Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

QUOTE(Terze @ 2012 02 15, 15:06)
Tada nebijosim  bigsmile.gif 
O kodel tu dareisi AFS? Bikova pasiule? As del saves galvoju, paskutinis mano tyrimas parode, kad labai tirstas kraujas... tai gal ir man nusileisti....? O kur tu Vilniuje dareisi, Santuose? Tu ziuriu irgi zygius darai.... Saunuole  4u.gif  Graikai negavo tavo suvenyro?  g.gif 

Su Bykova per pirmą konsultaciją kalbėjoma apie AFS, bet ji nesakė, kad būtinai pasidaryti, čia aš savo iniciatyva. Paskambinau šiandien jai, tai sakė nepergyventi dėl to, kad tiek mažai viršija vienas rodiklis. O dariausi Sorpo, nors galima ir Santariškėse.
Iš graikų dar žinių nėra, bet gal dar anksti?
Mes irgi apsistosime ties Bykova 4u.gif

QUOTE(Citas @ 2012 02 15, 17:26)
Egk - truputi nuraminai, o per kiek laiko TB atsistate tie skaiciukai?? Nes mums iseis kad jei tarkim siandien pradedam tai nuo antibu pabaigos bus like apie 3 - 4 savaites iki punkcijos, manai uzteks? nu ka jis gers su antibais Q10 ir men conseption, tai gal sakau nenustekensim visai  unsure.gif
Jo skrendu penktadieni, bet sikart nusprendem tik ryte pirmyn, ir vakare atgal. Kai

MB baigė vaistukus gruodžio 31 d. Sausio 13 d spermograma buvo tragiška, o vasario 10 d. - puiki. Tai tų 4 savaitėlių turėtų užtekti. O be to tai tikrai - gal jis nebus toks nustekentas kaip maniškis 4u.gif
Geros kelionės penktadienį 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

Afrodite, nu bet jums kaip tycia - jei ne vienos bedeles, tai kitos islenda doh.gif laikykis 4u.gif vis tiek pabaiga turetu buti gera nestuke.gif mirksiukas.gif

o as dar noriu pasidalinti tuo ka iskaiciau nete apieIVF ir monozigotinius dvynius. pasirodo, jau yra nemazai studiju, kurios rodo, kad jau pastebeta, kad auginimas iki blastocistu ir ju isodinimas didina monozigotiniu dvyniu, o retais atvejais net tryniu, atsiradima. net ir tuo atveju, kai monozigotiniai dvyniai atsiranda naturaliu budu, spejama, kad priezastys, kurios salygojo pasidalijima, yra tam tikros terpes gimdoje atsiradimas, deguonies stygius embrionui. ir tuo atveju, kai auginama iki blastocistu ir ilgeliau palaikoma nenaturaliom salygom, kartais ir atsiranda tos salygos pasidalijimui unsure.gif aisku, ta pasidalijimo tikimybe nera labai didele - duodama koks 5-9 proc., bet vis delto ji yra. ir realiai gydytojai, isodindami blastocistas, labiau turetu ta akcentuoti ir perspeti pacientes.
ir jei manes siai dienai kas nors paklaustu apie blastocistu isodinima, tai sakyciau, kad jei sodinti blastocista, tai viena ir tik viena schmoll.gif va cool.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif . O nuo ko priklauso, kada skiria stimuliacijai Gonali, o kada Puregona?
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2012 02 16, 11:46)
Sveikos merginos 4u.gif . O nuo ko priklauso, kada skiria stimuliacijai Gonali, o kada Puregona?

Labas, mergaites! Su Šventemis 4u.gif

Abu vaistai yra FSH, paisirinkimas priklauso nuo gydančio gydytojo smile.gif
Atsakyti
Na va mergytes, griztu namo su savo uzsispyreliais, buvome optimistiskesni, bet nuvaziave isgirdom, kad is musu 8 stebukleliu, liko tik 2 (sake turbut del to, kad vyro genai isijunge, ir jie nustojo geriau vystytis, o tai jo manymu labai didelis minusas). Pranese, kad liko 7 ir 6 lasteliu tik du mazuliukai, tik ivyko dar toks netiketumas, kad 6 lasteliu mazytis, pries pat isodinima pasidalino iki 7, matyt bus biski uzsispyres...na dabar pasidziaugsiu nestumu, vyras sake pavergaus smile.gif o kaip ten bus, taip bus...
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2012 02 16, 01:12)
Su Bykova per pirmą konsultaciją kalbėjoma apie AFS, bet ji nesakė, kad būtinai pasidaryti, čia aš savo iniciatyva. Paskambinau šiandien jai, tai sakė nepergyventi dėl to, kad tiek mažai viršija vienas rodiklis. O dariausi Sorpo, nors galima ir Santariškėse.
Iš graikų dar žinių nėra, bet gal dar anksti?
Mes irgi apsistosime ties Bykova 4u.gif

Na ka-eisiu ir as to AFS..maza ka..... Duok zinia, kai gausi graiku atsakymus 4u.gif

QUOTE(Krempudra @ 2012 02 16, 09:39)
sveikos 4u.gif
o as dar noriu pasidalinti tuo ka iskaiciau nete apieIVF ir monozigotinius dvynius.

Matau daug domiesi smile.gif Linkejimai dvynukams wink.gif 4u.gif

QUOTE(Pumpule @ 2012 02 16, 15:32)
Na va mergytes, griztu namo su savo uzsispyreliais, buvome optimistiskesni, bet nuvaziave isgirdom, kad is musu 8 stebukleliu, liko tik 2 (sake turbut del to, kad vyro genai isijunge, ir jie nustojo geriau vystytis, o tai jo manymu labai didelis minusas). Pranese, kad liko 7 ir 6 lasteliu tik du mazuliukai, tik ivyko dar toks netiketumas, kad 6 lasteliu mazytis, pries pat isodinima pasidalino iki 7, matyt bus biski uzsispyres...na dabar pasidziaugsiu nestumu, vyras sake pavergaus smile.gif o kaip ten bus, taip bus...

thumbup.gif Laikom kumstukus!!!
Atsakyti
Citai, Afrodite - sekmes rytoj!!!
Atsakyti
Pumpule, sekmes ir tik sekmes. wub.gif 4u.gif

Afrodite, 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Triunfante @ 2012 02 16, 16:51)
Pumpule, sekmes ir tik sekmes.  wub.gif  4u.gif

Afrodite,  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aciu, man jos prireiks !!!!
Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2012 02 16, 17:54)
Aciu, man jos prireiks !!!!

As prietaringa, Aciu priimsiu, kai vaiksciosit su pilvuku. cool.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 02 16, 15:43)
Na ka-eisiu ir as to AFS..maza ka..... Duok zinia, kai gausi graiku atsakymus  4u.gif 

drinks_cheers.gif Jei darysi, patarčiau darytis Santariškėse, nes Sorpo siunčia į Santarus, o dar pinigėlių kažkiek sutaupysi.
Aš ką tik gavau laišką iš Graikijos - gavo mano siuntinuką. Ką gi lauksiu atsakymo fear.gif
Atsakyti
Egk, laikom ciurus. mirksiukas.gif
Atsakyti