Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

QUOTE(Beila @ 2012 02 14, 00:10)
Ne, nieko nejaučiu... g.gif

labas rytas!
39dienos blink.gif jau mane pralenkei..ka cia patarus... As kazkada po IUI nepamenu, bet daug dienu nesusirgau, nuejau pas ginekologe, paziurejo, nieko nerado ir liepe laukt... tai is kart po vizito susirgau...
Gal NT?? 4u.gif Mazu turesim baliu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Beila @ 2012 02 13, 23:42)
Terze, sveikit greičiau 4u.gif

Aciu, butinai sveiksim - as sianakt numeciau 2kg lotuliukas.gif Va ir naujas sukudimo receptas: isgeri antibiotika ir leki i wc lotuliukas.gif Nors kokia nauda smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2012 02 13, 23:27)
Sveikutes mergaites-  blush2.gif niekaip darbe nerandu net minutes laisvos, darbu sarasas tik ilgeja. per desimtmeti paskutini siuo metu tikrai jauciuosi pavargusi ir jauciuosi taip lyg nusipelniau keliu menesiu atostogu  tongue.gif

tu nusipelnei ne keliu menesiu atoostogu, o mazu maziausiai pusantru metu wink.gif Supratai? wub.gif Taigi dabar ir varai uz kelis, nes netrukus eisi ilgu atostogu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 02 13, 23:23)
Mes laukiam ir is taves ziniu wink.gif Kai jau dingsi is eterio, suprasim, kad tu jau supuoji savo bernuzeli  wub.gif

Kadangi gulsiu po peiliu, tai as taip paprastai nedingsiu biggrin.gif bus balius, isleistuves, zodziu rimtas partis biggrin.gif O is kart po to prasides sedejimas ant suoliuko pas jumi, nes nu reikia isleisti visas cia esancias i ten kur priklauso mirksiukas.gif

Cituli, as tave matau lens.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Terze @ 2012 02 13, 22:36)
Nuotaikos geros, aciu, tik sveikatos nera  blink.gif  nezinau ar sutapimas, ar antibiotikai, abu su vyru iskritom.. vienam sirdis, kitas is tualeto neiseina..
maciau zemes kasei su Warwara smile.gif Kaip pati? Jau i pabaiga tas skanumelis?

zinok, MB jau savaite antibu negeria, o is tuliko vis dar neiseina doh.gif nu tikiuosi, kad jam uzteko tu 3 savaiciu antibu dietos ir zaraza isnyko doh.gif o tu vartok kuo daugiau probiotiku, nes be ju bus liudna... mirksiukas.gif

QUOTE(audra72 @ 2012 02 13, 22:47)
sveikutes, gal kas galit patartgal kokiu vitaminu daug reikia pagert ar ka daryt kad organizma pastiprint, jau nebegaliu per metus 3  isodinimai ir visiskai jokio rezultato, daugiau nebegaliu, dar niekad taip neverkiau kaip siandien  verysad.gif , man net nesikabina ateina mmm diena ir susergu kaip niekur nieko, jokios vilties, gal sakau reikia pailset, siaip visi tyrimai del visko budavo geri, negaliu kaip galva skauda ir taip savyje negera kad is proto varo  cray.gif , toks jausmas kad niekad nesulauksiu savo stebuklo  verysad.gif

stiprybes tau mazute ir TB 4u.gif

QUOTE(Terze @ 2012 02 13, 22:49)
Merginos, turiu info, kad Northway startuoja irgi nevaisingumo gydyme... Ziobakai ten perejo is BAk'o.... Bet ju puslapyje info nematau....

Bet tai kad Ziobakai tik ir migruoja tarp BAK'o ir Northway smile.gif Jie pries BAK'a ten dirbo smile.gif Ir as girdejau apie IVF'us ten ir dar girdejau, kad dar viena klinika statysis 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2012 02 13, 23:18)
Mergaites, labai nebyliai, bet as vis dar su jumis, nepraleidziu nei dienos, seku viska ir neplanuoju trauktis kol mano visas sarasas neissibegios pas nestukes  cool.gif ta proga spaunu, drebiu ir dar visaip kaip aptaskau paciais paciausiais virusiukais  biggrin.gif  Gaudykit, buckis  oro_buckis.gif

negaliu akiu atsikrapstyti nuo to slapio virusiuko lotuliukas.gif aciu Betut - imu 4u.gif

