Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 10, 15:02)
namie busiu l.velai, reikes maila parasyt, bet aisku, kad jie ji paskaitys pirmadieni, nes savaitgalis gi. Ir siusta pirmenybiniu, tai koks tikslas, jei pastas taip vaiksto ?  verysad.gif  verysad.gif

Tikrai... as kaledu proga labai laukiau atvirutes is labai toli ir nesulaukiau.. Bet cia kaledos, pastas perkrautas, bet koks gi skirtumas, jei jau jis siuncia ar perima, tai turi atsakyti. Mes uz kiekviena pirst turim atsakyti, o jie tik po 30dienu ieskos....Laukiam pirmadienio! kazkas is mergaiciu protingai dare, pasidare 2 dubli, jeigu ka.... Zodziu laukiam..

QUOTE(Beila @ 2012 02 10, 16:11)
---Tas irgi teisybė doh.gif
+++ Pasidalink patirtimt tada  smile.gif ,kokios tu laikaisi dietos? Aš anksčiau skaičiuodavau kalorijas, bet dabar nelabai man betinka g.gif
Puikios žinios thumbup.gif Sėkmės tavo spinduliukams  wub.gif

P.S. Mano šlapime rado padidėjusį leukocitų kiekį  verysad.gif Šlapimo puslę skauda ar ten kažką ... Tai sako, kad uždegimas yra blink.gif MMM dar nėra - nėštumo taip pat(32 ciklo dieną NT nieko nerodė).Tai jaučiu, kad įsodinimas gali nusikelti ir į kovą. Reik juk pasveikti ir visų pirma mmm prasirgti unsure.gif

Oij Beila, paziurek, as 37diena susirgau... bet visus galus skauda, as jau net irgi galvoju, negi pastojau.. paskui galvoju, nenoreciau pastoti dabar, kai turiu chlamid blink.gif Ir pirti pasedejau, ir daug judejau, niekas nepadejo... Gal kartais tu pradejai kokius papildus gerti? Gal tai pristabde?
Del dietos nelabai galiu patarti, tik zinau viena dalyka, kuri taikau sau: mazinu porcijas.... padeda bent jau man..
Tikiuosi, kad greit prasinesi su parsivilkusiom memem... Tu butinai kovui nori ar taip reikia? Jei taip streikuoja organizmas, gal dar menesiuka pailsek? 4u.gif
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 02 10, 19:38)
Sveikutes 4u.gif 
Tyre man skydliauke,bet netyre niekada tu Antikuniu pries tiroglobulino, netyre ATPO-o visi kiti mano normoj buvo. Ir dabar TTH ir FT4 irgi normoj. Na,[pirmadieni vaziuosiu pas endokrinologa 12 val.daugiau zinosiu.Manau kad ir tas dalykas man irgi pakiso koja kad netapau nestuke.gif  aisku neskaitant nemazai imuniniu bedu.Dabar kazkaip mastau,kad pirmiausiai reikejo pasirodyti Bikovai...o tada planuoti leliuka...bet gyveni ir mokaisi.

O ATPO labai nukrypes? Kazkur yra mano tyrimai, jis normoj... Cia niekada nezinosi visu atsakymu, as irgi save edu, kad viskas taip letai... 6 metus zaidziam zaidima "Monopolis ir Ligonine. Ieskom gandru".

QUOTE(KittyKitty @ 2012 02 10, 23:30)
O aš irgi su problemom, galima pasiguosti? pas mane darbe iš gana ramios situacijos per porą mėnesiu viskas virto tokiu košmaru, kad dabar panašu, jog vienintelė išeitis - išeiti iš darbo, bet prieš IVF ta išeitis tokia be ryšio atrodė.. Prieš mėnesį sustresavau darbe ir pakilo tempa iki 38,2, man ji šiaip niekada nekyla, buvo 2dpo, bet nesusiejau. Šį pirmadienį O buvo kažkokia nenormali, skausminga, be išskyrų, kažkokia netokia.. ir paskui skaudėjo šonus, pilvą ir ką manot? Trečiadienį darbe klaikiai blogai pasijaučiu, važiuoju namo, matuoju tempą- 38,2. Aną kartą galvojau, kad nuo streso, bet tada buvo dvi dienos po ovuliacijos, lygiai kaip ir dabar.
Dar bandžiau ieškoti ligų pas loristus, nerado, šiandien nuvariau pas ginę, įsibrukau tiesiog.. Padarė kraujo tyrimą, CRB pakilęs, daug leukocitų. Už gimdos daug laisvo skysčio, o jau 4 dpo. Panašu į gimdos uždegimą.
Skyrė antibų. Dviejų rūšių, labai stiprių.
Taip liūdna..Visada buvo tik vyro problemos, aš - sveika... o dabar, kai jau paskutinis žingsnelis link IVF..darbas, sveikata..
dar gali būt viskas gerai iki pavasario, ką? unsure.gif

