Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Shana 4u.gif 4u.gif labai labai dėkui, užvedei ant kelio 4u.gif jaučiu rinksiuos zalia, melyna, ruda..
kaip tik toki faina ruda megztini turiu kuri gal būti kaip ale švarkelis, dar vėsiam pavasariui 4u.gif

Buurbuuli as kiek esu visko pirkus ar per supermamas ar per kitur, pirma pinigai sąskaitoje, tada siuntimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudri @ 2012 02 02, 16:42)
Shana 4u.gif  4u.gif labai labai dėkui, užvedei ant kelio 4u.gif jaučiu rinksiuos zalia, melyna, ruda..
kaip tik toki faina ruda megztini turiu kuri gal būti kaip ale švarkelis, dar vėsiam pavasariui 4u.gif

Nera uz ka 4u.gif
va cia dar pavasarines spalvos lyg butu
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 02, 16:49)
Nera uz ka 4u.gif
va cia dar pavasarines spalvos lyg butu

user posted image

jau šitas koks skanus wub.gif tik kad ne mano spalvos doh.gif
Atsakyti
gaudri, matau ne aš viena atklydau iš spalvų temos. thumbup.gif
dontstop, registracija kiekvieną kartą 2Lt? Ir viskas toliau pagal svorį? Nepykite, aš visiškai žalia siuntime, niekada nieko neteko.. unsure.gif
Atsakyti
Femme, musu spalvu butu labiau toks
user posted image

user posted image

user posted image

Cia man
user posted image
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 02 vasario 2012 - 17:03
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 02, 16:20)
groovy, o kaip su atsiskaitymu? Išsiunti tik gavusi pinigus?

Aš tai jo 4u.gif

Registracija Lietuvoje vienam siuntinukui ainuoja 2 Lt 4u.gif Nuo svorio nepriklauso 4u.gif
Atsakyti
groovy, tai 2Lt siuntima ir vsio?
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 02, 17:57)
dontstop, registracija kiekvieną kartą 2Lt? Ir viskas toliau pagal svorį? Nepykite, aš visiškai žalia siuntime, niekada nieko neteko..  unsure.gif

Registracija reikalinga tam, kad siuntinys nepasimestų. Duoda čekį, kuriame yra siuntos kodas, jį galima įvesti į post.lt puslapį ir stebėti, kaip juda siuntinys. Jie rašo, kada ir kur jis buvo priimtas, kur nukeliavo, kada nuneštas pranešimas, kada atiduotas į rankas. Labai patogu smile.gif Bet kainuoja 2 lt, tik tam kartui. Siuntinio registruoti nebūtina. Bet už neregistruotus siuntinius paštas neatsako. Jei pasimes, jie neieškos. Man taip buvo vieną kartą, taip ir neatgavau siuntinio. Bet vis dėl to aš ne visad registruoju ax.gif
Dar registruotus siuntinius paštininkė neša tiesiai į namus, neregistruoti lieka pašte, o į pašto dėžę nuneša tik pranešimą, kad jau atkeliavo siuntinys. Registruotą siuntinį išduoda griežtai tik su dokumentu, reikia dėti parašą.

Dar yra toks momentas, kad siuntinį geriausia pakuoti namuose pačiai. Galima nunešti į paštą nesupakuotą, darbuotojos supakuos pačios, bet tai kainuos papildomai ax.gif Supakuoti galima į paprastą pirkinių maišiuką. Smulkius daiktus aš pakuoju, pvz į maišiukus iš Eurokos, Drogo. Maišiuką reikia gerai užklijuoti lipnia juosta, priklijuoti popieriaus lapą, kur būtų įrašytas adresas (gavėjo ir siuntėjo). To lapo negalima viso užklijuoti permatoma lipnia juosta, turi likti pliko popieriaus, kad darbuotojos turėtų kur padėti antspaudus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 02 vasario 2012 - 17:46
Siuntimas pagal svorį, o registracija plius 2 Lt už sekimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 02 02, 18:44)
Dar yra toks momentas, kad siuntinį geriausia pakuoti namuose pačiai. Galima nunešti į paštą nesupakuotą, darbuotojos supakuos pačios, bet tai kainuos papildomai  ax.gif  Supakuoti galima į paprastą pirkinių maišiuką. Smulkius daiktus aš pakuoju, pvz į maišiukus iš Eurokos, Drogo. Maišiuką reikia gerai užklijuoti lipnia juosta, priklijuoti popieriaus lapą, kur būtų įrašytas adresas (gavėjo ir siuntėjo). To lapo negalima viso užklijuoti permatoma lipnia juosta, turi likti pliko popieriaus, kad darbuotojos turėtų kur padėti antspaudus  4u.gif

nesuprantu kaip iš tikruju reiktu pakuoti siuntinius nes man pašte reikalauja kad i dežes dečiau doh.gif o dabar dęžiu gauti deficitas doh.gif o kai dar kartais reikia siuntini siusti kuris vos telpa i 120l siukšliu maiša tai iš kur tokias dežes gauti? o gal kur nors yra parašyta apie tai kad galima siusti maišuose?
Atsakyti
Ačiū, merginos, supratau 4u.gif o dabar su pakavimu rimtai neaišku.. bandysiu, gal dar nepirks, tik apsišviečiau unsure.gif
Atsakyti
user posted image

jusu profesionaliu akimis cia viskas ok? dera?
Atsakyti