QUOTE(Terze @ 2012 02 15, 01:47)
Nu jo.... 5 savaites... dar.... o kokus antibus dabar skyre? Laikykis
Su tyroxinu draugauju nuo 19metu-nieko baisaus jis...
o tai kada tavo IVF nusimato? Jis jau zino koki menesi, kad padeliojo LIT'us?
Jo viska susirase, ir kaip jau Iride minejo, jis nori kad pirmas LIT butu ne veliau nei 6 savaites pries IVF ir reikia aptureti 2 LIT'us.
Nu ziauriai nenoriu as tu antibu, bet gal tikrai ta mycoplazma vis dar laiko pakelus ta TNF
QUOTE(egk @ 2012 02 15, 10:20)
Bet va mergaitės, kurių vyrams dar reiks antibus gerti - nebijokit, viskas atsistato
Egk - truputi nuraminai, o per kiek laiko TB atsistate tie skaiciukai?? Nes mums iseis kad jei tarkim siandien pradedam tai nuo antibu pabaigos bus like apie 3 - 4 savaites iki punkcijos, manai uzteks? nu ka jis gers su antibais Q10 ir men conseption, tai gal sakau nenustekensim visai
QUOTE(daivukas27 @ 2012 02 15, 10:34)
O tas T.S.H. koks turi but normalus,kad nereiketu numusinet,pas mane 1.252 (norma0,2-4,0)?
Daivukas27 - mano yra 3.35 berods, ir sake turi buti <2.5. tavo labai geras
QUOTE(Atiloja @ 2012 02 15, 11:42)
zinok, man visai patinka tavo planas ir tavo zinios

na gal biski erzina tie antibai, bet tai juk vardan to tikslo

ir kazkaip galvoju, kad gal vis delto visos kileres ir TNF'i pamazes, kai susitvarkysi su ta zaraza
Tai jau gal ir bilietus turi i londona?

aciu as irgi tikiuosi, kazkaip gorgis net nedave pagalvoti, sake antibai tikrai geriau nei zaraza

o as negalvojau kad ir myco tokia piktybine
QUOTE(Terze @ 2012 02 15, 15:06)
Logiska! Kaip butu gerai, kad tau pavyktu... Tikiuosi taip ir bus.. O panasu, kad mes ties Bikova apsistojam si karta... Nepasiseks, tada jau i UK - pas Cita su bonkela vyno

Bet panasu, kad tada jau viena gerciau Tikiuosi neskrisiu, o mes visos visos susitiksim LT su savo lelytem prie kavos kokioj jaukioj Uzupio kavinukej
Papildyta:
Citai - tu penktad i LV skrendi?? Aplankysi seimynele LT?
Nu kad neatsikrisi tai gaila, bet labai noriu kad tau uztektu bikovos ir mielai sutinku susitikti LT, galim dar ir su pilvuzais nebutinai su leliais iskart
Jo skrendu penktadieni, bet sikart nusprendem tik ryte pirmyn, ir vakare atgal. Kai jau vaziuosiu LIT darytis (zinau ten ilgiau uztrunki, nes reikia laukti kol MB krauja apdoros) tai tada jau imsim ilga savaitgali ir uzleksim seimynos aplankyt
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 15, 15:27)
mano graikiskos dar vis skraido kazkur
Nu kaip gaila, but buve daug ramiau. bet tikekim kad nera pas tave ju ir kad tavo snaigutes bus labai sekmingos
QUOTE(Terze @ 2012 02 15, 15:42)
Ar reikia praleisti vienas memes, ir per kitas memes persitestuoti? O kaip su LIT'ais? Kada as juos galiu pradeti? Gal geriau sulaukti neig atsakymo ir tik tada? Kiek turi praeiti laiko nuo LIT iki ISCI? Aciu!
Jau virsuj atsakiau del LIT plano. Memes tai taip butinai praleisti vienas mmm (arba kaip gorgis sake turi but praeje 6 savaites po antibu) ir tada persitestuoti.