Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 02 19, 16:03)
Citai,gal tu dar patvirtinsi nes dareisi pas Gorgi kabinete...

Darosi taip...is 0,5 litro pusles su didziausiu svirkstu istraukti toki pati kieki,kiek ketinama suleisti,t.y 100 ml.Tada is intralipidu maiso su tuo paciu svirkstu istrauki skysti ir suleidi atgal i 0.5 l pusle.Reikalinga infuzine sistema,cia jau adatele su slangute.Ir viskas.Pirmas kartas lasinasi ilgiau,jei nera jokios alergines reakcijos,galima ir greitai.Viskas ten issimaiso,pasidaro kaip pienas.

Taip viskas ir buvo smile.gif nepastebejau jokios ypatingos Y formos as ten. man jau siuntinys keliauja tai as irgi naudosiu normalia lasine. As tikiuosi sia savaite susileisti tai dar atidziau paziuresiu kaip ten daro, nes gorgis tai ten ant smugio viska padare ir dar per ji nelabai maciau, o leido gal ilgiau kaip pusvalandi (pirmas kartas). valanda tikrai nesedejau ten.
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(Pumpule @ 2012 02 16, 14:32)
Na va mergytes, griztu namo su savo uzsispyreliais,

Linkiu, kad tie uzsispyreliai gimtų šauliais ar ožiaragiais smile.gif

QUOTE(egk @ 2012 02 17, 14:38)
Niekas nepadėjo - positiv.

Gaila, kad taip...bet perskaičiau jūsų "burtus", tai supratau, kad Iride įkvėpė vilties.
Žinok, turiu pajautrėjusią uoslę nėštumui, tad ir sapnai mano privalo pildytis wink.gif

QUOTE(Triunfante @ 2012 02 18, 13:09)
Kas del laisko, pasirodo man ta reikejo padaryti senai...  wub.gif

O kas gi kitas, jei ne mama mus labiau suprasti galėtų...

QUOTE(Pumpule @ 2012 02 18, 22:10)
Man kai daro akupunktura, visada paklausia kokia cklo diena, jai po ovuliacijos, kitose vietose subado. Mat gali buti tikimybe nestumo, taip kad gydytojui tiesiog gali sakyti, kad gali buti nestumas, ir jis nelies tasku.

Aš sugalvojau, kad akupunktūros ir man reikia. Turiu mėnesiuką iki blokuojančių, tad galėčiau susisukti.
Mielosios, pasakykit, kur VLN gerai daro? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Iride - o gal mazdaug atsimeni kokie buvo tavo pirminio LAD rezultatai?
Atsakyti
QUOTE(PerKūnas @ 2012 02 19, 17:32)
Aš sugalvojau, kad akupunktūros ir man reikia. Turiu mėnesiuką iki blokuojančių, tad galėčiau susisukti.
Mielosios, pasakykit, kur VLN gerai daro?  Ačiū  4u.gif

PerKunai, as nuosirdziai rekomenduotu Vilniuje pas Grecija. Pati pusmeti pries nestuke.gif lankiau, pasisakem su vyru is karto su kokiom bedom atejom ir ji mus kryptingai ruose sekmingam IVF. Jei nori kontaktu, parasyk i az mirksiukas.gif
Faustina, del nesakymo apie galima nestuma, tai manau cia labai negerai. Nes man po IVF is karto visai kitus taskus aktyvino ir nuolat klausinejo, kokioj mes stadijoj.
Sekmes visoms merginoms 4u.gif Kai sulauksiu saugaus periodo, atsiusiu stipriu virusiuku smile.gif (nors ir taip kas vakara uz visas meldziuos heart.gif )
Atsakyti
Jo Perkunai, ir as pas Grecia lankausi, man ir patinka ir tikiuosi padeda...Tik vyras mano tai tik pora menesiu istvere, jis nelabai tiki, bet as jau metus atlankiau, ir pries ivf lankiau ir dabar po isodinimo tikiuosi pades... Labai kazkaip tikiuosi, kad pasiseks, seimoje vyras ir jo mama jau yra du drakonai, o jie man tokie brangus, tai kaip noreciau dar tokiu dvieju ar vieno drakoniuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 02 19, 18:38)
Iride - o gal mazdaug atsimeni kokie buvo tavo pirminio LAD rezultatai?

