Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

QUOTE(Afrodite69 @ 2012 02 02, 23:19)
Terze,as zinok skaitau ir negaliu patiketi blink.gif Pati labai norejau darytis IVF BAK'E pas Odeta bet finansai padaro savo sad.gif o dabar kai perskaiciau tai baisu liko...LV nors pasakydavo kokie embrionai, simeetriski ar ne,yra kazkokios fragmentacijos... jau baisu darosi nes as si IVF planuoju darytis Vilniaus VK.Tai jeigu man ten irgi myks...na suzinosiu kai nuvaziuosiu pirmai konsultacijai,nes as tai tikrai noriu zinoti viska blush2.gif esu nepataisoma siuo atzvilgiu doh.gif

Kuo toliau nueini situ keliu, tuo daugiau zinai, tuo gali daugiau klausti. O kai viskas vyksta pirma karta... ir kai nuo laukimo 2val su pilna pusle stogas vaziuoja nuo skausmo-nemanau, guledamas ant kedes dar gali sveikai mastyti...
Papildyta:
QUOTE(Warwara @ 2012 02 03, 10:09)
Afrodite69, o tikrai nerado. As jau pradejau irgi tiketi, kad visoms randa rekia nereikia smile.gif
Nu ir super!
Sveikinu, kad antibu dietos nereikes!!!  thumbup.gif
Kazin kaip ten musu  Citukas miega, itariu saldziai-saldziai! wub.gif

Papildyta:
Terze, nu nieko sau aps tave paskutinios dienos naujienos... Net nezinau ka pasakyti... Ypac apie embrionu kokybe per pirma IVF.
Labai idomu ka tau Bykova pasiulis.
Vis manau gal pas ja nuvaryti, gal ka gero pasakys...
Net nezinau, kaip nemegstu blaskimo tokio.

Nuotaika prasta mano - nes pradedu suvokti, kad situacija is tikruju neeiline mano... verysad.gif Ir dar matyt veikia: laukiu menesiniu, sakau gal cia pasiguosiu ir prasides (kaip tau vakar)...

Citai-laikykis
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Cituk, saldziu miegeliu, geru naujienu ir lengvai issipagyrioti.Labai lauksim cia ir laikom kumstukus uz tave siandien 4u.gif
Terze, net nezinau kaip tau nuotaikele pakelt,mazute.Laikykis ir tikek,kad vistiek atsiras priezastis viso to,nezinau man kazkaip kyla noras tiketi Bykova,nezinau...cia tau balioniukas kad linksmiau butu 4u.gif
O del isodinimo tai as pas Treisa irgi laukiau su pilna slapimo pusle ne maziau nei 1.5val.o praeita kart kai snaigutes dejo tai nuo 11 iki 14 pralaukiau ax.gif Matyt visur jau cia taip mirksiukas.gif
Warwara, na juk tau visi pagrindiniai tyrimai padaryti.Nezinau, bet as bandyciua pas ta Bykova,o gal.. g.gif bet jeigu zinotumem kur is tikro mum eiti, ir kas is tikro padetu -tai taip ir padarytumem-o dabar esam vis ieskojimo kelyje-kuris yra sus savais pliusais ir minusais. 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Terze @ 2012 02 02, 21:43)
Gavau atsakyma del savo IVF embrionu. Jie buvo dvieju lasteliu.... Jum neatrodo, kad per mazai?  blink.gif  blink.gif  Ir laipsnis pats silpniausias - 1. Ar vertejo sodinti....  doh.gif

blink.gif blink.gif blink.gif as apakus blink.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2012 02 02, 21:45)
Atiloja,ar dar tau ilgai liko gert antibus? kaip savijauta? Beje,O Beila antra IVF darys ar snaigutes desis-pasimeciau blush2.gif

jau trecia savaite i pabaiga bigsmile.gif zinok, visai gerai smile.gif ir sportuoti kiek jegu yra, kai alkoholio nulis bigsmile.gif
QUOTE(Citas @ 2012 02 02, 23:18)
Na kaip jau tau ir sakiau, nekokie mano rezultatai, siandien paprasiau kad atfaksuotu is klinikos. TNF - 31.5, Riba 30, bet daktaras nori kad butu apie 15. t.y. antra humira nieko nepaveike jo, tai nezinau ka gorgis man pasiulys dabar.
Afrodite - valioo! tau maziausiai reikia dar rupintis del zarazu gydymo  4u.gif

