Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Babi* @ 2012 02 07, 18:08)
Aš daugiausiai ką galėčiau su savo plaukais padaryti, tai kirpčius pati pasikirpti, daugiau bijočiau blush2.gif Man vis dar kirba mintis dėl to cheminio arba sruogelėmis padažyt plaukus, reikės susiradus gerą kirpėją su ja pasitart smile.gif

O smėlinė spalva gali būti šalto atspalvio? ax.gif

IMHO - gali.

Del plauku - pabandyti reikia biggrin.gif tada matysi mirksiukas.gif
Man tas cheminis-purinantis irgi uzkabino g.gif tik nzn kaip jis su chna draugauja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 07, 17:28)
Mergaiciukas, jus tikrai del Soft Autumn? Nes electric/ryskios neturetu jums tikti jau labai tada g.gif

Trecia - melyna, zalia, beige rolleyes.gif

Tai ir sakau kad nebeaisku del tipo unsure.gif Jau kazkada rodziausi, tai nutarem, kad ruduo. Paskui su ta zalia pasimeciau ir dar su Dontstop konsultavausi. Lyg vasara. Bet mano sirdis tai prie rudenio gal noretu g.gif Ikelsiu daugiau: http://public.fotki....ciukas/spalvos/

QUOTE(bytte @ 2012 02 07, 17:47)

mergaiciukas jums reikėtų visgi apsistot ties rūbais kurie liks... gal sunešiosit ir netinkamus iki kol kapsulė padori atsiras. Bet jei turit rudų spalvų višų bardaką... tai visai neatsižvelkčiau į turimus rūbus... paprasčiausiai mąstyčiau ko norisi ir tiek. Gal ims ir pritiks netyčia prie ko... formuokit kapsulę nuo nulio, vis tiek nieko neturit velkamo g.gif

Teisingos ir logiskos Jusu mintys, bet taip man bus dar sunkiau del spalvu apsisprest smile.gif Nes prisirisusi prie kazko tureciau atspirties taska biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 02 07, 18:30)
Tai ir sakau kad nebeaisku del tipo unsure.gif  Jau kazkada rodziausi, tai nutarem, kad ruduo. Paskui su ta zalia pasimeciau ir dar su Dontstop konsultavausi. Lyg vasara. Bet mano sirdis tai prie rudenio gal noretu g.gif  Ikelsiu daugiau:  http://public.fotki....ciukas/spalvos/
Teisingos ir logiskos Jusu mintys, bet taip man bus dar sunkiau del spalvu apsisprest smile.gif Nes prisirisusi prie kazko tureciau atspirties taska biggrin.gif

Nebuvau macius blush2.gif Dvejociau tarp Soft summer ir Autumn, bet man jus prie tu plytu graziai atrodot, ir akys... gal visgi Autumn g.gif ir spalvos sakot ryskesnes tinka g.gif
Nenorit prie musu albumo jungtis?

Jei rudo daug ir geru daiktu turit, tai bandykit pirmus derinukus su juo daryt, o po to atrasit 4u.gif

wub.gif
user posted image

Pasteliskai...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 07 vasario 2012 - 18:57
paskutinis koks grazus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 02 07, 18:24)
Iš Otto ką pirkau, viskas buvo puikios kokybės. Šitų firmų būtent nieko nepirkau. Šiaip šitos atrodo plonokos pagal medžiagą, bet, pavyzdžiui, pirkau viskozinę suknelę, tą su taškiukais, kur prieš naujus rodžiau, tai pakankamai stora rudeniui, nors galvojau, kad bus plonytė, kaip aš pratusi ir Laredoute.fr buvau doh.gif Nežinau, ar kiek padėjau blush2.gif

Aciu 4u.gif Man dar vokieciu kalboj reik susigaudyt, gerai kad google chrome vercia kazkiek. Siaip keik internetiniu parduotuviu esu perziurejus, nelabai kas krito i aki. O cia sakykim 30 Euru nelabai ir brangu, jei tikrai kokybiska butu. Reik issiaiskint kaip siuncia smile.gif ir kaip su dydziais.

QUOTE(Shana @ 2012 02 07, 18:37)
Nebuvau macius blush2.gif Dvejociau tarp Soft summer ir Autumn, bet man jus prie tu plytu graziai atrodot, ir akys... gal visgi Autumn g.gif ir spalvos sakot ryskesnes tinka g.gif
Nenorit prie musu albumo jungtis?

Jei rudo daug ir geru daiktu turit, tai bandykit pirmus derinukus su juo daryt, o po to atrasit 4u.gif

Tai ir man labiau prie rudens linksta sirdis, visgi.
Del albumo, tai nedristu as prasytis. Nelabai daug bendrauju, o ir nenudirbau tokiu darbu kaip Manjana su spalvom ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaiciukas1: 07 vasario 2012 - 22:02
Groovy, o kaip Jus perkate is Otto? Per tarpininkes? Ar oficialius atstovus? Is vokisko i Lietuva kaip ir nesiuncia? Ar netaip supratau? Dekoju 4u.gif

