Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(huga @ 2012 02 06, 13:02)
Labas merginos, turiu klausimeli, gal galetumet atsakyt  4u.gif . Siaip jau esu cool summer, bet dabar susimasciau  g.gif , nes pas mane oda nera balta sunkiai ideganti, o atvirksciai. Kazkaip atrodo, kad oda siltos spalvos. Sauleje idegu greit ir rudai Tai gal visdelto negaliu buti cool?

Cool summer gali turėti ir šviesią, ir vidutinę, ir tamsią odą, įdegti gali ir lengvai, ir sunkiai. Bet ji būtinai turi būti šalto atspalvio, ar bent neutralaus 4u.gif Odos šiltumas/šaltumas su įdegiu nesusijęs (tiksliau įdegio atspalvis gali būti šiltas arba šaltas) g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 06 vasario 2012 - 12:09
Jūs auksas thumbup.gif Prisigaudžiau idėjų, namuose dar porą kart reiks postus išsinagrinėt 4u.gif

Bytte, dvi spalvos skamba labai super, išskyrus tai, kad reikia derinti jau ne vieną prie viso ko, o dvi. Neturint spalvinio pojūčio tas labai sunku. Bet ačiū labai už idėją, "skanuosiu" visokias wearpalletes ir pan smile.gif

Shana, raštuotos pėdkelnės - man labai patiko bigsmile.gif Žinau, kad yra bodžių į violetinę spalvą (kiti įprastai juodi/nude), greta esančioje parduotuvėje, reiks nulėkt atspalvio patikrint.

Donstop, aaaačiū! smile.gif

Atsakyti
Su telefonu nufotkinau abi kelnes, apie kurias kalbėjau biggrin.gif įsikėliau į albumą (tik pasigalmžę blush2.gif )
Papildyta:
beje, albume esančiose vasaros paletėse, pastelinė vasara reiškia soft ar light summer? g.gif
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2012 02 06, 12:25)

Shana, raštuotos pėdkelnės - man labai patiko bigsmile.gif 

4u.gif

QUOTE(Etama @ 2012 02 06, 13:28)
Su telefonu nufotkinau abi kelnes, apie kurias kalbėjau biggrin.gif įsikėliau į albumą (tik pasigalmžę blush2.gif )
Papildyta:
beje, albume esančiose vasaros paletėse, pastelinė vasara reiškia soft ar light summer? g.gif

Fainos man ir tos ir tos smile.gif
Manau gal Light g.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2012 02 06, 14:28)
Papildyta:

turiu įtarima kad ten tokia bendra vasaroms paletė, arba kokia true g.gif kaip supratau toje knygoje iš kurios pateikta medžiaga nebuvo jokio papildomo skirstymo, tik vasara. O kadangi vasaros spalvas galima pavadinti kaip pastelines, tai taip ir įvardijo "pastelinė vasara"...
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 05, 21:43)

Jūs labai grubiai rašėte  4u.gif

Cia jau jusu vaizduotes vaisius turbut, nes nerasiau nei grubiai, nei piktai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2012 02 06, 09:54)
As turiu juoda sarafana, is kostiumines medziagos pasiuta, tai vat sunkiai man su juo derinasi, nes visgi geriausiai IMHO ziurisi sordesnes/svarios spalvos. g.gif
Bet jusu kaip saket su pukeliu, gal labiau Soft black, gal kitoks efektas g.gif

Shana, kas cia per kodas tas IMHO? laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 06, 11:29)
(nors aplamai vyrai žalios spalvos nemegėjai)...

o čia rimtai? lotuliukas.gif
Atsakyti
As snd Mole ant greicio prasiejau, ne i visa spardas buvau uzejus, bet jus man pasakykit, kodel kai susigalvoji kazkokias kapsules spalvas, parduotuvese matai graziu kitu spalvus rubu? biggrin.gif Maciau labai grazius ciklameninius marskinius, iliemenuotus, Sepaloj, kaip ir mano spalva, bet pavasariui ruosiaus kazka su zydra daryt g.gif Bet tie marskiniai dabar nukainuoti, tai gal visgi grysiu ir nusipirksiu, nes toki daikta tikrai nesiosiu g.gif Ir dar Lindexe maciau ciklamenini salika nukainuota laugh.gif

Atsakyti
Man šitaip irgi būna lotuliukas.gif bet aš manyčiau, kad čia visdar išpardavimų liga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 02 05, 19:48)
Na kaip vieną - ne, turėjau bent 4 vienu metu (darbo, laisvalaikio, sporto, proginę). Turiu tikslą kažkaip pripratinti save nešioti tuos pačius rūbus kaip įmanoma ilgiau, ne vieną sezoną, bet kelis. Taigi iki šiol didžiąją dalį iš tų drabužėlių turiu. Rožinę spalvą po truputį išstūmė raudona. Vienu metu buvo 4 spalvos: pilka, tamsiai mėlyna, raudona ir rožinė (mergaitės dar man rašė, kad raudona su rožine nelabai dera, bet man atrodo, kad viskas ten buvo ok; pvz derinau rožinį šaliką prie raudonos striukės). Pavasarį vėl nešiosiu tą kapsulę, bet greta jos formuosiu kitą mini kapsulę, grynai dėl spalvų įvairumo (spalvos bus šokolado - turkio - salotinė). Tarpusavy šių kapsulių nemaišysiu.

