O aš vis sukau galvą kaip ten su pasteline vasara... paveiksliukuose parodytos moterys lyg ir soft tipo plaukais, bet kogero apibendrinti visi 3 vasaros potipiai į 1
Išsirinkau iš kelių praeitų temų visus aktualius įkeltus paveiksliukus, kai bus daugiau laiko-papildysiu albumą trūkstamais. bėda tik, kad galiu susimaišyti kur kuriam tipui
bet jei pamatysit liaupsusą-trinkit arba perkelkit
groovy atgailėjau pinigėlių, taip užkabino, kad nebenorėjau nusimauti
kaip ant manęs pasiūti, retai tokio patogumo ir būtent idealiai tinkančio dydžio-pasiuvimo randu. net trumpinti nereikėjo, viskas čiki-briki
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2012 02 06, 18:07)
Ne, tai aš neatkalbinėju nuo pirkimo
bet šiaip paprastos plastikinės šliopkės kainuoja nuo 6 lt ir jų yra kiekvienoje batų ir rūbų parduotuvėje, taip pat prekybos centruose (Maximose ir tt)
Droge pirkau už 3lt "drožti" į dušą
Bet vasarai mėgstu turėti geras, firmines, tai ir 90-100lt nepagailiu
QUOTE(groovy @ 2012 02 06, 18:22)
... aš Adidas šliopkes už 99 Lt, bet jau padas koks minkšts buvo, puta ten ar kas.
Užtat ir mėgstu tokias. Nebūtinai adidas, yra ir kt. firmų gerų, patvarių ir patogių tapkučių, bet faktas, kad pakainuoja. Na aš sau leidžiu 1 nusipirkti per kelis sezonus
Šitos
l. fainos, minkštučiu padu, gal tokias ir turi?
QUOTE(Ondatra @ 2012 02 06, 22:01)
o smeline tai neruda gi
baikit jus
rudos nekenciu
smeline yra smeline
kiek pamenu diskusijų, smėlinė kad ir kokia ji bebūtų, yra šilta-pilka šalta, užtat gal ir nedera, nors pagal ryškumą ir pnš. atrodo, kad turi derėti?