Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

QUOTE(Citas @ 2012 02 18, 00:03)
Sake ji pagal rezultatus  kazkokius pasakys kaip kas. Dar sake kad mykoplazmai ji kazkokias zvakutes turi kurias 12 dienu panaudoji ir ji iseina, bet lyg tycia siandien neturejo. Nuvaziuosi pas bykova ir gal ji ras koki sprendima.

Atiloja - as supratau kad iki punkcijos ar net isodinimo reikia kad butu 6 savaites but like.

nes visoms beveik randa dar kokiu nukrypimu tai ten tai ten  4u.gif

Egk - LIT labai paprasta prcedura ir tikrai pakenciama. as jukiausi, sakau seselei tai is vienos rankos paemet kraujo o i kita prileidot smile.gif dare tik viena duri netoli peties, siek tiek paskaudena ir papersti dabar, bet sake tai normalu. uztruko apie 3 minutes gal, tokia maza ampole suleido ir tiek. Nebijok  schmoll.gif

Raportas! thumbup.gif
Del micoplazmos-man ta pati kalbejo, kad tos zvakutes is Rusijos, ir tada irgi neturejo...
O tau eme megineli is kaklelio? Ar tik is kraujo?
Kad LIT suleido - tai molodec!!!
O tos 6 savaites, tai iki sesiu savaiciu, ar daugiau kaip sesios savaites doh.gif
Neisivaizduoju, jei tiksliai 6 - kaip istaikyti...
Idomiai, kad tau 2LIT dar duos... Gorgis sake is viso tik2?

Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 02 17, 21:11)
Sveikutes mergytes 4u.gif 

Afrodite-kalnus verti wink.gif
QUOTE(Triunfante @ 2012 02 18, 04:41)
Sivakar pirma karta parasiau savo mamai laiska, atvira. Ziuresiu kaip priims visa tai, ka darome, nes pries kelis metus, kai dar ne nezinojome, kad mums teks naudotis ivf, buvo labai pries, pagaliau pribrendau, isklojau, nebegalejau.

Aciu uz medali, bet as pries jus menka zuvele.  blush2.gif  4u.gif  smile.gif

Zuveles drumstame vandenyje... Visos ieskom kabliuko wink.gif
Mama supras... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 02 18, 13:10)

Afrodite-kalnus verti wink.gif

Aha,verciu-ko nepadaryciau del maziuko biggrin.gif O jei rimtai,noriu kiek imanoma issitikrinti kad nebutu jokiu kliuciu ar abejoniu,kad kazko nepadariau ir pan.Zinoma,butu gerai kad nebutu bedeliu-bet yra kaip yra ,o svarbiusia kad visos jos pataisomos ir isskyrus neaisumus del kariotipo ir naviko tai niekas neturetu sutrukdyti mano planams thumbup.gif
Ka tu dabar veikineji? kokie planai?
Triunfante visai nesi tu mazyte zuvyte-tu auksine zuvele kaip ir mes visos-ir plaukiojam,ieskom ir tikrai rasime savo stebukla.O del laisko-as labai tikiuosi kad mama supras 4u.gif
Sugalvojau uzsiemima-ryte atsikeliu nu raitausi is skausmo nes mano dienos atejo ir dar anksciau blink.gif isgeriau Ketanov,pagulinejau ir dabar bandau sluot,plaut grindis ir kitaip tvarkytis-sakau gal bus geriau.
Bet va liudna...zadejom su vyru siandien i Palannga palekti,as niekada nebuvau stintu sventej-tai norejau tik pasidairyti kas ir kaip, be to susipazinom cia su viena forumiete ir susibendravome,tai norejau gyvai susimatyti,pakalbeti,kokios kavos su pyragaiciu pavalgyt-zodziu moteriskai paplepeti,o galvojau jau vyrai gales apie zvejyba...dar pasukau savo draugui senam jis Palangos aerouoste dirba,pilotu-pasitikslinau ar LT yra,sakau atvyksiu.Na,va ir neisejo.tai truputi liudna norejosi pasizmoneti-bet ai nieko-nutaikysiu proga ir siaip nuvyksiu,o stintu sventei manau pabusime dar ne viena kart ir jau su vezimeliais thumbup.gif wub.gif
ok,varau tvarkytis. 4u.gif
Atsakyti
Afrodite, uz skausmus ir uz prarasta sikart, stintu baliu. 4u.gif Kitamet su karietaitem ten vaziuosit. mirksiukas.gif