Pabodusius rūbus aš parduodu, nors ir neteko imti ir viską išparduoti ir naujai susipirkti kitų spalvų  biggrin.gif

Pilka ir mano mėgstamiausia bazinė spalva  drinks_cheers.gif  Man visai normalu, jei ji būna ir rudens/pavasario kažkurioj kapsulėj, ir žiemos kažkurioj, ir vasaros. Bet tik vienoje kurioje to sezono kapsulėje  ax.gif Man atrodo, logiška ir praktiška darbui formuoti nuosaikesnių spalvų kapsulę, o laisvalaikiui ir sportui ryškiau  rolleyes.gif

Šiandien peržiūrėjau vasaros drabužėlius, ketvirtą vasarą iš eilės nešiosiu tą patį  ax.gif  Man tai didžiulis pasiekimas  ax.gif  Užtat greta to, ką turiu, formuosiu jūreivišką mini kapsulę  rolleyes.gif

Papildyta:
AsamaM, sarafanas pilkas?

Donstop man labai patinka toks poziuris..aš irgi bandysiu kiek imanoma suformuoti gerus derinius, kad galeciau ilgėliau jais dziaugtis..
Vakar kaip tik nusižiūrėjau tokia dailia tomato red graikisko tipo suknute trumpa...laukia ivairiu progu vasari..bet dar nusprendziau pagalvoti..ar tikrai jos noriu..tikiuosiu rasiu kai jau sugalvosiu pirkti..man toks stabdis po vaikelio gimimo isijunge drabuziu pirkime..atrodo gaila pinigu..bet kad jau spintoje visai vejai siaucia..nu tikrai nera ka apsirengti..
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 06, 16:09)
o čia rimtai?  lotuliukas.gif

nu sako kad ne sexsovai... asociacijos su šalta varle... atseit vyrams labiausiai ten visokios bordinio atspalvio patinka. Kiek tai rimta nežinau rolleyes.gif

Aš irgi pastebėjau ryškią tendenciją rasti būtent rūbų, kurios spalvos tarkim nesu įtraukus į planuojamą kapsulę. Nusprendžiau kad vis tiek juos pirksiu, jei bus už patrauklią kainą, ir arba persvarstysiu kapsulės spalvas, arba antrą mini kapsulę formuosiu, arba ateičiai pasiliksiu , priklausomai koks tai rūbas... ( šalikėlius manau imčiau visada jei tik rasčiau tinkamų spalvų, tuos tai tikrai sugebėsiu sunešiot). Nes kitaip tai niekaip nesusiperku reikiamo rūbų kiekio, tik spinta ištuštėjo... Dabar primečiau kelis variantus, žiūrėsiu ko bus... tada galutinai tik nuspręsiu kapsulės spalvas.
Atsakyti
dontstop, as norejau paklaust, ar tau tiek ilgai nesiojant vasarinius rubus, jie nesusiskalbia? Nes as pvz. maikutes turiu susipirkt naujas kiekvienai vasarai. Nes visos sviesios ir baltos daznai vasara skalbiant praranda spalva, pasidaro ne baltos, o pilksvos.

Kazkaip apie vasara as dar negalvoju, man pirma pavasariui reik susikaupt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2012 02 06, 15:31)

Aš irgi pastebėjau ryškią tendenciją rasti būtent rūbų, kurios spalvos tarkim nesu įtraukus į planuojamą kapsulę. Nusprendžiau kad vis tiek juos pirksiu, jei bus už patrauklią kainą, ir arba persvarstysiu kapsulės spalvas, arba antrą mini kapsulę formuosiu, arba ateičiai pasiliksiu , priklausomai koks tai rūbas... ( šalikėlius manau imčiau visada jei tik rasčiau tinkamų spalvų, tuos tai tikrai sugebėsiu sunešiot). Nes kitaip tai niekaip nesusiperku reikiamo rūbų kiekio, tik spinta ištuštėjo... Dabar primečiau kelis variantus, žiūrėsiu ko bus... tada galutinai tik nuspręsiu kapsulės spalvas.

To pasekoje pas mane gryna kapsule nesigauna. Basicai - juoda/balta/pilka ir likusi dalis spalvotu drabuziu, kurie nesiojami prie basicu biggrin.gif Aisku, tie spalvoti "mano" spalvu, bet nu nera vat taip, kad gautusi normali pilna kapsule. unsure.gif
Atsakyti