Rasau:
T cells, IgM - 1,6 (persitestavus - 70,1)
T cells, IgG - 1,0 (po - 30,5)
B cells, IgM - 31,5 (po - 63,8)
B cells, IgG - 18,0 (po - 35,7)

Tie paskutiniai B (IgG) yra svarbiausi, turi buti ne maziau 30, kad atsakymas butu low positive, o geriausia jei virs 50 - tada jau positive.
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2012 02 19, 19:17)
Rasau:
T cells, IgM - 1,6 (persitestavus - 70,1)
T cells, IgG - 1,0 (po - 30,5)
B cells, IgM - 31,5 (po - 63,8)
B cells, IgG - 18,0 (po - 35,7)

Tie paskutiniai B (IgG) yra svarbiausi, turi buti ne maziau 30, kad atsakymas butu low positive, o geriausia jei virs 50 - tada jau positive.

aciu tau labai. Ale kad pirmas tas soko i virsu bigsmile.gif Na bet tu irodei kad nestumui uztenka ir 35.7, vadinasi nebutinas tas 50. maniskiai:

T cells, IgM - 37.1
T cells, IgG - 26.9
B cells, IgM - 23.9
B cells, IgG - 21.0

Nu ka matysiu kaip man gausis su tai LIT, noreciau persitestuoti bet kazin ar spesiu. Aciu tau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Triunfante @ 2012 02 19, 00:18)
Cituk, siandien kaip tik mama sake siltai pilvuka laikyti, taigi ta pusle labai gerai.  drinks_cheers.gif

4u.gif
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 02 19, 00:36)
lasinsiuos Intralipidus-idomu kaip tas suveiks g.gif Zodziu,greit jau lasinsiuos ta lasine.

Saunuole tu! Ir greita! Gali pasakyti, is kur intralipidus susiorganizavai? g.gif

QUOTE(Iride @ 2012 02 19, 14:13)
leliukai auga gerai  wub.gif

wub.gif wub.gif
QUOTE(Meilės vaisius @ 2012 02 19, 18:41)
PerKunai, as nuosirdziai rekomenduotu Vilniuje pas Grecija. Sekmes visoms merginoms 4u.gif  Kai sulauksiu saugaus periodo, atsiusiu stipriu virusiuku smile.gif (nors ir taip kas vakara uz visas meldziuos  heart.gif  )

Hm... as irgi ten lankiau, bet kai ji man pasake nebedaryti IVF grieztai, tai pries sekanti IVF ir nebejau pas ja.... verysad.gif ir dabar su vyru nebeinam...
Laukiam virusiuku!

QUOTE(Pumpule @ 2012 02 19, 18:47)
Jo Perkunai, ir as pas Grecia lankausi, man ir patinka ir tikiuosi padeda...Tik vyras mano tai tik pora menesiu istvere, jis nelabai tiki, bet as jau metus atlankiau, ir pries ivf lankiau ir dabar po isodinimo tikiuosi pades... Labai kazkaip tikiuosi, kad pasiseks, seimoje vyras ir jo mama jau yra du drakonai, o jie man tokie brangus, tai kaip noreciau dar tokiu dvieju ar vieno drakoniuko smile.gif

Turi pasisekti wink.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2012 02 19, 18:21)
Taip viskas ir buvo smile.gif nepastebejau jokios ypatingos Y formos as ten. man jau siuntinys keliauja tai as irgi naudosiu normalia lasine. As tikiuosi sia savaite susileisti tai dar atidziau paziuresiu kaip ten daro, nes gorgis tai ten ant smugio viska padare ir dar per ji nelabai maciau, o leido gal ilgiau kaip pusvalandi (pirmas kartas). valanda tikrai nesedejau ten.

Jau laikau kumstukus uz tave wub.gif
Atsakyti
Faustinaas vilniuje, ten panasiai, gal biski geriau, jei nori gali atskitai pasneketi, kai mes su vyru lankemes, tai dazniausiai atskirame kambaryje darydavo. Man tik Grecia arba Genute darydavo, bet as Grecia labiau tikiu, todel bandau patekti kai ji daro, o ir galima paprasyti, kad tik pas ja, juk mums teise rinktis...

