniu mėlynu apvadėliu išoriniu, bet kažkaip tikrai neabejojau, kad aš cool summer  unsure.gif iš kur tas žalumas nuotraukose kaikuriose.. niekaip nesuprantu, nes nieko panašaus nematyti  g.gif  o į kokį tipą pereičiau/nepereičiau su rodytais ir visokiais kapučino, kakavos plaukais?  blush2.gif 
Dėl spalvų sutinku, bet stilistiškai pavyzdžiui net neįsivaizduoju dviejų skirtingų laisvalaikio kapsulių  ax.gif  nebent kardinaliai skiriasi pavyzdžiui koks laisvalaikis gamtoje dažnas ir laisvalaikis mieste, tada joa.. bet šiaip jeigu laisvalaikis tik mieste, tai neįsivaizduoju skirtingų stilių, bent jau savo atžvilgiu  g.gif  o dėl migravo tiek tarp kapsulių, tiek tarp sezonų tai laikau labai ekonomiška mintimi, patogumu. Tikrai taip labiau susitaupo, o ir nemanau, kad tiek gausybes jau labai reikia,nu man tas kapsulės metodas kaikuriose vietose tikrai labai kliūna, kaip neekonomiškas ir nelogiškas, todėl atsirinkau savaip, kaip noriu  4u.gif  bus dvi laisvalaikio: melyna, pilka, rozine ir pilka, violetine... gal geltona?  g.gif  jos mazytes bus, tik del spalvu norisi  blush2.gif

vistiek liksit cool 4u.gif
mano laisvalaikio skirsis blush2.gif jei sugebėsiu susidėt... pastebėjau kad tam kad visi rūbai tiktų tarpusavyje reikia juosmens ilgį išlaikyt... tarkim jei džinsai su pažemintu liemeniu, tai dalis palaidiniu nebetinka, kurios tinka prie sijono su normaliu liemeniu... na ir dar tokių visokių nesamonių atsiranda... su ilgiais ir sukirpimais... tai kai nesiderina, bet norisi, tai ir kuri kitą kapsulę, bet mini... arba visai negalima to rūbo pirkt, nes nebus su kuo jį dėvėt. Man pradžioje irgi nesamonė atrodė, bet laikui bėgant savaime taip viskas susidaro, kad nebesimaišo kapsulės. Dėl oro šilumos man tik nesusidelioja taip griežtai... man ir vasara vakarais šalta... negaliu taip visai atskirt šiltų ir šaltų rūbų, bet čia manau man minusas, ne pliusas. Problematiškiau susirinkt kapsulę.
Atsakyti
Tai juk griežtai draudžia kapsulė turėti daugiau nei tris spalvas, tai kaip padidinti? hihihi.gif juk tikrai geriau dvi skirtingų spalvų mažesnės, nei viena itin didelė tų pačių spalvų lotuliukas.gif bet vistiek neįsivaizduoju kaip stilistiškai gali skirtis... niekaip nesuprantu. nors aš su tom spalvom taip griežtai irgi nesutikčiau ax.gif juodos nepašalinsiu ką čia visos besakytų, ir va jos neskaičiavau į mėlyną, pilką, rožinę, bet tiks ji man ten prie visko blush2.gif ir balta tiks, kurios neskaičiavau kaip spalvos, nes esu tepli, todėl vengiu, bet vieną, du daiktus vistiek įsigyju ax.gif tai kaip ir 5 spalvos, o viskas derinasi ax.gif va su violetine galva neveikia kokia trecia tiktų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 09, 11:36)
Mes kazkada cia nusprendem, kad nera netinkamu spalvu, tik netinkami atspalviai 4u.gif

kuo giliau i miska tuo daugiau medziu doh.gif
Tuomet kitaip paklausiu biggrin.gif tamsiai melyno dzinso spalva ir salta rozine (anksciau buvau foto idejus, dabar nerandu) tinkama soft summer? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 09, 09:57)
pastebėjau kad tam kad visi rūbai tiktų tarpusavyje reikia juosmens ilgį išlaikyt... tarkim jei džinsai su pažemintu liemeniu, tai dalis palaidiniu nebetinka, kurios tinka prie sijono su normaliu liemeniu... na ir dar tokių visokių nesamonių atsiranda... su ilgiais ir sukirpimais... tai kai nesiderina, bet norisi, tai ir kuri kitą kapsulę, bet mini... arba visai negalima to rūbo pirkt, nes nebus su kuo jį dėvėt. Man pradžioje irgi nesamonė atrodė, bet laikui bėgant savaime taip viskas susidaro, kad nebesimaišo kapsulės. Dėl oro šilumos man tik nesusidelioja taip griežtai... man ir vasara vakarais šalta... negaliu taip visai atskirt šiltų ir šaltų rūbų, bet čia manau man minusas, ne pliusas. Problematiškiau susirinkt kapsulę.

