Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Bamboooocha @ 2012 02 07, 09:15)
ar vienoj kapsulej gali buti ivairus pvz melynos spalvos atspalviai (sviesesni, tamsesni)?  g.gif

geras klausimas
ir man įdomu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ondatra @ 2012 02 06, 22:44)
blink.gif  blink.gif  blink.gif

oho

bandau pereiti prie kapsulizmo kai atradau jusu tema,
spalvos melyna , pilka ir kazkiek smelines
ir man vistiek nesiderina,  doh.gif  kad ir pilkos tarpusavy nesiziuri skirtingi atspalviai  doh.gif

Aš esu dėjus kokios pilkos kokiems tipams tinka, bet bendrai pilka su pilka gali nesiderinti dėl "spalvinio pagrindo" Vienos pilkos būna truputi gelsvos/rusvos, kitos truputį melsvos ar kiek violetinės... Vat tada jos ir nesiderina. Šiaip kad atspalviai atitiktų reikia rūbą tįstis į parduotuvę... kitaip niekaip... lempų šviesa iškraipo spalvas, ir labai lengva apsirinkt. Be to ir spalvinę atmintį gerą retas kuris turi.
mes šioje temoje priėjom išvada kad visos rudos (šiaip ruda yra pagrindinių spalvų mišinys, smėlinė irgi priskiriama prie rudų, arba dar kitaip vadinamų žemės spalvų, ar ochrinių) sunkiai derinamos su pilka. Yra labai skambančių derinukų, bet dažnai jie nuobodūs... o jai dar šiltumo šaltumo tų spalvų neatitaikai, tai visai nekas lieka. Man smėlinė dera su pavasariams tinkančiomis pilkomis... vasaros pilka labiau su taupe...
Atsakyti
QUOTE(Ondatra @ 2012 02 06, 22:01)
ziurejau youtube, tik nezinau ar drysciau, grifka tai kerpu pati, bet visu plauku tai nzn

o smeline tai neruda gi  schmoll.gif  baikit jus  lotuliukas.gif  rudos nekenciu
smeline yra smeline

As pabandziau, pasikirpau minimaliai, nes galvoju tiek vistiek kirpykloje kirpciau, gavosi gerai, tai dar ciut pakirpau. Ne tai kad daug, bet turejau lygius iki peciu o dabar turiu ilga grifka iki smakro ir lengva pakarpyma ax.gif

Smeline yra is ruduju gimines, t.y tai smarkiai atskiesta ruda rolleyes.gif
Zmones derina, man asmeliskai labai retai atrodo gerai
user posted image

QUOTE(Etama @ 2012 02 06, 22:16)
Išsirinkau iš kelių praeitų temų visus aktualius įkeltus paveiksliukus, kai bus daugiau laiko-papildysiu albumą trūkstamais. bėda tik, kad galiu susimaišyti kur kuriam tipui doh.gif bet jei pamatysit liaupsusą-trinkit arba perkelkit biggrin.gif

thumbup.gif

QUOTE(groovy @ 2012 02 06, 23:24)
Nea, ten tas padas dar buvo toks nelygus, na bent atrodė, bet kai įlipdavau, tai kaip į pagalves. Bet nebėr jų verysad.gif Po jų tokius debesėlinius batus turiu tik Camper, bet irgi paplojau apie 300 Lt ar daugiau.

as pries pora metu nusipirkau sliopkes is Anti-shoe pardes, ten kazkokia technologija, kad vaikstai, kaip be batu bigsmile.gif niu rimtai vaikstai kaip debeseliais thumbup.gif

QUOTE(Bamboooocha @ 2012 02 07, 09:15)
sveikutes  4u.gif
Vakar atlikau spintos revizija, atsirinkau rubus  thumbup.gif  Tik iskilo klausimas, as pasirinkau melyna, pilka ir rozine spalvas, ar vienoj kapsulej gali buti ivairus pvz melynos spalvos atspalviai (sviesesni, tamsesni)?  g.gif

Gal priklauso kiek skirtingi, nes pvz labai sviesu ir navy jau skaityciau uz skirtingas spalvas g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 07 vasario 2012 - 09:43
manau jei nežymiai šviesumas tamsumas skiriasi tai nieko tokio, bet jei tarkim visai šviesiai mėlyna (vadinama baby blue) ir ta tikra mėlyna jau nebe. Nes reikia kad būtų viena šviesi, viena tamsi ir viena ryški. Jei mėlyna eis už šviesiąją spalvą, tai reikėtų tik šviesius atspalvius rinktis, jei už ryškią, tai ryškius, jei už tamsią tai tamsius, neišeinant iš šių apibūdinimo ribų. Nes kitaip makaliūzė gaunas.
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 07, 11:31)
manau jei nežymiai šviesumas tamsumas skiriasi tai nieko tokio, bet jei tarkim visai šviesiai mėlyna (vadinama baby blue) ir ta tikra mėlyna jau nebe. Nes reikia kad būtų viena šviesi, viena tamsi ir viena ryški. Jei mėlyna eis už šviesiąją spalvą, tai reikėtų tik šviesius atspalvius rinktis, jei už ryškią, tai ryškius, jei už tamsią tai tamsius, neišeinant iš šių apibūdinimo ribų. Nes kitaip makaliūzė gaunas.

