Labas, nusipirkau pilkus Ugg tipo batus su ant viršaus megzta medžiaga atlenkta pasiuvinėta Žygio batuose už 59 Lt. Grįžus pavaikščiojau (pardėj nesugalvojau ), kulno viršuj kieta ir siūlė eina, kai koja lenkiasi, kulnas brūžinasi Prie aprangos man jie labai tinka, bet ar prasivaikščios, klausimas
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 08, 21:39)
bytte, tai spėju man net netiks ta spalva gerai, kad po biški tik keliauju. O kaip tada kapučino spalva?
O dar buvau tokia nusidažius
noriu kažko tokio pagal šviesumą, rudumą, bet kaip suprantu atspalvis turi būti šaltas, nes manau, kad oda ir akys šaltos
O dar buvau tokia nusidažius
noriu kažko tokio pagal šviesumą, rudumą, bet kaip suprantu atspalvis turi būti šaltas, nes manau, kad oda ir akys šaltos
Tai kad ji nėra ta įdėtoji tokia visai šilta (nors ir ne šalta)... net ir žiemoms su vario spalvos blikais kartais plaukus dažo... nepasakyčiau jau kad taip tik visai pilkai rudi cool vasarėlėms tetinka
aš sau patikau labai su juodo šokolado spalva (cool summer irgi)... bet ilgai dažiau tokia tamsiai ruda, ji visai į ryžumą plaudavosi... visai gerai kai foto peržiūrinėjau ...bet merginos nusprendė kad nesu aš tokia visai šalta, turiu saulytės kažkur užsislėpus, tai gal dėl to... pvz. mano akys smaragdinės žalumos būna prie tam tikro apšvietimo ir makiažo, kaip clear spring. Tai gal dėl to
visos tos kapučino, kašmyro ir šokolado šiaip turi tikti cool summer.
QUOTE(Babi* @ 2012 02 08, 18:09)
Banguoti plaukai man gražiai atrodo, tai vis pagalvoju, kad būtų neblogas pasikeitimas, bet vis prisibijau, kad ir tie keli mano plaukai išslinks ir nieko iš jų nebeliks
Tik dabar pamačiau, kad nick'ą pasikeitei
manau ne be reikalo bijai jau geriau kaip įmanoma natūraliau pasiobanguoti, jei norisi-bigudukais, kojinėmis ir t.t., kokių tik būdų neatrasta kuodeliai, kasos, visokių var. pilna Tik dabar pamačiau, kad nick'ą pasikeitei
Aha, atsinaujinti sumaniau
QUOTE(dontstop @ 2012 02 08, 20:03)
Hmm, ar praleidau kokį nors klausimą?
jau atsakei, turėjau omenyje kapsulės drabužių migravimą į kt. sezonus-derinius QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 08, 20:39)
Kadangi džinsai mano dažniausiai siaurėjantys, ir nėra kažkokie plėšyti ar kitaip išdarkyti
Tingiu įsižeidinėt
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 02 08, 19:08)
Akiu spalva pas mane daznai keiciasi
Man atrodo dar gali lemti ne tiek spalva kartais (to pacio tipo akys skirtingos buna), bet svarbu kontrastingumo pasikeitimas. As pvz perejau i Soft rudeni pradejus plaukus ryzinti, bet kadangi dazau su chna, tai palaipsniui suintensyvejo spalva, dabar jau i Soft nelabai pagal kontrastingumo lygi tinka
QUOTE(bytte @ 2012 02 08, 19:57)
šiaip Driu Berrymore kartais prie pavasariukų šiltų deda, kartais prie rudenėlių, kartais prie soft rudenėlių, bet visada tik į šiltus potipius, ji soft summer nebūna niekad
Tikrai maciau ne karta, kai uztiksiu ikelsiu tau. net Osinkoje taip rase
QUOTE(_asamaM @ 2012 02 08, 19:59)
Turbūt labai priklauso, koks tas darbas.. Mano atveju dress kodo nėra,
Mano atveju dress kodo kaip irgi nera, kai kas ta pati dirbdamas rengiasi laisviau, bet man kazkaip ... mano supratimu geriau solidziau
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 02 08, 20:39)
Merginos, o Js kai apsisprendziat del kapsules spalvu tai iskart susideliojat kad tarkim reikia juodu ir pilku kelniu,
As ne, nes taip vistiek nesigaus
QUOTE(Babi* @ 2012 02 08, 20:46)
QUOTE(_asamaM @ 2012 02 08, 21:11)
Tingiu įsižeidinėt
QUOTE(_asamaM @ 2012 02 08, 21:11)
Tingiu įsižeidinėt
Aš nieko blogo tuo nenorėjau pasakyti ir neturiu nieko prieš čia tik ta prasme kaip džinsai pritaikomi ir darbui gali būti, o su plėšytais kokiais tikrai nepritaikyčiau
Reiškia, tada gal ir neveltui šviesinuosi jėga bytte, šiaip man irgi labiausiai tinkanti spalva labai tamsiai ruda, beveik juoda, bet jau atsibodo, o va peržiūrėjau nuotraukas ir rudi patiko, bet tada įdegus labiau buvau, vienu metu net pasisoliariuminus, kas suprantu duoda šiltesnį įdegį ir dar man keista, kad mano akys grynai mėlynos šviesiai su pilku, apvadėlis net tamsesnis, mėlynas, bet vistiek su duslumu toks, niekaip neįžvelgsi kažko rudo, žalio, geltono, bet kaikuriose nuotraukos jos turi žalumo, ar panašumo į turkų, tai gal nebent kaltė kokių apšvietimų arba nesu gryna šaltuolė
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 02 08, 22:48)
Pasakykit kas is manes dabar gavos foto
(realiai man spalva atrodo sviesesne,bet gal tik todel, kad nepratus prie tokios ) cia silta ar salta spalva?
