Sawana, sveikinu Kaip smagu, kai svajones pildosi
Oj kaip nerealiai dziaugiuosi del Keberiokst Siandien ryte sulaukiau zinutes, kad mano drauge mergaite pagimde, o va dabar ir dar viena nuostabi zinia is Keberiokst. Kokia puiki diena Ir jau vardo grazumas, Joris - vienas mano "favoritiniu" vardu
Sveikos,
Kokios geros naujienos čia šiandien Pagaliau
SAWANA, sveikinu
Keberiokšt didžiausi sveikinimai Labai gražus vardas
tai gal ne taip supratau, lyg mačiau kažkada čia forume post'ą, kad maždaug tiek išeina, bet gal ne apie visus tyrimus buvo kalba. Kadangi mūsų problemos - prasta sperma, o kažkada ją pagerinus pavyko pastoti, tai dabar galvoju, turbūt tu teisi, gal gana knistis kol kas ačiū
Kokios geros naujienos čia šiandien Pagaliau
SAWANA, sveikinu
Keberiokšt didžiausi sveikinimai Labai gražus vardas
QUOTE(Atiloja @ 2012 02 21, 10:35)
labai abejoju, kad i tukstanti ar du isipaisysi su tais imuniniais
dabar, zinodama savo situacija, buciau is karto dariusi imuninius, bet is kitos puses - paziurek, kiek mergaiciu pavyko is pirmo ar antro karto tai manau, ramiai sedek ir lauk savo sekmingo II
dabar, zinodama savo situacija, buciau is karto dariusi imuninius, bet is kitos puses - paziurek, kiek mergaiciu pavyko is pirmo ar antro karto tai manau, ramiai sedek ir lauk savo sekmingo II
tai gal ne taip supratau, lyg mačiau kažkada čia forume post'ą, kad maždaug tiek išeina, bet gal ne apie visus tyrimus buvo kalba. Kadangi mūsų problemos - prasta sperma, o kažkada ją pagerinus pavyko pastoti, tai dabar galvoju, turbūt tu teisi, gal gana knistis kol kas ačiū
QUOTE(Atiloja @ 2012 02 21, 11:19)
tu jau intralipidus vakar lasinai? as irgi noriu ka nors lasintis
beje, pamirsau paziuredi LAD
beje, pamirsau paziuredi LAD
O tau gi ju nereikia kiek pamenu tavo TNF normalus buvo ar tu cia is sportinio azarto nori prisijungt
Beta - turiu tiketi kad ateis
QUOTE(Citas @ 2012 02 21, 12:32)
O tau gi ju nereikia kiek pamenu tavo TNF normalus buvo ar tu cia is sportinio azarto nori prisijungt
reikia, man juos reikes 7-10 stimuliacijos diena lasintis
bet as gi noriu ka nors daryti antibus baigiau, tai dabar reikia ka nors nauja sugalvoti
QUOTE(Atiloja @ 2012 02 21, 13:00)
reikia, man juos reikes 7-10 stimuliacijos diena lasintis
bet as gi noriu ka nors daryti antibus baigiau, tai dabar reikia ka nors nauja sugalvoti
Na pvz, kokia akupunktūra nenorėtum
QUOTE(Šarūniukė @ 2012 02 21, 14:16)
Na pvz, kokia akupunktūra nenorėtum
nea, nenoriu man tai kancia - ziauriai skauda ir labai labai labai nemalonu
Sveikutes
Kokios zinios, kokios zinios FANTASTIKA
sAWANA,nerealiai dziaugiuosi ir as taip tikejau,taip meldziau kad pradtu svieseti sis periodas-sveikinu tyliai mazute ir labai dziaugiuosi
T.P.Keberiokst kaip staigiai ir super,kaip faina.O jau vardo grazumelis Ka galima palinketi mamytei,daug daug pienuko, ramiu nakteliu,kuo maziua pergyvenimu ir nervu ir kad antras ateitu greit ir be jokiu dideliu pastangu.Daug daug sveikatos. Net asarele nubraukiau ir susijaudinimo
Cituk,tai tau jau kaip suprantu buvo antras kartas kai lasinaisi intralipidus? Man bus tik pirmas-tai gal nukelt iki geguzes,nes ir LIT neaisku kiek surinksiu ir intralipidu.....o dar didelis klaustukas su gimda,kariotipu jauciu zingsniuoti teks i geguze...
Kokios zinios, kokios zinios FANTASTIKA
sAWANA,nerealiai dziaugiuosi ir as taip tikejau,taip meldziau kad pradtu svieseti sis periodas-sveikinu tyliai mazute ir labai dziaugiuosi
T.P.Keberiokst kaip staigiai ir super,kaip faina.O jau vardo grazumelis Ka galima palinketi mamytei,daug daug pienuko, ramiu nakteliu,kuo maziua pergyvenimu ir nervu ir kad antras ateitu greit ir be jokiu dideliu pastangu.Daug daug sveikatos. Net asarele nubraukiau ir susijaudinimo
Cituk,tai tau jau kaip suprantu buvo antras kartas kai lasinaisi intralipidus? Man bus tik pirmas-tai gal nukelt iki geguzes,nes ir LIT neaisku kiek surinksiu ir intralipidu.....o dar didelis klaustukas su gimda,kariotipu jauciu zingsniuoti teks i geguze...
QUOTE(Atiloja @ 2012 02 21, 14:28)
nea, nenoriu man tai kancia - ziauriai skauda ir labai labai labai nemalonu
O man tai kaifas, skauda tik kai duria, aš net spiegiu, ypač smilkinių taškai, bet už tat po to poveikis liuks
o man visada per akupunktura skauda nors poto jausmas ir geras, bet nenoriu saves kankinti, geriau i masaza nueisiu
QUOTE(Atiloja @ 2012 02 21, 14:59)
o man visada per akupunktura skauda nors poto jausmas ir geras, bet nenoriu saves kankinti, geriau i masaza nueisiu
puiku
QUOTE(Šarūniukė @ 2012 02 21, 14:30)
O man tai kaifas, skauda tik kai duria, aš net spiegiu, ypač smilkinių taškai, bet už tat po to poveikis liuks
Jau buvau isidrasinusi, sakau eisiu ir as, bet po tokio komentaro dar sakau, gal pagalvosiu.
O as siandien apturejau cakru valyma , kai pasidare karsta ir galva suktis pradejo, tada patikejau. Ties pilvu irgi megnetais maskatavo, tai po to iskart i tualeta begau. Visur raumenis atsipalaidavo. Bandysiu dar.