QUOTE(Afrodite69 @ 2012 02 18, 22:57)
Zinok, Cituk man kai leido visai beveik nieko nejauciau,plepejau su sesute.Ir paskui nieko,bet vakare pradejo truputi jaustis ta vieta ir kai keliau ranka kad pasiimt puodeli taip truputi suskaudo.Bet neniezti man, kiek paskaudena nestipriai labai,na jauciasi kad yra duris ir viskas.Net neparaudo.
O tau sake kada atvykti dar vienam LIT? Man tai si pirma padare ir nepasake kada kita kart susitinkam...liepe parasyti vis jai kaip sekesi pas endokrinologa, pas ginekologa...idomu kiek ji man lLIT darys.
O kitas dalykas kas neramina,jeigu LIT reikia atlikti punkcijos diena tai man is Vilniaus po narkozes vaziuoti iki Rigos gal yraimanomi ir kiti budai ?O tu kartais nezinai? nepyk,kad per anksti klausineju tiesiog idomu
Jop,as irgi zinok labai pergyvenu del ko pas mane tas prolaktinas padidejes,nejaugi tikrai tas navikas atsirado...skambinsiu treciadieni endokrinologui ir ziuresiu ka sakys,nespasakysiu savo pakartotino PRL atsakyma jau geriant vaistus ir jei bus aukstas paklausiu del magnetinio,tiksliau pasakysiu kad Bykova siulo darytis ji.
Tu rimtai???as net nezinojau..as turiu ta pusle,kai mm ateina skaudzios deduosi-nezinojau kad gerai ja deti ir ant pilvuko.O gal gali smulkiau parasyti?kiek ilgai laikyti ir pan.Gal isbandyti..Jauciu as kalbu kaip pamisele,bet as taip trokstu viska isbandyti kad tik sis kartas pasisektu nes mano sekme tiki tiek daug merginu ir as pati.
O tau sake kada atvykti dar vienam LIT? Man tai si pirma padare ir nepasake kada kita kart susitinkam...liepe parasyti vis jai kaip sekesi pas endokrinologa, pas ginekologa...idomu kiek ji man lLIT darys.
O kitas dalykas kas neramina,jeigu LIT reikia atlikti punkcijos diena tai man is Vilniaus po narkozes vaziuoti iki Rigos gal yraimanomi ir kiti budai ?O tu kartais nezinai? nepyk,kad per anksti klausineju tiesiog idomu
Jop,as irgi zinok labai pergyvenu del ko pas mane tas prolaktinas padidejes,nejaugi tikrai tas navikas atsirado...skambinsiu treciadieni endokrinologui ir ziuresiu ka sakys,nespasakysiu savo pakartotino PRL atsakyma jau geriant vaistus ir jei bus aukstas paklausiu del magnetinio,tiksliau pasakysiu kad Bykova siulo darytis ji.
Tu rimtai???as net nezinojau..as turiu ta pusle,kai mm ateina skaudzios deduosi-nezinojau kad gerai ja deti ir ant pilvuko.O gal gali smulkiau parasyti?kiek ilgai laikyti ir pan.Gal isbandyti..Jauciu as kalbu kaip pamisele,bet as taip trokstu viska isbandyti kad tik sis kartas pasisektu nes mano sekme tiki tiek daug merginu ir as pati.
Afrodite - tiketi reikia, as irgi tikiu. Turi buti viskas gerai!
Man irgi visai neskaudejo kai leido LIT ir tik kai grizau ir atsiguliau ant to sono tai supratau kad reikes apsiversti:) neparaudo, tik karstoka toj vietoj ir paniezti. Bet cia viskas tipo normalu, turi issivaiksciot tas kraujas.
Man irgi nepasake kada sekantis kartas, sake rasyti pimadieni maila del tu antibijotiku o kita penktadieni del visu kitu rezultatu. Bet as jau pirmadieni klausiu kada man atvaziuot kitam lit nes man gi bilietus reikia pirkti lektuvo. Man bikova sake kaip tik ne punkcijos diena bet apie 2 dienos pries punkcija. Hmmm... O man kazin ta prolaktina apskritai kas nors tyre, net nezinau, pradedu prapulti savo tyrimuose:)
nu del tos karstos pusles tai tiek ir tezinau kad labai gerai kai sildai pilvuka, tai sakiau kai jau prades stimuliacoja tai kiekviena vakara kokia valanda pagulesiu su ja ant pilvo, kaip ten bebutu ber per 4 ivf kai ejau akupunktura ir man te su lempa silde tai uzauginau maziukus iki blastukiu. Svarbu kad nedegintu ir butu tiesiog stipriai silta.
Jokia tu ne pamisele:) tu paklausyk mano paistalu ir visko isbandymu ir pasijusi gerai, nes as jauciu kaip po truputi nuo proto nusoku ir pasti zvengiu is saves. Beje bykova sake kad mes senbuves tikai zinom daugiau uz labai nemazai vaisingumo daktaru:)