QUOTE(Afrodite69 @ 2012 02 02, 23:19)
Terze,as zinok skaitau ir negaliu patiketi Pati labai norejau darytis IVF BAK'E pas Odeta bet finansai padaro savo o dabar kai perskaiciau tai baisu liko...LV nors pasakydavo kokie embrionai, simeetriski ar ne,yra kazkokios fragmentacijos... jau baisu darosi nes as si IVF planuoju darytis Vilniaus VK.Tai jeigu man ten irgi myks...na suzinosiu kai nuvaziuosiu pirmai konsultacijai,nes as tai tikrai noriu zinoti viska esu nepataisoma siuo atzvilgiu
Kuo toliau nueini situ keliu, tuo daugiau zinai, tuo gali daugiau klausti. O kai viskas vyksta pirma karta... ir kai nuo laukimo 2val su pilna pusle stogas vaziuoja nuo skausmo-nemanau, guledamas ant kedes dar gali sveikai mastyti...
Papildyta:
QUOTE(Warwara @ 2012 02 03, 10:09)
Afrodite69, o tikrai nerado. As jau pradejau irgi tiketi, kad visoms randa rekia nereikia
Nu ir super!
Sveikinu, kad antibu dietos nereikes!!!
Kazin kaip ten musu Citukas miega, itariu saldziai-saldziai!
Papildyta:
Terze, nu nieko sau aps tave paskutinios dienos naujienos... Net nezinau ka pasakyti... Ypac apie embrionu kokybe per pirma IVF.
Labai idomu ka tau Bykova pasiulis.
Vis manau gal pas ja nuvaryti, gal ka gero pasakys...
Net nezinau, kaip nemegstu blaskimo tokio.
Nu ir super!
Sveikinu, kad antibu dietos nereikes!!!
Kazin kaip ten musu Citukas miega, itariu saldziai-saldziai!
Papildyta:
Terze, nu nieko sau aps tave paskutinios dienos naujienos... Net nezinau ka pasakyti... Ypac apie embrionu kokybe per pirma IVF.
Labai idomu ka tau Bykova pasiulis.
Vis manau gal pas ja nuvaryti, gal ka gero pasakys...
Net nezinau, kaip nemegstu blaskimo tokio.
Nuotaika prasta mano - nes pradedu suvokti, kad situacija is tikruju neeiline mano... Ir dar matyt veikia: laukiu menesiniu, sakau gal cia pasiguosiu ir prasides (kaip tau vakar)...
Citai-laikykis