Ne tik gali, bet ir bus gerai. Kiek laiko gersi antibiotikus? Jau vasario gale busi sveika, o paskui susitipresi ir galesi realizuoti savo planus. Del darbo-jeigu leidzia finansai reiktu iseiti ir saves nekankinti...Gyvenimas trumpas...

QUOTE(norma @ 2012 02 11, 00:20)
Mergaites, kreipiuos i daugiau zinancias, esam pasimete .... mastom su vyru ka daryt sad.gif

Turim 3 saldytus embrioniukus, bet mastom, ar juos pasiimt, ar daryt antra IVF.
Kaip zinia, as po pirmo IVF pastojau, bet vaikiukas buvo su genetine sunkia liga (lasteliu dalinimosi klaida).
Kokia tikimybe gali buti, kad ir tie patys embrioniukai, is tos pacios partijos, irgi dalinsis su tokiom klaidom, nes buvo, sakykim prasta vyro sperma.
Ar gali buti tokia pati tikimybe?
Baisiai baisu vel per ta pati pereit .... kazkaip su vyru linkstam prie to, kad visais imanomais budais nors kiek gerint vyro turta ir bandyt antra IVF, nei pasiimt snaigutes, po pirmos nesekmes ...
Gal galite kazka pakomentuot?  g.gif

Nelabai galiu ka pakomentuoti.. As maniau, jei kariotipas OK, tai jokiu sansu nera kazkokiem dar nesklandumam... o pasirodo... As kazkodel galvociau, kad nebutinai saldyti turi vystytis su klaida... Gal pabandyk... Kada gali pamatyti tokia klaida??
QUOTE(sawana @ 2012 02 11, 14:40)
man nieko apie matomuma nesake, nezinau ka dabar daryt g.gif laukiu daugiau nuomoniu ax.gif tik sesele minejo, kad reikes pora sav. detis nors man ir atrodo geriau nusivesti ir pasakys ka daryti, bet penktadieni buvau isidejusi, tai gerai, kad nesodino ta diena.

Hm.. as deduosi visada vakarais.. Manau reiktu tau detis, kad palaikyti ta paaukstinta hormonu lygi..
Atsakyti
Mergaites, as sedu ant antibiotiku is Bik puses!!! Tik toks ciudas buvo, kad nuejom pas jos urologa, kuris israse recepta ir jam uz tai sumokejom 100lt... Nepatiko jis mums labai.. Kazkoks durakas. Plove smegenis puse valandos apie psihologija, as galiausiai sakau, negi po 6 metu as dar galiu laukti to vaikelio kaip po metu? Aisku, kad ta busena kitokia yra, ir tas laukimas yra radikaliai kitoks... Ir kam mum reikia jo plepalu... Zodziu, recepta dave, Bik palaimino. Poto mes su vyru susipykom, as net is masinos vidury Rygos norejau islipti. Negerai jis mus paveike.
O Bik pardave zoliu ivairiausiu - mazinanciu cholesteroli, valanciu kepenis.., paskui nuo herpeso tas pats vaistas, kaip visom wink.gif ir viskas.. Su tuo urologo antibu receptu su vyru puse Vilniaus ismaisem, kol pardave mums...receptas blogai israsytas buvo doh.gif Kitas dalykas, Bik liepe per kitas menesines issitirti chlamid, o micoplasmos jau nesitirti... blink.gif Gi per anksti, o kodel mico nebesitirti, tai nesupratau, negalejau paklausti- ji neturejo laiko, o ir mes gal virs valandos pas ja prasedejom.. o paskui dar ta "psihologine pagalba", po kurios jau reikejo psihologines pagalbos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2012 02 11, 14:27)
Greičiau ta mano dienelė atėjo - šįryt pamačiau dvi nuostabiai plakančias širdutes  wub.gif Deja, kol kas dar daug nerimo, nes vakar vėlai prasidėjo labai stiprus kraujavimas, yra gimdoj hematoma, todėl dabar gulimas režimas, daugiau vaistukų ir dar daugiau tikėjimo, kad ta nelemta hematoma nedidės, o išsivaikščios. Žodžiu, ramus žmogus nepabūsi..

