Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

QUOTE(sawana @ 2012 02 11, 11:18)
labas rytas merginos, gal galit pasakyti kurios jau daresi ivf, man ryt isodinimas ryte, o kada detis crinone? pries isvaziuojant ar po isodinimo?

Sveika,na jei ryt isodinimas tai manau siandien vakare dar dekis,ryt ryte jau ne,paskui po isodinimo isidesi,man taip liepe daryti. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2012 02 10, 23:20)
Mergaites, kreipiuos i daugiau zinancias, esam pasimete .... mastom su vyru ka daryt sad.gif

Turim 3 saldytus embrioniukus, bet mastom, ar juos pasiimt, ar daryt antra IVF.
Kaip zinia, as po pirmo IVF pastojau, bet vaikiukas buvo su genetine sunkia liga (lasteliu dalinimosi klaida).
Kokia tikimybe gali buti, kad ir tie patys embrioniukai, is tos pacios partijos, irgi dalinsis su tokiom klaidom, nes buvo, sakykim prasta vyro sperma.
Ar gali buti tokia pati tikimybe?
Baisiai baisu vel per ta pati pereit .... kazkaip su vyru linkstam prie to, kad visais imanomais budais nors kiek gerint vyro turta ir bandyt antra IVF, nei pasiimt snaigutes, po pirmos nesekmes ...
Gal galite kazka pakomentuot?  g.gif

O jus su genetiku nesikonsultavotes? Jei genetine liga, tai galejo ne tik is vyro, bet ir is taves buti? Ir nemanau kad spermos kokybe priklauso, ar bus genetine liga ar ne, juk ir sveikame spermatozoide bus tie patys genai, genetines ligos daznai pasireiskia, nuo abieju pusiu genu susijungimo, na sunku pasakyti man, as tik speju, bet pas genetika tai tikrai eiciau pasikonsultuoti. O pries ivf genetiniu tyrimu nedaret vyrui? Ir su kokia liga vaikutis susirgo?
Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2012 02 11, 12:33)
O jus su genetiku nesikonsultavotes? Jei genetine liga, tai galejo ne tik is vyro, bet ir is taves buti? Ir nemanau kad spermos kokybe priklauso, ar bus genetine liga ar ne, juk ir sveikame spermatozoide bus tie patys genai, genetines ligos daznai pasireiskia, nuo abieju pusiu genu susijungimo, na sunku pasakyti man, as tik speju, bet pas genetika tai tikrai eiciau pasikonsultuoti. O pries ivf genetiniu tyrimu nedaret vyrui? Ir su kokia liga vaikutis susirgo?

Pumpule, Edvardso sindromas ....
Mes po sitos nelaimes, daremes su vyru abu kariotipo tyrimus, viskas su mumis gerai, nera jokiu genetiniu nukrypimu.
Genetike aiskina, kad tai grynai dalinimos klaida, kaip jus sakot, ir vaisingiems taip nutinka. Bet .... po IVF tai didesne tikimybe sad.gif kaip mums aiskino, nes jos apdirbamos nenaturalioj aplinkoj, tai padidina tikimybe.
Nezinau ka galvot, visi daktarai sako bandykit su tais saldytais. Bet tokia viduj baime, kad is tos pacios partijos, bus kazkokios vel prastos tos lasteles ... Juk isodino tai mums puikius du embrioniukus 8 lasteliu, kaip Treisas sake - idealus, o vat kaip atsitiko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2012 02 11, 12:33)
Pumpule, Edvardso sindromas ....
Mes po sitos nelaimes, daremes su vyru abu kariotipo tyrimus, viskas su mumis gerai, nera jokiu genetiniu nukrypimu.
Genetike aiskina, kad tai grynai dalinimos klaida, kaip jus sakot, ir vaisingiems taip nutinka. Bet .... po IVF tai didesne tikimybe sad.gif kaip mums aiskino, nes jos apdirbamos nenaturalioj aplinkoj, tai padidina tikimybe.
Nezinau ka galvot, visi daktarai sako bandykit su tais saldytais. Bet tokia viduj baime, kad is tos pacios partijos, bus kazkokios vel prastos tos lasteles ... Juk isodino tai mums puikius du embrioniukus 8 lasteliu, kaip Treisas sake - idealus, o vat kaip atsitiko  verysad.gif

Sunku pasaky tuomet jei dalijimosi klaida, tai aisku sudetingiau, bet jei baime bus, tai gal geriau naujai? Bus ramiau, o tai labai svarbu...nors tikrai turbut tikimybe, kad visi embrionukai dalinsis blogai yra nedidele...bet nuojauta reikia visada vadovautis...
Atsakyti
QUOTE(taitiek @ 2012 02 11, 12:33)
Sveika,na jei ryt isodinimas tai manau siandien vakare dar dekis,ryt ryte jau ne,paskui po isodinimo isidesi,man taip liepe daryti. Sekmes 4u.gif

bet man liepe detis rytais, o ne vakarais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2012 02 11, 13:53)
Sunku pasaky tuomet jei dalijimosi klaida, tai aisku sudetingiau, bet jei baime bus, tai gal geriau naujai? Bus ramiau, o tai labai svarbu...nors tikrai turbut tikimybe, kad visi embrionukai dalinsis blogai yra nedidele...bet nuojauta reikia visada vadovautis...

