QUOTE(Terze @ 2012 02 02, 16:52)
Zodziu, ejau gi del Bik. rastu infekciju ir tuo paciu "issimusti antibu chlamidijai".
Man pasake: maziau uzsiimineti analiniu seksu as siaip astru turiu liezuvi, bet tuo metu pasimeciau.... Zodziu: nusisikt ant tu rastu Bik. infekciju, jos tipo ir turi buti organizme
Va taip! Tarp kitko, ejau pas valdiska ginekologa, nu galvoju gi infekcijas gydo visi vienodai, o mokesciu sumoketa dafiga i biudzeta, tai einu pabandysiu ten.. Daugiau nebebandysiu
Nu bet isejus prisijuokiau pati su savim
nu zinok buciau gal pasakius - o taves turbut niekas nepamyli jokiu budu, uztai tokia pikta
QUOTE(Atiloja @ 2012 02 02, 17:02)
nu p..., as apakus
as tai buciau atrezus, ka as galvoju...
matai, jei gerai pamenu, tai tos zarazos gali itakoti kileres, kurios sukyla, o tai jau trukdo implantacijai
Nu as irgi daug skaiciau kad zarazos butent sukelia organizmo imuniteta kovoti su bet kokiais svetimkuniais, tuo paciu ir embrioniukais
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 02 02, 17:05)
Merginos,o pasiknisus siek tiek giliau - esanti pvz tokia chlamidija kelia citokinu lygi,TH1/TH2 gali buti net labai pakiles,kas gali ne tik isreguliuoti imunine sistema,bet yra kaip naturali organizmo chemoterapija.Tikriausiai apie kiausialasciu kokybe prie auksto TH1/TH2 reiktu irgi pagalvoti.
Idomu Cito kokie atsakymai bus,tik kazin kaip bus sureaguota i Humira.
Pas mane TH1/TH2 buvo link aukstesnes ribos,bet dar tilpo.Po musio su zarazom tyrimas buvo superinis
Na kaip jau tau ir sakiau, nekokie mano rezultatai, siandien paprasiau kad atfaksuotu is klinikos. TNF - 31.5, Riba 30, bet daktaras nori kad butu apie 15. t.y. antra humira nieko nepaveike jo, tai nezinau ka gorgis man pasiulys dabar.
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 02 02, 21:45)
Faustina2000 ne,zinok ne visoms randa.Atrodo nerado RositaiK, ir as siandien suzinojau kad ir man nerado ne vienos is siu zarazu
Vyas uzleido trumpam prie kompo-tai as pribegau-pasilabinti
Ok,o dabar jau leidziu ji-bukcis ir didelis palaikymas CItuko-lauksiu nekantriai labai ziniu
Afrodite - valioo! tau maziausiai reikia dar rupintis del zarazu gydymo
Aciu mano palaikymo komandai - buckis, ir grisiu maloniai apsinarkosinus, nusmigus ir tada tada issipagiriojus