QUOTE(Citas @ 2012 02 13, 23:27)
Atiloja - o kas tau sake kad LIT gali daryt tik persitestavus zarazas. Kiek kartu klausiau Gorgio kaip su tuo LIT tai jis kiekviena karta sake organizuokis kada tau patogiau, svarbu kad spetum du kartus aptureti iki IVF  4u.gif

ne ne, man irgi Gorgis sake, kad organizuociausi LIT'a kaip man gaunasi, bet kad Bykova uzsispyre dar pties tai pasimatyti doh.gif tai ir gausis, kad vaziuosim vasario pabaigoj antram pasimatymui 4u.gif O LP darysiuos jau po persitestavimo del LIT'o, kad matyciau jog man jo pakanka 4u.gif
Atsakyti
Niu va, pirmą naktį mūsų išgyveno 8 smile.gif sakė vis dėl to apvaisino 13 iš 14, o iš jų liko 8 smile.gif lauksim rytojaus, sako antra para bus svarbiausia.. ar ne taip? ir daugiausia atkrenta..
Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2012 02 14, 11:25)
Niu va, pirmą naktį mūsų išgyveno 8 smile.gif sakė vis dėl to apvaisino 13 iš 14, o iš jų liko 8 smile.gif lauksim rytojaus, sako antra para bus svarbiausia.. ar ne taip? ir daugiausia atkrenta..

thumbup.gif grazios naujienos 4u.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 13, 15:56)
KittyKitty, priklauso nuo situacijos seimoj ir darbai....Seimos pajamos bendros. Butu be darbo kitu nemazu pajamu, tada spjauciau ir iseiciau pati, deja to nera, tai ir kenciu.

tai suprantama... Mes irgi jokių kitų pajamų neturim be atlyginimo,tiesiog vyras ne minimumą uždirba, išgyventumėm iš vieno atlyginimo kurį laiką. Bet pinigai yra pinigai, o pagalvojus, jei pavyktų ir pastočiau.. Tada ir Sodros išmoka juokinga būtų, tiek laiko nedirbus...O dar IVF "į skolą".. Tai va ir blaškausi. Žiūrėsim.

QUOTE(Terze @ 2012 02 13, 22:36)
Nuotaikos geros, aciu, tik sveikatos nera  blink.gif  nezinau ar sutapimas, ar antibiotikai, abu su vyru iskritom.. vienam sirdis, kitas is tualeto neiseina..

Laikykis, gali būti, kad širdis dėl antibų, man irgi negerai, bet aš turiu problemą (aritmija, tachikardija), bet kas "išmuša" - stresas, liga, vaistai, didelis krūvis.. tai jau žiūriu, kad pablogėjo gerokai, o antibų lapelyje parašyta,kad prie aritmijos pavojinga tuos antibus naudoti, tai turbūt jie ir veikia..

QUOTE(audra72 @ 2012 02 13, 22:47)
sveikutes, gal kas galit patartgal kokiu vitaminu daug reikia pagert ar ka daryt kad organizma pastiprint, jau nebegaliu per metus 3  isodinimai ir visiskai jokio rezultato, daugiau nebegaliu, dar niekad taip neverkiau kaip siandien

Imk 4u.gif , labai užjaučiu, aš dar mažai išmanau apie tai, bet po 3 nepavykusių turbūt jau reikėtų ieškoti priežasčių? g.gif Ar reikia stiprinti organizmą, abejoju, kitos gi visokiais prednizolonais silpnina kaip tik,kad neatmestų g.gif , bet čia jau daugiau gali pakomentuoti tos, kurios imuniniais reikalais užsiima. Laikykis 4u.gif

QUOTE(Beta1 @ 2012 02 13, 23:18)
ta proga spaunu, drebiu ir dar visaip kaip aptaskau paciais paciausiais virusiukais 

lotuliukas.gif
Atsakyti

sekmes tau 4u.gif
Atsakyti
Atijola - gali paaiskinti: "O LP darysiuos jau po persitestavimo del LIT'o, kad matyciau jog man jo pakanka 4u.gif" Kur tu testuosis? blink.gif

Laikom kumstukus 4u.gif

QUOTE(KittyKitty @ 2012 02 14, 11:57)
Tai va ir blaškausi. Žiūrėsim.
Laikykis, gali būti, kad širdis dėl antibų, man irgi negerai, bet aš turiu problemą (aritmija, tachikardija), bet kas "išmuša" - stresas, liga, vaistai, didelis krūvis.. tai jau žiūriu, kad pablogėjo gerokai, o antibų lapelyje parašyta,kad prie aritmijos pavojinga tuos antibus naudoti, tai turbūt jie ir veikia..

