Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

QUOTE(Pumpule @ 2012 02 13, 17:46)
Sveikos mergytes, va grizineju is rygos, jau po punkcijos, ispunktavo 23, apvaisino 14, kaip manote kokia tikimybe, kad bus man hiperstimuliacija? Nes turbut tuomet viskas kitkas atsides kitam menesiui, nelabai noretusis, bet tikrai ne pats blogiausias variantas...

Aš tikiu, kad nebus jokios hiperstimuliacijos, o ketvirtadienį grįši su mažiais. 4u.gif

QUOTE(Terze @ 2012 02 13, 18:17)
Kai issiusi, duok zinia, pradesim laukti wink.gif

Išsiunčiau šiandien 4u.gif Nu bet aš ir trenkta doh.gif ir nelengavi, o smarkiai. Grįžtu iš pašto, ogi žiūriu laiškas printeryje doh.gif Išsiunčiau, kam gi tų laiškų, mane gi ir taip jau visur pažįsta doh.gif Gerai, kad nors ant voko užrašiau viską. Tada puoliau jiems rašyti elektroninį, viską paaiškinau, tai atsakė, kad gerai kad perspėjau ir tipo nebus problemų. Nu pažiūrėsim blush2.gif Ir gerai, kad nors jie nestreikuoja...
Gal tu jau žinai kada tau LIT nusimato?

QUOTE(Triunfante @ 2012 02 13, 18:26)
As? Banguotai.  smile.gif O rimtai, ryt esu iskviesta i ligonine, specu taryba nusprende, kad man dar butinai iki lp turi buti padaryta echo pas kitus specus su geriausiais aparatais, matyt, kad buti tikriems. Smagu, bet net purto, nes lygiai pries metus, vasario 14 mes su vyru puirma karta ten apsilankeme, praejo metai, o as toje pacioje stadijoje... Sunku, juokinga, apmaudu. Bet nieko, viskas bus ok.  smile.gif

Triunfante, bet gi metų vienodų nebūna 4u.gif Jei praėjusiais stovėjote vietoje, didelė tikimybė, kad šiemet jau judėsit 4u.gif Čia jau ir Warwara pritars

Faustina, ar dar nėra žinių iš Graikijos?
Atsakyti
mergaites gal kuri turi crinona parduoti? blush2.gif jei kas turi parasikit i az. aciu.
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 02 13, 18:23)
o tu pati kaip laikaisi? kaip nuotaikos?  4u.gif

Nuotaikos geros, aciu, tik sveikatos nera blink.gif nezinau ar sutapimas, ar antibiotikai, abu su vyru iskritom.. vienam sirdis, kitas is tualeto neiseina..
maciau zemes kasei su Warwara smile.gif Kaip pati? Jau i pabaiga tas skanumelis?

QUOTE(Triunfante @ 2012 02 13, 18:26)
As? Banguotai.  smile.gif O rimtai, ryt esu iskviesta i ligonine, specu taryba nusprende, kad man dar butinai iki lp turi buti padaryta echo pas kitus specus su geriausiais aparatais, matyt, kad buti tikriems. Smagu, bet net purto, nes lygiai pries metus, vasario 14 mes su vyru puirma karta ten apsilankeme, praejo metai, o as toje pacioje stadijoje... Sunku, juokinga, apmaudu. Bet nieko, viskas bus ok.  smile.gif

Kokios nuotaikos pas pacia?  4u.gif

O kam tau echo? Ka dar tau ziures?? situ klausimu nepriskubesi.... nors ir atrodo kitaip...