Kas del laisko, pasirodo man ta reikejo padaryti senai... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Triunfante @ 2012 02 18, 14:09)
Afrodite, uz skausmus ir uz prarasta sikart, stintu baliu.  4u.gif  Kitamet su karietaitem ten vaziuosit.  mirksiukas.gif

Kas del laisko, pasirodo man ta reikejo padaryti senai...  wub.gif

Ai,as tiesa pasakius zuvies nemegstu blush2.gif bet,tikiuiosi kad kita met na gal ne su karietaite nuvyksime i svente bet jau su geru gigantisku nestuke.gif tai tikrai lotuliukas.gif
Saunu,zinok kad suvokei kad seniai reikejo parasyti...labai dziugu kad dabar parasei...neatideliojai..kol per velu butu...esi saunuole wub.gif
O as namuciuose pasidariau generaline tvarka, rubelius visus issiskalbiau ir jauciu einu pietu poguliuko blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Kadangi beveik kasdien prisijungiu ir esu skaitytoja, apie kiekviena zinau ir domiuosi. Sekmes visoms....

Bet tuo paciu , norejau pasitarti su jumis, nes truputi pasimetusi esu...

turiu 5 snaiges, kaip geriau detis natur ar dirbtiniame cikle, ar tai lemia pastojimo tikimybe?

ir ar man reikia kokiu nors tyrimu, kad tinkamai tam pasiruosciau? Aciu
Atsakyti
QUOTE(asiuklis1 @ 2012 02 18, 17:17)
Kadangi beveik kasdien prisijungiu ir esu skaitytoja, apie kiekviena zinau ir domiuosi. Sekmes visoms....

Bet tuo paciu , norejau pasitarti su jumis, nes truputi pasimetusi esu...

turiu 5 snaiges, kaip geriau detis natur ar dirbtiniame cikle, ar tai lemia pastojimo tikimybe?

ir ar man reikia kokiu nors tyrimu, kad tinkamai tam pasiruosciau? Aciu

Sveikute,
Sunku zinok ka ir patarti g.gif Gal reiktu info ieskoti visagaliame google.Man dejo snaigutes,bet naturaliame cikle-ir kazkaip neminejo kuris geresnisi r didina pastojima g.gif
Mano asmenine nuomone,kad gal naturaliau ir geriau kai naturaliam cikle,bet as nesu medikas todel ir nedristu tai teigti.Gal kitos mergytes daugiau zinos.O tau linkiu kad snaigutes ir liktu pas tave ilgiems menesiukams.
Beje,kaip musu BEILA?/?/AUUUUUUU,Beiliuk KAIP tu kur tu?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 02 18, 21:17)

Tu Nepakartojama!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 02 18, 13:10)
O tau eme megineli is kaklelio? Ar tik is kraujo?
Kad LIT suleido - tai molodec!!!
O tos 6 savaites, tai iki sesiu savaiciu, ar daugiau kaip sesios savaites  doh.gif 
Neisivaizduoju, jei tiksliai 6 - kaip istaikyti...
Idomiai, kad tau 2LIT dar duos... Gorgis sake is viso tik2?

Terziuk - eme nis gimdos kaklelio, sumokejau be reikalo, nes man cia valdiskoj ligoninej dare tuos tepinelius, bet kadangi tu visu testu rezultatu as neissiemiau is ligonines tai dare ir bykova. Ir kraujo taip nemazai paeme ir MB eme kazkokiu tepinelius, spermogramos sakem nereikia, nes pas ji viskas gerai buvo visus 4 kartus kiek dare esam. Nors aisku antibai galejo apgadinti, bet nenoriu sau nervu ir MB nervu gadintis.

Nieko tau nereikai tiksliai skaiciuoti, pirmas LIT turi buti neveliau kaip 6 savaites iki punkcijos, bet gali buti ir 3 menesiai iki punkcijos. gorgis sake tas LIT poveikis isliekas apie 6 menesius.

Jo kad 3 LIT daryt reikia tai ir man staigmena. ir svarbiausia kad ji 3-ia nori daryti apie 2 dienos pries punkcija, neisivaizduoju kaip reiks is london nulekt ir viska cia suplanuot g.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2012 02 18, 14:01)
Aha,verciu-ko nepadaryciau del maziuko biggrin.gif O jei rimtai,noriu kiek imanoma issitikrinti kad nebutu jokiu kliuciu ar abejoniu,kad kazko nepadariau ir pan.Zinoma,butu gerai kad nebutu bedeliu-bet yra kaip yra ,o svarbiusia kad visos jos pataisomos ir isskyrus neaisumus del kariotipo ir naviko tai niekas neturetu sutrukdyti mano planams thumbup.gif 

Kada suzinosi tu del to naviko, nu dieve neduok jaui afroditei dar vienos bedeles, jau ir taip gana. Kaip tau ranka po LIT? man nakti ant to sono gulet nelabai isejo, ir dabar ten karsta ir niezti unsure.gif sesele sake kad taip gali buti, tai labai neimu i galva.