Aciu mano palaikymo komandai - buckis, ir grisiu maloniai apsinarkosinus, nusmigus ir tada tada issipagiriojus  biggrin.gif

hmmm, liudna del TNF sad.gif bet laukiam ziniu is Gorgio, ka jis pasakys 4u.gif
ir saldaus miegelio tau siandien bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(Terze @ 2012 02 03, 10:26)
Nuotaika prasta mano - nes pradedu suvokti, kad situacija is tikruju neeiline mano...  verysad.gif  Ir dar matyt veikia: laukiu menesiniu, sakau gal cia pasiguosiu ir prasides (kaip tau vakar)... 

Citai-laikykis

sakiau, kad dar reikejo knyga pasilaikyt... bigsmile.gif Neliudek mieloji 4u.gif Tikrai rasi buda kaip pagerinti kokybe embrioniuku 4u.gif O q10 vartojat? 4u.gif
Atsakyti
Citai,ar tu tikrai kad Gorgis nori,kad TNF butu apie 15?Nemaisai cia su CD56? g.gif
Atsakyti
labas rytelis:) va guliu ligoninej laukiu savo eiles. Jau spejo sunervinti,nes sake kad mano eile bus apie 8:30, vyras isejo ir knyga pasieme nes tipo anksti operuos nebus kada skaityt, o dabar paklausiau tai sako oi eiles tvarka pasikeite tai nezinia kada mane operuos,gal popiet!!

Terziuk - tavo nuotaika tikrai lemia pms. O situacija nera neissprendziama, labai tuo tikiu. Kaip atiloja sake, d3, q10, biciu pienelis mano ebrioniuku kokybe pagerino simta kartu. Issigydysi zaraza irgi situacija pasikeis. Aukstyn nosiuka.

Warwara, Atiloja, afrodite - dar karta labai aciu kad palaikot ir galvojat apie mane:)

Faustina2000 - jei jau atsiunte forma reiskia megini gavo, ir reikia deja ji nuskanuoti, nes parasu jiems leidi nuimti pinigus nuo korteles.

Keberiokst - nu jis ta atra humira skyre kad dar numust tnf kai po pirmos buvo 31. Ir is kazkur istraukiau kad lyg apie 15 nori kad butu. Bet ir tu vienam is savo paaiskinamuju mailu rasei kad bandant pasto turetu but apie 15?? Vakar daug narsiau tai tipo nera baisu jei tnf pakiles nuo 30.5 iki 39, kam jau visr tai ten labai nekas. Oi nezinau. O cd56 tai pas mane lyg apie 12 nes jo riba apie 11,jei nemaisau as cia ko, nes is atminties sakau.

Iki pasimatymo mergikes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 02 03, 13:05)
labas rytelis:) va guliu ligoninej laukiu savo eiles. Jau spejo sunervinti,nes sake kad mano eile bus apie 8:30, vyras isejo ir knyga pasieme nes tipo anksti operuos nebus kada skaityt, o dabar paklausiau tai sako oi eiles tvarka pasikeite tai nezinia kada mane operuos,gal popiet!!

Terziuk - tavo nuotaika tikrai lemia pms. O situacija nera neissprendziama, labai tuo tikiu. Kaip atiloja sake, d3, q10, biciu pienelis mano ebrioniuku kokybe pagerino simta kartu. Issigydysi zaraza irgi situacija pasikeis. Aukstyn nosiuka.

Warwara, Atiloja, afrodite - dar karta labai aciu kad palaikot ir galvojat apie mane:)

Faustina2000 - jei jau atsiunte forma reiskia megini gavo, ir reikia deja ji nuskanuoti, nes parasu jiems leidi nuimti pinigus nuo korteles.

