Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Apuole @ 2012 02 08, 11:41)
. Kaip supratau, atgaivinot albumėlį. Norėčiau pasiprašyti į jį, gal ten įdėčiau daugiau savo foto ir gaučiau kažkokį bendrą verdiktą?

Dalyvaujancios albume - prasom pasisakyt siuo klausimu smile.gif

QUOTE(Ondatra @ 2012 02 08, 12:14)
o kažin yra spalvos tinkančios plaukų pagal tipus  g.gif
aš noriu šviesių ar ryžų dabar

Man atrodo taip atskirai negalima, t.y. turi plaukai tikri prie odos, o spalvos ir prie plauku ir prie odos, kitaip nieko gero g.gif
To pacio tipo ribose gali but ivairove nemaza rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 08 vasario 2012 - 12:45
Aš apynaujė, bet manau, kad Mergaiciukui tikrai galima. Aiškus tikslas ir pasirodė pati.
O Apuolės aš nepamenu, manęs turbūt temoj nebuvo, kai ji bendravo, tai kas pamenat balsuokit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 08, 12:44)

nes soft samerėm ryža kaip ir netinka
bet kai buvau ryža aplinkkiniam buvo gražu ax.gif
Atsakyti
kiek daug atsirado su melyna, pilka, rozine kapsulem biggrin.gif o as plaukus nusidaziau, kazin pasikeite tipas i kazka ar likau ten pat g.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2012 02 08, 15:26)
kiek daug atsirado su melyna, pilka, rozine kapsulem  biggrin.gif  o as plaukus nusidaziau, kazin pasikeite tipas i kazka ar likau ten pat  g.gif

Man dabar ir gi toks klausimas kyla g.gif as ne tik plauku, bet ir akiu spalva pakeiciau doh.gif
Atsakyti
Perskaičius esu visas temas, tik gal pati rašiau mažai ax.gif na ne tai svarbiausia, jei ir nebus priėjimo į albumėlį, tai nesuksiu sau dėl to galvos smile.gif nesukit ir jūs mirksiukas.gif

Man dabar svarbiausia pajudėt iš mirties taško kapsulės reikale g.gif taigi pirmieji mano tikslai:
1. Nusistatyti spalvinį tipą
2.Pasirinkti spalvų derinį. Kol kas pirmasis variantas yra mėlyna-ruda-beige. Mano manymu pats paprasčiausias derinys, kaip pirmai kapsulei bus lengviau susidorot smile.gif
3. Rasti aukso viduriuką tarp taip mylimo "džemperiškai-džinsiškai- kediško" ir bandomo prisipratinti "elegantiškai-moteriškai-nevaržančio"

Klausimas- ar didelė klaida jei rūbai "visasezoniai"? Mėgstu sluoksniuoti, todėl visus metus nešioju beveik tuos pačius rūbus g.gif

Ar galit pratęsti mano manymu kapsuliškų bazių sąrašą( arba sugriaut mano klaidingą manymą): sarafanas, liemenė, kardiganas, švarkelis, sijonas-pieštukas, balerinkės....
Atsakyti
QUOTE(Ondatra @ 2012 02 08, 13:23)
nes soft samerėm ryža kaip ir netinka
bet kai buvau ryža aplinkkiniam buvo gražu  ax.gif

Tai gal jus toks variantas ant ribos su Soft summer/autumn g.gif

QUOTE(Apuole @ 2012 02 08, 13:50)
Perskaičius esu visas temas, tik gal pati rašiau mažai  ax.gif na ne tai svarbiausia, jei ir nebus priėjimo į albumėlį, tai nesuksiu sau dėl to galvos smile.gif nesukit ir jūs  mirksiukas.gif

Man dabar svarbiausia pajudėt iš mirties taško kapsulės reikale  g.gif taigi pirmieji mano tikslai:
1. Nusistatyti spalvinį tipą
2.Pasirinkti spalvų derinį. Kol kas pirmasis variantas yra mėlyna-ruda-beige. Mano manymu pats paprasčiausias derinys, kaip pirmai kapsulei bus lengviau susidorot smile.gif
3. Rasti aukso viduriuką tarp taip mylimo "džemperiškai-džinsiškai- kediško" ir bandomo prisipratinti "elegantiškai-moteriškai-nevaržančio"

