Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(levanite @ 2012 02 07, 13:57)
teks 3/4 visos spintos rubu atsikratyt nes vien juodi. esu jums dekingas skaitausi temas ir ziuriu derinius kaip ir minejot melynos ir pilkos spalvos

O nenorit islist is savo iprastu ir pabandyti kazko naujo mirksiukas.gif galt nustebti 4u.gif
Labai Light'iska sakyciau
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

as jum vien pilku deriniu nedesiu, nes man patinka spalvos biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
šitas man labai prie dūšios wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 07, 15:06)
O nenorit islist is savo iprastu ir pabandyti kazko naujo mirksiukas.gif galt nustebti 4u.gif

as jum vien pilku deriniu nedesiu, nes man patinka spalvos biggrin.gif

galvoju kad gal itrauk i garderoba reiktu kokias tai ryskesnes splavas kaip turkio, nes visos rausvos ir koralines man ne prie sirdies, bet yra noras didelis keistis tai manau kazka issirinksiu kad butu ekonomiskas garderobas spintoj
Atsakyti
dar iš vasariškos nuotaikos:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(levanite @ 2012 02 07, 14:10)
galvoju kad gal itrauk i garderoba reiktu kokias tai ryskesnes splavas kaip turkio, nes visos rausvos ir koralines man ne prie sirdies, bet yra noras didelis keistis tai manau kazka issirinksiu kad butu ekonomiskas garderobas spintoj

Jusu paleteje yra Aqua, svelnesnis turkio variantas, arba Sea green bigsmile.gif
As pati paskutine kapsule su Teal pasidariau, siuo momentu man ji laabai wub.gif

Bytte, kokie groziai wub.gif man ir taskiukai ir dryziukai labai thumbup.gif
Atsakyti
man tai vis dar nepraeina dryžiukai ir žirniukai... ir sportiniai bateliai medžiaginiai wub.gif ...tik nežinau ar ne per sena tokiems dalykams... uh topsecret.gif
čia toks labai light vasarėlėms, mėgstančioms juodą... kai vietoj juodos lieka tamsiai pilka:
user posted image
Papildyta:
user posted image
dar light derinukų ax.gif
mėgstu juos... bet man gaila netinka
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 07, 14:30)
man tai vis dar nepraeina dryžiukai ir žirniukai... ir sportiniai bateliai medžiaginiai  wub.gif  ...tik nežinau ar ne per sena tokiems dalykams... uh  topsecret.gif

dar light derinukų  ax.gif

blink.gif doh.gif umn.gif nono.gif
as 3 sukneles su zirniukais turiu doh.gif tik viena juoda, beveik nenesioju g.gif galvoju gal ja kaip atblukint g.gif

Grazus tie light, saldainiskai-mergaitiski rolleyes.gifuser posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 07 vasario 2012 - 14:48
user posted image
...ir užteks tos žalios žydrynės... nes vasaros labai užsimaniau
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 07, 14:49)
user posted image

o soft samer šita spalva netinka ? g.gif
nes aš kažkiek ryškesnę suknelę nešioju g.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 07, 15:49)
user posted image

super su mielu noru toki vasara deveciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ondatra @ 2012 02 07, 15:57)
o soft samer šita spalva netinka ?  g.gif
nes aš kažkiek ryškesnę suknelę nešioju  g.gif

jo soft summer sodresnė tokia manau turėtų būt...
Atsakyti
Shana, matot, pas mane per 3 nestumu ir maitinimu metus sudejimas tiek kartu keitesi, kad vis gaila pirkti rubus, tai liko tikraja to zodzio prasme vos keletas. Dabar irgi esu kudesne nei paprastai, bet jau reikia butinai kazka isigyt i zmones iseit. Taigi turiu melynus dzinsus ir dryzuota melyna(svisiai navy kazkokia)/pilka virsu, dar keleta rudu (ivairiu atspalviu) virsu ir rudas kelnes su kantu. Po viena dar turiu virsu: pilka, geltona, keleta baltu ir juodu. Cia kalbu apie pavasariui tinkamus.

Taigi kapsulei turbut ruda reiktu imti g.gif Melyni dzinsai gali ir sau but. Labai noriu sukneles pavasariui/rudeniui, tik irgi nezinau i kokias spalvas zvalgytis. Siuo metu nera tokios labai patinkancios/nepatinkancios.

Skaitau tema jau kokius 3 menesius, o su garderobu ir vietos nepasistumejau doh.gif Tik naujus batus ir rankine jau ne juodus pirkau, o iki siol tik tokius turejau smile.gif
Atsakyti