QUOTE(Terze @ 2012 02 15, 15:06)
Tada nebijosim
O kodel tu dareisi AFS? Bikova pasiule? As del saves galvoju, paskutinis mano tyrimas parode, kad labai tirstas kraujas... tai gal ir man nusileisti....? O kur tu Vilniuje dareisi, Santuose? Tu ziuriu irgi zygius darai.... Saunuole Graikai negavo tavo suvenyro?
O kodel tu dareisi AFS? Bikova pasiule? As del saves galvoju, paskutinis mano tyrimas parode, kad labai tirstas kraujas... tai gal ir man nusileisti....? O kur tu Vilniuje dareisi, Santuose? Tu ziuriu irgi zygius darai.... Saunuole Graikai negavo tavo suvenyro?
Su Bykova per pirmą konsultaciją kalbėjoma apie AFS, bet ji nesakė, kad būtinai pasidaryti, čia aš savo iniciatyva. Paskambinau šiandien jai, tai sakė nepergyventi dėl to, kad tiek mažai viršija vienas rodiklis. O dariausi Sorpo, nors galima ir Santariškėse.
Iš graikų dar žinių nėra, bet gal dar anksti?
Mes irgi apsistosime ties Bykova
QUOTE(Citas @ 2012 02 15, 17:26)
Egk - truputi nuraminai, o per kiek laiko TB atsistate tie skaiciukai?? Nes mums iseis kad jei tarkim siandien pradedam tai nuo antibu pabaigos bus like apie 3 - 4 savaites iki punkcijos, manai uzteks? nu ka jis gers su antibais Q10 ir men conseption, tai gal sakau nenustekensim visai
Jo skrendu penktadieni, bet sikart nusprendem tik ryte pirmyn, ir vakare atgal. Kai
Jo skrendu penktadieni, bet sikart nusprendem tik ryte pirmyn, ir vakare atgal. Kai
MB baigė vaistukus gruodžio 31 d. Sausio 13 d spermograma buvo tragiška, o vasario 10 d. - puiki. Tai tų 4 savaitėlių turėtų užtekti. O be to tai tikrai - gal jis nebus toks nustekentas kaip maniškis
Geros kelionės penktadienį