Terze, o ji ir man ivf nesiule darytis, bet pradzioje daremes iui, tai pasakiau, o paskui pasakiau, kad buvo tragiski rezultatai, tai nutarem daryti ivf, ji kazka ten paburbejo, bet ruose mane, sekmes linkejo, aisku sunku zinoti, ar padeda, bet kazkaip norisi viska padayri, Ka girdejau kas gali padeti...zinau ne viena panele, kuri lankesi pas ja, kai dare ivf, taimatyt ji nera tokia jau visikai pries...
Atsakyti
Na svarbiausia turbut akupunkturoje yra jaustis gerai, tiketi, o jei taip nera, tai turbut tikrai ji nieko gero neduos...beje mane pati Grecia yra nudeginusi du kartus besildydama, ten neisvengsi su tais pelenais, bet ten toks nudegimas menkas, kad net neprisimenu as ju smile.gif na bet zinau tikrai sekmingu istoriju, kaip po 2ivf ji padejo natur porai pastoti, ir dar pora sekmingu istoriju, na bet aisku mums dar nepadejo, cia tik kitiems pasiseke, aisku niekas neduoda garantijos, kad buten ji ir padejo, bet vistiek, zmones visokiais ekstrasensais, astrologais, hemopatais tiki, ir jei jiems padeda sulaukti rezultatu, tai super, tikejimas, matyt cia svarbiausiai, o ne kas kaip ka daro...
Atsakyti
Merginos, cia taip smarkiai isidiskutavot apie Grecija ir akupunktura, tai dar noriu vis tiek pasisakyt. As tai zinojau ko noriu, kokiu tikslu einu ir tikejau, kad tai man teikia nauda. Tai man ir padejo. Vilniuje buna 3-ise vienam kambary, bet as tai nekompleksavau ir atsakydavau i klausimus kad ir prie kitu. Tie nudeginimai tai man yra visiskas menkniekis, svarbu tiket ir visa energija akcentuot tik i norima rezultata. Visa kita tik detales. As tikiu, kad energijos abejonems ir nepasitikejimui nereikia svaistyt, tada save isbarstai ir atitolini nuo tikslo. Juk kai sauni, tai susikoncentruoji i taikini, o ne i aplinka ir pan. Zodziu kiekvienai linkiu daryt tai, kuo tiki, o jei netiki, tai pasirinkti kita kelia. Bet tikejimas cia visa esme 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 02 19, 19:22)
Nu ka matysiu kaip man gausis su tai LIT, noreciau persitestuoti bet kazin ar spesiu. Aciu tau. 4u.gif

Nu va, matai tavo startine pozicija geresne smile.gif As tik priminsiu, kad po persitestavimo, as dar karta dariau LIT su MB krauju, tad tikiuosi, kad turejau geresnius rezultatus

Issakysiu ir as savo nuomone del Grecijos. Nelabai man patiko, nes negavau pakankamai demesio. Pirmakart padare Genute akupunktura - tai buvo stimuliuojami vieni taskai, po to dare Grecija ir parinko visai kitus taskus (nu ne i tema). As vis klausiau, kodel jus man pakeitet? Tai gavau toki isizeidusi atsakyma, kad tipo svarbiau mano alergija sureguliuoti ir gydytoja viska zino..Kol galiausiai as ten kazkelinta karta pradejau reikalauti, kad darytu tuose taskuose, kurie vaisinguma reguliuoja ir gana. O paskutini karta pries embrionu isodinima Grecija negalejo priimti, todel as apsilankiau pas akupunkturista, kuris anksciau BAK'e dirbo, dabar savo kinika turi Antakalnyje (soriuks uzkrito pavarde). Buvo dvigubai brangiau, bet ir zymiai profesionaliau pasirode, o sensas truko pusvalandi (nes pas Grecija - max 10 min.) Jei dar kada reiketu, matyt rinkciausi ji.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iride: 19 vasario 2012 - 22:43