Na kaip vieną - ne, turėjau bent 4 vienu metu (darbo, laisvalaikio, sporto, proginę). Turiu tikslą kažkaip pripratinti save nešioti tuos pačius rūbus kaip įmanoma ilgiau, ne vieną sezoną, bet kelis. Taigi iki šiol didžiąją dalį iš tų drabužėlių turiu. Rožinę spalvą po truputį išstūmė raudona. Vienu metu buvo 4 spalvos: pilka, tamsiai mėlyna, raudona ir rožinė (mergaitės dar man rašė, kad raudona su rožine nelabai dera, bet man atrodo, kad viskas ten buvo ok; pvz derinau rožinį šaliką prie raudonos striukės). Pavasarį vėl nešiosiu tą kapsulę, bet greta jos formuosiu kitą mini kapsulę, grynai dėl spalvų įvairumo (spalvos bus šokolado - turkio - salotinė). Tarpusavy šių kapsulių nemaišysiu.
Pabodusius rūbus aš parduodu, nors ir neteko imti ir viską išparduoti ir naujai susipirkti kitų spalvų
Pilka ir mano mėgstamiausia bazinė spalva
Man visai normalu, jei ji būna ir rudens/pavasario kažkurioj kapsulėj, ir žiemos kažkurioj, ir vasaros. Bet tik vienoje kurioje to sezono kapsulėje
Man atrodo, logiška ir praktiška darbui formuoti nuosaikesnių spalvų kapsulę, o laisvalaikiui ir sportui ryškiau
Šiandien peržiūrėjau vasaros drabužėlius, ketvirtą vasarą iš eilės nešiosiu tą patį
Man tai didžiulis pasiekimas
Užtat greta to, ką turiu, formuosiu jūreivišką mini kapsulę
Papildyta:
AsamaM, sarafanas pilkas?
Donstop man labai patinka toks poziuris..aš irgi bandysiu kiek imanoma suformuoti gerus derinius, kad galeciau ilgėliau jais dziaugtis..
Vakar kaip tik nusižiūrėjau tokia dailia tomato red graikisko tipo suknute trumpa...laukia ivairiu progu vasari..bet dar nusprendziau pagalvoti..ar tikrai jos noriu..tikiuosiu rasiu kai jau sugalvosiu pirkti..man toks stabdis po vaikelio gimimo isijunge drabuziu pirkime..atrodo gaila pinigu..bet kad jau spintoje visai vejai siaucia..nu tikrai nera ka apsirengti..