QUOTE(Triunfante @ 2012 02 18, 14:09)
Kas del laisko, pasirodo man ta reikejo padaryti senai...

wub.gif wub.gif kaip gera kai randi parama is labai svarbaus zmogaus wub.gif

QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 18, 21:17)
Turiu klausima-jei po isodinimo i akupunktura eit del nervu, kad apramintu, bet neminet tai, kad esi po ivf, ar bus blogai ? Einu pas greiciu Kaune, l.nenoriu jam to sakyt. Daktaras geras, bet turi minusu, temoj nenoreciau kalbet, bet sakyt tikrai nenoriu. Daro ir adatom ir akupunktura kazkaip kitaip, sujungia kaip laidukus, tai ir neramu. O padeda ir labai.

Nu nezinau ar gera mintis nesakyti. man tiek kinieciai sake kad ivf akupunktura ir specifine, nes negalima tam tikru tasku liesti.

Merginos gal jus jau zinot, bet pasirodo labai padeda auginti kiausinelius pilvo (gimdos sildymas) ir kinieciai taip sake ir akupunkturos metu jie man tokia sildoma lempa dedavo, kad kraujo tekejimas paspartetu ir pan. Tai va perskaiciau internete ir nusipirkau ta senovine karsto vandens gumine bonka siandien lotuliukas.gif zinot kur mociutes sildydavo lova kartais lotuliukas.gif tai sakiau kai jau stimuliuos vakarais palaukysiu ja silta ant pilvo apacios. Kinieciai sako kad labai svarbu kad stimuliacijos metu butu siltas pilvas ir pedos. Dieve dieve net pacia juokas ima is saves lotuliukas.gif

iride - kaip tu laikaisi, ar kraujavimas jau sustojo? Beje kiek tau kartu lit dare pries sekingaji ivf?? Man kazkaip surupejo dabar kodel bykova taip grieztai pasake kad reikia 3-ju kartu??
Pritariu Afroditei ir jos antinui - kur Beilute musu?? ar mmm jau atejo?? gal jau snaigutes tuoj pasiimt planuoja rolleyes.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 18 vasario 2012 - 21:51

AFRODITE, CITUK, wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

negaliu, matau, tyliai paskaitinėti,kaip jums sekasi... doh.gif Meldžiuos, kad Afrodite, tave mažyt, apleistų negandos, kad Citukas ir Terze galėtų sėkmingai startuoti su IVF,Atilojai išsisręstų visos negandos ir t.t.
O pati tai nesulaukiau mmm. Sirgau sausio 4 dieną mmm unsure.gif Nt dariausi vasario 4 ir daugiau nė nebandžiau,nes požynių jokių nėr. Šiandien savavališkai pradėjau duphastoną,pagersiu kokią savaitę,nutrauksiu - lauksiu mmm. Dabar va vyną naminį ragauju blush2.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Laikau visas kūno dalis už jus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2012 02 18, 22:50)
AFRODITE, CITUK, wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

negaliu, matau, tyliai paskaitinėti,kaip jums sekasi... doh.gif Meldžiuos, kad Afrodite, tave mažyt, apleistų negandos, kad Citukas ir Terze galėtų sėkmingai startuoti su IVF,Atilojai išsisręstų visos negandos ir t.t.
O pati tai nesulaukiau mmm. Sirgau sausio 4 dieną mmm unsure.gif Nt dariausi vasario 4 ir daugiau nė nebandžiau,nes požynių jokių nėr. Šiandien savavališkai pradėjau duphastoną,pagersiu kokią savaitę,nutrauksiu - lauksiu mmm. Dabar va vyną naminį ragauju blush2.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Laikau visas kūno dalis už jus  wub.gif

nu sakes ot pavare tos tavo mmm. O pas gydytoja irgi nenoreai paklausti pries pradedama duphastona?
Vynas labai skanu:) bet matai kaip hormonai ir manau kad labiausiai tas kad ir mazas nestumas tau isderino visa cikla. Nu kad tik greiciau viskas normalizuotusi ir galetum snaigutes pasiimt!
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 02 18, 22:32)

Kada suzinosi tu del to naviko, nu dieve neduok jaui afroditei dar vienos bedeles, jau ir taip gana. Kaip tau ranka po LIT? man nakti ant to sono gulet nelabai isejo, ir dabar ten karsta ir niezti  unsure.gif sesele sake kad taip gali buti, tai labai neimu i galva.