Aciu, dabar aiskiau mirksiukas.gif as galvoju melyna-tamsi, pilka-sviesi ir tuomet rozine lieka ryski g.gif tarkim melyni dzinsai, pilka palaidine +rozinis salikelis-toks variantas tinkamas? g.gif
Atsakyti
tai aš iš tų kur derina pilką su smėline
man tai gražu, bet tik aišku tam tikri atspalviai
o šiaip tai aš tikrai nuobodi, man gražu kai nuo galvios iki kojų ta pati spalva rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ondatra: 07 vasario 2012 - 10:00
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 02 07, 09:51)
Aciu, dabar aiskiau  mirksiukas.gif  as galvoju melyna-tamsi, pilka-sviesi ir tuomet rozine lieka ryski  g.gif  tarkim melyni dzinsai, pilka palaidine +rozinis salikelis-toks variantas tinkamas?  g.gif

Net labai
user posted image

user posted image

user posted image

QUOTE(Ondatra @ 2012 02 07, 09:59)
o šiaip tai aš tikrai nuobodi, man gražu kai nuo galvios iki kojų ta pati spalva  rolleyes.gif

aha, biski nuobodu blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 07 vasario 2012 - 10:16
QUOTE(levanite @ 2012 02 07, 09:03)
gal galit parasyt savo pasta i az

Tai atsiųskit nuotraukas tiesiai į a.ž. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 02 06, 22:21)
tai ka daryti su juodais rubais, palaidinem, marskinukais ir t.t atsikratyti ar det i atskira kapsule ir derint su savo spalvos aksesuarais kokiais salikeliais ir pan?  g.gif

Parduoti blush2.gif
Atsakyti
Shana pirmas derinukas tikrai labai, labai wub.gif
As bandysiu likti vistiek prie savo pavasariniu spalvu, man tai gerai spintoje nera labai ka rinkti lotuliukas.gif pustuse ji unsure.gif

Visgi nusprendziau pirkti ta raudona sunute:) reikes jums pasirodyti..ypac aksesurau priderinime reikes patarimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 06, 18:10)
Sakyciau priklauso nuo sliopkiu ir kur nesiojamos, uz grynai pliazankes irgi nemokeciau,
Nieko  blogo.
Esme, kad kapsules principas tamsesne+sviesesne (kazkuri is ju neutrali)+ryskesne.
As kazkada panasiai komplektuodavau, buvau isitikinus, kad norint isgauti rimta ivaizdi, turi but spalvos kuo neutralesnes ir tik kazkoks elementas ryskesnis smile.gif
Grazu 4u.gif

O tai kaip suprantu kapsulės metodo pagrindinis tikslas su kuo mažiau išlaidų, kuo daugiau tinkančių tarpusavyje derinių, tai kažkodėl man atrodo, kad su neutraliu pagrindu, o poto jau bet kas tinka, dar ekonomiškiau, viskas tinka tarpusavy, daug derinių, o dar ir nereikia apsistoti ties trim spalvom g.gif bet man čia matyt vistiek netinka, nes kai užsimanau kokios spalvos g.gif dabar patiko geltona, ta bambuko spalva user posted image
bet nežinau kam ji tinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 07, 10:50)
O tai kaip suprantu kapsulės metodo pagrindinis tikslas s

Skaitom tada pirma puslapi

Trumpai: rūbų kapsulė - tai 5 - 10 rūbų rinkinys, visi kapsulės rūbai yra to pačio stiliaus ir dera tarpusavy spalviškai. Priklausomai nuo gyvenimo būdo gali būti darbo rūbų, laisvalaikio, vakarinių/proginių rūbų, sportinių rūbų ir tt kapsulės. Nereikia maišyti skirtingų kapsulių rūbus. Kiekvienam sezonui sudaromos atskiros kapsulės. Kapsulę pradedame sudarinėti nuo bazinių daiktų ir gausiai papildome aksesuarais. Tuomet iš minimumo daiktų ir maksimumo aksesuarų galima kasdien kurti vis naują drabužių derinį
http://www.kkm.lv/mo...a...log&bid=164
Atsakyti