Sveikutes
QUOTE(Terze @ 2012 02 15, 15:42)
Ar reikia praleisti vienas memes, ir per kitas memes persitestuoti? O kaip su LIT'ais? Kada as juos galiu pradeti? Gal geriau sulaukti neig atsakymo ir tik tada? Kiek turi praeiti laiko nuo LIT iki ISCI? Aciu!
jo, persitestavimui reikia praleisti vienas memes
Jau Citukas sake, kad turi praeiti ne daugiau kaip 6 savaites
as bandau susiderinti (jei pavyks) taip, kad pamatyciau persitestavimo rezultatus del zarazu ir LIT'o veiksminguma, tada pasidaryciau LP, ir jei reikes, tada pasidarysiu dar viena LIT'a
skubet dabar jau as neturiu kur...
QUOTE(Citas @ 2012 02 15, 17:26)
Jo skrendu penktadieni, bet sikart nusprendem tik ryte pirmyn, ir vakare atgal. Kai jau vaziuosiu LIT darytis (zinau ten ilgiau uztrunki, nes reikia laukti kol MB krauja apdoros) tai tada jau imsim ilga savaitgali ir uzleksim seimynos aplankyt
sekmes tau rytoj
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 02 15, 22:48)
stiprybes tau mieloji
QUOTE(Pumpule @ 2012 02 16, 15:32)
Na va mergytes, griztu namo su savo uzsispyreliais, buvome optimistiskesni, bet nuvaziave isgirdom, kad is musu 8 stebukleliu, liko tik 2 (sake turbut del to, kad vyro genai isijunge, ir jie nustojo geriau vystytis, o tai jo manymu labai didelis minusas). Pranese, kad liko 7 ir 6 lasteliu tik du mazuliukai, tik ivyko dar toks netiketumas, kad 6 lasteliu mazytis, pries pat isodinima pasidalino iki 7, matyt bus biski uzsispyres...na dabar pasidziaugsiu nestumu, vyras sake pavergaus
o kaip ten bus, taip bus...
as manau, kad tau uzteks ir tu 2
ramiu 2 savaiteliu
QUOTE(egk @ 2012 02 16, 18:24)
Aš ką tik gavau laišką iš Graikijos - gavo mano siuntinuką. Ką gi lauksiu atsakymo
laikau kumstukus, kad nieko neberastu
QUOTE(Citas @ 2012 02 16, 22:54)
kazin imanoma bus bikova itikint kad kovo pradzioj jau LIT darytu, nes man jau terminai spaudzia, jau vos vos tik 6 savaites ir bus belike
man jinai visai sukalbama moteriske pasirode
tai tu jai pasakyk, kad terminai spaudzia, manau, kad pavyks ikalbeti, o as palaikysiu kumstukus uz tave