Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Leticija @ 2012 02 06, 16:37)
dontstop, as norejau paklaust, ar tau tiek ilgai nesiojant vasarinius rubus, jie nesusiskalbia? Nes as pvz. maikutes turiu susipirkt naujas kiekvienai vasarai. Nes visos sviesios ir baltos daznai vasara skalbiant praranda spalva, pasidaro ne baltos, o pilksvos.

Prisiekiu, kad net maikutės iš Terranovos už 10 lt man nesusiskalbia per kelias vasaras schmoll.gif Nors skalbiu po kiekvieno apsirengimo, skalbimo mašina (ne rankomis), milteliai irgi neypatingi. Tiesa, baltų nenešioju, bet šviesiom ir ryškiom nieks neatsitinka. (ir kai skaitau pareiškimus, kad rūbai iš Terranovos/New Yorkerio/Takko/etc iki pirmo skalbimo, reakcija būna tokia blink.gif )

IMHO - in my humble opinion biggrin.gif
Atsakyti
man nupilkėja su sintetika rūbai, bet nebūtinai. Pastebėjau dar studijų laikais, kad nuo tam tikrų miltelių (ypač kur su balikliais, na tie akinam baltumui) sintetinis siūlas papilkėja. Kuo daugiau miltelių ir kuo daugiau sintetikos audinyje, tuo greičiau pilkėja. O spalvos man blunka vaikštant saulėja, ne skalbiant. Blunka žiauriai mėlyni atspalviai iš visų spalvų, neatsižvelgiant į kokybę. Nepastebėjau jokio skirtumo tarp New Yorkerio/Takko ar ... užmiršau kaip vadinasi, bet atseit labai kokybiškai spalvos jų laikos. Nieko blogo spalvoms nepastebėjau ir Azijos pirktuose rūbuose. Skalbt tenka dažnai, turiu kliackių šeimyną. Bet vaikų rūbai lieka dažniausiai nudrengti nei kažkaip išblukę... ypač gerai visokios raudonos spalvos laikosi. Čia gal man taip nuskyla, nežinau.
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2012 02 06, 15:06)
]
Shana, kas cia per kodas tas IMHO?  laugh.gif

Cia tipo - mano kuklia nuomone biggrin.gif

QUOTE(bytte @ 2012 02 06, 15:31)
Aš irgi pastebėjau ryškią tendenciją rasti būtent rūbų, kurios spalvos tarkim nesu įtraukus į planuojamą kapsulę. Nusprendžiau kad vis tiek juos pirksiu, jei bus už patrauklią kainą, ir arba persvarstysiu kapsulės spalvas, arba antrą mini kapsulę formuosiu, arba ateičiai pasiliksiu , priklausomai koks tai rūbas... (

drinks_cheers.gif
Be to as manau yra spalvu, kurios beveik visa laika vienoje ar kitoje mano kapsuleje bus g.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 02 06, 15:42)
Prisiekiu, kad net maikutės iš Terranovos už 10 lt man nesusiskalbia per kelias vasaras  schmoll.gif

As turiu iproti vasarine plonas maikutes rankom skalbti (tiesiog del 3 maikiu skalbykles neuzstatinesiu gi), naudoju naturalu skysta muila, sakyciau visai nenusiskalbia, labai ilgai tarnauja rolleyes.gif

Leticija, manau tau kapsule nesigauna, nes tavo derinimo principas is pagrindu nekapsuliskas, t.y. tu ima basicus neutralius ir prie jus beveik viskas is "tavo" spalvo tinka g.gif
As anksciau taip rengdavausi, kol kapsulizmo neatradau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 06 vasario 2012 - 16:37
Įmesiu nuotrauką į albumą, pasakykit, ar nebus per daug jūreiviškumo su šitom šlepetėm:

http://www.otto.de/Z...GK_Pos2_Artikel
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 02 06, 16:37)
Įmesiu nuotrauką į albumą, pasakykit, ar nebus per daug jūreiviškumo su šitom šlepetėm:

