QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 07, 11:50)
O tai kaip suprantu kapsulės metodo pagrindinis tikslas su kuo mažiau išlaidų, kuo daugiau tinkančių tarpusavyje derinių, tai kažkodėl man atrodo, kad su neutraliu pagrindu, o poto jau bet kas tinka, dar ekonomiškiau, viskas tinka tarpusavy, daug derinių, o dar ir nereikia apsistoti ties trim spalvom bet man čia matyt vistiek netinka, nes kai užsimanau kokios spalvos dabar patiko geltona, ta bambuko spalva
bet nežinau kam ji tinka
bet nežinau kam ji tinka
nėra tokio neutralaus pagrindo kad po to jau viskas tinka... nebent tas neutralus pagrindas viena spalva... tarkim midle grey ar black, ar tapati ruda. Bet ir tai jei midle grey kelnės ir švarkas, ir sijonas... tai kitos spalvos tik marškinėliai? o jei marškinėliai ir skarelė prisideda, tenka jau derint. Va čia ir iškyla problema kaip suderint, gali gautis liapsusas. O jei dar priskaičiuot kokią liemenę po švarkeliu... + diržas, rankinė...
aš tą bambuko matau iš soft serijos... rudenėliui ar vasarai.
Papildyta:
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 02 07, 10:51)
Aciu, dabar aiskiau as galvoju melyna-tamsi, pilka-sviesi ir tuomet rozine lieka ryski tarkim melyni dzinsai, pilka palaidine +rozinis salikelis-toks variantas tinkamas?
Man tai vienas iš praktiškiausių spalvinių derinių... nes galim ir kelnes pilkas, ir mėlynas... o viršus tai išvis gali būt bet kurios spalvos. Labai daug variacijų leidžia toks spalvinis derinys, ir skamba gražiai, nes rožinė ir mėlyna sudaro kontrastą tokį ne rėkiantį. Aš pati kai nemėgstu rožinės dėvėt... tai niekaip nerandu kuo ją pakeisti