(realiai man spalva atrodo sviesesne,bet gal tik todel, kad nepratus prie tokios ) cia silta ar salta spalva?
Mano kompe traukia link siltumo, matau kazkokiu lyg karameliniu sruogu
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 02 08, 23:48)
Pasakykit kas is manes dabar gavos foto
gavosi soft summer, šiaip gražiai gavosi, tinka. Tik tos karamelinės truputį ne į temą... labiau medaus sruogelių gal norėtusi... ar kokių vyšninių... IMHO jos truputuka iš konteksto iškrenta .
Papildyta:
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 08, 23:16)
Reiškia, tada gal ir neveltui šviesinuosi jėga bytte, šiaip man irgi labiausiai tinkanti spalva labai tamsiai ruda, beveik juoda, bet jau atsibodo, o va peržiūrėjau nuotraukas ir rudi patiko, bet tada įdegus labiau buvau, vienu metu net pasisoliariuminus, kas suprantu duoda šiltesnį įdegį ir dar man keista, kad mano akys grynai mėlynos šviesiai su pilku, apvadėlis net tamsesnis, mėlynas, bet vistiek su duslumu toks, niekaip neįžvelgsi kažko rudo, žalio, geltono, bet kaikuriose nuotraukos jos turi žalumo, ar panašumo į turkų, tai gal nebent kaltė kokių apšvietimų arba nesu gryna šaltuolė
tai kad cool gali ir ne būtinai tamsi būt pagal BFAS tai ten skirstomos vasaros pagal kontrastą... paskui dar atkasėm tokį skirstymą, kur yra tikras, šviesus, kontratingas... tada kontrastas kažkaip svarbus. O pagal šitą skirstymą eina vasara su žiemos įtaka (šalčiausias tipas), vasara su rudens įtaka ir vasara su pavasario įtaka. Tai tas cool nors ir su žiemos įtaka, bet nebūtinai labai tamsiais plaukais.
Kiek osinkoj užmačius buvau tamsiaplaukių vasarėlių visos arba rudaakės, arba su tokiu nežymiu žalumu... tai kažkaip susidariau nuomonę kad tokios ir yra dažniausiais pasitaikančios cool summeres.
Papildyta:
Shana až kažkaip neužtikau... bet man ji atrodo tragiškai su soft summer spalvos rūbais... o jaunystėj ji man visai pavasariukė atrodo... kažkaip raudonplaukė ji man , per tamsi jai ta spalva, akys visai pilkai atrodo... Šiaip neaiški jinai man pagal tą tipizaciją, pasimetus tokia... reikėtų gyvą pamatyt kad nuspręst ta tema jei įdomu, varom į spalvų temą
QUOTE(Shana @ 2012 02 09, 01:14)
Mano kompe traukia link siltumo, matau kazkokiu lyg karameliniu sruogu
Aciu
QUOTE(bytte @ 2012 02 09, 10:19)
gavosi soft summer, šiaip gražiai gavosi, tinka. Tik tos karamelinės truputį ne į temą... labiau medaus sruogelių gal norėtusi... ar kokių vyšninių... IMHO jos truputuka iš konteksto iškrenta .
Aciu Ten tos sruogeles is anksciau likusios, dar neatejo ju ketimo eile O jei kita karta detu medaus sruogeliu taip pat soft summer liktu?
Dabar visai susimaisiau, ar mano pasirinktos spalvos (melyna-tamsi, pilka-sviesi ir rozine-ryski) tinkamos soft summer?