QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 19, 20:41)
Tai va, registravo pati Grecija, o kai atejau i pokalbi, buvo Genute. Na pamaniau, gal kad pokalbis vyktu lietuviu kalba. O veliau kiek ateinu, tiek mane sefuoja Genute ir dar mokiniai salia ir kartais jie daro. Nu sorry, cia ne fizioterapijos seansas, kad mokinys darytu, o kai kaitina su cigaru mokiniai, tai karta net nudegino. Beje, Kaune privatumo nera, yra sirmos, bet jos neduoda privatumo. Beje, Genute mokosi dar pas sigita Vaiciuniene med.universitete, taigi ziniu dar mazoka akupunkturoj. Gal as cia itari, bet kalbejau su keliais lankiusiais ilga laika, irgi ta pati sako, kad Kaune Grecija mazai dirba, tik pabuna, o dirba kruva naujoku. Manau, musu atveju, naujoku zinios netinka, cia juk ne siaip kas.
Beje, Greicius sake, kad tasko nukrypimas kad ir maziukas, gali l.pakenkt, nes bus jau kitas taskas.
Papildyta:
Terze, kodel ??? kaip gali taip pasakyt ???
Beje, Greicius sake, kad tasko nukrypimas kad ir maziukas, gali l.pakenkt, nes bus jau kitas taskas.
Papildyta:
Terze, kodel ??? kaip gali taip pasakyt ???
Manau gali: juk jos nori irgi geriausio, tai ir tikejo, kad mums gali pavykti patiems su ju pagalba....
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 19, 21:07)
Kaune cia ar Vilniuje ? Grecija ar abi dare ?
Vln, dare abi. Ir mokinukai degino: bet as nieko pries, juk jiems irgi reikia mokintis.. o kaip jie ismoks... beto mokinukai tik degino
QUOTE(KittyKitty @ 2012 02 20, 12:23)
Sveikutės,
Aš po antibų su piengile kamuojuosi Ir bakterijas gėriau, ir Lomexino žvakutę dėjau, ir vis tiek Ir ritmas žiauriai sutriko,bet tai turbūt normalu, buvo parašyta.
Aš po antibų su piengile kamuojuosi Ir bakterijas gėriau, ir Lomexino žvakutę dėjau, ir vis tiek Ir ritmas žiauriai sutriko,bet tai turbūt normalu, buvo parašyta.
Galvojau, kad man vienai... savaitgali sirdis is vis ejo is proto.. pragulejau abi dienas...
QUOTE(Atiloja @ 2012 02 20, 13:35)
Pas mane nieko naujo, isskyrus tai, kad baigiau antibus Dabar tik reikia sia savaite arba kita susiorganizuoti kelione pas B ir gal gi pagaliau ir as gausiu ta issvajota LIT'a
Kokios musu garzios svajones
QUOTE(Atiloja @ 2012 02 20, 14:54)
o as jau baigiau antibus ir dabar man prasidejo visos poantibines dietos pasekmes padidejes rugstingumas ir viduriavimas Ir MB dar vis nenustoja viduriuoti neduok D, jei pasikartojus tyrima dar vis bus tos zarazos ir teks dar antibus vartot
Gal kokius ryzius intensyviau pavalgyti, kmynu arbata pagerti? O tau B buvo prirasiusi ta cikloferona? Na man rugstys irgi pasirode.. Tai padeda pienas
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 02 20, 12:18)
Na,saunuoles merginos prie visu gydymu einate dar ir akupunktura Kaip faina,as zinok Faustina2000 varyciau prie visu gydymu i akupunktura,bet kad toli mes ir neprivazinesime.O ir speju nepigu ten ir daznokai lankytis reik. As irgi tikiu tokiais dalykais juk visdelto visi zinome kad zmogus turi tam tikrus taskus kuriuos stimuliuojant pvz.praeina galvos skausmas ir pan.
Sveikos mergaites,pamirsau pasisveikinti Nepykit,as siandien tokia isklerusi ir silpna...nuejau kariotipa pakartoti ir apsiverkiau...paskui pas seimos gydytoja del siuntimo..anksciau jei pakeldavo balsa visas sesutes pastatydavau i vieta-o siandien tiesiog tyliai pravirkau..jau nebepadeda ziuriu jokie sedatif,valerijonai ir melisos arbateles
geriau prisiduokit kas ir kaip gyvena?
Keberiokst, kaip tu mazute laikais?Juk jau vaikstai paskutines minuteles? Kaip nuotaikos ir nusiteikimai?
Cituk ir Keberiokst aciu del tu intralipidu,ai darysiu kaip jus surasete,nes Bykova tiesiog tiesiai sviesiai pasake,kad ji nepraktikuoja to,todel nezino-nori isbandyti ir taip sakant ivesti i praktika.Beje,labai domejosi Graikijos tyrimais-sako galvoju su jaisi susisiekti ir ten siusti mergaites.As jai sakau,kad nieko nereik siusti jokiu mergaiciu,pastu issiunti ir ok-ji sako na as ta omenyje ir turejau Tai va Bykova TOBULEJA
Sveikos mergaites,pamirsau pasisveikinti Nepykit,as siandien tokia isklerusi ir silpna...nuejau kariotipa pakartoti ir apsiverkiau...paskui pas seimos gydytoja del siuntimo..anksciau jei pakeldavo balsa visas sesutes pastatydavau i vieta-o siandien tiesiog tyliai pravirkau..jau nebepadeda ziuriu jokie sedatif,valerijonai ir melisos arbateles
geriau prisiduokit kas ir kaip gyvena?
Keberiokst, kaip tu mazute laikais?Juk jau vaikstai paskutines minuteles? Kaip nuotaikos ir nusiteikimai?
Cituk ir Keberiokst aciu del tu intralipidu,ai darysiu kaip jus surasete,nes Bykova tiesiog tiesiai sviesiai pasake,kad ji nepraktikuoja to,todel nezino-nori isbandyti ir taip sakant ivesti i praktika.Beje,labai domejosi Graikijos tyrimais-sako galvoju su jaisi susisiekti ir ten siusti mergaites.As jai sakau,kad nieko nereik siusti jokiu mergaiciu,pastu issiunti ir ok-ji sako na as ta omenyje ir turejau Tai va Bykova TOBULEJA
Afrodite - gal tavo dienos ateina ir tu jautresne... Arba arteji prie tikslo ir uzpuola daugybe emociju....
As taves klausiau, matyt nepastebejai, is kur pirkai intralipidus?