QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 10, 15:02)
namie busiu l.velai, reikes maila parasyt, bet aisku, kad jie ji paskaitys pirmadieni, nes savaitgalis gi. Ir siusta pirmenybiniu, tai koks tikslas, jei pastas taip vaiksto ?
Tikrai... as kaledu proga labai laukiau atvirutes is labai toli ir nesulaukiau.. Bet cia kaledos, pastas perkrautas, bet koks gi skirtumas, jei jau jis siuncia ar perima, tai turi atsakyti. Mes uz kiekviena pirst turim atsakyti, o jie tik po 30dienu ieskos....Laukiam pirmadienio! kazkas is mergaiciu protingai dare, pasidare 2 dubli, jeigu ka.... Zodziu laukiam..
QUOTE(Beila @ 2012 02 10, 16:11)
---Tas irgi teisybė
+++ Pasidalink patirtimt tada ,kokios tu laikaisi dietos? Aš anksčiau skaičiuodavau kalorijas, bet dabar nelabai man betinka
Puikios žinios Sėkmės tavo spinduliukams
P.S. Mano šlapime rado padidėjusį leukocitų kiekį Šlapimo puslę skauda ar ten kažką ... Tai sako, kad uždegimas yra MMM dar nėra - nėštumo taip pat(32 ciklo dieną NT nieko nerodė).Tai jaučiu, kad įsodinimas gali nusikelti ir į kovą. Reik juk pasveikti ir visų pirma mmm prasirgti
+++ Pasidalink patirtimt tada ,kokios tu laikaisi dietos? Aš anksčiau skaičiuodavau kalorijas, bet dabar nelabai man betinka
Puikios žinios Sėkmės tavo spinduliukams
P.S. Mano šlapime rado padidėjusį leukocitų kiekį Šlapimo puslę skauda ar ten kažką ... Tai sako, kad uždegimas yra MMM dar nėra - nėštumo taip pat(32 ciklo dieną NT nieko nerodė).Tai jaučiu, kad įsodinimas gali nusikelti ir į kovą. Reik juk pasveikti ir visų pirma mmm prasirgti
Oij Beila, paziurek, as 37diena susirgau... bet visus galus skauda, as jau net irgi galvoju, negi pastojau.. paskui galvoju, nenoreciau pastoti dabar, kai turiu chlamid Ir pirti pasedejau, ir daug judejau, niekas nepadejo... Gal kartais tu pradejai kokius papildus gerti? Gal tai pristabde?
Del dietos nelabai galiu patarti, tik zinau viena dalyka, kuri taikau sau: mazinu porcijas.... padeda bent jau man..
Tikiuosi, kad greit prasinesi su parsivilkusiom memem... Tu butinai kovui nori ar taip reikia? Jei taip streikuoja organizmas, gal dar menesiuka pailsek?
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 02 10, 19:38)
Sveikutes
Tyre man skydliauke,bet netyre niekada tu Antikuniu pries tiroglobulino, netyre ATPO-o visi kiti mano normoj buvo. Ir dabar TTH ir FT4 irgi normoj. Na,[pirmadieni vaziuosiu pas endokrinologa 12 val.daugiau zinosiu.Manau kad ir tas dalykas man irgi pakiso koja kad netapau aisku neskaitant nemazai imuniniu bedu.Dabar kazkaip mastau,kad pirmiausiai reikejo pasirodyti Bikovai...o tada planuoti leliuka...bet gyveni ir mokaisi.
Tyre man skydliauke,bet netyre niekada tu Antikuniu pries tiroglobulino, netyre ATPO-o visi kiti mano normoj buvo. Ir dabar TTH ir FT4 irgi normoj. Na,[pirmadieni vaziuosiu pas endokrinologa 12 val.daugiau zinosiu.Manau kad ir tas dalykas man irgi pakiso koja kad netapau aisku neskaitant nemazai imuniniu bedu.Dabar kazkaip mastau,kad pirmiausiai reikejo pasirodyti Bikovai...o tada planuoti leliuka...bet gyveni ir mokaisi.
O ATPO labai nukrypes? Kazkur yra mano tyrimai, jis normoj... Cia niekada nezinosi visu atsakymu, as irgi save edu, kad viskas taip letai... 6 metus zaidziam zaidima "Monopolis ir Ligonine. Ieskom gandru".
