QUOTE(Pumpule @ 2012 02 13, 17:46)
Sveikos mergytes, va grizineju is rygos, jau po punkcijos, ispunktavo 23, apvaisino 14, kaip manote kokia tikimybe, kad bus man hiperstimuliacija? Nes turbut tuomet viskas kitkas atsides kitam menesiui, nelabai noretusis, bet tikrai ne pats blogiausias variantas...
Aš tikiu, kad nebus jokios hiperstimuliacijos, o ketvirtadienį grįši su mažiais.
QUOTE(Terze @ 2012 02 13, 18:17)
Kai issiusi, duok zinia, pradesim laukti
Išsiunčiau šiandien Nu bet aš ir trenkta ir nelengavi, o smarkiai. Grįžtu iš pašto, ogi žiūriu laiškas printeryje Išsiunčiau, kam gi tų laiškų, mane gi ir taip jau visur pažįsta Gerai, kad nors ant voko užrašiau viską. Tada puoliau jiems rašyti elektroninį, viską paaiškinau, tai atsakė, kad gerai kad perspėjau ir tipo nebus problemų. Nu pažiūrėsim Ir gerai, kad nors jie nestreikuoja...
Gal tu jau žinai kada tau LIT nusimato?
QUOTE(Triunfante @ 2012 02 13, 18:26)
As? Banguotai. O rimtai, ryt esu iskviesta i ligonine, specu taryba nusprende, kad man dar butinai iki lp turi buti padaryta echo pas kitus specus su geriausiais aparatais, matyt, kad buti tikriems. Smagu, bet net purto, nes lygiai pries metus, vasario 14 mes su vyru puirma karta ten apsilankeme, praejo metai, o as toje pacioje stadijoje... Sunku, juokinga, apmaudu. Bet nieko, viskas bus ok.
Triunfante, bet gi metų vienodų nebūna Jei praėjusiais stovėjote vietoje, didelė tikimybė, kad šiemet jau judėsit Čia jau ir Warwara pritars
Faustina, ar dar nėra žinių iš Graikijos?