Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 07, 11:50)
O tai kaip suprantu kapsulės metodo pagrindinis tikslas su kuo mažiau išlaidų, kuo daugiau tinkančių tarpusavyje derinių, tai kažkodėl man atrodo, kad su neutraliu pagrindu, o poto jau bet kas tinka, dar ekonomiškiau, viskas tinka tarpusavy, daug derinių, o dar ir nereikia apsistoti ties trim spalvom  g.gif  bet man čia matyt vistiek netinka, nes kai užsimanau kokios spalvos  g.gif  dabar patiko geltona, ta bambuko spalva user posted image
bet nežinau kam ji tinka  g.gif

nėra tokio neutralaus pagrindo kad po to jau viskas tinka... nebent tas neutralus pagrindas viena spalva... tarkim midle grey ar black, ar tapati ruda. Bet ir tai jei midle grey kelnės ir švarkas, ir sijonas... tai kitos spalvos tik marškinėliai? o jei marškinėliai ir skarelė prisideda, tenka jau derint. Va čia ir iškyla problema kaip suderint, gali gautis liapsusas. O jei dar priskaičiuot kokią liemenę po švarkeliu... + diržas, rankinė...
aš tą bambuko matau iš soft serijos... rudenėliui ar vasarai.
Papildyta:
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 02 07, 10:51)
Aciu, dabar aiskiau  mirksiukas.gif  as galvoju melyna-tamsi, pilka-sviesi ir tuomet rozine lieka ryski  g.gif  tarkim melyni dzinsai, pilka palaidine +rozinis salikelis-toks variantas tinkamas?  g.gif

Man tai vienas iš praktiškiausių spalvinių derinių... nes galim ir kelnes pilkas, ir mėlynas... o viršus tai išvis gali būt bet kurios spalvos. Labai daug variacijų leidžia toks spalvinis derinys, ir skamba gražiai, nes rožinė ir mėlyna sudaro kontrastą tokį ne rėkiantį. Aš pati kai nemėgstu rožinės dėvėt... tai niekaip nerandu kuo ją pakeisti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 07, 11:56)

. Aš pati kai nemėgstu rožinės dėvėt... tai niekaip nerandu kuo ją pakeisti  blush2.gif

Man koraline sitam deriny gerai ziurisi, irgi labiau nei rozine patinka
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Isejau su reikalais, aisku uzejau i parde ir nusipirkau batelius doh.gif bet praktiskus ir pigiai, sokoladas tamsus, klasikiniai, i darba labai daug su kokiu deriniu tiks g.gif pavasaris jau uz poros sav visgi g.gif Pavasarines bateliu kolekcijos - geltoni, roziniai, zydri biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 07 vasario 2012 - 12:21
QUOTE(bytte @ 2012 02 07, 13:56)
Man tai vienas iš praktiškiausių spalvinių derinių... nes galim ir kelnes pilkas, ir mėlynas... o viršus tai išvis gali būt bet kurios spalvos. Labai daug variacijų leidžia toks spalvinis derinys, ir skamba gražiai, nes rožinė ir mėlyna sudaro kontrastą tokį ne rėkiantį. Aš pati kai nemėgstu rožinės dėvėt... tai niekaip nerandu kuo ją pakeisti  blush2.gif

drinks_cheers.gif
Man rozine niekada per daug nepatiko..kol netycia neisigijau salio-saliko man labai tinka prie veido blush2.gif
Jei gerai supratau skaitydama tai cool summer ir reikalingas kontrastas g.gif tai manau bus kaip tik ax.gif
Tik dabar susimasciau ar tokia spalva tinkama cool summer tipui?
user posted image
Atsakyti
Bamboocha, bent man rodo salta rozine 4u.gif

Levanite, paziurejau jusu foto, sunku is ju spresti, nes vienintele kur veidas matosi yra prie dirbtinio apsvietimo ir akiu nesimato g.gif bet sakyciau Summer ir gal Light net 4u.gif Cia labai apytikslis spejimas, nes foto nelabai informatyvios blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 07, 14:04)
Bamboocha, bent man rodo salta rozine 4u.gif

Levanite, paziurejau jusu foto, sunku is ju spresti, nes vienintele kur veidas matosi yra prie dirbtinio apsvietimo ir akiu nesimato g.gif bet sakyciau Summer ir gal Light net 4u.gif Cia labai apytikslis spejimas, nes foto nelabai informatyvios blush2.gif

aciu Jums gal galetumet pasiulyt kokiu deriniu su spalvom? busiu jums dekinga
Atsakyti
QUOTE(levanite @ 2012 02 07, 13:08)
aciu Jums gal galetumet pasiulyt kokiu deriniu su spalvom? busiu jums dekinga