QUOTE(KittyKitty @ 2012 02 10, 23:30)
O aš irgi su problemom, galima pasiguosti? pas mane darbe iš gana ramios situacijos per porą mėnesiu viskas virto tokiu košmaru, kad dabar panašu, jog vienintelė išeitis - išeiti iš darbo, bet prieš IVF ta išeitis tokia be ryšio atrodė.. Prieš mėnesį sustresavau darbe ir pakilo tempa iki 38,2, man ji šiaip niekada nekyla, buvo 2dpo, bet nesusiejau. Šį pirmadienį O buvo kažkokia nenormali, skausminga, be išskyrų, kažkokia netokia.. ir paskui skaudėjo šonus, pilvą ir ką manot? Trečiadienį darbe klaikiai blogai pasijaučiu, važiuoju namo, matuoju tempą- 38,2. Aną kartą galvojau, kad nuo streso, bet tada buvo dvi dienos po ovuliacijos, lygiai kaip ir dabar.
Dar bandžiau ieškoti ligų pas loristus, nerado, šiandien nuvariau pas ginę, įsibrukau tiesiog.. Padarė kraujo tyrimą, CRB pakilęs, daug leukocitų. Už gimdos daug laisvo skysčio, o jau 4 dpo. Panašu į gimdos uždegimą.
Skyrė antibų. Dviejų rūšių, labai stiprių.
Taip liūdna..Visada buvo tik vyro problemos, aš - sveika... o dabar, kai jau paskutinis žingsnelis link IVF..darbas, sveikata..
dar gali būt viskas gerai iki pavasario, ką?
Dar bandžiau ieškoti ligų pas loristus, nerado, šiandien nuvariau pas ginę, įsibrukau tiesiog.. Padarė kraujo tyrimą, CRB pakilęs, daug leukocitų. Už gimdos daug laisvo skysčio, o jau 4 dpo. Panašu į gimdos uždegimą.
Skyrė antibų. Dviejų rūšių, labai stiprių.
Taip liūdna..Visada buvo tik vyro problemos, aš - sveika... o dabar, kai jau paskutinis žingsnelis link IVF..darbas, sveikata..
dar gali būt viskas gerai iki pavasario, ką?
Ne tik gali, bet ir bus gerai. Kiek laiko gersi antibiotikus? Jau vasario gale busi sveika, o paskui susitipresi ir galesi realizuoti savo planus. Del darbo-jeigu leidzia finansai reiktu iseiti ir saves nekankinti...Gyvenimas trumpas...
QUOTE(norma @ 2012 02 11, 00:20)
Mergaites, kreipiuos i daugiau zinancias, esam pasimete .... mastom su vyru ka daryt
Turim 3 saldytus embrioniukus, bet mastom, ar juos pasiimt, ar daryt antra IVF.
Kaip zinia, as po pirmo IVF pastojau, bet vaikiukas buvo su genetine sunkia liga (lasteliu dalinimosi klaida).
Kokia tikimybe gali buti, kad ir tie patys embrioniukai, is tos pacios partijos, irgi dalinsis su tokiom klaidom, nes buvo, sakykim prasta vyro sperma.
Ar gali buti tokia pati tikimybe?
Baisiai baisu vel per ta pati pereit .... kazkaip su vyru linkstam prie to, kad visais imanomais budais nors kiek gerint vyro turta ir bandyt antra IVF, nei pasiimt snaigutes, po pirmos nesekmes ...
Gal galite kazka pakomentuot?
Turim 3 saldytus embrioniukus, bet mastom, ar juos pasiimt, ar daryt antra IVF.
Kaip zinia, as po pirmo IVF pastojau, bet vaikiukas buvo su genetine sunkia liga (lasteliu dalinimosi klaida).
Kokia tikimybe gali buti, kad ir tie patys embrioniukai, is tos pacios partijos, irgi dalinsis su tokiom klaidom, nes buvo, sakykim prasta vyro sperma.
Ar gali buti tokia pati tikimybe?
Baisiai baisu vel per ta pati pereit .... kazkaip su vyru linkstam prie to, kad visais imanomais budais nors kiek gerint vyro turta ir bandyt antra IVF, nei pasiimt snaigutes, po pirmos nesekmes ...
Gal galite kazka pakomentuot?
Nelabai galiu ka pakomentuoti.. As maniau, jei kariotipas OK, tai jokiu sansu nera kazkokiem dar nesklandumam... o pasirodo... As kazkodel galvociau, kad nebutinai saldyti turi vystytis su klaida... Gal pabandyk... Kada gali pamatyti tokia klaida??
QUOTE(sawana @ 2012 02 11, 14:40)
man nieko apie matomuma nesake, nezinau ka dabar daryt laukiu daugiau nuomoniu tik sesele minejo, kad reikes pora sav. detis nors man ir atrodo geriau nusivesti ir pasakys ka daryti, bet penktadieni buvau isidejusi, tai gerai, kad nesodino ta diena.
Hm.. as deduosi visada vakarais.. Manau reiktu tau detis, kad palaikyti ta paaukstinta hormonu lygi..