QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 03, 15:14)
Mergaitės, kas turit tą graikų formą pas save dar neištrynę?? gal kas galėtų man įmest į paštą ?
parasyk man i az pasta, atsiusiu
Cituk, laikom kumštukus už TAVE
Terzyte, neliūdėk, juk tu nesėdi vietoje, į priekį - aiškiniesi priežastis, o kai jos yra, visuomet atsiras ir sprendimo būdas (-ai) Nenusimink labai, gal tikrai po mmm šiek tiek geriau jausies
Papildyta:
Tikrai manau, tau nėra ko nerimauti. Juk skaičiukai gražiai auga.Jei nori kad būtų ramiau, gali apsilankyt pas kitą ginekologą
Sėkmės tau ir tavo vaikučiams
Terzyte, neliūdėk, juk tu nesėdi vietoje, į priekį - aiškiniesi priežastis, o kai jos yra, visuomet atsiras ir sprendimo būdas (-ai) Nenusimink labai, gal tikrai po mmm šiek tiek geriau jausies
Papildyta:
QUOTE(Blizge @ 2012 02 03, 12:56)
Iš esmės, kaip ir minėjote malėsi, malėsi, dar iškilo klausimu ar ne kaklelyje, tada priminiau jai, kad galbūt ten mano mioma, sako, galbūt. Po to sako - va vienas nėštumas, pamatavo (jei gerai pamenu, sako apie 3 mm), bet sako pomažis, bet po to sako kad po blastocistų įkėlimo lygiai 3 svaitės, tai kaip ir neblogai. Dar malėsi malėsi, nesuprato ar antrą matė ar nematė. Nu žodžiu, man tai jokio ramumo. Dabar sekantį echoskopą paskyrė po savaitė.
Tikrai manau, tau nėra ko nerimauti. Juk skaičiukai gražiai auga.Jei nori kad būtų ramiau, gali apsilankyt pas kitą ginekologą
Sėkmės tau ir tavo vaikučiams
Ačiū už gerus žodžius. Tikėkimės, kad iš tiesų bus viskas gerai, nes nebėra nei sveikatos, nei laiko (amžius). Būtų labai skaudu, kai po 4 IVF suteikta viltis, kažkur pabėgtų.
QUOTE(Blizge @ 2012 02 03, 15:47)
Ačiū už gerus žodžius. Tikėkimės, kad iš tiesų bus viskas gerai, nes nebėra nei sveikatos, nei laiko (amžius). Būtų labai skaudu, kai po 4 IVF suteikta viltis, kažkur pabėgtų.
Nuosirdziai linkiu kad tavo viltis nebutu beprasme.Nors as dar nesu tokioj padetyje,bet isivaizduoju kaip tau neramu.Mergytes,manau sako tiesa ir viskas bus tikrai gerai.Nestresuok dabar,nepakenk maziukams.Viskas gerai ir butinai ateik papasakoti kai isgirsi sirdeles duzius sekmes
QUOTE(Iride @ 2012 02 03, 11:51)
Keberiokst, 24 dpi tai sirdutei manau dar per anksti..
Is kurios puses paziuresi-jei ne is dienu po isodinimo,sirdute turi matytis su 10000 tukst hcg.Cia kalbu apie viena leliuka.As abu kart su 5500-6000 pamaciau,cia aisku ne rodiklis...Uz tai ir paklausiau viska eiles tvarka
Labas vakaras!
Planuoju IVF, dabar domiuosi imuniniais reikalais. Gal galite parasyti kuri nors, ka tiria Georgy, ir ka- Bykova. Ieskosiu, kokius tyrimus galime pasidaryti LT.
Aciu is anksto!
Planuoju IVF, dabar domiuosi imuniniais reikalais. Gal galite parasyti kuri nors, ka tiria Georgy, ir ka- Bykova. Ieskosiu, kokius tyrimus galime pasidaryti LT.
Aciu is anksto!
QUOTE(Beila @ 2012 02 03, 18:09)
Cituk, niu kaip sveikatėlė tavo? Tikiuosi lengvai pergyvenai narkozę
P.S. Gal žinot, kokių veiksmingų būdų ,kaip susirgt greičiau mmm???Gulėti vonioje netinka, nes man nelabai patinka
P.S. Gal žinot, kokių veiksmingų būdų ,kaip susirgt greičiau mmm???Gulėti vonioje netinka, nes man nelabai patinka
3V-vynas,vyras ir vonia.
Jei vonia,nelabai,gal vertetu pirmus du isbandyti?
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 02 03, 19:11)
O brendis, romas tinka?
QUOTE(Beila @ 2012 02 03, 20:15)
O brendis, romas tinka?
Sveikute!
Mane jau irgi tas kamuoja Tai as matyt siam vakarui renkuosi vyra, tokiais atvejais sekancia diena dazniausiai pramusa..
Papildyta:
QUOTE(Deimė @ 2012 02 03, 18:46)
Labas vakaras!
Aciu is anksto!
Aciu is anksto!
Siulyciau pradeti nuo Graikijos tyrimu
Kaip man zinokit idomu kaip musu Citukas.Tikiu-meldziu kad viskas ok ir ji jau atsigavusi,mano kumstukai suspausti
Deime,zinau kad imuninius bet kokius dar ngaliu pasakyti,nes nors jai siandien parasiau atsakymo nesulaukiau is ju Beje,ar gavai mano sms?
Nu panos tikrai kurgi jusu mm dingo,ot bjaurybes kai laukiam neateina,o kai nelaukiam specialiai atsivelka su trenksmu.Linkkiu ryt kad pramustu
Aciu uz parama man,labai aciu uz dosnuma ir zmogiskuma
Deime,zinau kad imuninius bet kokius dar ngaliu pasakyti,nes nors jai siandien parasiau atsakymo nesulaukiau is ju Beje,ar gavai mano sms?
Nu panos tikrai kurgi jusu mm dingo,ot bjaurybes kai laukiam neateina,o kai nelaukiam specialiai atsivelka su trenksmu.Linkkiu ryt kad pramustu
Aciu uz parama man,labai aciu uz dosnuma ir zmogiskuma