Kaip dziaugiuosi del taves Sawana, kelinta dpi pasidarei testa? As tai sianakt sapnavau, kad siaubingai laiminga buvau, daug sokinejau, o paskui mane turejo partempti namo, atsigulus, nes taip apacia pradejo smarkiai Skaudeti, kad ne tas zodis...idomu ar tai ik sapnas, as is tikruju man skaudejo.... O tu jokiu visiskais pozymiu nejautei? Ar kazkas vis tiek kirbejo?
Svekinu Keberiokst paemus i rankas savo stebukleli!!!! Tai tokia nereali laime!!!!!
QUOTE(Pumpule @ 2012 02 21, 10:21)
Kaip dziaugiuosi del taves Sawana, kelinta dpi pasidarei testa? As tai sianakt sapnavau, kad siaubingai laiminga buvau, daug sokinejau, o paskui mane turejo partempti namo, atsigulus, nes taip apacia pradejo smarkiai Skaudeti, kad ne tas zodis...idomu ar tai ik sapnas, as is tikruju man skaudejo.... O tu jokiu visiskais pozymiu nejautei? Ar kazkas vis tiek kirbejo?
Svekinu Keberiokst paemus i rankas savo stebukleli!!!! Tai tokia nereali laime!!!!!
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 21, 10:23)
Sveikinimai !!! kelinta diena darei ? Ir kelintas ivf ?
jauciau ir krutine ir pilva skaudedavo tarpsniais, tie pojuciai ir dabar yra tik man tuo momentu pasirode, kad jie dingo cia mano 1ivf su usaldytu turtu darytas, pirma testa dariau 6dpi, kita 9dpi
keberiokst didziausi sveikinimai
Sveikutes
Betute, nu tu ir apslapinai cia visas aciu, pagavau
labai abejoju, kad i tukstanti ar du isipaisysi su tais imuniniais
dabar, zinodama savo situacija, buciau is karto dariusi imuninius, bet is kitos puses - paziurek, kiek mergaiciu pavyko is pirmo ar antro karto tai manau, ramiai sedek ir lauk savo sekmingo II
Papildyta:
sveikinimai
sveikinimai mamytei, teveliui ir sunaiteliui ramiu nakteliu ir daug pienelio
Papildyta:
Lauku dar raporto is indie ir uzdarinesiu sausio menesio statistika
Betute, nu tu ir apslapinai cia visas aciu, pagavau
QUOTE(Citas @ 2012 02 20, 19:29)
imu
Persona tu persona - tu jau sunuka liuliuosi o as dar vis rysiu savo antibijotikus ir lauksiu savo eiles i roju (t.t. nestukiu skyreli )
Persona tu persona - tu jau sunuka liuliuosi o as dar vis rysiu savo antibijotikus ir lauksiu savo eiles i roju (t.t. nestukiu skyreli )
QUOTE(KittyKitty @ 2012 02 20, 23:30)
Afrodite, Atiloja, ačiū
tikrai suprantu, kad pačioms reikia darytis imuninius tyrimus ir kad LT niekas nesiūlo, aš klausiau, kada verta pradėti kapstytis po imuninius dalykus, ar verta tirtis prieš pirmąjį IVF? Ar gali būti kažkas negerai, jei mes su vyru turime vieną bendrą vaiką? Mūsų IVF planuojamas pavasarį (tikiuosi, nors dabar vyrui kažkas su sveikata darosi, mane jau panika ima), tai vat galvoju, ar verta būtų dar kažko čia ieškoti?
tikrai suprantu, kad pačioms reikia darytis imuninius tyrimus ir kad LT niekas nesiūlo, aš klausiau, kada verta pradėti kapstytis po imuninius dalykus, ar verta tirtis prieš pirmąjį IVF? Ar gali būti kažkas negerai, jei mes su vyru turime vieną bendrą vaiką? Mūsų IVF planuojamas pavasarį (tikiuosi, nors dabar vyrui kažkas su sveikata darosi, mane jau panika ima), tai vat galvoju, ar verta būtų dar kažko čia ieškoti?