QUOTE(egk @ 2012 02 13, 18:46)
Nu pažiūrėsim blush2.gif Ir gerai, kad nors jie nestreikuoja...
Gal tu jau žinai kada tau LIT nusimato?
Triunfante, bet gi metų vienodų nebūna 4u.gif Jei praėjusiais stovėjote vietoje, didelė tikimybė, kad šiemet jau judėsit 4u.gif Čia jau ir Warwara pritars

Tikekimes, kad nestreikuoja... Tu pastu siuntei? laukiam laukiam..gal pramusi ta pasta ir kitos mergaites tures ziniu... Man LIT kova blink.gif Bet cia kazkokia nesamone, as dar tik antibus pradejau gerti, man siulo per kitas memes testuotis, bet kiek as zinau, vienas turiu praleisti... Tai suprantu, kad kai persitestuosiu, tik tada varysiu to LIT...
Atsakyti
sveikutes, gal kas galit patartgal kokiu vitaminu daug reikia pagert ar ka daryt kad organizma pastiprint, jau nebegaliu per metus 3 isodinimai ir visiskai jokio rezultato, daugiau nebegaliu, dar niekad taip neverkiau kaip siandien verysad.gif , man net nesikabina ateina mmm diena ir susergu kaip niekur nieko, jokios vilties, gal sakau reikia pailset, siaip visi tyrimai del visko budavo geri, negaliu kaip galva skauda ir taip savyje negera kad is proto varo cray.gif , toks jausmas kad niekad nesulauksiu savo stebuklo verysad.gif
Atsakyti
Merginos, turiu info, kad Northway startuoja irgi nevaisingumo gydyme... Ziobakai ten perejo is BAk'o.... Bet ju puslapyje info nematau....
Papildyta:
QUOTE(audra72 @ 2012 02 13, 22:47)
toks jausmas kad niekad nesulauksiu savo stebuklo  verysad.gif

jausmas praeis, o pati negalvok taip... paskaityk si skyreli, senesnes temas, cikagos tyrimu tema, apie rygos reprodukcijos centra... gal uzsikabinsi uz ko nors... ir butinai laikykis, nepaluzk.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 02 13, 22:49)
Merginos, turiu info, kad Northway startuoja irgi nevaisingumo gydyme... Ziobakai ten perejo is BAk'o.... Bet ju puslapyje info nematau....
Papildyta:

Kad jie ten kazkokius pumpurus leidzia, tai jau senokai zinau, bet apie IVF kalbos nebuvo, gal dabar kas pasikeite ? g.gif

Mergaites, labai nebyliai, bet as vis dar su jumis, nepraleidziu nei dienos, seku viska ir neplanuoju trauktis kol mano visas sarasas neissibegios pas nestukes cool.gif ta proga spaunu, drebiu ir dar visaip kaip aptaskau paciais paciausiais virusiukais biggrin.gif Gaudykit, buckis oro_buckis.gif
Papildyta:
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 13, 23:15)
jokiu ziniu  schmoll.gif  schmoll.gif kas bus, tas bus. Jau viskas numatyta.
Tik nezinau ka tie mano raudoniukes atsakymai reiskia  g.gif

Tavo raudoniukes atsakymai reiskia, kad jau esi arba persirgus raudoniuke kazkada arba, kad esi skiepyta.Bet kokiu atveju, tau del jos jaudintis nereikia, nes imuniteta jai turi 4u.gif Tas G ir rodo tavo imuniteta jai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 13 vasario 2012 - 22:20
QUOTE(Beta1 @ 2012 02 13, 23:18)
Kad jie ten kazkokius pumpurus leidzia, tai jau senokai zinau, bet apie IVF kalbos nebuvo, gal dabar kas pasikeite ?  g.gif

Mergaites, labai nebyliai, bet as vis dar su jumis, nepraleidziu nei dienos, seku viska ir neplanuoju trauktis kol mano visas sarasas neissibegios pas nestukes  cool.gif ta proga spaunu, drebiu ir dar visaip kaip aptaskau paciais paciausiais virusiukais  biggrin.gif  Gaudykit, buckis  oro_buckis.gif

Girdejau, kad kazkoks mokslininkas suinvesta labai daug ten... bus matyt..
Sedziu visa slapia nuo virusiuku lotuliukas.gif Mes laukiam ir is taves ziniu wink.gif Kai jau dingsi is eterio, suprasim, kad tu jau supuoji savo bernuzeli wub.gif
Atsakyti
Sveikutes mergaites- blush2.gif niekaip darbe nerandu net minutes laisvos, darbu sarasas tik ilgeja. per desimtmeti paskutini siuo metu tikrai jauciuosi pavargusi ir jauciuosi taip lyg nusipelniau keliu menesiu atostogu tongue.gif