Iride, zavios naujienos del sirduziu. Grieztai gulek, gal tas trecias maziukas , kur lyg tai mate issivalo unsure.gif ?

QUOTE(sawana @ 2012 02 11, 14:40)
man nieko apie matomuma nesake, nezinau ka dabar daryt g.gif laukiu daugiau nuomoniu ax.gif tik sesele minejo, kad reikes pora sav. detis nors man ir atrodo geriau nusivesti ir pasakys ka daryti, bet penktadieni buvau isidejusi, tai gerai, kad nesodino ta diena.

man visus kartus irkart po punkcijos liepe pradeti po viena crenona vakarais, o poi isodinimo ir rytais ir vakarais.

QUOTE(Terze @ 2012 02 11, 18:52)
Mergaites, as sedu ant antibiotiku is Bik puses!!! Tik toks ciudas buvo, kad nuejom pas jos urologa, kuris israse recepta ir jam uz tai sumokejom 100lt... Nepatiko jis mums labai.. Kazkoks durakas. Plove smegenis puse valandos apie psihologija, as galiausiai sakau, negi po 6 metu as dar galiu laukti to vaikelio kaip po metu? Aisku, kad ta busena kitokia yra, ir tas laukimas yra radikaliai kitoks... Ir kam mum reikia jo plepalu... Zodziu, recepta dave, Bik palaimino. Poto mes su vyru susipykom, as net is masinos vidury Rygos norejau islipti. Negerai jis mus paveike.
O Bik pardave zoliu ivairiausiu - mazinanciu cholesteroli, valanciu kepenis.., paskui nuo herpeso tas pats vaistas, kaip visom wink.gif ir viskas.. Su tuo urologo antibu receptu su vyru puse Vilniaus ismaisem, kol pardave mums...receptas blogai israsytas buvo  doh.gif  Kitas dalykas, Bik liepe per kitas menesines issitirti chlamid, o micoplasmos jau nesitirti...  blink.gif  Gi per anksti, o kodel mico nebesitirti, tai nesupratau, negalejau paklausti- ji neturejo laiko, o ir mes gal virs valandos pas ja prasedejom.. o paskui dar ta "psihologine pagalba", po kurios jau reikejo psihologines pagalbos  lotuliukas.gif

Skanaus biggrin.gif labai idomia minti pasakei, kad nesitirti mycoplazmos??? gaila kad nezuklausei tiksliai ax.gif idomu ar jai atrodo kad myco nera labai blogas dalykas ar tikra kad jei chlamidija isgydysi tai ir kyco dings?? nes man tai nepasitvirtino, chlamidia ir urea isgydziau o myco ne blush2.gif As isklausinesiu gorgio antradieni rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 02 11, 19:01)
Skanaus  biggrin.gif  labai idomia minti pasakei, kad nesitirti mycoplazmos??? gaila kad nezuklausei tiksliai  ax.gif  idomu ar jai atrodo kad myco nera labai blogas dalykas ar tikra kad jei chlamidija isgydysi tai ir kyco dings?? nes man tai nepasitvirtino, chlamidia ir urea isgydziau o myco ne  blush2.gif  As isklausinesiu gorgio antradieni  rolleyes.gif

