QUOTE(groovy @ 2012 02 06, 19:02)
Dėkui už patarimus, apačia lygiai balta bus sijonas arba kelnės. Arba džinsai tamsiai mėlyni
dontstop, kad aš iš tų papigiai nieko nerandu. Laiko vaikščioti ir ieškoti neturiu, o nemačius iš interneto papigiai jau atsisakau pirkti, nebent geras daiktas nukainuotas, nes prisisakau apsidžiaugus, tai kiek moku, tą ir gaunu Tai šiek tiek pagal firmas ir patirtį orientuojuosi pirkdama internetu.
dontstop, kad aš iš tų papigiai nieko nerandu. Laiko vaikščioti ir ieškoti neturiu, o nemačius iš interneto papigiai jau atsisakau pirkti, nebent geras daiktas nukainuotas, nes prisisakau apsidžiaugus, tai kiek moku, tą ir gaunu Tai šiek tiek pagal firmas ir patirtį orientuojuosi pirkdama internetu.
Ne, tai aš neatkalbinėju nuo pirkimo bet šiaip paprastos plastikinės šliopkės kainuoja nuo 6 lt ir jų yra kiekvienoje batų ir rūbų parduotuvėje, taip pat prekybos centruose (Maximose ir tt) ir spalvų - raštų visokiausių. Už 50 jau galima iš natūralios odos nusipirkti. Aš pirkau natūralios odos ir už 20 (per išpardavimą, žinoma). Žodžiu, iš vienos pusės rasti gražias plastikines šliopkes už kelioliką litų juokų reikalas (ir maždaug 10 minučių įėjus į Akropelį), bet va jūreiviškų tikrai gali niekur daugiau ir nebūti