Ojoj biggrin.gif
Bent spalvas pasakykit, kokios patinka
user posted image
Idomu ka kitos panos pasakys apie jusu tipa smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 07 vasario 2012 - 13:16
QUOTE(Shana @ 2012 02 07, 14:15)
Ojoj biggrin.gif
Bent spalvas pasakykit, kokios patinka
Idomu ka kitos panos pasakys apie jusu tipa smile.gif

spalvos patinka juoda melyna ir pilka tokiu spalvu rubu pilna spinta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo levanite: 07 vasario 2012 - 13:27
QUOTE(Shana @ 2012 02 07, 11:00)
Skaitom tada pirma puslapi

Trumpai: rūbų kapsulė - tai 5 - 10 rūbų rinkinys, visi kapsulės rūbai yra to pačio stiliaus ir dera tarpusavy spalviškai. Priklausomai nuo gyvenimo būdo gali būti darbo rūbų, laisvalaikio, vakarinių/proginių rūbų, sportinių rūbų ir tt kapsulės. Nereikia maišyti skirtingų kapsulių rūbus. Kiekvienam sezonui sudaromos atskiros kapsulės. Kapsulę pradedame sudarinėti nuo bazinių daiktų ir gausiai papildome aksesuarais. Tuomet iš minimumo daiktų ir maksimumo aksesuarų galima kasdien kurti vis naują drabužių derinį
http://www.kkm.lv/mo...a...log&bid=164

Nieko naujo neperskaičiau. Kaip ir sakiau, kuo mažiau rūbų, kuo daugiau derinių, kuo labiau viskas tarpusavy derinasi mirksiukas.gif tik pastebėjau, kad su neutraliais pagrindais vistiek galima susiderinti ne vien apsistojant su trim spalvom, o su šiek tiek daugiau, nebūtinai visos tiks kaip bytte sako g.gif čia šiaip tik logiškas pamastymas, nes dabar užsimaniau mėlynos, pilkos, rožinės pati smile.gif

bytte, o cool vasarai tas babmukas tiktų? 4u.gif
Atsakyti
man labai prie veido rožinė tinka, tiek tokia ryški, barbiška, tiek tokia ledinė, kaip Bamboooocha įdėjo... bet man tokia spalva pagal nuotaiką tik šiltą vaiskią vasaros dieną norisi dėvėt. Tas pats su visom koralinėm, oranžinėm, raudonom... iš raudonų vėsesniu oru pripažįstu tik burgundy. Bet va tamsiai mėlyną pakeitus į atitinkamą tamsiai burgundinę, o rožinę į žydrą nesigauna toks patogus derinimo atžvilgiu variantas. O vat manau tobula būtų kad kažkas tiek iš vadinamų šiltų (raudona, geltona), tiek iš šaltų (mėlyna, violetinė) spalvų įeitų į kapsulę g.gif ... mano dabar planuojamas toks spalvų derinys su mėlyna, pilka ir trečia spalva: pool arba alyvinė ax.gif bet jis nėra toks sėkmingas, nes labai šaltas derinys, gali pabost... patrauklus tuo, kad iš esmės galima alyvinę keisti su pool, manau pilnai įmanomas toks keturių spalvų kapsulės variantas tongue.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(levanite @ 2012 02 07, 13:27)
spalvos patinka juoda melyna ir pilka tokiu spalvu rubu pilna spinta

Perziurekit tema, sitoje dejau labai daug pilkos ir melynos pagrindu 4u.gif su atitinkama rozine, zalia jum turetu tikti smile.gif Juoda jums schmoll.gif
user posted image

QUOTE(bytte @ 2012 02 07, 13:47)
man labai prie veido rožinė tinka, tiek tokia ryški, barbiška, tiek tokia ledinė,

Bytte, busi lialka lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 07 vasario 2012 - 13:56
As jau beveik susidariau pirkiniu sarasa, tik del aksesuaru dar galvoju g.gif
pirmas pirkinys nusimato tamsus melyni dzinsai, toliau melynas svarkelis, gal dar pilkos kelnes ar dzinsai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 07, 14:49)
Perziurekit tema, sitoje dejau labai daug pilkos ir melynos pagrindu 4u.gif su atitinkama rozine, zalia jum turetu tikti smile.gif  Juoda jums  schmoll.gif

teks 3/4 visos spintos rubu atsikratyt nes vien juodi. esu jums dekingas skaitausi temas ir ziuriu derinius kaip ir minejot melynos ir pilkos spalvos
Atsakyti