Afrodite, tau bikova turjo tiksliai pasakyti kokiu tyrimu TB reikia
Oho tai reiskia man skambinti jiem reikia, neuztenka parasyt mailo, kaip tarp kitko pati administratore ir prase
Ai zodziu pradedu as ryt gerti tuos antibus ir viskas, neturiu kada laukt.
QUOTE(Iride @ 2012 02 20, 18:46)
Cituk, kaip galvosi, taip ir bus, tad galvok, kad tikrai pasiseks

Oj, kaip lengva man dabar taip sneket

bet 10dpi tik nezmonisku pastangu deka prisiversciau islyst is lovos ryte ir sugadint testuka, paniskai bijojau I bruksnio
isivaizduoju, bet matyt sirdele tavo jaute kazkokiu slaptu budu

Tikiu labai, tik kartais visokios negeros mintys smesteli
QUOTE(Atiloja @ 2012 02 20, 18:49)
Citas, nu koks tau skirtumas, prie tavo 135 tableciu dadejo dar 1 - 136
o su Bykova, tai zinok, ten sudetingas atvejis..., jie gal 1 kompiuteri tik turi, kad taip ilgai atrasineja
Jokio skirtumo

as jau rimtai pavalgau nuo savo papildu

jauciu patapsiu

bet liksiu be skrandzio ir kepenu
Afrodite - man irgi sesel statys lasine, bet ji reikalauja kad pirma lasine pastatytu gorgis klinikoj ir pan, kad jei jau kartais kokia alergine reakcija kad butu kas pagalba suteikia. Na bet nemanau kad tai daznai pasitaikantis dalykas, o jei bykova israse kazkokiu vaistu tai viskas bus gerai
Papildyta:
QUOTE(marusiote0120 @ 2012 02 20, 18:59)
man regis as viska sugadinau.

susimoviau su gonaliu. Nei U, nei sesele nepasake, kad ta pacia valanda reik leistis, o pirma as susileidau 16, o antra 18

tik supermamose radau, kad reik tuo pat metu

pasiskambinau i VK-apsauke mane, kad neismanau, bet as net nezinojau... galvojau, kad nepamenu kazko-bet ir vyras sake nieko negirdejo apie laika, nes kartu buvom... Bliamba nervas ima
prasom nestrestuoti, cia tikrai ne tragedija, o tau reikejo juos dar garsiau aprekti, kad normaliai aiskiai nepasake

Pasisetenk toliau panasiu laiku leistis