QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 02 07, 16:22)
Shana, matot, pas mane per 3 nestumu ir maitinimu metus sudejimas tiek kartu keitesi, kad vis gaila pirkti rubus, tai liko tikraja to zodzio prasme vos keletas. Dabar irgi esu kudesne nei paprastai, bet jau reikia butinai kazka isigyt i zmones iseit. Taigi turiu melynus dzinsus ir dryzuota melyna(svisiai navy kazkokia)/pilka virsu, dar keleta rudu (ivairiu atspalviu) virsu ir rudas kelnes su kantu. Po viena dar turiu virsu: pilka, geltona, keleta baltu ir juodu. Cia kalbu apie pavasariui tinkamus.
Taigi kapsulei turbut ruda reiktu imti Melyni dzinsai gali ir sau but. Labai noriu sukneles pavasariui/rudeniui, tik irgi nezinau i kokias spalvas zvalgytis. Siuo metu nera tokios labai patinkancios/nepatinkancios.
Skaitau tema jau kokius 3 menesius, o su garderobu ir vietos nepasistumejau Tik naujus batus ir rankine jau ne juodus pirkau, o iki siol tik tokius turejau
Taigi kapsulei turbut ruda reiktu imti Melyni dzinsai gali ir sau but. Labai noriu sukneles pavasariui/rudeniui, tik irgi nezinau i kokias spalvas zvalgytis. Siuo metu nera tokios labai patinkancios/nepatinkancios.
Skaitau tema jau kokius 3 menesius, o su garderobu ir vietos nepasistumejau Tik naujus batus ir rankine jau ne juodus pirkau, o iki siol tik tokius turejau
pažįstama situacija
aš gerai peržvelkčiau tas rudas, ar jas galima imt basicams, gali būt kad ruda su ruda nederės... viršai tai rudi o geltona iš jums tinkamų?
Man ruda su navy dera... į tarpą tik neaišku ką imt, nes neaišku kokios tos rudos šviesios ar tamsios...