Bet perskaiciua scyrai smile.gif

Egk - pavarei su tuo laisku, bet teisingai graikai daro kad nestresuoja, juk mailas tas pats kas laiskas, ant butelkos varda parasei ir ramu biggrin.gif

Atiloja - o kas tau sake kad LIT gali daryt tik persitestavus zarazas. Kiek kartu klausiau Gorgio kaip su tuo LIT tai jis kiekviena karta sake organizuokis kada tau patogiau, svarbu kad spetum du kartus aptureti iki IVF 4u.gif

terziuk - tai sakai abu su TB su antibais biski organizmus pasodinot blink.gif Nu kad is tualeto neiseina tai neims galas, bet va su sirdele tai atsargiau unsure.gif

Pumpule - labai didelis turtas. Tikrai ne taisykle kad turi but hiperstimuliacija. gerk labai daug vandens 4u.gif Laukiam ziniu kaip poruojasi maziukai 4u.gif

Sawana - kumstukai uz tave suspausti. Ramaus laukimo tau dabar wub.gif

Betute - aciu kad apslapinai lotuliukas.gif Tokiu virusu kad tik daugiau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 13 vasario 2012 - 22:35
Audra, console.gif console.gif console.gif Užjaučiu, mažut 4u.gif

Terze, sveikit greičiau 4u.gif

Cituk, laikyk 4u.gif ir nepervark nuo didžiulio krūvio. Kažkokiu būdu turi pailsėti nuo darbų...

Sawava, kaip smagu, tu jau nėščia nestuke.gif wub.gif

Pumpule, super derlius wub.gif ir kaip mergaitės jau minėjo, būtinai gerk daug vandens cool.gif

P.S. Gal turit kokių minčių, kaip mmm greičiau prisikviest??? Praėjusios mmm buvo sausio 4 d.. o dabar jau vasario 13d. unsure.gif Vynas-vonia-vyras nepadeda blush2.gif doh.gif Aš galvoju, o jei aš duphastono pagerčiau kokią savaitę ir nutraukčiau, negi neiššauktų mmm?? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beila: 13 vasario 2012 - 22:48
QUOTE(Beta1 @ 2012 02 13, 23:18)
Kad jie ten kazkokius pumpurus leidzia, tai jau senokai zinau, bet apie IVF kalbos nebuvo, gal dabar kas pasikeite ?  g.gif

Mergaites, labai nebyliai, bet as vis dar su jumis, nepraleidziu nei dienos, seku viska ir neplanuoju trauktis kol mano visas sarasas neissibegios pas nestukes  cool.gif ta proga spaunu, drebiu ir dar visaip kaip aptaskau paciais paciausiais virusiukais  biggrin.gif  Gaudykit, buckis  oro_buckis.gif
Papildyta:
Tavo raudoniukes atsakymai reiskia, kad jau esi arba persirgus raudoniuke kazkada arba, kad esi skiepyta.Bet kokiu atveju, tau del jos jaudintis nereikia, nes imuniteta jai turi  4u.gif Tas G ir rodo tavo imuniteta jai  mirksiukas.gif

ACIU 4u.gif Nuraminai mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2012 02 13, 23:42)
P.S. Gal turit kokių minčių, kaip mmm greičiau prisikviest??? Praėjusios mmm buvo sausio 4 d.. o dabar jau vasario 13d.  unsure.gif  Vynas-vonia-vyras nepadeda blush2.gif  doh.gif Aš galvoju, o jei aš duphastono pagerčiau kokią savaitę ir nutraukčiau, negi neiššauktų mmm?? blink.gif

O pms jauti? man kazkaip tie hormonai nelabai patiktu, o dufastonas vistik hormonas. Nu ateis kur jos dings unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 02 13, 22:58)
O pms jauti? man kazkaip tie hormonai nelabai patiktu, o dufastonas vistik hormonas. Nu ateis kur jos dings  unsure.gif

Ne, nieko nejaučiu... g.gif
Atsakyti