Merginos gal jus jau zinot, bet pasirodo labai padeda auginti kiausinelius pilvo (gimdos sildymas) ir kinieciai taip sake ir akupunkturos metu jie man tokia sildoma lempa dedavo, kad kraujo tekejimas paspartetu ir pan. Tai va perskaiciau internete ir nusipirkau ta senovine karsto vandens gumine bonka siandien  lotuliukas.gif  zinot kur mociutes sildydavo lova kartais  lotuliukas.gif tai sakiau kai jau stimuliuos vakarais palaukysiu ja silta ant pilvo apacios. Kinieciai sako kad labai svarbu kad stimuliacijos metu butu siltas pilvas ir pedos. Dieve dieve net pacia juokas ima is saves  lotuliukas.gif 

Pritariu Afroditei ir jos antinui  - kur Beilute musu?? ar mmm jau atejo?? gal jau snaigutes tuoj pasiimt planuoja  rolleyes.gif ?

Zinok, Cituk man kai leido visai beveik nieko nejauciau,plepejau su sesute.Ir paskui nieko,bet vakare pradejo truputi jaustis ta vieta ir kai keliau ranka kad pasiimt puodeli taip truputi suskaudo.Bet neniezti man, kiek paskaudena nestipriai labai,na jauciasi kad yra duris ir viskas.Net neparaudo.
O tau sake kada atvykti dar vienam LIT? Man tai si pirma padare ir nepasake kada kita kart susitinkam...liepe parasyti vis jai kaip sekesi pas endokrinologa, pas ginekologa...idomu kiek ji man lLIT darys.
O kitas dalykas kas neramina,jeigu LIT reikia atlikti punkcijos diena tai man is Vilniaus po narkozes vaziuoti iki Rigos g.gif gal yraimanomi ir kiti budai ?O tu kartais nezinai? nepyk,kad per anksti klausineju tiesiog idomu blush2.gif
Jop,as irgi zinok labai pergyvenu del ko pas mane tas prolaktinas padidejes,nejaugi tikrai tas navikas atsirado...skambinsiu treciadieni endokrinologui ir ziuresiu ka sakys,nespasakysiu savo pakartotino PRL atsakyma jau geriant vaistus ir jei bus aukstas paklausiu del magnetinio,tiksliau pasakysiu kad Bykova siulo darytis ji.
Tu rimtai???as net nezinojau..as turiu ta pusle,kai mm ateina skaudzios deduosi-nezinojau kad gerai ja deti ir ant pilvuko.O gal gali smulkiau parasyti?kiek ilgai laikyti ir pan.Gal isbandyti..Jauciu as kalbu kaip pamisele,bet as taip trokstu viska isbandyti kad tik sis kartas pasisektu nes mano sekme tiki tiek daug merginu ir as pati.
EGK, tu manes klausei kodel blogai taip stipriai tiketi kad pasiseks.Atsakau,as dabar na tokia isitikinusi kad pasiseks jog jau galeciau pirkti po truputi visokius dalykelisu mazyliui doh.gif na nezinau is kur toks nerealus tikejimas...o blogai todel kad jeigu nepavyks....man ir taip sunku budavo atsigauti..o jei nepavyktu toks IVF kuriuo nu nerealiai tiki-nezinau gal isprotesiu...
jau dabar jautrumas pas mus abu padidintas blush2.gif todel ir sakau kad negerai kad taip stipriai ir gyliai tikiu kad sis kartas bus tikrai mano sekmes,laimes,stebuklo ir Dievo gailescio ir atjautos kartas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 18, 20:17)
Turiu klausima-jei po isodinimo i akupunktura eit del nervu, kad apramintu, bet neminet tai, kad esi po ivf, ar bus blogai ? Einu pas greiciu Kaune, l.nenoriu jam to sakyt. Daktaras geras, bet turi minusu, temoj nenoreciau kalbet, bet sakyt tikrai nenoriu. Daro ir adatom ir akupunktura kazkaip kitaip, sujungia kaip laidukus, tai ir neramu. O padeda ir labai.

Man kai daro akupunktura, visada paklausia kokia cklo diena, jai po ovuliacijos, kitose vietose subado. Mat gali buti tikimybe nestumo, taip kad gydytojui tiesiog gali sakyti, kad gali buti nestumas, ir jis nelies tasku.
Atsakyti