Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Etamcik @ 2012 02 08, 16:30)

O įdomu kodėl taip sakoma, įvairovės dėlei ar kažkas giliau mastau.gif

Nezinau kodel, Dontstop lyg irgi laikosi tokios pozicijos.
bet as pvz turiu labai gera klasikini piestuka sijona, jis man tinka ziena su pedkelnem, pavasari be, labai toks ofisinis stilius, na tai ko man reikia, camel spalvos. Tikrai keliaus i pavasarine kapsule, kuri planuojama raudona+ruda+camel/beige.
Bent jau man tokie rimtesni darbiniai rubai tikrai migruos, tiesiog tiek nei prisipirksiu, nei man reikia g.gif

Drew Barrymore, vienur priskiriama Soft summer kitur Soft Autumn pvz
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Teisingai, yra pirmam puslapy. Rusiskai nelabai suprantu, tai nebuvau visu perziurejus. Atskirai kazkada buvo ideta, tai patiko daug paveiksliuku biggrin.gif
Atsakyti
Palauksim Dontstop 4u.gif
Nuvežiau šiandien kelnių trejetuką tvarkyti, dvejas kur rodžiausi, plius vienas grynai išeigines-kostiumines juodas. Pagaliau karsta.gif Iš tų platėjančių padarys pieštuko formos-tiesias ax.gif
Atsakyti
Tarp sezonų migravimas gal kiek paprastesnis, tačiau jei viename sezone daiktas priklauso kelioms kapsulėms g.gif Kaip ir nebelieka kapsulinio, mano įsivaizduojamo baigtumo/uždarumo smile.gif
Atsakyti
Mano tokie klasikiniai rubai kaip juodas tiesus sijonas iki keliu ir juodos klasikines kelnes taip pat migruoja ir galima nesioti visus metus. Taip pat dzinsai, juk juos galima pritaikyt visais metu laikais.
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 02 08, 17:00)
Teisingai, yra pirmam puslapy. Rusiskai nelabai suprantu, tai nebuvau visu perziurejus.

jei kazko reikia, nesuprantat, tai pasakykit, pagelbesim mirksiukas.gif

QUOTE(_asamaM @ 2012 02 08, 17:12)
Tarp sezonų migravimas gal kiek paprastesnis, tačiau jei viename sezone daiktas priklauso kelioms kapsulėms  g.gif  Kaip ir nebelieka kapsulinio, mano įsivaizduojamo baigtumo/uždarumo smile.gif

g.gif nzn del sito. Pas mane realiai kol kas viena pilnai teisinga kapsule, kiti yra daugiau likuciai is anksciau turetu, is kuriu beveik gaunasi tokia dar viena nepilna kapsulyte g.gif
Isvis kiek manot kiek reikia kapsuliu sezonui, tos pacios paskirties, pvz darbiniu? g.gif

QUOTE(Leticija @ 2012 02 08, 17:14)
Taip pat dzinsai, juk juos galima pritaikyt visais metu laikais.

Cia gincytinas klausimas biggrin.gif kaip sake Loxxy, ten kur as gyvenu vasara su dzinsais schmoll.gif Mano dzinsai keliauja i spinta geguze iki spalio kazkur. Bet dzinsus irgi esu linkusi tureti vienus pvz grynai klasikinius, kurie su darbo apranga komponuojasi, o laisvalaikio gali but labiau crazy rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 08 vasario 2012 - 17:27
QUOTE(Leticija @ 2012 02 08, 17:14)
Mano tokie klasikiniai rubai kaip juodas tiesus sijonas iki keliu ir juodos klasikines kelnes taip pat migruoja ir galima nesioti visus metus. Taip pat dzinsai, juk juos galima pritaikyt visais metu laikais.

As irgi manau, kad yra okiu rubu, kurie visais sezonais tinka. Pet pvz Dontstop vasara ennesioja dzinsu, kas nors dar kokiu "tabu" turi. Taigi sitoj vietoj kiekvienam savo reikia atrasti.

