Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

taip man idejo viena blastocista smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sawana @ 2012 02 12, 19:25)

su kuo ir sveikinu! thumbup.gif ramaus tolimesnio laukimo...
Atsakyti
Sveikos mergaiciukes 4u.gif

QUOTE(Iride @ 2012 02 11, 14:27)
Greičiau ta mano dienelė atėjo - šįryt pamačiau dvi nuostabiai plakančias širdutes  wub.gif Deja, kol kas dar daug nerimo, nes vakar vėlai prasidėjo labai stiprus kraujavimas, yra gimdoj hematoma, todėl dabar gulimas režimas, daugiau vaistukų ir dar daugiau tikėjimo, kad ta nelemta hematoma nedidės, o išsivaikščios. Žodžiu, ramus žmogus nepabūsi..

wub.gif saugok save ir leliukus 4u.gif

QUOTE(Terze @ 2012 02 11, 18:52)
Mergaites, as sedu ant antibiotiku is Bik puses!!! Tik toks ciudas buvo, kad nuejom pas jos urologa, kuris israse recepta ir jam uz tai sumokejom 100lt... Nepatiko jis mums labai.. Kazkoks durakas. Plove smegenis puse valandos apie psihologija, as galiausiai sakau, negi po 6 metu as dar galiu laukti to vaikelio kaip po metu? Aisku, kad ta busena kitokia yra, ir tas laukimas yra radikaliai kitoks... Ir kam mum reikia jo plepalu... Zodziu, recepta dave, Bik palaimino. Poto mes su vyru susipykom, as net is masinos vidury Rygos norejau islipti. Negerai jis mus paveike.
O Bik pardave zoliu ivairiausiu - mazinanciu cholesteroli, valanciu kepenis.., paskui nuo herpeso tas pats vaistas, kaip visom wink.gif ir viskas.. Su tuo urologo antibu receptu su vyru puse Vilniaus ismaisem, kol pardave mums...receptas blogai israsytas buvo  doh.gif  Kitas dalykas, Bik liepe per kitas menesines issitirti chlamid, o micoplasmos jau nesitirti...  blink.gif  Gi per anksti, o kodel mico nebesitirti, tai nesupratau, negalejau paklausti- ji neturejo laiko, o ir mes gal virs valandos pas ja prasedejom.. o paskui dar ta "psihologine pagalba", po kurios jau reikejo psihologines pagalbos  lotuliukas.gif

doh.gif ir juokas ir asaros... 4u.gif

QUOTE(sawana @ 2012 02 12, 19:16)
sveikos merginos, na as jau grizau po isodinimo, labai bijojau, bet kai viena forumiete pasake, kad jausmas lyg tai igeltu uodas, tai taip ir buvo smile.gif  vis del to crinona man liepe detis karta dienoje, rytais. o si ryta buvau neisidejusi, tai sake saunuole, po proceduros isidejau.

ramiu dvieju savaiteliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sawana @ 2012 02 12, 19:16)
sveikos merginos, na as jau grizau po isodinimo, labai bijojau, bet kai viena forumiete pasake, kad jausmas lyg tai igeltu uodas, tai taip ir buvo smile.gif  vis del to crinona man liepe detis karta dienoje, rytais. o si ryta buvau neisidejusi, tai sake saunuole, po proceduros isidejau.

sveikinu, ramaus laukimo:) o kodel tik viena nusprendet detis? Ar pasilikot snaiguciu??smile.gif

faustina - uz tai ir klausiu kaip ipakavot, gal graikams kas uzkliuvo. Na kas liecia zarazas tai jiems ten svarbiausia kad neuzdziuves kraujas, nes zarazas jie net mirusias uzstinka, uz tai ir reikia persitestuoti praleidus vienas mmm po antibijotiku. Nu dar rytojaus laukiam, kad mums cia pateiks:)

afrodite - mus uzrase 12val, tik kadangi is orouosto tai tikiuosi viskas eisis pagal plana. Kelinta valanda jus?
Atsakyti
QUOTE(sawana @ 2012 02 12, 20:25)

Sveikinu!

QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 12, 23:52)
Citai,
nemanau, kad negali rast bet kokio ipakavimo. Jei muitine tikrina, tai rastu bet kaip ipakuota, tik jei tikrina, nes nemanau, kad visus siuntinius ziuri.
Ai...vaikstau tokia isitempus ir stresuota, kad nebezinau kaip atsipalaiduot. Darbe pekla, atleido zmoniu ir nezinia ar pabaiga ar ne. Taip isitempiau, kad net nebemoku isjungt minciu, kad nesijaudint. Geriau ir tuos zolinius, jokio poveikio  verysad.gif

Faustina-manau strigo del streiku-ten vel streikas ant streiko... verysad.gif

Gal kita karta tikrai bandyti siusti ne kaip "suvenyra"... Tik idomu, kokiu dok. reikia..
Papildyta:
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 12, 21:45)
Jei butu nepraeje muitinej, butu laiska atsiunte, aisku ne taip greit, bet as matau, kad issiusta is Rodunios.

O kaip tu matai??
Papildyta:
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 11, 21:47)
Terze, gal reikėjo siųsti du siuntinius kraujuko i graikus, tik jei butu du tyrimai gauti, o taip ir butu,tai ir mokėti už du reiktų tada. Juokinga ir graudu. Laukiu. Tik abejoju ar gaus.
O nerimas toks juodas, nes darbe pekla, vienas stresas, geriu Jusu patartus vaistus zolinius, nieks neveikia, net sirdis baladojasi ir skrandis surakintas visai ir rugstys, viskas nuo streso sad.gif

Nea-uz kiek sumoketum, uz tiek ir istirtu-taip galvoju g.gif Melisa bandei? Ji labai slopina...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terze: 13 vasario 2012 - 09:26
[quote=Citas,2012 02 12, 22:52]
sveikinu, ramaus laukimo:) o kodel tik viena nusprendet detis? Ar pasilikot snaiguciu??smile.gif

man pagal adresa priklause deti viena, o bandyti 6 kartus. vakar usalde viena blastocista ir sake siandien dar pasuks pasakys kas dar liko.
Atsakyti
QUOTE(sawana @ 2012 02 13, 10:03)
man pagal adresa priklause deti viena

ir su viena pasiseka mirksiukas.gif kuo ramesnio rezultatu laukimo 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, kurio siuntėt į Graikiją kraujuką persitestuoti, kai rašot jiem laišką reikia parašyti, kad noriu persitestuoti ar tik paprasčiausiai kad noriu tokio ir tokio testo, na kaip pirmą kartą?
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2012 02 13, 11:11)
Mergaitės, kurio siuntėt į Graikiją kraujuką persitestuoti, kai rašot jiem laišką reikia parašyti, kad noriu persitestuoti ar tik paprasčiausiai kad noriu tokio ir tokio testo, na kaip pirmą kartą?

Laba 4u.gif ,

tik,kad nori tokio ar anokio testo.Na viskas lygiai kaip ir pirma karta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 02 13, 13:14)
Laba 4u.gif ,

tik,kad nori tokio ar anokio testo.Na viskas lygiai kaip ir pirma karta  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Primenu apie akcija ir pranesu apie progresa ax.gif

http://www.supermama...;#entry53364168
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 02 13, 13:17)
Primenu apie akcija ir pranesu apie progresa  ax.gif

http://www.supermama...;#entry53364168

thumbup.gif
Atsakyti