Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 02 07, 16:22)
Shana, matot, pas mane per 3 nestumu ir maitinimu metus sudejimas tiek kartu keitesi, kad vis gaila pirkti rubus, tai liko tikraja to zodzio prasme vos keletas. Dabar irgi esu kudesne nei paprastai, bet jau reikia butinai kazka isigyt i zmones iseit. Taigi turiu melynus dzinsus ir dryzuota melyna(svisiai navy kazkokia)/pilka virsu, dar keleta rudu (ivairiu atspalviu) virsu ir rudas kelnes su kantu. Po viena dar turiu virsu: pilka, geltona, keleta baltu ir juodu. Cia kalbu apie pavasariui tinkamus.

Taigi kapsulei turbut ruda reiktu imti  g.gif  Melyni dzinsai gali ir sau but. Labai noriu sukneles pavasariui/rudeniui, tik irgi nezinau i kokias spalvas zvalgytis. Siuo metu nera tokios labai patinkancios/nepatinkancios.

Skaitau tema jau kokius 3 menesius, o su garderobu ir vietos nepasistumejau  doh.gif  Tik naujus batus ir rankine jau ne juodus pirkau, o iki siol tik tokius turejau smile.gif

pažįstama situacija 4u.gif
aš gerai peržvelkčiau tas rudas, ar jas galima imt basicams, gali būt kad ruda su ruda nederės... viršai tai rudi g.gif o geltona iš jums tinkamų?
Man ruda su navy dera... į tarpą tik neaišku ką imt, nes neaišku kokios tos rudos šviesios ar tamsios...
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 07, 14:30)

dar light derinukų  ax.gif
mėgstu juos... bet man gaila netinka

man irgi labai gražu, bet taip apsirengusi vis sau atrodau kaip seselė doh.gif arba kaip su pižama/naktiniais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 07, 15:02)
jo soft summer sodresnė tokia manau turėtų būt...

drinks_cheers.gif

QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 02 07, 15:22)
Labai noriu sukneles pavasariui/rudeniui, tik irgi nezinau i kokias spalvas zvalgytis. Siuo metu nera tokios labai patinkancios/nepatinkancios.

Skaitau tema jau kokius 3 menesius, o su garderobu ir vietos nepasistumejau  doh.gif 

Gal nepasistumejot, nes dar neaisku ko tiksliai norit mirksiukas.gif ?

as temoje pradejau dalyvauti pavasari, pirma kapsule apturejau rudeni, kai jau tiksliai zinojau ko noriu, tai greit susikomplektavo smile.gif

QUOTE(bytte @ 2012 02 07, 15:34)

Man ruda su navy dera... į tarpą tik neaišku ką imt, nes neaišku kokios tos rudos šviesios ar tamsios...

Man galetu but navy+sokoladas+beige pvz
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti

wub.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 07, 15:11)
dar iš vasariškos nuotaikos:
user posted image

Labai, labai noreciau tokio maudomuko :wub:gal kas kur matet?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaudri: 07 vasario 2012 - 16:39
QUOTE(gaudri @ 2012 02 07, 16:39)
Labai, labai noreciau tokio maudomuko :wub:gal kas kur matet?

Pernai maciau labai daug kur, vos nenusipirkau Primarkte, bet po to pagalvojau, kad ir taip 6 maudymkes turiu biggrin.gif
Kadangi siemet lyg ir Lt marine style bus labai populiarus, tai manau, kad rasit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 07, 15:34)
pažįstama situacija  4u.gif
aš gerai peržvelkčiau tas rudas, ar jas galima imt basicams, gali būt kad ruda su ruda nederės... viršai tai rudi  g.gif o geltona iš jums tinkamų?

Tai vat, kad tu rudu keliu atspalviu yra ir tikrai ne visi tarpusavyje dera. Siaip tamsios daugiau.

Geltona artima elektrinei, tokai ryski. Labai man sunku nustatyti ar man ji tinka. Kazkaip ant saves sunkiai matau spalvas. Smaragdine tokia elektrine man irgi, tai ta tinka. Del to ir del tipo "susimakalavau", nes lyg ir saltos tinka, o pries tai kazkaip atrode kad lyg soft autumn.

Ruda/geltona, man asmeniskai, grazus derinys, bet kokia tada trecia spalva g.gif Neutralia kazkokia reiktu?

QUOTE(Shana @ 2012 02 07, 15:51)

Gal nepasistumejot, nes dar neaisku ko tiksliai norit mirksiukas.gif ?