Aciu lotuliukas.gif Matai, as jai sakau, jus radot dar ta pseudomona ir enterokoka, tai jus ir duokit recepta. Jis sako, as ne ginekologas... Tai manau, kad ji tiesiog galvoja, kad ir tas dings tada... Bet as tirsiuos abu.. Taip noriu. Lauksiu tavo gorgio reziume antrad. apie tave... wub.gif
Atsakyti
del crinono ir as pasakysiu, kas liepe detis po punkcijos kita vakara, ir taip kol uzkibo, ir dar iki kokios 14-15 svaites ji dejausi, bet tiktais vakarais kai jau nebelipu is lovos
Atsakyti
Sveikos,dziaugiuosi kurioms,pasiseke nestuke.gif ,ir laikau kumstukus uz visas kurios planuoja darytis IVF.
IRIDE saugok savo zirniukus 4u.gif
O as turiu klausimukus kelis,ar stimuliacijos metu jus dar vis geret tuos visokius papildus,ar tik folio rugsti?
Ir dar del dupstanono man gyd. sake gert nuo 16 c.d. po viena tablete,tai jau gert ir ta 16c.d. ar po 16c.d.? blush2.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites, uz palinkejimus 4u.gif

Afrodite, taip, dar vis vartoju prednezolona, reikia iki 12 sav. Skaiciau, kad ir tu ji jau pradejai. Ar ne per anksti? Ne pats svelniausias vaistas. Gorgis ji skiria nuo 5 stimuliacijos dienos.
O as siandien didziausias ligonis smile.gif atsikeliau su migrena, kuria anksciau tik su spec vaistais iveikdavau, o dabar ju vartoti juk negaliu. Pirmakart normaliai supykino, tai teko pasedet klozeta apsikabinus. I maista visa diena ziuret negaliu, vartausi lovoj ir mintimis varau ta hematoma lauk. Neaisku del ko ji susidaro, gali buti implantacijos problema, gali buti ir nuo streso, jauciu gali buti ir nuo krauja skystinanciu vaistu, kuriuos dabar kuriam laikui sustabdziau.
Atsakyti
Faustina,

As laukiu is graiku laiskucio dar ilgiau nei tu? Savo siuntinuka issiunciau sausio 26 d., pries kokia savaite dar parasiau jiems laiskeli ar tikrai negavo, labai greitai atrase, kad ne (:
As jau si karta nurasiau, nes jei ir gaus tai nemanau kad tas kraujukas bus ko vertas.... Sakiau kita men siusiu du buteliukus ir parasysiu laiskeli, kad kai gaus antra is,estu ir nedarytu tyrimu.

P.s. sianakt sapnavau kad graikai parase, kad tyrimus gavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Duduliux @ 2012 02 12, 18:12)
Faustina,

As laukiu is graiku laiskucio dar ilgiau nei tu? Savo siuntinuka issiunciau sausio 26 d., pries kokia savaite dar parasiau jiems laiskeli ar tikrai negavo, labai greitai atrase, kad ne (:
As jau si karta nurasiau, nes jei ir gaus tai nemanau kad tas kraujukas bus ko vertas.... Sakiau kita men siusiu du buteliukus ir parasysiu laiskeli, kad kai gaus antra is,estu ir nedarytu tyrimu.

P.s. sianakt sapnavau kad graikai parase, kad tyrimus gavo smile.gif

oho tai jau dviese jus laukiat blink.gif O kaip jus ipakavot savo kolbutes? ar paemus i rankas laiska suprastum kad ten yra cilindro formos kolbute?
Atsakyti
sveikos merginos, na as jau grizau po isodinimo, labai bijojau, bet kai viena forumiete pasake, kad jausmas lyg tai igeltu uodas, tai taip ir buvo smile.gif vis del to crinona man liepe detis karta dienoje, rytais. o si ryta buvau neisidejusi, tai sake saunuole, po proceduros isidejau.
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2012 02 10, 23:20)
Mergaites, kreipiuos i daugiau zinancias, esam pasimete .... mastom su vyru ka daryt sad.gif