Taip pat sutinku su _asamaM mintimi, kad jei ta pati sezona rubai migruoja tarp kapsuliu, tai dingsta kapsules uzbaigtumas.
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 02 08, 13:39)
Man dabar ir gi toks klausimas kyla  g.gif  as ne tik plauku, bet ir akiu spalva pakeiciau  doh.gif

Kaip drastiška, bet kaip fainai wub.gif pavydžiu, nes aš irgi norėčiau patapti rudeniu, bet turbūt net odą tektų pasikeisti biggrin.gif šiaip man irgi aktualu, nes aš taipogi nežymiai judu į kitą spalvą g.gif ir kadangi pavasarį jau turbūt būsiu kitokia, tai baisoka ir kapsulę pasidarė formuoluoti g.gif iš beveik juodų šviesinu į tokius:
user posted image
o čia gal kas pasakytų ar tokia parodyta spalva šilta ar šalta? g.gif

Man irgi nepriimtina, kad rūbai negali migruoti nei tarp sezonų, nei tarp kapsulių. Pavyzdžiui tokie džinsai tai gali būti nešiojami ir keliose kapsulėse, ir tuo labiau visuose sezonuose.. Dar daugybė rūbų. Man gal dar neekonomiškiau pirkti tiek daug, nemanau, kad tiek reikalinga. Man čia nesamonė, bet ai, prisitaikiau aš tik mano manymu logiškas ir ekonomiškas kapsulės mintis, todėl nekreipiu dėmesio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 08, 17:21)
jei kazko reikia, nesuprantat, tai pasakykit, pagelbesim mirksiukas.gif

Isvis kiek manot kiek reikia kapsuliu sezonui, tos pacios paskirties, pvz darbiniu? g.gif

Aciu, turesiu omeny 4u.gif

Darbe pas mane juoda/balta, taigi jei grisiu ten pat - nieko naujo neprigalvosiu smile.gif O siaip manau nuo gyvenimo budo. Asmeniskai as dabar namie su vaikais. Tai laisvalaikio kapsules pilnai uzteks vienos (ir siaip mini kapsule galvoju daryt, neissiplest), nes realiai labiau puosniai apsirengus iseinu koki karta per savaite. I kokia parduotuve trumpam tai daznai iseinu taip kaip bunu namuose, nes namie stengiuos rengtis taip, kad nebutu geda iseit ir galeciau taupyt laika persirenginejimams.
Daugiau rubu reikia namuose, nes sugebu ir per diena dvejas kelnes pakeisti. Bet cia iki vasaros nieko nekeisiu - uzteks to, ka turiu. O vasara bus galvos skausmas smile.gif Bet pirma noriu pavasariu pasirupint.
Atsakyti
Bet dėl džinsų, aš irgi nenešioju vasarą, man karšta, nebent diena vėsi, nes paskutinė vasara šalta buvo, tai tikrai pasitaikydavo, o ir šiaip vistiek nešiojami žiemą, rudenį, pavasarį.. tiek laisvalaikiui, tiek į darbą, kol buvo leidžiama unsure.gif
Atsakyti
islos Fisher plaukai silti, ji pati Rudenelis kiek pamenu.

QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 02 08, 17:33)

Darbe pas mane juoda/balta, taigi jei grisiu ten pat - nieko naujo neprigalvosiu smile.gif O siaip manau nuo gyvenimo budo.

g.gif as pati dabar apie tai susimasciau, manau man uztektu dvieju darbiniu geru g.gif kadangi prie ju dar pora sukneliu vistiek turesiu visad rolleyes.gif

O vasarines kapsules man kaip tik lengviau surenkamos atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 08, 17:41)

O vasarines kapsules man kaip tik lengviau surenkamos atrodo g.gif

Cia ne del surenkamumo smile.gif Daugiau del nezinojimo ko noriu: ta prasme spalvas issirinkti ir t.t. Nesusidraugavau dar su spalvom, deriniais, juolab isivaizdavimu unsure.gif
Atsakyti