labai abejoju, kad i tukstanti ar du isipaisysi su tais imuniniais
dabar, zinodama savo situacija, buciau is karto dariusi imuninius, bet is kitos puses - paziurek, kiek mergaiciu pavyko is pirmo ar antro karto tai manau, ramiai sedek ir lauk savo sekmingo II
Papildyta:
QUOTE(sawana @ 2012 02 21, 10:09)
sveikos merginos sestadieni nebejauciau jokiu pojuciu dar galva pradejo skaudeti, galvoju sakes arteja mm. pasidariau testa rodo pagaliuka, pradejau nervuotis ir gailetis, kad pasidariau, tada perskaiciau instrukcija, kad reikia palaukti 15min. ir ka jus manot, isvydau vaiduokliuka, toki maza, jau galvojau, kad vaidenasi traukiau kelias dienas is siuksledezes ir ziurejau ar tikrai ten tas vaiduokliukas dziaugiausi, bet dar abejojau. si ryta pasidariau dar karta, o ten ryskus pliusas pagaliau ir mums pasiseke, linkiu jums visoms to pacio, ir zinau, kad jus taip pat turesit, reikia didelio tikejimo sekmes visoms
sveikinimai
QUOTE(Beta1 @ 2012 02 21, 10:09)
Norejau su jumis pasidziaugti, kad Keberiokst vakar vakare susitiko su savo ilgai lauktu sunaiteliu Tikiuosi ji nesupyks, kad as cia dalinuosi su jumis jos naujienomis, bet negaliu nesidziaugt
sveikinimai mamytei, teveliui ir sunaiteliui ramiu nakteliu ir daug pienelio
Papildyta:
Lauku dar raporto is indie ir uzdarinesiu sausio menesio statistika
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 21, 10:36)
Sawana, o 6 diena ne per anksti ? Gal pas Tave ne vienas, nes siaip tai dar negali rodyt. Speju tada ne vienas bus maziukas
gali gali, juk musu skyrelyje cia tokiu ankstyvu NT gadintoju buvo: ir Beta, ir Keberiokst..., ir abi po viena nesiojasi
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 21, 10:36)
Sawana, o 6 diena ne per anksti ? Gal pas Tave ne vienas, nes siaip tai dar negali rodyt. Speju tada ne vienas bus maziukas
man isodino blastocista, tai kiek suprantu anksciau parodo
sveikos merginos sestadieni nebejauciau jokiu pojuciu dar galva pradejo skaudeti, galvoju sakes arteja mm. pasidariau testa rodo pagaliuka, pradejau nervuotis ir gailetis, kad pasidariau, tada perskaiciau instrukcija, kad reikia palaukti 15min. ir ka jus manot, isvydau vaiduokliuka, toki maza, jau galvojau, kad vaidenasi traukiau kelias dienas is siuksledezes ir ziurejau ar tikrai ten tas vaiduokliukas dziaugiausi, bet dar abejojau. si ryta pasidariau dar karta, o ten ryskus pliusas pagaliau ir mums pasiseke, linkiu jums visoms to pacio, ir zinau, kad jus taip pat turesit, reikia didelio tikejimo sekmes visoms
Sawana - nu nereliai sveikinu Ramaus laukimo 9 menesiuku dabar
Laba rytas damos
Norejau su jumis pasidziaugti, kad Keberiokst vakar vakare susitiko su savo ilgai lauktu sunaiteliu Tikiuosi ji nesupyks, kad as cia dalinuosi su jumis jos naujienomis, bet negaliu nesidziaugt
Eik tu sau O as vakar netiketai pas Keberiokst rekomenduota sesele velai vakare nuvariau su savo atvukusiais intralipidais, tai kol lasino daug kalbejom apie keberiokst ir jos sekme, ne pagalvot negalejau kad ji tuo metu matai gimdyt sumaste Sveikinimai.
Betut - realybe stipriai priartejo ir tau ane supranti kad sekanti jau tu
Bandziau rasyt Keberiokst i asmenini, bet uzpildytas sveikinimais
sveikos merginos pagaliau ir mums pasiseke, linkiu jums visoms to pacio, ir zinau, kad jus taip pat turesit, reikia didelio tikejimo sekmes visoms
SVEIKINU!!!
Laba rytas damos
Taip pat SVEIKINU!!!
Kaip tik sianakt sapnavau, kad berniukas gime, o cia tokiu naujienu, vadinasi geras zenklas.
QUOTE(Citas @ 2012 02 21, 10:57)
Betut - realybe stipriai priartejo ir tau ane supranti kad sekanti jau tu
Matyt, kad jau reikia suprast Kol cia su testais zaidem su Keberiokst, viso to rezultatas atrode taaaaip toli, kad net nesimato, o va si ryta paskaicius Keberiokst posta kaip perkunas trenkia, kad ateina laikas viskam, anksciau ar veliau.Ir labai laukiu, kol Tavo laikas ateis.........Ir Atilojos ir Terzes, Triumfantes, Afrodites ir visu kitu mano bedrazygiu
QUOTE(Citas @ 2012 02 21, 10:57)
Eik tu sau O as vakar netiketai pas Keberiokst rekomenduota sesele velai vakare nuvariau su savo atvukusiais intralipidais, tai kol lasino daug kalbejom apie keberiokst ir jos sekme, ne pagalvot negalejau kad ji tuo metu matai gimdyt sumaste Sveikinimai.
tu jau intralipidus vakar lasinai? as irgi noriu ka nors lasintis
beje, pamirsau paziuredi LAD
T.P.Keberiokst:
"As jau mama!po 9 val skaudziu saremiu,be didelio progreso ir finale cp,23.14 vakar gime musu sunelis Joris AUgustas.3570 gr,,grozis beprotiskas"
"As jau mama!po 9 val skaudziu saremiu,be didelio progreso ir finale cp,23.14 vakar gime musu sunelis Joris AUgustas.3570 gr,,grozis beprotiskas"
QUOTE(kukulka @ 2012 02 21, 11:21)
T.P.Keberiokst:
Sveikatos ir viso ko geriausio abiem!!! Vardukas.
Taja78, atsiliepk, kaip tau sekasi, ar skaitei kas darosi su s.s.?
QUOTE(kukulka @ 2012 02 21, 09:21)
T.P.Keberiokst:
Sveikinu tave tapus mamyte,labai grazus vardukas tavo sunelio