Shana labai labai dėkui, užvedei ant kelio jaučiu rinksiuos zalia, melyna, ruda..
kaip tik toki faina ruda megztini turiu kuri gal būti kaip ale švarkelis, dar vėsiam pavasariui
Buurbuuli as kiek esu visko pirkus ar per supermamas ar per kitur, pirma pinigai sąskaitoje, tada siuntimas
QUOTE(gaudri @ 2012 02 02, 16:42)
Shana labai labai dėkui, užvedei ant kelio jaučiu rinksiuos zalia, melyna, ruda..
kaip tik toki faina ruda megztini turiu kuri gal būti kaip ale švarkelis, dar vėsiam pavasariui
Nera uz ka
va cia dar pavasarines spalvos lyg butu
QUOTE(Shana @ 2012 02 02, 16:49)
jau šitas koks skanus tik kad ne mano spalvos
gaudri, matau ne aš viena atklydau iš spalvų temos.
dontstop, registracija kiekvieną kartą 2Lt? Ir viskas toliau pagal svorį? Nepykite, aš visiškai žalia siuntime, niekada nieko neteko..
dontstop, registracija kiekvieną kartą 2Lt? Ir viskas toliau pagal svorį? Nepykite, aš visiškai žalia siuntime, niekada nieko neteko..
Femme, musu spalvu butu labiau toks
Cia man
Cia man
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 02, 16:20)
groovy, o kaip su atsiskaitymu? Išsiunti tik gavusi pinigus?
Aš tai jo
Registracija Lietuvoje vienam siuntinukui ainuoja 2 Lt Nuo svorio nepriklauso
groovy, tai 2Lt siuntima ir vsio?
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 02, 17:57)
Registracija reikalinga tam, kad siuntinys nepasimestų. Duoda čekį, kuriame yra siuntos kodas, jį galima įvesti į post.lt puslapį ir stebėti, kaip juda siuntinys. Jie rašo, kada ir kur jis buvo priimtas, kur nukeliavo, kada nuneštas pranešimas, kada atiduotas į rankas. Labai patogu Bet kainuoja 2 lt, tik tam kartui. Siuntinio registruoti nebūtina. Bet už neregistruotus siuntinius paštas neatsako. Jei pasimes, jie neieškos. Man taip buvo vieną kartą, taip ir neatgavau siuntinio. Bet vis dėl to aš ne visad registruoju
Dar registruotus siuntinius paštininkė neša tiesiai į namus, neregistruoti lieka pašte, o į pašto dėžę nuneša tik pranešimą, kad jau atkeliavo siuntinys. Registruotą siuntinį išduoda griežtai tik su dokumentu, reikia dėti parašą.
Dar yra toks momentas, kad siuntinį geriausia pakuoti namuose pačiai. Galima nunešti į paštą nesupakuotą, darbuotojos supakuos pačios, bet tai kainuos papildomai Supakuoti galima į paprastą pirkinių maišiuką. Smulkius daiktus aš pakuoju, pvz į maišiukus iš Eurokos, Drogo. Maišiuką reikia gerai užklijuoti lipnia juosta, priklijuoti popieriaus lapą, kur būtų įrašytas adresas (gavėjo ir siuntėjo). To lapo negalima viso užklijuoti permatoma lipnia juosta, turi likti pliko popieriaus, kad darbuotojos turėtų kur padėti antspaudus
Siuntimas pagal svorį, o registracija plius 2 Lt už sekimą
QUOTE(dontstop @ 2012 02 02, 18:44)
Dar yra toks momentas, kad siuntinį geriausia pakuoti namuose pačiai. Galima nunešti į paštą nesupakuotą, darbuotojos supakuos pačios, bet tai kainuos papildomai Supakuoti galima į paprastą pirkinių maišiuką. Smulkius daiktus aš pakuoju, pvz į maišiukus iš Eurokos, Drogo. Maišiuką reikia gerai užklijuoti lipnia juosta, priklijuoti popieriaus lapą, kur būtų įrašytas adresas (gavėjo ir siuntėjo). To lapo negalima viso užklijuoti permatoma lipnia juosta, turi likti pliko popieriaus, kad darbuotojos turėtų kur padėti antspaudus
nesuprantu kaip iš tikruju reiktu pakuoti siuntinius nes man pašte reikalauja kad i dežes dečiau o dabar dęžiu gauti deficitas o kai dar kartais reikia siuntini siusti kuris vos telpa i 120l siukšliu maiša tai iš kur tokias dežes gauti? o gal kur nors yra parašyta apie tai kad galima siusti maišuose?
Ačiū, merginos, supratau o dabar su pakavimu rimtai neaišku.. bandysiu, gal dar nepirks, tik apsišviečiau