Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Shana @ 2012 02 07, 19:27)
IMHO - gali.

Del plauku - pabandyti reikia biggrin.gif tada matysi mirksiukas.gif
Man tas cheminis-purinantis irgi uzkabino g.gif tik nzn kaip jis su chna draugauja g.gif

4u.gif

Sruogeles jau esu kažkada turėjusi, tai visai nieko atrodė g.gif Na, pirma susirasiu gerą kirpėją, o tada jau reikės prašyt patarimų, ką daryt, kad atrodytų, jog plaukų daugiau ax.gif

QUOTE(Etamcik @ 2012 02 08, 11:17)
O kam cheminis? unsure.gif Aš sruogelėmis tepsiu link pavasario-vasaros, žiemą vistiek plaukai ištisai po kepure schmoll.gif

Kiek buvo kalbėta-nelabai berods, bet čia taip 50/50, pati neturiu tvirtos nuomonės g.gif

Banguoti plaukai man gražiai atrodo, tai vis pagalvoju, kad būtų neblogas pasikeitimas, bet vis prisibijau, kad ir tie keli mano plaukai išslinks ir nieko iš jų nebeliks doh.gif

4u.gif Reikės paveikslėlių kokių paieškot.

Tik dabar pamačiau, kad nick'ą pasikeitei ax.gif
Atsakyti
Sitam deriny smeline man atrodo saltoka
user posted image

user posted image

sita pvz silta
user posted image

user posted image
Cia tik mano nuomone 4u.gif

Vienas is man labai patinkanciu, naujai atrastu spalvu deriniu. Gal bus igyvendintas vasarai g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 08 vasario 2012 - 18:24
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 08, 19:31)
Kaip drastiška, bet kaip fainai  wub.gif  pavydžiu, nes aš irgi norėčiau patapti rudeniu, bet turbūt net odą tektų pasikeisti  biggrin.gif  šiaip man irgi aktualu, nes aš taipogi nežymiai judu į kitą spalvą  g.gif

Akiu spalva pas mane daznai keiciasi doh.gif (nesioju lesius, tad nevengiu ir spalvotu blush2.gif) zalia, melyna ar vandens melyna buna, retais atvejais naturali akiu spalva-melsvai pilkos ar pilkai melsvos spalvos g.gif lotuliukas.gif dabar rudas bandau blush2.gif lotuliukas.gif
Iir plauku spalva po truputi keisti zadejau, bet va gavos taip, kad dvieju kartu pakako lotuliukas.gif
Idomu del to pasikeite spalvinis tipas ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 02 08, 20:08)
Akiu spalva pas mane daznai keiciasi  doh.gif  (nesioju lesius, tad nevengiu ir spalvotu  blush2.gif)  zalia, melyna ar vandens melyna buna, retais atvejais naturali akiu spalva-melsvai pilkos ar pilkai melsvos spalvos  g.gif  lotuliukas.gif dabar rudas bandau  blush2.gif  lotuliukas.gif
Iir plauku spalva po truputi keisti zadejau, bet va gavos taip, kad dvieju kartu pakako  lotuliukas.gif
Idomu del to pasikeite spalvinis tipas ar ne  g.gif

tikriausiais kad taip g.gif
soft vasara, kai 2 iš trijų šalti (plaukai, akys, oda), o soft ruduo 2 iš trijų šilti...
o jei oda neutrali ir plukus nusiryžinot, akis nusirudinot... gal net ir į warm kokį...

šiaip Driu Berrymore kartais prie pavasariukų šiltų deda, kartais prie rudenėlių, kartais prie soft rudenėlių, bet visada tik į šiltus potipius, ji soft summer nebūna niekad schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 08, 17:21)
Isvis kiek manot kiek reikia kapsuliu sezonui, tos pacios paskirties, pvz darbiniu? g.gif

Turbūt labai priklauso, koks tas darbas.. g.gif Mano atveju dress kodo nėra, galima eiti su paplūdimio apranga ir turbūt nieks neatkreiptų dėmesio (na atkreiptų tikriausiai biggrin.gif ), tai man per akis bus ir vienos kapsulės smile.gif

Bet jei darbas reikalauja tam tikros aprangos ir ji dėvima nuolat - matyt ilgainiui noris spalviškumo
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 08, 17:41)
Nezinau kodel,  Dontstop lyg irgi laikosi tokios pozicijos.

Kad man kitaip nesigauna g.gif Rūbai, tinkantys darbui, visiškai netinka laisvalaikiui ir atvirkščiai (nors ir kelis kartus gavau iš merginų pastabą, kad skirtingos kapsulės stilistiškai panašios, bet man tai jos kardinaliai priešingos unsure.gif ). Kas tinka vasarai, visai netinka žiemai. Su džinsais žiemą man šalta, vasarą - karštą, rudenį/pavasarį pats tas. Kam reikia kelių kapsulių su džinsais? Juk kapsulės turi būti stilistiškai skirtingos ax.gif
Aš sau kol kas neatradau nei vieno universalaus rūbo, kuris tiktų keliems sezonams ar kelioms skirtingos paskirtiems kapsulėms unsure.gif (Bet gerai būtų atrasti smile.gif )