Atsiprasau uz Offtopic 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2012 02 07, 15:45)
man irgi labai gražu, bet taip apsirengusi vis sau atrodau kaip seselė doh.gif arba kaip su pižama/naktiniais doh.gif
lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(Shana @ 2012 02 07, 15:51)
Gal nepasistumejot, nes dar neaisku ko tiksliai norit mirksiukas.gif ?
drinks_cheers.gif Pati jau pradedu jausti, kad bent spalvas kažkiek lyginant pradedu skirti biggrin.gif ir iš tikrųjų labai daug duoda išankstinės nuostatos-įsivaizdavimai. Pradedu persilaužti, kuo labai džiaugiuosi-ne rožinis, o pridusintas persikas (spalvų pavadinimų dar reikia pasimokyti lotuliukas.gif ) lūpų blizgiuose; drabužių spalvos daug maž aiškios orientacinės, o dėl tamsumo-vis tik soft summer reikia kiek tamsesnių tonų smile.gif vaje, matavausi šviesių plaukų peruką-labai atvėrė akis lotuliukas.gif ne visiškai baltų, bet jau tokių grynai šviesių. kaip baisiai netiko, akys tamsios, antakiai, oda irgi tamsesni, tai visiškas susipjovimas tarpusavyje. Gerai, kad kada nesugalvojau nusišviesinti visos galvos doh.gif Tik sruogelių max pora tonų šviesesnių pagyvinimui įsimesiu vasarop rolleyes.gif

QUOTE(_asamaM @ 2012 02 07, 17:12)
O juk tiktų kiek intensyvesnė? Soft summer

Taip, kiek tamsesnė jei susikalbam 4u.gif

QUOTE(Babi* @ 2012 02 07, 18:08)
Man vis dar kirba mintis dėl to cheminio

O smėlinė spalva gali būti šalto atspalvio? ax.gif
O kam cheminis? unsure.gif Aš sruogelėmis tepsiu link pavasario-vasaros, žiemą vistiek plaukai ištisai po kepure schmoll.gif

Kiek buvo kalbėta-nelabai berods, bet čia taip 50/50, pati neturiu tvirtos nuomonės g.gif
Atsakyti
Oi panos..as vakar nusisviesinau plaukus ax.gif antra karta sruogelem dazem tai gavos spalva gana sviesi, gryzus namo komentarai buvo-blondine blink.gif lotuliukas.gif
Spalva patinka, tik nenusprendziu ar tinka man doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 02 07, 22:01)

Tai ir man labiau prie rudens linksta sirdis, visgi.
Del albumo, tai nedristu as prasytis. Nelabai daug bendrauju, o ir nenudirbau tokiu darbu kaip Manjana su spalvom  ax.gif

Jei nera priestaraujanciu, tai duosiu Mergaiciukui slaptazodi- dalyvauja senokai ir pati pasirode 4u.gif

QUOTE(Etamcik @ 2012 02 08, 10:17)

O kam cheminis? unsure.gif Aš sruogelėmis tepsiu link pavasario-vasaros, žiemą vistiek plaukai ištisai po kepure schmoll.gif

Babi cia buvo idejus nuoroda i toki a lia chemini kuris priduoda apimties g.gif Idomu, tik neaisku kiek realiai veiksminga unsure.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos, kapsulietės smile.gif

Buvau kurį laiką atitrūkus nuo Kapsulandijos ax.gif Mano didysis mažasis džiaugsmelis visą laiką valgo.

Suplanavom balandžiui į UK apsipirkimą ir giminių lankymą. Tad vėl peržiūrėjau visus konspektus, visas paletes ir derinius, sukauptus šitos temos dėka. Bet va vieningo verdikto koks spalvinis tipas esu taip ir nebuvo. Pagal vieną foto Dontstop nustatė, kad Soft Autumn, pagal kitą- kad Cool Summer. Gal čia foto kokybė kalta, gal blicas nubalino, net nežinau. Kaip supratau, atgaivinot albumėlį. Norėčiau pasiprašyti į jį, gal ten įdėčiau daugiau savo foto ir gaučiau kažkokį bendrą verdiktą?

Bandau dėliotis pirkinių sąrašą. Dedu į jį kuo kapsuliškesnius rubus. Laiko iki kelionės dar turiu, tai planuoju panašius modeliukus dar matuotis LT, kad kuo labiau susiaurėtų ieškokų rūbų ratas. Kadangi kapsulė mano galvoje jau gyvena apie du metus, tai kažkokie rėmai tarsi ir formuojasi, bet iki norimo rezultato dar ooooj kaip toli.
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 02 07, 22:01)
Aciu  4u.gif Man dar vokieciu kalboj reik susigaudyt, gerai kad google chrome vercia kazkiek. Siaip keik internetiniu parduotuviu esu perziurejus, nelabai kas krito i aki. O cia sakykim 30 Euru nelabai ir brangu, jei tikrai kokybiska butu. Reik issiaiskint kaip siuncia smile.gif ir kaip su dydziais.

www.otto.lt reikia nueiti, viską užsakyti ir į paštą atsiųs, ten reikės atsiimant susimokėti kainą su 15 proc. antkainiu. Dėl dydžių labai nepatarsiu, buvau ir aš kartą nepataikius blush2.gif Bet draugė perpirko ir po to atsisiunčiau savo. Kažkaip kartais būna, kad vokiečių 34 yra mūsų 36 g.gif Bet ne visada, matyt žiūrint kokia firma g.gif Geriausia, kai dydis dvigubas, imu 32/34, tada man rodos ten jų 34/36 gaunasi smile.gif Man labiau 36 ir tinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 08 vasario 2012 - 11:52
QUOTE(Etamcik @ 2012 02 08, 10:17)
-vis tik soft summer reikia kiek tamsesnių tonų smile.gif vaje, matavausi šviesių plaukų peruką-labai atvėrė akis lotuliukas.gif

o kažin yra spalvos tinkančios plaukų pagal tipus g.gif
aš noriu šviesių ar ryžų dabar
Atsakyti