O gal čia dėl figūros ypatumų? blush2.gif nes pas mane taip ilgių labai neprireikia derinti. Tiesą sakant sijono nebeturiu nei vieno, tik į darbą, nebeįtelpu lotuliukas.gif su sijonais va manau sudėtingiau, sijono ilgis, forma iškart ima kliūti.. bet su džinsais, po tunikomis ir ilgesnėmis palaidinėmis nesimato ir nesipjauna koks ten liemuo, su kelnėmis tas pats, trumpų nemėgstu, man nepatogu kai kyla, lenda, o dar ir figūra liepia maskuoti šonus lotuliukas.gif o visa kita pas mane išvis suknelės blush2.gif va ten nebent megztukai ant viršaus dėl ilgio ima maišytis, bet retai tokius deduosi ant blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 02 09, 09:59)
kuo giliau i miska tuo daugiau medziu  doh.gif 
Tuomet kitaip paklausiu biggrin.gif tamsiai melyno dzinso spalva ir salta rozine (anksciau buvau foto idejus, dabar nerandu) tinkama soft summer?  blush2.gif

Bamboocha, paimkit paletes, cool ir soft summer ir palyginkite, kokias spalvas siulo joms. Ir vienoje ir kitoje rasit roziniu, bet skirtingu. 4u.gif

Man kaip ir Bytte, laisvalaikio kapsules susidelios skirtingos, del skirtingo laisvalaikio, del to kas megstu labai priesingus stilius, tai pvz military i kokiais mergaitiskai/romantiskais eis atskirai biggrin.gif
Bet va darbui kazkaip tas stilius dgmz vienodas, kartais labiau casual, bet dgmz ofisinis g.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 09, 10:58)
Tai juk griežtai draudžia kapsulė turėti daugiau nei tris spalvas, tai kaip padidinti? hihihi.gif juk tikrai geriau dvi skirtingų spalvų mažesnės, nei viena itin didelė tų pačių spalvų  lotuliukas.gif  bet vistiek neįsivaizduoju kaip stilistiškai gali skirtis... niekaip nesuprantu. nors aš su tom spalvom taip griežtai irgi nesutikčiau  ax.gif  juodos nepašalinsiu ką čia visos besakytų, ir va jos neskaičiavau į mėlyną, pilką, rožinę, bet tiks ji man ten prie visko  blush2.gif  ir balta tiks, kurios neskaičiavau kaip spalvos, nes esu tepli, todėl vengiu, bet vieną, du daiktus vistiek įsigyju  ax.gif  tai kaip ir 5 spalvos, o viskas derinasi  ax.gif va su violetine galva neveikia kokia trecia tiktų  lotuliukas.gif

Kai pradėsit pirkti pagal kapsulės metodą tada ir aiškiau bus...
Sakau gi: pažemintu liemeniu - viena kapsulė (tikrai taip, nes kitu atveju puse per puse tinka, arba pusėtinai tinka);
antra kapsulė normaliu liemeniu ax.gif
... dar ten ilgiai nesusieina... pažadėjau pabraižyt, tai va... pažadukė. Pabraižyt pabraižiau, bet skaneris nulūžęs blush2.gif visai įdomei gavosi su tais ilgiais pagal aukso pjūvį... nusprendžiau kad jei jau midle ilgis sijono, tai atitinkamas ilgis ir palaidinių gražiai žiūrisi... atitinkamai ir su kitais sijono ilgiais gavosi...
dėl džinsų tai pas mane jie irgi migruoja biggrin.gif , bent po kol kas. Gal būsiu tokia smartass.gif , kai nebemigruos.
Papildyta:
man dalis palaidinių tiesiog truputi per trumpos liko... kelių cm pritrūko. Pastebėjau tik kai įsigijau tokius džinsus... nors iki kapsulės metodo tai kaip ir neužkliuvo. Pas mane ir sijonukų būna su pažemintu liemeniu.
O po tunikom išvis sunkiai sijonai lenda biggrin.gif ... todėl donstop daro kapsulytę su tunika 4u.gif
Atsakyti