Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Leticija @ 2012 02 06, 19:33)
Nu jo, bet tai o ka man daryt?  biggrin.gif

Atsiversti i kapsulizma bigsmile.gif

QUOTE(levanite @ 2012 02 06, 19:41)
labas vakaras merginos susidomėjau kapsuliniu ekonomišku garderobu, bet niekaip nenusistatau savo spalvinio tipo, esu melynakė, šviesiais plaukais- šviesumas primena šiaudu spalva, oda įviesi net sakyciau balta, būsiu jums dėkinga už pagalba 4u.gif

Nelabai is to pasakysi smile.gif Cia merginos/speces paziuri i foto per AZ, jei yra noro mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 02 06, 20:46)
Nieko nebus be foto  ax.gif

o jums gal i pasta galeciau imest foto?
Atsakyti
QUOTE(levanite @ 2012 02 06, 20:01)

As saves spece neskaitau, Dontstop ir Bytte cia labiausiai smile.gif paklauskit, manau neatsisakys. Jei norit man atsiuskit i AZ, issakysiu nuomone 4u.gif
Atsakyti
As vis gi susikaupiau perziureti spintos turini doh.gif bandysiu susidaryti sarasiuka ko truksta pavasariui ir tada del spalvu galutinai apsispresiu g.gif
Kap suprantu Cool summer netinka juoda spalva? g.gif nors su ja as tokia visa perbalus jauciuos blush2.gif tai ka daryti su juodais rubais, palaidinem, marskinukais ir t.t atsikratyti ar det i atskira kapsule ir derint su savo spalvos aksesuarais kokiais salikeliais ir pan? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 06, 19:26)
Zinok nusikirpau ir kuo toliau, tuo labiau patinka, nes isgavau grynai toki minimalu pakarpyma kaip norejau thumbup.gif krenta super. Ir kirpykloje retai ant tiek tiksliai gaudavau tai, ko noriu tongue.gif

blink.gif blink.gif blink.gif

oho

bandau pereiti prie kapsulizmo kai atradau jusu tema,
spalvos melyna , pilka ir kazkiek smelines
ir man vistiek nesiderina, doh.gif kad ir pilkos tarpusavy nesiziuri skirtingi atspalviai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 02 06, 21:21)
Kap suprantu Cool summer netinka juoda spalva?  g.gif  nors su ja as tokia visa perbalus jauciuos  blush2.gif  tai ka daryti su juodais rubais, palaidinem, marskinukais ir t.t atsikratyti ar det i atskira kapsule ir derint su savo spalvos aksesuarais kokiais salikeliais ir pan?  g.gif

Netinka.
Aisku viska mest gaila, as geriausiu pora pasilikau ir bandau derinti kaip sakot, su kokiu salikeliu smile.gif

QUOTE(Ondatra @ 2012 02 06, 21:44)
blink.gif  blink.gif  blink.gif
oho

biggrin.gif Ne as pirma, cia Dontstop mane primokino biggrin.gif ir visagalis youtube irgi biggrin.gif
Jei kada turesiu gera foto, tai parodysiu plaukuosena.

Matot, pilka is smeline nera lengvas derinys g.gif Sitoj temoj labai gincytinas klausimas ar ruda ir pilka dera ar ne tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 06 vasario 2012 - 21:55
QUOTE(Shana @ 2012 02 06, 21:54)
biggrin.gif Ne as pirma, cia Dontstop mane primokino biggrin.gif ir visagalis youtube irgi biggrin.gif
Jei kada turesiu gera foto, tai parodysiu plaukuosena.

Matot, pilka is smeline nera lengvas derinys g.gif Sitoj temoj labai gincytinas klausimas ar ruda ir pilka dera ar ne tongue.gif

ziurejau youtube, tik nezinau ar drysciau, grifka tai kerpu pati, bet visu plauku tai nzn

tai kad man net tos pilkos tarpusavy nesiziuri
o smeline tai neruda gi schmoll.gif baikit jus lotuliukas.gif rudos nekenciu
smeline yra smeline
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ondatra: 06 vasario 2012 - 22:01
O aš vis sukau galvą kaip ten su pasteline vasara... paveiksliukuose parodytos moterys lyg ir soft tipo plaukais, bet kogero apibendrinti visi 3 vasaros potipiai į 1 drinks_cheers.gif Išsirinkau iš kelių praeitų temų visus aktualius įkeltus paveiksliukus, kai bus daugiau laiko-papildysiu albumą trūkstamais. bėda tik, kad galiu susimaišyti kur kuriam tipui doh.gif bet jei pamatysit liaupsusą-trinkit arba perkelkit biggrin.gif

groovy 4u.gif atgailėjau pinigėlių, taip užkabino, kad nebenorėjau nusimauti doh.gif kaip ant manęs pasiūti, retai tokio patogumo ir būtent idealiai tinkančio dydžio-pasiuvimo randu. net trumpinti nereikėjo, viskas čiki-briki biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2012 02 06, 18:07)
Ne, tai aš neatkalbinėju nuo pirkimo  blush2.gif  bet šiaip paprastos plastikinės šliopkės kainuoja nuo 6 lt ir jų yra kiekvienoje batų ir rūbų parduotuvėje, taip pat prekybos centruose (Maximose ir tt)
Droge pirkau už 3lt "drožti" į dušą biggrin.gif Bet vasarai mėgstu turėti geras, firmines, tai ir 90-100lt nepagailiu blush2.gif

QUOTE(groovy @ 2012 02 06, 18:22)
... aš Adidas šliopkes už 99 Lt, bet jau padas koks minkšts buvo, puta ten ar kas.
thumbup.gif Užtat ir mėgstu tokias. Nebūtinai adidas, yra ir kt. firmų gerų, patvarių ir patogių tapkučių, bet faktas, kad pakainuoja. Na aš sau leidžiu 1 nusipirkti per kelis sezonus smile.gif Šitos l. fainos, minkštučiu padu, gal tokias ir turi?

QUOTE(Ondatra @ 2012 02 06, 22:01)
o smeline tai neruda gi  schmoll.gif  baikit jus  lotuliukas.gif  rudos nekenciu
smeline yra smeline
kiek pamenu diskusijų, smėlinė kad ir kokia ji bebūtų, yra šilta-pilka šalta, užtat gal ir nedera, nors pagal ryškumą ir pnš. atrodo, kad turi derėti?
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2012 02 06, 22:16)
groovy 4u.gif atgailėjau pinigėlių, taip užkabino, kad nebenorėjau nusimauti doh.gif kaip ant manęs pasiūti, retai tokio patogumo ir būtent idealiai tinkančio dydžio-pasiuvimo randu. net trumpinti nereikėjo, viskas čiki-briki biggrin.gif

Šitos l. fainos, minkštučiu padu, gal tokias ir turi?

Kur ir už kiek? biggrin.gif

Nea, ten tas padas dar buvo toks nelygus, na bent atrodė, bet kai įlipdavau, tai kaip į pagalves. Bet nebėr jų verysad.gif Po jų tokius debesėlinius batus turiu tik Camper, bet irgi paplojau apie 300 Lt ar daugiau.
Atsakyti
QUOTE(levanite @ 2012 02 06, 21:01)

Galima man arba kitoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 02 07, 09:00)
Galima man arba kitoms  4u.gif

gal galit parasyt savo pasta i az
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
Vakar atlikau spintos revizija, atsirinkau rubus thumbup.gif Tik iskilo klausimas, as pasirinkau melyna, pilka ir rozine spalvas, ar vienoj kapsulej gali buti ivairus pvz melynos spalvos atspalviai (sviesesni, tamsesni)? g.gif
Atsakyti