Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(groovy @ 2012 02 06, 19:02)
Dėkui už patarimus, apačia lygiai balta bus sijonas arba kelnės. Arba džinsai tamsiai mėlyni blush2.gif

dontstop, kad aš iš tų papigiai nieko nerandu. Laiko vaikščioti ir ieškoti neturiu, o nemačius iš interneto papigiai jau atsisakau pirkti, nebent geras daiktas nukainuotas, nes prisisakau apsidžiaugus, tai kiek moku, tą ir gaunu doh.gif Tai šiek tiek pagal firmas ir patirtį orientuojuosi pirkdama internetu.

Ne, tai aš neatkalbinėju nuo pirkimo blush2.gif bet šiaip paprastos plastikinės šliopkės kainuoja nuo 6 lt ir jų yra kiekvienoje batų ir rūbų parduotuvėje, taip pat prekybos centruose (Maximose ir tt) ir spalvų - raštų visokiausių. Už 50 jau galima iš natūralios odos nusipirkti. Aš pirkau natūralios odos ir už 20 (per išpardavimą, žinoma). Žodžiu, iš vienos pusės rasti gražias plastikines šliopkes už kelioliką litų juokų reikalas (ir maždaug 10 minučių įėjus į Akropelį), bet va jūreiviškų tikrai gali niekur daugiau ir nebūti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 02 06, 17:49)
Šliopkėm 80 lt man atrodo milžiniška kaina, aš daugiau 20 nemokėčiau ir tai dar gerai pagalvočiau  biggrin.gif
Nesipjaus, bus  ok.gif

Sakyciau priklauso nuo sliopkiu ir kur nesiojamos, uz grynai pliazankes irgi nemokeciau,

QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 06, 18:01)
Shana, o kas čia blogo ir ne kapsuliško imti pagrindą neutralius ir kad prie to poto dauguma spalvų tinka? Man čia kaip tik dar geriau, ekonomiškiau ir visaip -iau atrodo  g.gif

Nieko blogo.
Esme, kad kapsules principas tamsesne+sviesesne (kazkuri is ju neutrali)+ryskesne.
As kazkada panasiai komplektuodavau, buvau isitikinus, kad norint isgauti rimta ivaizdi, turi but spalvos kuo neutralesnes ir tik kazkoks elementas ryskesnis smile.gif

QUOTE(groovy @ 2012 02 06, 18:02)
Dėkui už patarimus, apačia lygiai balta bus sijonas arba kelnės. Arba džinsai tamsiai mėlyni blush2.gif

Grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 02 06, 18:07)
Ne, tai aš neatkalbinėju nuo pirkimo  blush2.gif  bet šiaip paprastos plastikinės šliopkės kainuoja nuo 6 lt ir jų yra kiekvienoje batų ir rūbų parduotuvėje, taip pat prekybos centruose (Maximose ir tt) ir spalvų - raštų visokiausių. Už 50 jau galima iš natūralios odos nusipirkti. Aš pirkau natūralios odos ir už 20 (per išpardavimą, žinoma). Žodžiu, iš vienos pusės rasti gražias plastikines šliopkes už kelioliką litų juokų reikalas (ir maždaug 10 minučių įėjus į Akropelį), bet va jūreiviškų tikrai gali niekur daugiau ir nebūti  rolleyes.gif

Hmz, tai va, noriu ne visai plastikinių, tai kainuoja daugiau. Dar man patinka, kad šitos ne oda, o tekstilė, minkščiau rolleyes.gif O matėt, kiek dar visokių gėlėtų jų yra wub.gif

Nuvažiavom kartą į Druskininkus ir neturėjau šliopkių į baseinus, nuėjom ten į parduotuvę, o ji firminė, viskas po 100 Lt doh.gif nebuvo kas daryt, nusipirkom po tiek abu., aš Adidas šliopkes už 99 Lt, bet jau padas koks minkšts buvo, puta ten ar kas. tai paryžiuje kai nusivaikščiojau kojas ir skaudėjo net basai vaikščiojant, tos šliopkės kaip pagalvės buvo wub.gif Bet nutiko nelaimė ir nebeturiu jų. Ieškau kitų ilgalaikių. Vyro tai visiškai guminės Adidas, jis jų turbūt niekur nesunešios, nes ir viešbučiuose, ir po baseinus, ir po pliažą, bet žymių nesimato.
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2012 02 06, 12:29)
Spalvotos rankovės su spalvotom pėdkelnėm man kažkaip too much jau atrodo  g.gif 

O man kaip tik gražu. mirksiukas.gif

QUOTE(Leticija @ 2012 02 06, 16:13)
Maciau labai grazius ciklameninius marskinius, iliemenuotus, Sepaloj, kaip ir mano spalva, bet pavasariui ruosiaus kazka su zydra daryt  g.gif Bet tie marskiniai dabar nukainuoti, tai gal visgi grysiu ir nusipirksiu, nes toki daikta tikrai nesiosiu  g.gif  Ir dar Lindexe maciau ciklamenini salika nukainuota  laugh.gif

Man ciklameninė gražu. biggrin.gif Nejaugi reiks vėl į ją pasidairyti.

