QUOTE(_asamaM @ 2012 02 06, 10:32)
Perskaičius pradžią nebesuprantu ar Jūs rimtai ir antroj daly, nejuokaukit tokiom jautriom temom
Ir rankoves dėtumėt spalvotas?
As - deciau spalvotas. Turiu tokia suknute tamsiai pilka, berankove, saltuoju sezonu deduosi ka nors po apacia, man graziai spalvotos rankoves Priderini pvz papuosalus
Beje ziurejau jums derinuku, ideju, su juoda pasteliniu spalvu visai nerandu, nebent is beige/cream serijos
Asamam, persiprasau labai, priminkit savo tipa
AsamaM mano dukra labai panašų sarafaną turi, tik vaikiškesnį/paaugliškesnį... su kišenėm ir sagtim. Tai man visos bandytos pavasario spalvytės visai šiaip sau kažkaip prie jo, nors ir švarios... Dėjau prie savo turimų vasaros spalvų, irgi nelabai... tik visos dasty neblogai žiūrisi. Toks jausmas kad sarafanas sau, o palaidinė sau, kažkaip nėra bendrumo. Gal kad tas kantas pilkas ties rankovytėm ir apačia (dukros lygiai taip pat yra). geriausiai žiūrisi su pilku arba juodu golfu, bet prie veido jai juoda visai netinka, tai lieka tik pilka. Manau čia labiau prie tos pilkos reikia derinti Pastebėjau kad tokie dviejų spalvų rūbai sunkiai derinami, o gal tik man taip papuola.
QUOTE(bytte @ 2012 02 06, 11:19)
. Manau čia labiau prie tos pilkos reikia derinti
Pastebėjau kad tokie dviejų spalvų rūbai sunkiai derinami, o gal tik man taip papuola.
Pastebėjau kad tokie dviejų spalvų rūbai sunkiai derinami, o gal tik man taip papuola.
Pilka butu lengviausia, manau dar pilksvai violetine ar pilksvai melyna ziuretusi.
Del 2 spalvu - pastebejau kad dryzuoti, net smulkiai, vos pastebimai, irgi sunkina derinima
Bytte, sita zalia man grazi
QUOTE(_asamaM @ 2012 02 06, 11:32)
Perskaičius pradžią nebesuprantu ar Jūs rimtai ir antroj daly, nejuokaukit tokiom jautriom temom
Visai rimtai manau, kad prie juodos tinka raudoni, rožiniai, geltoni, oranžiniai, žali, mėlyni, violetiniai, žydri atspalviai, t y viskas, kas spalvota Ir rankoves dėčiau spalvotas
QUOTE(Shana @ 2012 02 06, 10:58)
As - deciau spalvotas. Turiu tokia suknute tamsiai pilka, berankove, saltuoju sezonu deduosi ka nors po apacia, man graziai spalvotos rankoves Priderini pvz papuosalus
Beje ziurejau jums derinuku, ideju, su juoda pasteliniu spalvu visai nerandu, nebent is beige/cream serijos
Lotuliuką ištrinu
Spalvotos rankovės su spalvotom pėdkelnėm man kažkaip too much jau atrodo Mano atveju, manau, reiktų pabrėžt kojas, dėl to aš tas pėdkelnes ir įsikandus.
Soft summer
QUOTE(bytte @ 2012 02 06, 11:19)
AsamaM mano dukra labai panašų sarafaną turi, tik vaikiškesnį/paaugliškesnį... su kišenėm ir sagtim. Tai man visos bandytos pavasario spalvytės visai šiaip sau kažkaip prie jo, nors ir švarios... Dėjau prie savo turimų vasaros spalvų, irgi nelabai... tik visos dasty neblogai žiūrisi. Toks jausmas kad sarafanas sau, o palaidinė sau, kažkaip nėra bendrumo. Gal kad tas kantas pilkas ties rankovytėm ir apačia (dukros lygiai taip pat yra). geriausiai žiūrisi su pilku arba juodu golfu, bet prie veido jai juoda visai netinka, tai lieka tik pilka. Manau čia labiau prie tos pilkos reikia derinti Pastebėjau kad tokie dviejų spalvų rūbai sunkiai derinami, o gal tik man taip papuola.
