Sveikos
QUOTE(Terze @ 2012 02 13, 22:36)
Nuotaikos geros, aciu, tik sveikatos nera
nezinau ar sutapimas, ar antibiotikai, abu su vyru iskritom.. vienam sirdis, kitas is tualeto neiseina..
maciau zemes kasei su Warwara
Kaip pati? Jau i pabaiga tas skanumelis?
zinok, MB jau savaite antibu negeria, o is tuliko vis dar neiseina
nu tikiuosi, kad jam uzteko tu 3 savaiciu antibu dietos ir zaraza isnyko
o tu vartok kuo daugiau probiotiku, nes be ju bus liudna...
QUOTE(audra72 @ 2012 02 13, 22:47)
sveikutes, gal kas galit patartgal kokiu vitaminu daug reikia pagert ar ka daryt kad organizma pastiprint, jau nebegaliu per metus 3 isodinimai ir visiskai jokio rezultato, daugiau nebegaliu, dar niekad taip neverkiau kaip siandien
, man net nesikabina ateina mmm diena ir susergu kaip niekur nieko, jokios vilties, gal sakau reikia pailset, siaip visi tyrimai del visko budavo geri, negaliu kaip galva skauda ir taip savyje negera kad is proto varo
, toks jausmas kad niekad nesulauksiu savo stebuklo
stiprybes tau mazute ir TB
QUOTE(Terze @ 2012 02 13, 22:49)
Merginos, turiu info, kad Northway startuoja irgi nevaisingumo gydyme... Ziobakai ten perejo is BAk'o.... Bet ju puslapyje info nematau....
Bet tai kad Ziobakai tik ir migruoja tarp BAK'o ir Northway
Jie pries BAK'a ten dirbo
Ir as girdejau apie IVF'us ten ir dar girdejau, kad dar viena klinika statysis
Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2012 02 13, 23:18)
Mergaites, labai nebyliai, bet as vis dar su jumis, nepraleidziu nei dienos, seku viska ir neplanuoju trauktis kol mano visas sarasas neissibegios pas nestukes
ta proga spaunu, drebiu ir dar visaip kaip aptaskau paciais paciausiais virusiukais
Gaudykit, buckis
negaliu akiu atsikrapstyti nuo to slapio virusiuko
aciu Betut - imu
QUOTE(Citas @ 2012 02 13, 23:27)
Atiloja - o kas tau sake kad LIT gali daryt tik persitestavus zarazas. Kiek kartu klausiau Gorgio kaip su tuo LIT tai jis kiekviena karta sake organizuokis kada tau patogiau, svarbu kad spetum du kartus aptureti iki IVF
ne ne, man irgi Gorgis sake, kad organizuociausi LIT'a kaip man gaunasi, bet kad Bykova uzsispyre dar pties tai pasimatyti
tai ir gausis, kad vaziuosim vasario pabaigoj antram pasimatymui
O LP darysiuos jau po persitestavimo del LIT'o, kad matyciau jog man jo pakanka