QUOTE(Duduliux @ 2012 02 02, 11:59)
Parasiau ta pacia diena kaip ir issiunciau tyrimus, jie iskart atrase kad laukia mano tyrimu. Trezyt, galvoji kad per savaite jau tikrai turejo nueiti? Nu blyn, jei nenueis vel menesi laukti.....
O kokiu pastu siuntei?
QUOTE(per angusta @ 2012 02 02, 12:48)
Na ka, rado 2 graikiskas zarazas Nors anksciau jokiuose tepineliuose ju nerasdavo nei kvapo.
Gal kas turite chlamydia ir mycoplasma teigiamas? Ieskau bendraminciu, ka toliau veikti..
Gal kas turite chlamydia ir mycoplasma teigiamas? Ieskau bendraminciu, ka toliau veikti..
Belieka eiti pas ginekologa
QUOTE(Beila @ 2012 02 02, 14:10)
Labas rytas
Aš būsiu vasarį, jei tik tos prakeiktos mmm ateis Šiandien 32 c.d., o jos nesirodo O aš norėčiau kuo greičiau įsisodint savo gražuoles
Aš būsiu vasarį, jei tik tos prakeiktos mmm ateis Šiandien 32 c.d., o jos nesirodo O aš norėčiau kuo greičiau įsisodint savo gražuoles
Smagumelis!
QUOTE(KittyKitty @ 2012 02 02, 14:28)
Laba diena
Priimta Mums gyd sake: nerizikuojam kiausineliais, darom ISCI, nes sperma tokia so so. Nieko neliko, kaip sutikti.
Papildyta:
Net nezinau nuo ko pradeti Jum papasakoti apie sios dienos vizita pas ginekologa...
Zodziu, ejau gi del Bik. rastu infekciju ir tuo paciu "issimusti antibu chlamidijai". Man pasake: maziau uzsiimineti analiniu seksu as siaip astru turiu liezuvi, bet tuo metu pasimeciau.... Zodziu: nusisikt ant tu rastu Bik. infekciju, jos tipo ir turi buti organizme Va taip! Tarp kitko, ejau pas valdiska ginekologa, nu galvoju gi infekcijas gydo visi vienodai, o mokesciu sumoketa dafiga i biudzeta, tai einu pabandysiu ten.. Daugiau nebebandysiu
Nu bet isejus prisijuokiau pati su savim