Tas taip... zodziu - laukiu as ju pabaigos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terze: 14 vasario 2012 - 13:07
QUOTE(sawana @ 2012 02 14, 12:50)
sekmes tau 4u.gif

ačiū! Jums irgi labai labai gerų rezultatų!
Atsakyti

Labai labai smarkiai linkiu sekmes. wub.gif 4u.gif

Egk, metai nevienodi, bet jie taip greitai bega, o kasmet vis dar po beda, upa jau sunku pakelti, bet tikrai stengiuosi likti optimiste ar kazkas panasaus. smile.gif

Terze, ivf skyriaus galva liepe mane dar karta praskanuoti, iki pat paskutines sekundes tikejausi stebuklo, bet regis stebuklo sikartnebus, per pusmeti sugebejau isigyti endo, siek tiek uzsimine apie kilerius ir t.t., bet sake apie tai kalbesimes po lp. Bandau nepanikuoti, bet kazkaip sunku momentais pasidaro. unsure.gif
Atsakyti
Triunfante - per pusmeti endo imanoma igyti?? Oho! o kaip suzinojai, ar is pojuciu ar tyre?

Nu ka parvaziavau is Gorgio - is dalies sunervino nes vel pasodino ant antibu dietos ir del vienos likusios zarazos reikia vel 5 savaites antibus gerti g.gif as jam sakau bet ar nieko pries pat ivf vyrui, sake netikekit tom nesamonem kur raso kad spermai kenkia. nu zodziu g.gif

Prirase thyroxin ar panasiai, kad sumazintu TSH?? Tipo per aukstas truputi.

Tada sake LIT pagal plana ir lyg uzsimine IVIG, tai ziauriai issigandau, sakau gi cikaga parode kad ir intralipidu uzteks, tai pamaste, perziurejo dar tuos rezultatus ir sake jo uzteks intralipidu. Sake daryti viena lasaline artimiausiom dienom, kita kovo vidury ir trecia apie 7 stimuliacijos diena, o tada jau priklausys nuo ivf rezultato ar reikes dar.

Tai tiek ziniu, einu miegoti, nes luztu. labanuktas visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 02 15, 01:06)
Triunfante - per pusmeti endo imanoma igyti?? Oho! o kaip suzinojai, ar is pojuciu ar tyre?

Nu ka parvaziavau is Gorgio - is dalies sunervino nes vel pasodino ant antibu dietos ir del vienos likusios zarazos reikia vel 5 savaites antibus gerti  g.gif  as jam sakau bet ar nieko pries pat ivf vyrui, sake netikekit tom nesamonem kur raso kad spermai kenkia. nu zodziu  g.gif

Prirase thyroxin ar panasiai, kad sumazintu TSH?? Tipo per aukstas truputi.

Tada sake LIT pagal plana ir lyg uzsimine IVIG, tai ziauriai issigandau, sakau gi cikaga parode kad ir intralipidu uzteks, tai pamaste, perziurejo dar tuos rezultatus ir sake jo uzteks intralipidu. Sake daryti viena lasaline artimiausiom dienom, kita kovo vidury ir trecia apie 7 stimuliacijos diena, o tada jau priklausys nuo ivf rezultato ar reikes dar.

Tai tiek ziniu, einu miegoti, nes luztu. labanuktas visoms  4u.gif

Nu jo.... 5 savaites... dar.... o kokus antibus dabar skyre? Laikykis 4u.gif
Su tyroxinu draugauju nuo 19metu-nieko baisaus jis...
o tai kada tavo IVF nusimato? Jis jau zino koki menesi, kad padeliojo LIT'us?
wub.gif
Atsakyti