Merginos, kokios šviesios spalvos tinka cool winter? Aš vis dar galvoju, ar pavasariui verta tamsiai šokoladinę, mėlyną bandyti imti.... Prie jų citrininė tiktų? Bet kuri tada šviesi arba ryški pagal principą tamsi + ryški + šviesi?
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 02 06, 19:22)
O matėt, kiek dar visokių gėlėtų jų yra wub.gif

O taip, ir vienspalvės gražios smile.gif

QUOTE(daite @ 2012 02 06, 19:25)

Merginos, kokios šviesios spalvos tinka cool winter? Aš vis dar galvoju, ar pavasariui verta tamsiai šokoladinę, mėlyną bandyti imti.... Prie jų citrininė tiktų? Bet kuri tada šviesi arba ryški pagal principą tamsi + ryški + šviesi?

Balta ir visos tos frosted mirksiukas.gif
Citrininė tada šviesi būtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2012 02 06, 18:25)

Rozine (pink), smaragdo, aqua, geltona g.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Babi, matau kabant apacioje biggrin.gif kaip sekasi su plaukuosena, ejai persikirpti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 06 vasario 2012 - 18:47
QUOTE(Shana @ 2012 02 06, 19:34)
Babi, matau kabant apacioje biggrin.gif kaip sekasi su plaukuosena, ejai persikirpti? g.gif

karsta.gif kol pasivijau jus...

Dar nėjau, nusprendžiau jauno mėnulio palaukt (sako tada greičiau plaukai auga) ir tada eit kirptis 4u.gif O tu drąsi, skaičiau, kad pati plaukus išsikarpei thumbup.gif

Dar dėl tos megztos suknelės noriu pasikonsultuoti: ar prie jos tiktų paprasti žieminiai ilgaauliai (juodi)? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 02 06, 19:30)
Balta ir visos tos frosted  mirksiukas.gif
Citrininė tada šviesi būtų  ax.gif

Balta man kažkaip nea...

QUOTE(Shana @ 2012 02 06, 19:34)
Rozine (pink), smaragdo, aqua, geltona g.gif

user posted image

Man dailiausiais paskutinis derinukas, reiks pažiūrėti, kaip su pink minėtos dvi spalvos atrodo.

Neapsikenčiau ir aš savo plaukų, tai per tuos šalčius nusižarinau trumpai. Bet jaučiu, kad per trumpai. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 02 06, 19:04)
karsta.gif kol pasivijau jus...

Dar nėjau, nusprendžiau jauno mėnulio palaukt (sako tada greičiau plaukai auga) ir tada eit kirptis 4u.gif O tu drąsi, skaičiau, kad pati plaukus išsikarpei thumbup.gif

Zinok nusikirpau ir kuo toliau, tuo labiau patinka, nes isgavau grynai toki minimalu pakarpyma kaip norejau thumbup.gif krenta super. Ir kirpykloje retai ant tiek tiksliai gaudavau tai, ko noriu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 06, 16:23)

Leticija, manau tau kapsule nesigauna, nes tavo derinimo principas is pagrindu nekapsuliskas, t.y. tu ima basicus neutralius ir prie jus beveik viskas is "tavo" spalvo tinka g.gif
As anksciau taip rengdavausi, kol kapsulizmo neatradau ax.gif

Nu jo, bet tai o ka man daryt? biggrin.gif
Atsakyti
labas vakaras merginos susidomėjau kapsuliniu ekonomišku garderobu, bet niekaip nenusistatau savo spalvinio tipo, esu melynakė, šviesiais plaukais- šviesumas primena šiaudu spalva, oda įviesi net sakyciau balta, būsiu jums dėkinga už pagalba 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo levanite: 06 vasario 2012 - 19:43
QUOTE(levanite @ 2012 02 06, 20:41)
labas vakaras merginos susidomėjau kapsuliniu ekonomišku garderobu, bet niekaip nenusistatau savo spalvinio tipo, esu melynakė, šviesiais plaukais- šviesumas primena šiaudu spalva, oda įviesi net sakyciau balta, būsiu jums dėkinga už pagalba 4u.gif

Nieko nebus be foto ax.gif
Atsakyti