wub.gif
Kokia dar spalvyte prie to komponuosi?
Atsakyti
Balta ir tamsiai mėlyna tik praktiškai. Na, dar pilką kartais (kardiganai), nors ją gal geriau kitiems deriniams pasilikti, ir šviesiai rudą, beveik neutralią (sandalai). Dryžuota yra tik ta maikutė, visa kita vienspalviai arba kitoks raštas balto su mėlyna, tai gal verta imti tas šliopkes? g.gif
Papildyta:
Etama, tie tiesūs džinsai labai faini 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 06 vasario 2012 - 17:04
QUOTE(groovy @ 2012 02 06, 17:37)

Man tai faini, bet kaina blink.gif
Atsakyti
O kas su kaina, lygtais apie 80 Lt, ar pražiūrėjau ką nors? unsure.gif Nu ne, 80 Lt. Gal kaip šliopkėms brangoka, bet man reikia patogumo ir kad ilgiau laikytų, o jos dar ir dailios, tai galima ne tik į pliažą g.gif paminkštinta po ta dryžuota medžiaga rolleyes.gif

O tas faini tai labai nesipjaus, kad ir maikutė, ir šliopkės bus dryžuotos, jei kartu dėvėčiau? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 06 vasario 2012 - 17:18
QUOTE(groovy @ 2012 02 06, 17:16)
O tas faini tai labai nesipjaus, kad ir maikutė, ir šliopkės bus dryžuotos, jei kartu dėvėčiau? blush2.gif

Mano supratimu nesipjaus, sliokes nera stambus daiktas, labiau toks prie akcesuaru, va jei butu 2 stambus elementai dryzuoti, tai gal nelabai g.gif
Va tik jei apacia irgi bus baltai/melyna, tai gali gautis per daug unsure.gif

As labai panasia maike turiu tongue.gif

Man tai grazu iterpti raudona smulkmenele, su rudu irgi nieko
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

O va toks jau man nelabai...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 06 vasario 2012 - 17:44
QUOTE(groovy @ 2012 02 06, 18:16)
O kas su kaina, lygtais apie 80 Lt, ar pražiūrėjau ką nors? unsure.gif Nu ne, 80 Lt. Gal kaip šliopkėms brangoka, bet man reikia patogumo ir kad ilgiau laikytų, o jos dar ir dailios, tai galima ne tik į pliažą g.gif paminkštinta po ta dryžuota medžiaga rolleyes.gif

Šliopkėm 80 lt man atrodo milžiniška kaina, aš daugiau 20 nemokėčiau ir tai dar gerai pagalvočiau biggrin.gif
Nesipjaus, bus ok.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 06, 15:31)
nu sako kad ne sexsovai... asociacijos su šalta varle... atseit vyrams labiausiai ten visokios bordinio atspalvio patinka. Kiek tai rimta nežinau rolleyes.gif

lotuliukas.gif bet tikrai visi vyrai, kiek susidūriau, kažkaip labai įtartinai ne tik,. kad nemėgo, bet tiesiog nekentė žalios spalvos, ne tik moterims, bet ir vyrams g.gif

Shana, o kas čia blogo ir ne kapsuliško imti pagrindą neutralius ir kad prie to poto dauguma spalvų tinka? Man čia kaip tik dar geriau, ekonomiškiau ir visaip -iau atrodo g.gif
Atsakyti
Dėkui už patarimus, apačia lygiai balta bus sijonas arba kelnės. Arba džinsai tamsiai mėlyni blush2.gif

dontstop, kad aš iš tų papigiai nieko nerandu. Laiko vaikščioti ir ieškoti neturiu, o nemačius iš interneto papigiai jau atsisakau pirkti, nebent geras daiktas nukainuotas, nes prisisakau apsidžiaugus, tai kiek moku, tą ir gaunu doh.gif Tai šiek tiek pagal firmas ir patirtį orientuojuosi pirkdama internetu.
Atsakyti