Zinau, zinau, noriu atrodyti gerai lotuliukas.gif lotuliukas.gif O jei rimtai, tai Jus teisi 4u.gif

Groovy, kreipiuosi i Jus. Ka galetumet is savo patirties apie sias sukneles pasakyt:
http://www.otto.de/B...romSearch=false
http://www.otto.de/K...romSearch=false
Kataloge jos su ilgaauliais, tai nelabai vasariskos? Bet sudetis tokia vasariska man g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 07, 12:08)

Koks grožis wub.gif wub.gif wub.gif sutirpau

O bateliai "skamba" labai praktiškai wink.gif

QUOTE(Shana @ 2012 02 07, 14:38)
Grazus tie light, saldainiskai-mergaitiski rolleyes.gifuser posted image

Supratau, kad nifiga neskiriu atspalvių sad.gif Daugmaž jau įsivaizduoju, kurios spalvos man būtų tinkamos, bet kurie atspalviai schmoll.gif - pamačiau nuotrauką ir pagalvojau - wow, mint, man tikrai tiktų..
O juk tiktų kiek intensyvesnė? Soft summer
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 02 07, 17:07)
Geltona artima elektrinei, tokai ryski. Labai man sunku nustatyti ar man ji tinka. Kazkaip ant saves sunkiai matau spalvas.

Ruda/geltona, man asmeniskai, grazus derinys, bet kokia tada trecia spalva  g.gif  Neutralia kazkokia reiktu?

Mergaiciukas, jus tikrai del Soft Autumn? Nes electric/ryskios neturetu jums tikti jau labai tada g.gif

Trecia - melyna, zalia, beige rolleyes.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

QUOTE(_asamaM @ 2012 02 07, 17:12)
O bateliai "skamba" labai praktiškai wink.gif

Supratau, kad nifiga neskiriu atspalvių sad.gif
O juk tiktų kiek intensyvesnė? Soft summer

4u.gif Man atrodo bus praktiski, nes ruda kokiu nors pavidalu beveik visose mano kapsulese bus g.gif

Mano patarimas, as taip dariau kol gerai isikirtau - emiau paletes savo ir kokias gretimas ir lyginau kuo skiriasi tos pacios spalvos. Taip zymiai aiskiau matosi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 07 vasario 2012 - 17:36
mint yra visose summeriu paletėse, bendra visoms vasarėlėms ax.gif
Papildyta:
ryški ir rūkšta geltona - tik žiemoms... dar clear spring, anei vasaroms, anei rudenėliams schmoll.gif juolab soft tipui...
mergaiciukas jums reikėtų visgi apsistot ties rūbais kurie liks... gal sunešiosit ir netinkamus iki kol kapsulė padori atsiras. Bet jei turit rudų spalvų višų bardaką... tai visai neatsižvelkčiau į turimus rūbus... paprasčiausiai mąstyčiau ko norisi ir tiek. Gal ims ir pritiks netyčia prie ko... formuokit kapsulę nuo nulio, vis tiek nieko neturit velkamo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 06, 20:26)
Zinok nusikirpau ir kuo toliau, tuo labiau patinka, nes isgavau grynai toki minimalu pakarpyma kaip norejau thumbup.gif krenta super. Ir kirpykloje retai ant tiek tiksliai gaudavau tai, ko noriu tongue.gif

Aš daugiausiai ką galėčiau su savo plaukais padaryti, tai kirpčius pati pasikirpti, daugiau bijočiau blush2.gif Man vis dar kirba mintis dėl to cheminio arba sruogelėmis padažyt plaukus, reikės susiradus gerą kirpėją su ja pasitart smile.gif

O smėlinė spalva gali būti šalto atspalvio? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 02 07, 17:07)
Groovy, kreipiuosi i Jus. Ka galetumet is savo patirties apie sias sukneles pasakyt:
http://www.otto.de/B...romSearch=false
http://www.otto.de/K...romSearch=false
Kataloge jos su ilgaauliais, tai nelabai vasariskos? Bet sudetis tokia vasariska man  g.gif

Iš Otto ką pirkau, viskas buvo puikios kokybės. Šitų firmų būtent nieko nepirkau. Šiaip šitos atrodo plonokos pagal medžiagą, bet, pavyzdžiui, pirkau viskozinę suknelę, tą su taškiukais, kur prieš naujus rodžiau, tai pakankamai stora rudeniui, nors galvojau, kad bus plonytė, kaip aš pratusi ir Laredoute.fr buvau doh.gif Nežinau, ar kiek padėjau blush2.gif
Atsakyti