Keberiokst - nu jis ta atra humira skyre kad dar numust tnf kai po pirmos buvo 31. Ir is kazkur istraukiau kad lyg apie 15 nori kad butu. Bet ir tu vienam is savo paaiskinamuju mailu rasei kad bandant pasto turetu but apie 15?? Vakar daug narsiau tai tipo nera baisu jei tnf pakiles nuo 30.5 iki 39, kam jau visr tai ten labai nekas. Oi nezinau. O cd56 tai pas mane lyg apie 12 nes jo riba apie 11,jei nemaisau as cia ko, nes is atminties sakau.

tegul tik greiciau tavo eile ateina 4u.gif Ir saldaus nugrimzdimo 4u.gif
Atsakyti
Merginos,paskelbe jau akcija

http://www.supermama...howtopic=811877

Sake veliau i virsu bus perkelta,jei veliau kas ieskos smile.gif

Taigis prasom aktyviai dalyvauti bigsmile.gif Pildom Afrodites svajone!
Atsakyti
Sveikutės. Esu dideliam nerime, nes nebežinau ką galvoti ar tai gerai, ar nieko gero. Kadangi Jūs jau profesionalės galėsite padėti man paaiškiti dėl HCG dydžių.
16 dieną po įdėjimo - HCG 428, o 24 d. - virš 6000. Kai echoskopu ziurejo (24 d.) nieko aiškaus nematė.
Ar tai gali būti nesivystantis? Ar dar per anksti kažką spręsti.
Ačiū iš anksto už paaiškinimus.
Atsakyti

Keberiokst - nu jis ta atra humira skyre kad dar numust tnf kai po pirmos buvo 31. Ir is kazkur istraukiau kad lyg apie 15 nori kad butu. Bet ir tu vienam is savo paaiskinamuju mailu rasei kad bandant pasto turetu but apie 15?? Vakar daug narsiau tai tipo nera baisu jei tnf pakiles nuo 30.5 iki 39, kam jau visr tai ten labai nekas. Oi nezinau. O cd56 tai pas mane lyg apie 12 nes jo riba apie 11,jei nemaisau as cia ko, nes is atminties sakau. Dabar net galvoju gal tik NK turi buti apie 15? Vel va is neturejimo ka veikt paskaitinejau uzsienio forumus, ir tipo nieko baisaus buti ties virsutine riba. Tik nesuprantu vieno dalyko, kam gorgis skyre antra humira jei jau pirmoji numuse tnf nuo 42 iki 31!

Nu kaip nuobodu cia gulet ir nezinot kaip kas kada!!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 03 vasario 2012 - 12:46
QUOTE(Blizge @ 2012 02 03, 11:38)
Sveikutės. Esu dideliam nerime, nes nebežinau ką galvoti ar tai gerai, ar nieko gero. Kadangi Jūs jau profesionalės galėsite padėti man paaiškiti dėl HCG dydžių.
16 dieną po įdėjimo - HCG 428, o 24 d. - virš 6000. Kai echoskopu ziurejo (24 d.) nieko aiškaus nematė.

Blizge,o ka turi omeny sakydama nieko aiskaus?Visai nieko,ar embriono nesimate,ar sirdute nebuvo?

Pergyvent gal nereikia labai,as pamenu irgi pacioj pradzioj nuejau antram echo,o jis parode,kad tas mazytis leliukas dar mazesnis nei buvo pirmame,koks siaubas mane tada eme.Is to strioko nulekiau i kita klinika,ir viskas kuo puikiausiai ir graziausiai matesi,tai taip ir nesupratau,kaip anam nesimate...
Atsakyti
QUOTE(Blizge @ 2012 02 03, 13:38)

Del HCG augimo, tai labai tvarkingas - aiskus dvigubejimas kas antra diena.
Man 19 dpi ziurejo ir mate, nors ilgai ten malesi ir tiksliai negalejo atsakyti, kiek. Bet viena tikrai labai graziai mate ir jo nuotraukyte padare. Bet visu skirtingos situacijos, as tavo vietoje nepergyvenciau, nes skaiciukai graziai auga 4u.gif Aisku, svarbi ir gydytojos nuomone. Ka ji sake?

Keberiokst, 24 dpi tai sirdutei manau dar per anksti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iride: 03 vasario 2012 - 12:53
Iš esmės, kaip ir minėjote malėsi, malėsi, dar iškilo klausimu ar ne kaklelyje, tada priminiau jai, kad galbūt ten mano mioma, sako, galbūt. Po to sako - va vienas nėštumas, pamatavo (jei gerai pamenu, sako apie 3 mm), bet sako pomažis, bet po to sako kad po blastocistų įkėlimo lygiai 3 svaitės, tai kaip ir neblogai. Dar malėsi malėsi, nesuprato ar antrą matė ar nematė. Nu žodžiu, man tai jokio ramumo. Dabar sekantį echoskopą paskyrė po savaitė.
Atsakyti