Sveikutwes 4u.gif
Norma, as labai pritarciau kad pakalbetumet sia tema su Treisu ir jeigu imanomai r su Genetike-gal jie daugiau patartu. NEZINAU..as gal tavo atveju bandyuciau is naujo darytis IVF g.gif sunku ka ir patarti kai neesi toj situacijoje.
Sawanna,o man visai crenone liepe vartoti man rodos tik po punkcijos pradeti, vakarais g.gif Nrzinau gal kitoms kitaip g.gif
Kitkykit- laikykis mazute, manau laiko iki pavasario tikrai uzteks pasigydyti,amatyt persalai.Laikyksi mazute,ir vis ateik papasakok kas ir kaip.Beje,jei teisingai supratau tau israsines antibus tai jau dek gera doze geruju bakteriju-sveikatytes tau mergyt-ziurekit vasara jau visos mes cia glostysime nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif wub.gif KAIP FAINA BUTU clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrodite69: 11 vasario 2012 - 13:24
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 02 10, 19:38)
Oi,kaip as laukiu Irides dieneles wub.gif

Greičiau ta mano dienelė atėjo - šįryt pamačiau dvi nuostabiai plakančias širdutes wub.gif Deja, kol kas dar daug nerimo, nes vakar vėlai prasidėjo labai stiprus kraujavimas, yra gimdoj hematoma, todėl dabar gulimas režimas, daugiau vaistukų ir dar daugiau tikėjimo, kad ta nelemta hematoma nedidės, o išsivaikščios. Žodžiu, ramus žmogus nepabūsi..
Atsakyti
QUOTE(sawana @ 2012 02 11, 14:08)
bet man liepe detis rytais, o ne vakarais smile.gif

Na as tai dedavausi ir ryte ir vakare,pries isodinima nereikia detis nes kaip suprantu apsunkina matomuma g.gif man taip aiskino,gal kitos mergaites pasidalins nuomone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(taitiek @ 2012 02 11, 14:28)
Na as tai dedavausi ir ryte ir vakare,pries isodinima nereikia detis nes kaip suprantu apsunkina matomuma g.gif man taip aiskino,gal kitos mergaites pasidalins nuomone smile.gif

man nieko apie matomuma nesake, nezinau ka dabar daryt g.gif laukiu daugiau nuomoniu ax.gif tik sesele minejo, kad reikes pora sav. detis nors man ir atrodo geriau nusivesti ir pasakys ka daryti, bet penktadieni buvau isidejusi, tai gerai, kad nesodino ta diena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sawana: 11 vasario 2012 - 13:43
QUOTE(Iride @ 2012 02 11, 14:27)
Greičiau ta mano dienelė atėjo - šįryt pamačiau dvi nuostabiai plakančias širdutes  wub.gif Deja, kol kas dar daug nerimo, nes vakar vėlai prasidėjo labai stiprus kraujavimas, yra gimdoj hematoma, todėl dabar gulimas režimas, daugiau vaistukų ir dar daugiau tikėjimo, kad ta nelemta hematoma nedidės, o išsivaikščios. Žodžiu, ramus žmogus nepabūsi..

dVI SIRDUTES wub.gif wub.gif Zinoma gulek,gerk vaistukus ir saugok save. Labai visos melsimes kad ta hematoma issivaikscios.
Kaip pati jautieis? Ar dar geri prednezolona? kokius dabar skyre tau vaistukus? Iride,saulyte-jezus tu man viltis,as ziuriu i tavei ir laukiu tokios pat pabaigos...tu mano pavyzdys....privalo but gerai,duos dievulis tikrai duos kad bus gerai.Labai daug linkiu kantrybes,sveikatos ir kad ta prakeikta hematoma issivaiksciotu.O beje,hematoma nuo ko ji susidare g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2012 02 11, 14:27)
Greičiau ta mano dienelė atėjo - šįryt pamačiau dvi nuostabiai plakančias širdutes  wub.gif Deja, kol kas dar daug nerimo, nes vakar vėlai prasidėjo labai stiprus kraujavimas, yra gimdoj hematoma, todėl dabar gulimas režimas, daugiau vaistukų ir dar daugiau tikėjimo, kad ta nelemta hematoma nedidės, o išsivaikščios. Žodžiu, ramus žmogus nepabūsi..

heart.gif heart.gif labai stiprios!!! O tu saziningai issigulek ir viskas bus gerai!!!
Atsakyti
QUOTE(sawana @ 2012 02 11, 11:18)
labas rytas merginos, gal galit pasakyti kurios jau daresi ivf, man ryt isodinimas ryte, o kada detis crinone? pries isvaziuojant ar po isodinimo?

O kodel jums ir ryte g.gif reikia detis?
Gerai prisimenu, kai paciai buvo iskiles klausimas pries sodinima. Tai tikrai is vakaro reikejo detis, negalima jo nutraukt. Bet jei jums ir ryte, ir vakare liepe detis, tada nezinau.
O del matomumo, atsimenu, T viska ten prasivale, jokiu problemu nebuvo.
Atsakyti