Sveikutės,
ačiū už patarimus ir palaikymą
QUOTE(Pumpule @ 2012 02 11, 00:04)
Iki pavasario tikrai turetu susitvarkyti, tik pasistenk gerti daug dilgeliu ir medetku arbatos, pakatomis ir gimdos sildymus daryti ( as tai turiu tokia mikrobangineje sildoma sildykle), gal kur pasalai per siuos salcius. O stresas tai tikrai neinauda, kazkaip reikia ismokti atsiriboti, nors ir sunku, pas mane irgi darbe yra du variantai, arba nervuotis kiekviena diena, arba tiesiog galvoti apie tai kas tikrai yra svarbiau ir susitaikyti su tuo....
ačiū už patarimą, turiu ir medetkų arbatos,kažkodėl vakar sumąsčiau išgerti,nors nežinojau, kad reikia, ir šildomą pagalvėlę turiu
Atsiribot nelabai išeina atsiriboti, tie stresai nauji ir esminiai, pasikeitė valdžia, atleidinėja, manęs laukia pokalbis pas valdžią, mano etatą nori naikinti, man siūlo visiškai kitokias, visiškai su mano kvalifikacija, profesija, žiniomis ir pomėgiais nesuderinamas pareigas arba turiu išeiti.
QUOTE(norma @ 2012 02 11, 00:20)
Mergaites, kreipiuos i daugiau zinancias, esam pasimete .... mastom su vyru ka daryt
Neturiu kompetentingos nuomonės, tik pasakysiu, kad labai užjaučiu, kad taip atsitiko:( Aš asmeniškai manau, kad tai buvo būtent to embriono klaidelė, jeigu jūs genetiškai sveiki ir tai tikrai buvo chromosomų dalijimosi klaida, tai kitiems, manau, tikimybė vienoda standartinė, ar to paties ciklo, ar ne, bet reikėtų klausti genetikų
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 11, 09:58)
Pas mane darbe irgi pekla. Stresas istisai. Kas ramesnis, gal maziau stresuoja arba viduj ir neparodo, o as jau net raminanciu nusipirkau. Kazkas cia rase ka Treisas patare. Ir akupunktura, nors vakar ji visai nenuramino manes. Tokia pekla, dar atleidinet pradejo. Rasai, gal iseit is darbo ? O manai, veliau lengvai rasi kita? As asmeniskai taip nemanau del saves, nes turiu ne viena kolege, kuri taip ir neranda.
O Tau, manau, ne stresas, busi pasalusi.
Man ta stadija, kad ir be kito mąstau išeiti, nes, kaip minėjau, jei naikina etatą, bent gal kompensaciją išmokės, jei priimsiu siūlomą pasiūlymą, vis tiek neištversiu ir išeisiu be nieko, nes čia tokie dalykai vyksta..na, aišku, dar niekas neaišku, dar spręsis. O su savo specialybę darbą labai sunkiai rasiu, žinau tai...
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 02 11, 14:23)
Kitkykit- laikykis mazute, manau laiko iki pavasario tikrai uzteks pasigydyti,amatyt persalai.Laikyksi mazute,ir vis ateik papasakok kas ir kaip.Beje,jei teisingai supratau tau israsines antibus tai jau dek gera doze geruju bakteriju-sveikatytes tau mergyt-ziurekit vasara jau visos mes cia glostysime
KAIP FAINA BUTU
Ech, kaip norėčiau..Ačiū, pupa..Taip, geru jau bakterijas ir žvakutes išrašė iš karto nuo pienligės, man ji dažniausiai atkeliauja su antibais, galgi viskas bus ok.
QUOTE(Iride @ 2012 02 11, 14:27)
Greičiau ta mano dienelė atėjo - šįryt pamačiau dvi nuostabiai plakančias širdutes
sveikinu,
įsivaizduoju,kaip tau neramu dėl tos hematomos, bet ne pirmą kartą girdžiu apie tai, mano draugė irgi turėjo, viskas ok, nepakenkė
QUOTE(Terze @ 2012 02 11, 18:35)
Ne tik gali, bet ir bus gerai. Kiek laiko gersi antibiotikus? Jau vasario gale busi sveika, o paskui susitipresi ir galesi realizuoti savo planus. Del darbo-jeigu leidzia finansai reiktu iseiti ir saves nekankinti...Gyvenimas trumpas...
ačiū, vieni 5 dienas, kiti lyg 10,d ar reikės klausti, penktadienį eisiu pas ginę.
jei ne IVF, leisčiau sau išeiti iš darbo ir ramiai ieškoti kito, išgyventume iš vyro algos, nes kai nervus suės, tai sveikatai išeis ta pati suma, š uždirbu.. bet va dėl tų planų..na žiūrėsim.