QUOTE(Etamcik @ 2012 02 08, 18:10)
Palauksim Dontstop

Hmm, ar praleidau kokį nors klausimą? unsure.gif
QUOTE(Shana @ 2012 02 08, 18:21)

Isvis kiek manot kiek reikia kapsuliu sezonui, tos pacios paskirties, pvz darbiniu? g.gif

1 užtenka, o toliau kiek kišenė leidžia rolleyes.gif
Atsakyti
Aš turiu džinsus šaltam ir šiltam sezonui (ne specialiai, bet taip jau išeina) smile.gif Taigi ir kapsulėse būtų skirtingi. Šalam sezonui klasikiniai, šiltam laisvalaikio yra visokių patrynimų, dar kažkas tokio, kaip Shanos įdėtame derinyje:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 08, 21:57)
tikriausiais kad taip  g.gif
soft vasara, kai 2 iš trijų šalti (plaukai, akys, oda), o soft ruduo 2 iš trijų šilti...
o jei oda neutrali ir plukus nusiryžinot, akis nusirudinot... gal net ir į warm kokį...

šiaip Driu Berrymore kartais prie pavasariukų šiltų deda, kartais prie rudenėlių, kartais prie soft rudenėlių, bet visada tik į šiltus potipius, ji soft summer nebūna niekad  schmoll.gif

g.gif na as lyg cool summer buvau g.gif tik dabar plauku spalva pasviesejo ir akys tamsios, bet, kad rudos nepasakysi (bet ir seip mano akys nera sviesios) doh.gif
Bandysiu pasieskot foto dienos sviesoj darytos arba ryt fotkinsiuos lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif kai uzejo saltis tai net rasyt, diskutuot tingejosi ax.gif tik paskaitau vis ir galvoju kokiu spalvu man daryt kapsules pavasariui ir vasarai... vasarai turiu ale linines kelnes baltas, sijona, liemene, svarkeli, viskas balta ir turiu irgi ale linini svarkeli ir maikute tokios akvamarinines spalvos, panasi spalva i ta maikutes spalva paveiksleli. ir perziurejus kiek turiu isisaugojus pavz. daugiausia su pilka derinama, bet as gal kokios trecios spalvos noreciau ryskesnes g.gif ir vienai poilsinei kapsulytei vasarai pradzia jau tureciau bigsmile.gif
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuke3: 08 vasario 2012 - 20:35
Merginos, o Js kai apsisprendziat del kapsules spalvu tai iskart susideliojat kad tarkim reikia juodu ir pilku kelniu, melno sijono, juodo ir melino svarko, pilko megstinio, tokios tai ir tokios spalvos marskinuku/palaidiniu (spalvos tik siaip is oro)? Ar tiesiog nusprende kokios bus kapsules spalvos ir dairotes ir visu tu 3 spalvu kelnes, sijonus, svarkus/kardiganus, palaidines?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 02 08, 20:03)
Kam reikia kelių  kapsulių su džinsais? Juk kapsulės turi būti stilistiškai skirtingos  ax.gif
Aš sau kol kas neatradau nei vieno universalaus rūbo, kuris tiktų keliems sezonams ar kelioms skirtingos paskirtiems kapsulėms  unsure.gif  (Bet gerai būtų atrasti smile.gif )
Hmm, ar praleidau kokį nors klausimą? unsure.gif
1 užtenka, o toliau kiek kišenė leidžia  rolleyes.gif

o tai atrodo Jūs pati sakėte, kad galima turėti pavyzdžiui dvi laisvalaiko kapsules, tai ir migruoja g.gif kitoms, kam darbas leidžia, gal negali eiti į darbą su kokia laisvalaikio bliuske, bet su džinsais iš laisvalaiko kapsulės galbūt kodėl ne g.gif aš taip dariau, kol neįvedė kodo ir dar juoda,balta. Kadangi džinsai mano dažniausiai siaurėjantys, ir nėra kažkokie plėšyti ar kitaip išdarkyti, tai nešiodavau ir į darbą, bet prie kitų viršų g.gif daryčiau ir toliau tą patį, nes džinsai stilistiškai prie daug variantų tinka g.gif

bytte, tai spėju man net netiks ta spalva lotuliukas.gif gerai, kad po biški tik keliauju. O kaip tada kapučino spalva?
user posted image
O dar buvau tokia nusidažius
user posted image
noriu kažko tokio pagal šviesumą, rudumą, bet kaip suprantu atspalvis turi būti šaltas, nes manau, kad oda ir akys šaltos g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 02 08, 21:03)
Kad man kitaip nesigauna  g.gif  Rūbai, tinkantys darbui, visiškai netinka laisvalaikiui ir atvirkščiai (nors ir kelis kartus gavau iš merginų pastabą, kad skirtingos kapsulės stilistiškai panašios, bet man tai jos kardinaliai priešingos  unsure.gif ). Kas tinka vasarai, visai netinka žiemai. Su džinsais žiemą man šalta, vasarą - karštą, rudenį/pavasarį pats tas. Kam reikia kelių  kapsulių su džinsais? Juk kapsulės turi būti stilistiškai skirtingos  ax.gif

O ką tada žiemą nešioji? blush2.gif

Shana, labai ačiū už paveikslėlius 4u.gif Sunkoka man dar su šltiom/šaltom spalvom doh.gif
Atsakyti