Tikrai, kad pasunkina derinimą, nei vienspalvis rūbas. Net mintis kilo kažkada (kai pabodo mąstyt) nutrumpint tą pilką, bet tada jau minis visiškas liktų.
Aš noriu surasti body didele išskirpte (kad nelįstų į sarafano iškirptę + šalis
QUOTE(Shana @ 2012 02 05, 20:19)
mano planuojamas kasdieninei kapsulei spalvų derinys, kaip tik pasimatavau prie veido tokią žalią (pool ar kaip ji ten) apatinės maikės variante, MB sakė kad labai tinka prie veido (nors aplamai vyrai žalios spalvos nemegėjai)... o lyg ir daiktų mačiau tokios splavos.
QUOTE(dontstop @ 2012 02 06, 11:28)
Visai rimtai manau, kad prie juodos tinka raudoni, rožiniai, geltoni, oranžiniai, žali, mėlyni, violetiniai, žydri atspalviai, t y viskas, kas spalvota Ir rankoves dėčiau spalvotas
Bet Asamai kaip Soft summer tokie ryskus kontrastai kazi ar labai todel sunkiau
QUOTE(_asamaM @ 2012 02 06, 11:29)
Lotuliuką ištrinu
Spalvotos rankovės su spalvotom pėdkelnėm man kažkaip too much jau atrodo Mano atveju, manau, reiktų pabrėžt kojas, dėl to aš tas pėdkelnes ir įsikandus.
As spalvotu pedkelniu nemegeja
Gera ideja del bodzio ir salio
Jusu paleteje manau yra pasirinkimas spalvu
O žinok kažkaip kai rankovės vienos spalvos, o pėtkelnės kitos, kažkaip net geriau tas sarafanas atrodo. Tarkim nupirkau tokias žydrai mėlynas pėtkelnias, ir oranžinį golfą, tada toks sarafanas visai įsipaišantis tarp tų dviejų ryškių derančių spalvų... o su pilkom jau visai oranžinė ne į temą liko... ir mėlyna+mėlyna ... tada sarafanas kaip priklijuotas iš kitos operos. Galima įtart "šviečiančias" pavasario spalvas, bet prieš tai dėvėjo visai juodą sarafaną ir viskas būdavo ok, o šitas ... iškerpa ta pilka matyt iš konteksto jį... tai papildomos spalvos prigesina gal tą nukirpimą. Keista, nes maniau kad bus atvirkščiai, nes teoriškai pilka kaip tik sušvelnina kontrastus, derinius ir bla bla...
QUOTE(Shana @ 2012 02 06, 12:39)
Tai aš ir rašiau, kad kontrastų nereikia :
QUOTE(dontstop @ 2012 02 06, 08:47)
AsamaM, jei suknelė juoda, tai prie juodos gi viskas tinka Bet ką imkit iš jums tinkančių raudonų, rožinių, mėlynų, žalių ir tt Tik prie jūsų tipo labai jau smarkių kontrastų reikėtų vengt. Na ir juodo bodžio ten nereikia
QUOTE(bytte @ 2012 02 06, 11:44)
O žinok kažkaip kai rankovės vienos spalvos, o pėtkelnės kitos, kažkaip net geriau tas sarafanas atrodo. Tarkim nupirkau tokias žydrai mėlynas pėtkelnias, ir oranžinį golfą,
O dar butu grazu pvz pilkai-violetines(pvz) pedkelnes, su rastu, o megztukas violetinis i tona
QUOTE(dontstop @ 2012 02 06, 11:53)
Tai aš ir rašiau, kad kontrastų nereikia :
Aha, bet vat juoda su skystom spalvos sunkiau suderinti
Labas merginos, turiu klausimeli, gal galetumet atsakyt . Siaip jau esu cool summer, bet dabar susimasciau , nes pas mane oda nera balta sunkiai ideganti, o atvirksciai. Kazkaip atrodo, kad oda siltos spalvos. Sauleje idegu greit ir rudai Tai gal visdelto negaliu buti cool?