Turim 3 saldytus embrioniukus, bet mastom, ar juos pasiimt, ar daryt antra IVF.
Kaip zinia, as po pirmo IVF pastojau, bet vaikiukas buvo su genetine sunkia liga (lasteliu dalinimosi klaida).
Kokia tikimybe gali buti, kad ir tie patys embrioniukai, is tos pacios partijos, irgi dalinsis su tokiom klaidom, nes buvo, sakykim prasta vyro sperma.
Ar gali buti tokia pati tikimybe?
Baisiai baisu vel per ta pati pereit .... kazkaip su vyru linkstam prie to, kad visais imanomais budais nors kiek gerint vyro turta ir bandyt antra IVF, nei pasiimt snaigutes, po pirmos nesekmes ...
Gal galite kazka pakomentuot?  g.gif

Norma, o apie IGD neteko dometis? Tai pavienių embriono ląstelių chromosomų arba genų ištyrimas, siekiant nustatyti genetinį defektą, kuris perduodamas paveldėjimo būdu. mes pries gerus metus domejomes taciau LT tuo metu niekas to nedare, Lv jei neklytsu atlieka, tik as nzn ar su snaigutemis tai imanoma.
man kazkaip norisi pasakyti,kad zaibas i ta pacia vieta netrenkia du kartus 4u.gif juk turi buti viskas gerai 4u.gif
QUOTE(daivukas27 @ 2012 02 12, 12:45)
Sveikos,dziaugiuosi kurioms,pasiseke nestuke.gif ,ir laikau kumstukus uz visas kurios planuoja darytis IVF.
IRIDE saugok savo zirniukus 4u.gif
O as turiu klausimukus kelis,ar stimuliacijos metu jus dar vis geret tuos visokius papildus,ar tik folio rugsti?
Ir dar del dupstanono man gyd. sake gert nuo 16 c.d. po viena tablete,tai jau gert ir ta 16c.d. ar po 16c.d.? blush2.gif

del papildu nepasakysiu, nes negeriu, o folio rugsti testi butinai.
mano nuomone 16 diena iskaitoma ir nuo jos reikia pradeti gerti.

Sawana, kokia tu laiminga dabar wub.gif sekmes dideliausios
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurynaa: 12 vasario 2012 - 18:37

Sveikutes 4u.gif
sawana thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Jegele, ja dabar taip sakant a little bit pregnant wub.gif wub.gif Mazute laikau kusmtuksu labai labai suspaudus,taip norisi ir tai sakau kiekvienai kad ateina tik pas mus i si subforuma,teikrtu vieno IVF ir su placia sypsena zygiuoja tieisiai pas nestuke.gif O pas nestukes ateina birejo bumas tad bus labai reikalingos naujos-AS TIKIU KAD TU GREIT EISI TEN wub.gif Saugok save, ir mesl aikom kumstukus. Beje,kaip suprantu tau idejo blastocistukes? mirksiukas.gif liux wub.gif
Iriduk,pagulinek ir mes kartu mintimis varysimes ta hematoma,o mazyliai lai auga sveikuciai ir sparciai wub.gif As prednezolona geriu antroj ciklo pusej,nes man rado Bykova alergija ir liepe gerti prednezolona.Gal ir per anksti bet ka padarysi,jei Bikova taip liepe o as ja siaip labai tikiu.O tu nustojai vartoti krauja skystinancius vaistukus? nes mano drauge nepamenu bet man rodos vartojo ar tik ne iki 14 sav g.gif Kuo didziausios sekmes,. 4u.gif
Norma sunku zinok ka patarti,bet gal tikrai yra galimybe snaigutes istirti? g.gif ir as mastau kad jei jau viena kart pasikartojo tai daugiau neturetu but taip ziauru ir kartotis.Palaikysime bet koki sprendima kuri jus priimsite 4u.gif Sekmes drinks_cheers.gif
Duduliux, Faustina as apakusi pasto kokybe ir isivaizduoju kaip nervina doh.gif Laikykites emrgytes ir bandykit siusti dar karteli 4u.gif
Citas kelinta valanda tau pas Bikova? Gal trumpam susimatysime?
Idomu kaip sekasi musu skyrelio nestukems-kovinukems g.gif wub.gif gal kas jau ir leliuka supuoja????
Atsakyti