Klausimas- ar didelė klaida jei rūbai "visasezoniai"? Mėgstu sluoksniuoti, todėl visus metus nešioju beveik tuos pačius rūbus  g.gif

As tai jus atsimenu 4u.gif Yra toks variantas - galit issiusti pora savo foto senbuvei, ji ides i albuma ir tada gausit prisijungima. Jau taip darem. Visgi tipa lengviausia butu nustatyti, jei panos paziuretu, is tu aprasymu/pasvarstymu vargiai kas gaunasi g.gif
mėlyna-ruda-beige man atrodo geras derinys, ne is sudetingiausiu 4u.gif
Auksinis viduriukas butu gal casual stilius rolleyes.gif

Siaip sakoma, kad kapsuliu nereikia maisyti. Bet mano kai kurie daiktai tikrai migruos, pvz is dabartines/ziemines teal/rudos, i pavasarine raudonai/ruda blush2.gif
Atsakyti
Sita lyg kazkada dejau, man labai grazus is blue/beige/brown serijos
user posted image
Atsakyti
Skaitau prieš šią buvusią temą. Prieš atostogas gaila laiko neturėjau užsukt čia. O dabar kaip tik radau Shanos postus apie mini kelioninę kapsulytę smile.gif. Nors kapsulės nebuvau atostogom pasiruošus, bet patį principą kažkiek taikiau, tai ojojoj kaip jis į naudą skrendant su Ryanair be registruoto bagažo thumbup.gif
Atsakyti
Shana, aciu 4u.gif

Groovy, dekui uz konsultacijas apie Otto. As per otto-moda.lt uzsisakiau. Tik ne pastu pristatys, o reiks pas juos atsiimt.

Dekui visoms merginoms uz konsultacijas del spalvu. Pasirinkau visgi ruda/navy/beige. Dabar reikia susidelioti kokiu rubeliu reikia. Galvojau kad issisaugojau Dontstop deta nuoroda apie kapsules formavima (rusu k), bet "favorituose" neberandu, eisiu ieskot temose. O gal kas turit issisaugojusi?
Atsakyti
QUOTE(Apuole @ 2012 02 08, 15:04)
. O dabar kaip tik radau Shanos postus apie mini kelioninę kapsulytę smile.gif. Nors kapsulės nebuvau atostogom pasiruošus, bet patį principą kažkiek taikiau, tai ojojoj kaip jis į naudą skrendant su Ryanair be registruoto bagažo  thumbup.gif

Smagu, kad padejo smile.gif

QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 02 08, 15:49)
Galvojau kad issisaugojau Dontstop deta nuoroda apie kapsules formavima (rusu k), bet "favorituose" neberandu, eisiu ieskot temose. O gal kas turit issisaugojusi?

Nebus is tu nuorodu kur pirmame puslapyje g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 08 vasario 2012 - 16:23
QUOTE(Ondatra @ 2012 02 08, 12:14)
o kažin yra spalvos tinkančios plaukų pagal tipus  g.gif
aš noriu šviesių ar ryžų dabar
Žinoma, be kraštutinimų aišku, bet pvz. soft summer gimininga soft autumn ir pereiti nėra sunku šį tą paderinus. Tuo tarpu jei būsi cool, pereiti į warm jau reiktų odą "šiltai" persidažyti. Na akys ir plaukai, kaip žinia keičiami greit gali būti-linzėmis, plaukų dažais.

QUOTE(Shana @ 2012 02 08, 12:44)
drinks_cheers.gif
Beje, sutinku dėl albumo prisijungimo davimo mergaiciukui 4u.gif

QUOTE(Shana @ 2012 02 08, 14:06)
Tai gal jus toks variantas ant ribos su Soft summer/autumn g.gif

Siaip sakoma, kad kapsuliu nereikia maisyti. Bet mano kai kurie daiktai tikrai migruos, pvz is dabartines/ziemines teal/rudos, i pavasarine raudonai/ruda blush2.gif
drinks_cheers.gif

O įdomu kodėl taip sakoma, įvairovės dėlei ar kažkas giliau mastau.gif
Atsakyti